Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
ahojte dievcatka,ako sa mate?dufam ze vsetky vyborne a bruska rastu.dlho som tu nebola a chystam sa dnes precitat co ste tu vsetko popisali za ten dlhy cas.prosim mozte mi niektora poradit ohladom travenia.posledny tyzden mam strasny problem.zistila som ze mi je zle z mliecnych vyrobkov,a uz mi zacina byt zle po kazdom jedle.teda neskutocna tazoba na zaludku.ako by som tam mala kamen.mam pocit ze mi vobec netravi.tak isto creva,niekedy strasne krce,hnaka.inokedy zapcha.a to sa snazim stravovat pestro,vela zeleniny a ovocia,lahsie jedla.som zufala.nebolo by dna aby som s tym nemala problem.mate nejake finty na zlepsenie travenia.dakujem za kazdu radu. 🙂
@natalii6 Tak to som rada, ze ste si to tak dobre uzili. To si viem predstavit ako ta musela ta ciganka vytocit, by som ju asi zacala topit, nech vidi, ake to je 😠 na nakupoch sme boli v Tescu, pozriet v Kike a este v jednom obchode s kocikmi. A ja som to nevydrzalaaaa a dnes sme sa boli kupkat 😀 Som vodne znamenie, proste nevydrzim leto bez vody a plavania 🙂 Tak dufam, ze budem v poriadku a ze maly nema upal 😉 😀 To chodievas na kupko-Delfina? Ten je myslim v Ruzinove... Ani nevrav o tom teple, v meste sa neda na slnku vydrzat, uplne to horko sala z betonu a z budov, ledva ducham, neznasam to. 😝
Ja si chcem kupit komodu s prebalovacou komodou, ale su desne drahe, teda take, co by som si dala do detskej izby..tak rozmyslam, ze si kupim nejaky lacny z Ikei, len tkay stojanovy, a k tomu nejaky nabytok, kde si odlozim detske vecicky. Teraz ich mam v krabiciach a sackoch po celej izbe a stole 😀 No, ale najprv ten kocik musime zafinancovat a potom ten nabytok.
@zuzinka_26 Ahojky, my sme si vybrali Teutoniu fun system 🙂 Ako som tu pisala vyssie, sme obmedzeny vhodovymi dverami a bytom a jedine Teutonis fun ma rozmer, ktory sa nam zmesti do domu aj do auta 🙂 Najviac ma nadchlo, ze si mozem nakombinovat tie farby kocika, zena sa nezaprie 😀 A kolko ta ten kocik vysiel ak smiem vediet? lacne nie su, ale tak je to nemecka kvalita. Moja znama mi ho odporucila a po dvoch detoch je skoro ako novy. A to uz ho mas o 4 tyzdne doma? nam povedali, ze to trva 12 tyzdnov 😒
@verinka100 mne sa tie Teutonie pacili skoro vsetky, ale najviac asi ten Cosmo, tak ten sme objednali 🙂 ja som najskor nechcela kombinovat farby, ale nakoniec sme dali vanicku inu a sportacik iny 🙂 my sme ho objednali v Babymarkete na Vajnorskej - boli sme tam asi pred 3 tyzdnami ho pozerat a nacenili nam ho komplet za cca 980 eur...ale spominala ta pani, ze maju prist z Nemecka z Teutonie a ze budu riesit nejake akcie. Tak som jej nechala kontakt na seba, nech sa mi ozve, ked bude vyhodnejsia cena...a tento tyzden mi viackrat volala, ale boli sme na dovolenke - tak som tam dnes volala a povedala, ze maju nejaku akciu, aby sme prisli. Tak sme tam dnes boli a objednali. A vyslo nas to cca 890 eur a je v tom - hlboka vanicka, sportovy kocik, rucna brzda, nanoznik, taska, adaptery a vajicko Romer 🙂 a oni niektore farby a typy maju 12 tyzdnov dodaciu lehotu a niektore maju 4 tyzdne. Boli sme tam 2 hodiny dnes 🙂
mna rozculuje ze si vsetci znacovi vyrobcovia nechaju tie kociky riadne zaplatit a pritom v Nemecku v testoch velmi nepochodili ani tie najlepsie znacky (aj ked na rozdiel od lacnejsiej konkurencie aspon uplne neprepadli), ale co sa tyka pouzivanych materialov nic moc...je to smutne ze sa na kociky mozu pouzivat materialy co su napriklad pri detskych hrackach zakazane, vid clanok http://baby-web.topky.sk/Clanky/a2538-Test-koci...
@santerra hihi ako ja v prvom 😀 a nakoniec okolo 23kg navyse ale vsetko to slo potom dolu 😉
@michaela18 skus homeopatika v lekarni ti pomozu,volaju sa gastrocynesine,mne pomahaju na zahu ale su aj na travenie a zaludok....
@santerra no presne aj mne vzdy sestricka hovorila "nejecte tolko,radsej mrkvicku hlodajte" 😀 ja som tiez bola hrozne naliata vodou a aj maly bol tazky,vela plodovky a tazka maternica no a chutila mi slaninka a grilovane veci 😀 sice sa vraj potom horsie rodi ked je zena velka no uvidim kolko teraz priberiem a mozem porovnat..............zatial mam 10kg navyse,no uvidime nakoniec 😉
ahojte dievčence 🙂 dnes jedna z tých blbších nocí...ale čo už, aspoň to človek môže dohnať cez deň...
Dnes som sa rozhodla vyprať aspoň prvú várku oblečenia pre maličkú... 🙂 tak sa teším z každého kúsočku a keď vidím, čo sa ako bude dať skombinovať a obliecť... 😅 juj, teším sa...bála som sa, či to nie je ešte skoro prať už tie veci, ale keď si vezmem, že teraz pôjdeme na dovolenku a potom budem mať ešte aj návštevy, ktorým sa budem chcieť venovať a že brucho rastie zo dňa na deň a potom sa mi už dupľom nebude chcieť prať a žehliť toľko naraz, tak si to radšej začínam dávať doporiadku už dnes 🙂
@nelynka18 dakujem moja,urcite vyskusam.som sice v irsku a tu to nemaju ale rodicia sem idu na prazdniny tak mi to urcite prinesu.naozaj vdaka.si zlata. 🙂
@misickab3 ja si tiez periem postupne uz lebo nerada mam vela zehlenia naraz, a hlavne plienky latkove ked som mala zehlit naraz 20 mi sli nervy prasknut a neviem si predstavit ze to budem prat a zehlit ked este budem vacsia ako teraz, uz teraz toho zvladam malo cez den, dnes som skoro z obchodu nedosla lebo tak je tam teplo ze som skoro odpadla
Ahojte, juj mne je hrozne v tomto teple 😒 malá sa všera skoro vôbec nehýbala až som sa zľakla čo je. Chúďatko moje. V spálni máme 30st v noci ☹ a neviem si predstaviť čo to musí byť v paneláku 😨 Idem si Vás prešítať trochu...
caute, tak som si dnes volala o vysledky z gluko testu a je to v poriadku, tak som vytesena, mozem smelo pokracovat v likvidacii melonov 😀 ..inac som si ten test predstavovala ovela horsie, nebolo to vobec az take sladke a ani toho nebolo pol litra, len asi nejake tri deci, takze sa dalo, aj ked mi nedovolili dat do toho citron
dalsia poradna 11. augusta.. straslivo to leti.. ma mdloby obchadzaju, ked tu citam, ako uz niektore periete a zehlite vecicky, ja este nemam ani 5 percent roboty hotovej, co potrebujem do oktobra spravit.. uz na to ani nemyslim, lebo by som stresovala vkuse 😒
caute tehulky 😉 tak viken bol teda ale teply proste hruza neviem ako vy ale ja uz 3den spavam z mokrou plienkou lebo inaksie by som asi neprezila 😠 a rano ked vstanem a nieco porobim leje somna ako zo somara esteze sa dneska trochu ochladilo aj ked som planovala ist radsej na kupko 😒
@majonka79 moj muz chcel Sandru a ja Natalku ale mame obaja smolu kedze budeme mat 2 chlapcov 😉 😉 😉
@verinka100 super ze aj ty si sa bola kupat to cloveka v tychto horucavach osviezi 😉 aj my sme boli asi pred mesiacom v Kike a mali tam celkom slusny vyber kocikov ale ako citam uz mas nejaky vyhliadnuty tak nech vam dobre posluti 😉 ano boli sme na delfine to mame tak po ruke aj ked tehelko je asi tak isto ale dalfin sa mi paci viac 😉 a tu komodu si nepozerala tu na konikovi ved tu ich je celkom dost..kolko izbovy byt mate?
Ahojte mamičky tak dnes poradna za mnou 🙂,ale som dr prehovorila na sono leo ked mi robil tak nevedel mi presne povedať ale asi dievča a dnes bolo vidieť,že chlapček tak muž nadšený ale mi s dcérkou už vyraté meno pre dievčatko a teraz hmmmmmmm rozmýšľať nad iným hm muž ma v srdci Nicolas,no neviem mne to nič nehovorííí. 🙂 🙂 🙂
hm ani mi nehovor mne sa strašne páči Dávid,ale muž vrrrrrrrrrrr ee 😝
@zuzkazv no casu dost, ale zavisi aj od toho, aky je celkovy objem tej naplanovanej prace 😀 ako sa prejavuje alergia na teplo? ja horucavy neznasam, teda moje telo ich neunasa.. teraz je to dobre, ked nemusim nikam chodit, som len doma zalezena, kazdu chvilu sprcha, hodim na mokre telo tenke saty, lahnem na gauc, nohy namocim do lavora 🙂 aj dnes rano som nachystala lavor a ono to pomaly klesa, uz nas uz len 24 stupnov 😲
@reanda no alergiu na teplo má moj malý, červené fľaky sa mu spravia aj taký výsypok od krku až po pupok, len neviem či ísť k dr. keďze teraz testy na alergiu robiť nemôže takže neviem čo s tým a nechcú ho v škôlke kôli tomu a to je dosť problém lebo ho nemám kam dať ☹ dnes mi ho bola mamina zobrať lebo volali už o 8:30 že je vyhádzaný 😠 no ale nemožem jej ho nechať 3 týždne 🤐
@reanda Čauko 🙂 Ja som mala tiež výsledky v poho 🙂 a tiež tlačím melóny jedna radosť...doteraz jahody a teraz melóny 😎
Ja som toho musela vypiť pol litra, ale kamoška a aj doki mi poradili, aby som zobrala 1/2 citróna a tak mi zarobila p. sestrička takú koncentrovanejšiu citronádu 😀 , čo sa dalo v poho. Horšie bolo to čakanie - 2 hodiny a nikam nechodiť. Našťastie bol somnou manžel 😀 , tak to ušlo rýchlejšie.
pa
@nikolka4 Tak to iné prekvápko.....aspoň budete mať dievčatko i chlapca 😀 to si aj ja tak prajem, zatiaľ na csete dievčatko. No a meno? My sme mali pre chlapca Miško, lebo až do 3D sona som mala také tušenie, že chlapec a bum a na 100% dievča. Teda dúfam, že už bude.lebouž mám takú ružovú kôpku v skrini...Kamoška čaká dvoch chlapcov a dáva im mená: Timotej a Samuel 😀
@zuzkazv uff, no to je blbe a aj ho to boli, svrbi?
@majonka79 no ja som schopna zjest sestkilovy melon za dva dni 😲 ..u nas to funguje tak s tym testom, ze to zarabaju rovno v lekarni.. dali mi to do politrovej flase, ale nebola celkom plna.. u doktora mi potom sestricka zobrala krv na lacno a mohla som ist domov - pila som to az doma, nemusela som pred sestrickou 🙂 ... na citron som sa pytala, ci do toho mozem dat, ale doktor ze radsej nie, ze on sa na to pytal a vraj to moze skreslit vysledky.. no ale ked by som si ho tam doma supla, tak sa to nikto nedozvie 😀 ale ved nebolo to vobec az tak strasne sladke, skor to malo taku dost chemicku neprijemnu chut..
Ahojte baby, poraďte mi niečo na bolesť hrdla... 😠 malý bol hrozne chorý minulý týždeň, mal zápal prínosových dutín a vysoké teploty... tak som mu ťahala odsávačakou hlieny a už som chorá aj ja. Celú noc som nespala, pre bolesť hrdla... Kloktám slanou vodou.. a jem cesnak... ☹
@michaela18 nemas zaco....a iri nemaju homeopatika? 😀
@nikolka4 poriadne prekvapko...tak budete mat parik to je fajn,gratulujem 🙂
@natalii6 ahoj,no nazbierali ale len malinko.....ale ja som nasla ako ptrva dubak a este taky velky a muza slo rozhodit,ze som zahajila tohtorocnu sezonu ja 😀 😀
@katy31 jednoznacne chod do lekarne na homeopatika 😉
citam,ze uz periete a zehlite 😕 neni to skoro za tie 3 mesiace to zapadne prachom a strati vonu cistoty,ci??? ja sa chystam na to zaciatkom septembra.....jeden tyzden biele druhy farebne a je.....nech to ma maly nacackane 😉 aj pri riskovi som to tak urobila asi mesiac pred terminom a vobec ma to nezatazila prave naopak,kedze som bola sama doma aspon bolo co robit 🙂

Babulky nestresujte s kilami, ja už mam + 16 kg 😀 Už mi chýba len chobot a chvostik a som unikátny slonik 😀