icon

Pôrod v októbri 2011

silvia0201
21. jan 2011

Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))

nikolka4
11. júl 2011

@nelynka18 Dakujem som rada,aspon ma nebude pokúšať už tretie ked budeme mať aj aj 🙂

nelynka18
11. júl 2011

@nikolka4 hihi no ved,mna to pokusat veru bude 😀 😀

nikolka4
11. júl 2011

@nelynka18 no ved teba teda veru hej ☹ hm co už moja sesterka aj tretie chlapec vrrrrrr y ma šiblo,ale sú zdravý a to najdôležitejšie 🙂

erzulik
11. júl 2011

@lucy56 Ahoj ja som to ale preriekla od vcera sa mi zvysoval cukor poobede a vecer 7,2 a dnes poobede 8,4. A jem ako predtym. Tak toto som v riadnom soku. A ty ako?

nelynka18
11. júl 2011

@nikolka4 ja to beriem ok ja som to aj tak neako citila,sice chceli sme babu ale od malicka som vzdy vsetky babiky mala za chlapcov 😀 ja mam tiez dvoch starsich bratov a ja som bola tiez len preto,ze mama chcela este babu 😀

katy31
11. júl 2011

@nelynka18 bola som dneska, dali mi nejaky medovy spray, ale sa mi to zda slabe... aj ja už periem, som si povedala, že na slniečku tu krajšie vysuší... 😉 ale do žehlenia sa mi veľmi nechce... že by som s tým počkala? alebo to budem potom prať ešte raz... neviem... 🙂

nikolka4
11. júl 2011

@nelynka18 hm no Ja mam troch starších a potom sa ešte pokúsili a vyšla som im JA 😝 Počuj akej značky máš drogériu ako šampon,olejček atd lebo ja by som chcela všetko od nivea ale neviem či správne.A plienky pampers?

nelynka18
11. júl 2011

@nikolka4 aj ja mam starsich o 9 a 8 rokov 😉 ja este nemam nic kupene ale chcem niveu,pretoze ta sa mi pri riskovi najviac osvedcila a plienky?ja som pri riskovi pozivala tesco take zelene a tie boli uuuuplne najlepsie....ale pre novorodenca pampers tie nove,to mam do nemocky ale asi prejdem potom na tesco....su hadam aj o polovicu lacnejsie a su velmi dobre.... 🙂
@katy31 vies co mala som taky letak ale som ho zahodila ale myslim ze sa volaju homeogene9 a su to tabletky ktore sa nechaju volne rozpustit v ustach a pocula som na ne dobre ohlasy.....ved aj v septembri bude slnko 😉 ved hej ako kto chce no ja este pockam,este to ma casu 🙂

katy31
11. júl 2011

@nelynka18 homeogene 9 mám doma... 🙂 to sa mi zdá ako cukrové cukríky.. Keď som bola posledne chorá, cmúľala som ich, ale dva týždne mi nič nezaberalo.. 😖 tak dúfam, že teraz to bude lepšie.. skúšam cesnak a slanú vodu...

elannor
11. júl 2011

mali ste niektorá teraz niekedy ten test na cukor? Mňa to čaká v stredu a vraj sa počas toho nesmie ani piť, tak sa začínam obávať, že či to v tom teple zvládnem... 😒

zuzinka_26
11. júl 2011

@zuzkazv ahoj - pytala si sa na tu alergiu na teplo - neviem ci je to to iste, ale mne sa vcera vyhodili take jemne bodky cervene na prsiach (len z jednej strany) a na brusku (len cez stred - taky pasik od prs po pupok). Mala som vcera oblecene saty a tie miesta sa mi najviac potili, som citila ako sa mi kotulali kvapky potu, tak mi napadlo ci je to z toho...nic som si na to nedala a cakam, kym to zmizne. Ak nezmizne, tak asi zajdem na kozne.
Baby nemate niektora nieco podobne?

zuzinka_26
11. júl 2011

@elannor mna ten test caka teraz vo stvrtok a pytala som sa akurat dnes na poradni, ze ci mozem predtym aspon pit, ked jest nemozem...tak povedala mi sestricka, ze pred odberom sa mozem napit vody. Ale pocas toho ako cakas tie 2 ci 3 hodky sa vraj nemoze jest ani pit. Tiez neviem ako to zvladnem. Som zvedava, beriem si pre istotu ten citron, tak uvidim, ci mi dovolia ho pouzit.

Dnes som bola na poradni, pozeral len od spodu - vsetko OK, prehmatal brusko, atd. Juj a uz 5.8. som posledny den v praci, potom cerpam dovolenku a 25.8. nastup na matersku 🙂 aj sa tesim, uz mam toho v praci dost. Pekny vecer vsetkym

natalii6
11. júl 2011

@elannor ahoj nechapem preco sa nemoze pit ja som normalne pila cistu vodu ved by som tam zdochla od smedu a to este neboli take horucavy 😠

verinka100
11. júl 2011

@zuzinka_26 Ano, aj my sme boli v Babymarkete. Zajtra tam planujeme ist a tiez objednat 🙂 Som sa trosku vyhrala s farbami, tak, aby bol unisex, lebo raz ak budeme mat druhe dieta a bude to ine pohlavie, aby sa tam tiez citilo dobre 🙂 Nam to zatial nakalkulovali na 766 eur-sportiak, vanicka, prebalovacia taska, adaptery a tiez vajicko zdarma. Len este sme si nevybrali. Tych 12 tyzndnov sa mi zda strasne dalekoo, ked porodim skor, tak budem s babom bez kocika. To by ani nevadilo, ale budem potrebovat vajicko na cestu z porodnice, tak hadam sa to da nejako vybavitt 😎 A cakas prve babo? Ja ano, tak som zo vsetkeho taka vytesena 😀

nikolka4
11. júl 2011

@nelynka18 pekne takže nemám zlý tip na tu niveu,a tie plienky pampers su vonku oveľa lacnejšie takže nám ich donesie ocino ale prvé udem musieť kupiť tu 😉 ked príde na poslednú chvíľu domov ☹ ale potom sa budeme mesiac vytešovať.Inak i ja pri malej som používala tesco a tiež ssom bola s nimi spokojná.Môžem sa spýtať si priamo z Považskej lebo kúsok odtiaľ je Papradno a bývala tam mužova babka.

verinka100
11. júl 2011

@natalii6 Ja sa chystam uz asi dva roky, ze pojdeme kuk na Delfina a zatial sme sa tam nedostali 😀 Mozno toto leto sa konecne podari 🙂 Ano, kocik sme konecne nasli taky, co sa nam zmesti, je nemecky, kvalitny, tak uz sa len zmierit s cenou, aj ked teraz maju akciu, ze vajicko zdarma, tak sa to da...inak by manzel asi dost frflal 😀 Ano, pozerala som vsade na nete, len v tomto som taka, ze troska narocna. Chcem zladit detsku tak, aby k sebe ladila postielka, pult, skrina a tak no 😵 mame 3 vacsie izby a jednu taku malicku, kde je len valanda a stolik s pc :D A vy? Mas dobre v tomto, ze budu dvaja chalani, aspom ich nemusis potom v puberte od seba oddelovat :D 😀

zuzinka_26
11. júl 2011

@verinka100 my mame v podstate tiez take neutralne farby - aj ked tie kvietky na tej sportovej casti neviem neviem, to mi nenapadlo...ale je to hnedo-biele, takze ziadne ruzove, ak by druhe babo bol chlapcek tak podla mna moze byt 🙂 ja som hladala tu stranku, kde si mozem vyskusat tie farby - posles mi navod? 766 eur? ten vas typ je asi lacnejsi :( skuste sa zajtra popytat na ten skrateny 4tyzdnovy program, lebo nam tiez najskor hovorila 12 tyzdnov...ale ak by ste aj mali tych 12., tak ona hovorila ze nie je problem, ze by nam zatial nejaky kocik zapozicali a tie vajicka podla mna maju skladom, ked su k tomu zdarma, takze to by vam hadam tiez vedeli dat skor. ano, cakam prve babo, tak tiez vytesujem zo vsetkeho 🙂 a co cakate? my dievcatko. a uz mas daco pokupene? ja len zopar neutralnych veciciek, ked som este nevedela, ze to bude dievcatko. mala by som sa postupne do toho pustit...ale ani neviem velmi co mam kupovat 🙂 musim pohladat nejaky zoznam na nete.

verinka100
11. júl 2011

@natalii6 Mne tiez povedali, ze nemozem pocas toho nic jest ani pit 😒 Tiez som zvedava ako to zvladnem...

natalii6
11. júl 2011

ahojte dnes som bola v Tescu a maju tam super zlavy na oblecenie ci uz na dospelych alebo deti malemu sme kupili zase kopec veci nap.mikimauzove pyzamo z 13e na 3.60e no nekup to 😀 ..v sterdu idem k lekarovi a uz sa aj tesim lebo v poslednej dobe mam nejake tlaky v podbrusku a picha ma to som pri prvom nemala tak som zvedava co mi povie a obcas mi tvrdne brucho a zase ma zacala boliet noha mam v nej taku palivu bolest ze by som si ju odfikla 😠
@nelynka18 tak dubak no ale toto ja viem co je to za pocit najst prva taky hrib 😀

natalii6
11. júl 2011

@nikolka4 citam ze pises o kozmetike ja som pouzivala tiez niveu a potom som presla na Johnsons baby naturals a som stym nadovsetko spokojna a poutzivam je dodnes 😉
@verinka100 ja som ako decko chodila na Tehelko ale teraz sa mi zapacil Delfin ale minule leto sme najcastejsie chodili na bager do Vajnor 😉 tak ja sa tak v kocikoch nevyznam ale pozerala som na nete ten tvoj a je pekny 😉 a to je vas byt ci ste v podnajme? to mas potom pekne velky byt..my mame 2 izbovy ale dobra lokalita vsetko poruke 😉 tak chceli sme parik ale ked mame stastie na chlapcov aj tak dobre 😉 som zvedava co budes mat casom ty 😀 a co sa tyka tej vody nechapem ako ta by mohla zkreslit vysledky 😠

verinka100
11. júl 2011

@zuzinka_26 My cakame chlapceka 🙂 a tiez som v 26,tyzdni ako ty, mozno sa stretneme v porodnici 😀 Hej, nas je lacnejsi ako vas, je trosku mensi, tak asi tym 🙂 Zajtra sa teda spytam, ci to teda nevedia dorucit skor 😉 Ja nakupujem uz asi 2 tyzdne, vsetko sa snazim kupovat neutralne, aby som to potom mohla dat aj dievcatku..alebo ak nebude dalsie, tak predat. Vsimla som si aj tu na bazare, ze unisex veci idu dost na dracku 🙂 Ja mam zoznam polda svagrinky, rodila minuly rok, mam skoro rocnu neterku a na nej sa vsetko nacvicujem 😀 Povedala, ze staci pre zaciatok 6ks body, 6ks dupaciek, nejaky kabatik, mikinku, ciapocku a do zimy samozrejme nejaky teply overal alebo zavinovacku..a potom dokupis v pohode ostatne..ono aj tak to najmensie cislo mas cca mesiac a potom z neho vyrastie a mozes kupovat dalsie cislo, ktore vydrzi tak 2-3 mesiace, podla toho ako rychlo babo rastie a pribera 🙂 Na zaciatku je to nekonecny pribeh, stale len dokupujes 😀

nelynka18
11. júl 2011

@katy31 hm tak potom neviem 😒 ale slana voda neni zly napad moj muz ju klokta tiez vzdy ked ho boli hrdlo 😉
@nikolka4 no ale ved uvidis ci aj babetku to bude potom vyhovovat 🙂 ja tiez skusim a uvidime 😉 no lenze ja som tie pampers potom prestala pouzivat preto lebo maly sa v nich precural nevydrzali tak dlho ako tie tesco....preto ja nebudem pouzivat pampers....ja som priamo z povazskej ale co prerabame dom,tak to v dedine brvniste a tato dedina je pred papradnom,takze tam to tiez dobre poznam....a tvoj muz pochadza odtialto?aky je ten svet maly,ze? 😀
@natalii6 ahoj,ja som bola tiez v tescu a kupila som tam malemu taku krasnu bundicku na jesen,taka pasikava....su tam veru riadne zlavy...taketo problemi ako ty,mam aj ja 😕 tiez ma bolieva brucho a krize ako pri mrche,pichava ma pri pupku a casto mi tvrdne brucho a tiez som toto v prvom tehu nic podobne nemala 😒 ja idem az na druhy tyzden v utorok...a ta noha neprideti to taka bolest ako ked sa natahuju svaly,ako ked svalstvo rastie?lebo mne sa to stava takto a je to na nevydrzanie 😖 hihi no pysna som bola na ten dubak 😀 to ano 😀

zuzinka_26
11. júl 2011

@verinka100 my sme si mysleli, ze to bude tiez chlapcek, ale na poslednom 3D nam povedali, ze dievcatko....ale teraz v nedelu ideme znova na 3D, tak uvidime, ci sa to potvrdi, som zvedava. A kedy mas presne termin? ja zatial 20.10., tak naozaj sa mozno aj stretneme v porodnici...uz vies kam ides rodit? ja sa neviem rozhodnut medzi Antolskou a Ruzinovom. tak to uz dokupim len 3 body a nieco teple na zimu a mam 🙂 teda este fusak a kozmetiku a uvidime casom co bude treba, tusim je aj nejaky zoznam niekde na nete. ved to, ze netreba vela, lebo deticky rychlo rastu, tak nechcem to prehnat...a tiez budem mat nieco po neterke, ale ona uz ma 4 roky.

elannor
11. júl 2011

@zuzinka_26 no tak uvidíme, či nám dovolia vodu... veď v tom teple sa to nebude dať vydržať... A na materskú nastupujes tých 8 týždňov pred termínom? lebo pozerám, že si tiež 26tt ako ja...

zuzinka_26
11. júl 2011

@elannor no ja dufam, ze vodu dovolia, ja momentalne chodim vsade s flasou vody v ruke 🙂 ano, na matersku idem tych 8 tyzdnov pred porodom - dnes sa ma pytal doktor, ako sa citim, ci chcem ist 6 alebo 8 tyzdnov pred porodom.

elannor
11. júl 2011

@zuzinka_26 no tak to máš super doktora, ja dúfam, že aj ten môj sa ma to opýta, lebo mám už teraz problém vydržať v práci (tlaky, stres, práca s ľuďmi, puchnutie nôh, horúčava... 😒 )

missy97231
12. júl 2011

ahojte... Neviem, ci uz zacina nespavost, ale ja uz som vyspata 🙂 to iste bolo aj pri prvom, ale co si pamatam,,, az posledny mesiac a nie 3mesiace pred 😀
Velmi tu neprispievam, kedze pri malom sa ani neda sediet pri PC ale citam si vas.., aj ja chcem ist 8tt pred ba MD,idem v stredu do poradne, dufam ze sa dohodneme s Mudr.
Zacala som teraz dost kaslat, asi si musim kupit nejaky sirup, lebo ma to dost vycerpava, a boli brucho. Dufam ze drobcovi to neublizi... K tomu zaha na dennom poriadku (zda sa mi, ze uz zo vsetkeho co zjem a vypijem ma pali alebo je mi blbo a grgam jak prase),,,a krce v lytkach... No fakt super stav a to este min. 12tt do terminu ☹
Ja este nenakupujem,,, mam vybavicku po malom.. Sice tie najmensie som pozicala synovcovemu malemu, a uvidim v akom stave sa mi vrati,,, ale par ks bodycek a dupaciek mam,, ale zda sa mi zavcasu to este prat a chystat si... Dnes ma chytila aj taka chut ze si poskladam kocik,,, mam ho zlozeny v perinaku, a korbu som skladovala u segry a som si ju uz aj priniesla... Ale zas - je skoro este ☹ Uz keby bol september!!! Polka mesiaca a urcite zacneme po jednej 🙂 Vobec by som nebola proti, keby sa drobec vypytal aj o tyzden skorej...

lucy56
12. júl 2011

@erzulik no mne sa podarilo konecne tie ranjky vymysliet ako si mam udrzat a obed som mala aj ja zvyseny,lebo som si dala dynu predtym a vecera uz v pohode, cudne je ze podla sacharidovych tabuliek dyna ma 5 na 100g sach ale aj maly kusok dost zvysuje, asi je fakt dost sladka, dnes idem na diabetologiu uvidim co mi povie

gianni
12. júl 2011

@lucy56 ja si zase z dyne dám aj 1-2 pláty a ranajky v práci riešim len tým ovocím s jogutrom,to sa ešte dá,aj ked včera som mala kolo 7,večera je najlepšia to sa aj najem a s malým to potom vychodím na prechádzke...

nikolka4
12. júl 2011

@nelynka18 Dobré ráno no ved skúsime a uvidíme čo bude nakoniec z tých nákupov ok!On pochádza z Dubnice,ale ako som písala bývala mu tam babka tak parkrát sme tam boli.No a kočík už máš vyhliadnutý?kuk na môj čo povieš?GRACO SYBMIO v čiernom prevedení