Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
ahojte tak sa k vam pridam termin mam 20.10. je to moje druhe mimi starsia sa vola Saša ma 2,5 roka som z Dolneho Lopašova okres Pieštany
ahoj do bre rano cìvsem tak jak se dnes mate?
@chavallee Môj drobec nechce prespať u našich aj napriek tomu že bývajú v tom istom bloku ako my o dve schodištia ďalej. V noci spáva so mnou takže preto sa veľmi bojím. Našich má rád, cez deň to bude ok, toho sa nebojím, ale noci budú hrozné. On má dosť komplikovanú povahu a je dosť náročný.
@zuzul1310 juj a ja som momentalne asi v 7 tt podla ultrazvuku, podla kalkulacky v 8tt.....vcera mi zase dal anopyrin 100mg 1x denne, aj v lekarni sa cudovali....nie som chora...asi proti tromboze ked mam lezat, tak vacsie riziko
@blackie26 ty mas pekny termin, vtedy sa narodil moj tata
@misulda to mi je luto......aj mne sa to stalo minuly rok po umelom oplodneni!!!!!
zuzi ja na ten termin moc neverim... malou sem 14 dni prenasela a pak se narodila sama... 😝 uz mate briska?
ja asi trochu ano ale to je tim ze uz je to 2 😒
baby, pijete kávu????
ahojte...tak som sa dlho neozvala..synator 1x ochorel..a teda poriadne tak sa mi podarilo za par dni aj schudnut zo stresov....maminy vedia o com pisem 😖 ...no uz je dobre, ale naozaj si neviem predstavit, ked mi ochoreju 2 deti ..a ja vas ani nestiham citat..tak vas tu pribudlo 🙂 vsetky nove tehulky vitam a gratulujem 🙂 .....
ani mne zatial nebrali krv...vraj o 3 tyzdne odbery..a este aj nejake vytery,po ktorych vraj budem krvacat...naozaj netusim o co pojde, ale kedze som bola 1x u noveho dr..tak ma usanoval,aby som vraj nemala zly dojem z jeho prvej prehliadky 🙂 ... za porod si platit asi nebudem...aj ked v piestanoch sa za dr plati asi 100eury a prve som rodila v bratislave na antolskej a tam to bolo 250 eur,,teda dost...prislo mi to divne, a zbytocne kedze som mala dobre tehotenstvo....
kocik a vsetko ostatne sa bude dedit po viktorkovi 🙂...uz teraz ma poraza z tolkych veci..kam by som to dala...ale kedze som uz skusenejsia 🙂 , dokupim par veci, ktore som nemala .
jej a maly bude podla mna strasne ziarlit...uz teraz je jediny vnucik/ synovcek...sice bude o 9 mesiacov starsi a rozumnejsi...tak uvidime...pomalicky mu vysvetujem,ze mamina ma v brusku babo...ale on vzdy dojde a pohladka mi prsia alebo koleno ..tak sa smejem....
Ahojte baby vcera som zacala mat spinenie ako som uz pisala tak som utekala domov do postele a volala som doktorke ci mam ist na pohotovost alebo staci ist k nej do ambulancie a ona ze staci ist do ambulancie na ultrazvuk tak mi drzte palce za chvylu idem na ten ultrazvuk nech jew vsetko tak ako ma ale mam zly pocit baby!!!viem ze vela bab to malo na zaciatku tehotenstva ale uz ma aj strasili ze tak to prebieha potrat a podobne tak som na nervy s toho pomooooooooooc
@zuzul1310 aj ja sa toho bojím, Matej je tiež náročný a mamimkyn "cecík" keďže je stále so mnou. Bývame síce s našimi zatiaľ, nehovorím postrážia, vezmu niekam na chvíľku a tak ale noci sú len so mnou - má svoju veľkú posteľ ale ako zacíti, že nie som v posteli, resp. v jednej miestnosti tak ma hľadá. Teraz keď som chodila na sono tak tak plakával, že mu museli dať pri balkón šamlík a čakal ma. Nechcel ani papať ani sa obliecť ☹Neviem čo s ním, bo keď som chodievala do školy piatky, soboty, nedele (celé dni do večera) tak to bolo ok.
@chavallee nie nepila som kávu ani kým som nebola tehu, za to Colu každý deň, odkedy som tehu tak som nemala v ústach ani Colu, hoc mi to chýba
@dadusa26 o žiarlení ani nehovor, môj je tiež jediný vnúčik púčik mojich rodičov, jediné naše dieťatko a zrazu príde súrodenec. Ja tiež malému hovorím že v brušku je bábätko a ukazovala som mu aj na nete obrázky embryí v tomto období, tak hovoril že bábätko je maličké a je v ručičke 🙂 ale zaklopkal mi na brucho aby pozdravil bábätko a povedala som mu že keď bude väčšie tak ho aj ono pozdraví a veľmi sa tomu teší, tak snáď to nejak bezbolestne zvládneme.
@lea1333 Držím palce aby bolo všetko v poriadku, daj vedieť ako si dopadla na UV, ale neboj, určite to nebude potrat 😉
@jani74 Aj Danko je taký istý , spinká so mnou v spálni, tatinko spinká v obývačke a s našimi je tiež rád, nemá s tým problém, ale v noci sa túli ku mne a neviem si predstaviť že by ma prišiel pozrieť do nemocnice a potom by ho brali preč, to by bolo hrozné, chcem nadštandardnú izbu aby ho mohli kedykoľvek priviesť, hoci si musím zistiť či tam deti pustia. Strašne sa toho bojím. Ja budem plakať, aj on bude plakať, pevne verím že ak zvládneme ten týždeň tak už bude všetko len lepšie.
Ahojte babulky 🙂 včera som dostala knižku, mám za sebou vyš.krvi a sono. Maličké veľkosťou presne zodpovedá tt,srdiečko blikalo, takže oficiálny termín 2.10 😉 Inak mám celý deň vodnatý žalúdok a zápchu 😖 Kávu nepijem, nechutí mi 😝 Ja vám tak všetkým držím palce, že až 😵 😵 😵

@misulda to mi je luto :( drz sa