Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
Dakujem babi akurat sedim v cakarni tazke to chvyle.dakujem za podporu ste zlate tak ja vam dam vediet ako som dopadla!drzte palce!
@lea1333 snaž sa zachovať pokoj a ver, že všetko dopadne dobre. Ja som mala špinenie niekoľkokrát v prvom trimestri (ružový výtok). Brala som na to duphaston a gynekológ ma chcel vypísať.... ja mám ale v pohode prácu, kde si môžem nohy vyložiť, slniečko, klídek, super baby kolegyne ma podržali... to pomohlo viac ako doma steny, či telka...
Ja zháňam teraz dolce gusto kapsuly bez kofeinu do prace.... rano a poobede... si neviem odoprieť. Tiež blafujem s Carom s javorovým sirupom a celkom sa dá. Keď som bopla tehotná s Janíkom, bolo mi 4 mesiace (a hádam už od týždňa po počatí) parádne blivne, som kávu nemohla ani vidieť... veď aj tlak som mala, ako chladnúce varené rezance v sítku 😀
No ale ja som mala tmavohnedy vytok!!jasne myslim pozitivne!tak myslite na mna a ja pijem tiez kavu niekedy aj s kofeinom ale malo skor bez kofeinovu a colu?no sem tam
@lea1333 drzim palce, taky hnedy vytok mam aj ja uz tri tyzdne, musim doma lezat a uz to mam lepsie
lea1333 silno držím palce 😨 😉
bude to ok.... 😵
bueeee, ja kávu nemôžem už mesiac ani cítiť, predtým som si ju rada vychutnala...
Baby, nemá niektorá z vás pichanie v okolí pupka? Dúfam, že to súvisí so zväčšovaním maternice, lebo dnes ma to pichá intenzívnejšie a na dotyk pod "sadlom" hmatám zdureninu...dúfam, že nie pruh, lebo en sa v tehu nedá riešiť ... 😒
No baby teraz som dosla a nie som nadcena ze vraj je nasa fazulka mala a nesedi to z menstruaciou ale ze narastla od posledneho ultrazvuku musim ist do ruzinova na niaky specialny ultrazvuk a musim brat duphaston ale asi je dolezite ze rastie ani mi teh knizku nedala lebo si nieje ista ako to bude dalej strasneeeeee a clovek sa tak tesi!
tak mna dnes boli cely den zaludok aj večer včera mi bolo divne .) pri patkovi som ani nevedela ze som tehu 🙂 tak snad aj teraz to nejak ustojim a velmi rada ozeliem nevolnosti .) hlavne ked teraz mam uz jedno sidlo doma
Jej tak gratulujem to je super!
ahojte baby tak jak som tiez oktobrovka 2011 🙂 ....je to uz 6tt+2
ahojte, uz som tu dlhsie nebola, lebo v skole som od rana do vecera a vybavovacky okolo svadby, vcera som bola na sone a uz miminku bilo srdiecku, vsetko v poriadku, velkost akurat, takze uplne stastna, gynekolog ma konecne nove sono, takze mi dal fotky aj videa na usb kluc 🙂 ...kontrola zase 7.3....priznaky raz za cas ma boli podbrusie, niektore jedla ani vidiet, najma sladke, nepribrala som a ani brusko ziadne....
...vitam vsetky nove tehulky a prajem, aby vsetko bolo v poriadku....v oktobri budeme vidiet nase male anjeliky 🙂
pripajam vcerajsie sono
A ako si dopadla?ja som bola u nasej a ta tu ma niaky stary ultrazvuk povedala ze fazulka narstla ale ze to chce vidiet lebsie ja som v 7tt a uz by mal mat aj srdiecko ze?
zuzul uz 3 kila? ja a smalou na brala 16 kg ale tyden poporode jsem mnela opravdu vse dole a a ni ne vim jak to ..dou famze to bude i ted 🙂
som tu inak nova baby akurat dnes som sa zaregistrovala, takze sa musim trochu otukat vasimi prispevkami....drzkajte sa vsetky
@amisa ahoj, ja ked som otehotnela s Diankou, mala Nelka len rok a stvrt. Veselo som kojila dalej takmer az do porodu 🙂 Znizenu zrazanlivost som mala pri Nelke, tuto aj napriek kojeniu som bola v pohode a teraz ju mam zase znizenu, tak sa idem objednat na hematologiu nech ma tam sleduju.
@dadusa26 to je fakt to najhorsie ked je chore dieta. a už ste zdravučkí ? este ked ochoreju dve deti naraz tak sa to da, ma to "vyhodu" ze ked jedno ma dietu , alebo musi lezkat, tak ti aspon nemusi byt luto ze s tym druhym nemozes ist von alebo mu nedavas nejake dobroty 😉 horsie je , ked ochorie jedno a potom si to podavaju hore -dole. no a ked chytite cela rodina nejaku virozu, tak to je potom len sranda - minule tak Dia nieco lapla, cez den zacala vracat, vecer sme sa pridali my s Nelkou, a tak vzdy ked sa mi podarilo vyjst na 5 minut z WC, akurat som im prezliekla postele a utekala som naspat 😝 a rano, ked som to chcela dospat, zacal s tym tatinko....
@lea1333 neboj, ja tiez spinim uz 2 tyzdne (a dost silno) a jaj som krvacala a fazulka s ma dobre - a ta velkost ked si tu precitas prispevky, tak uvidis ze kazdej urcuju iny tyzden pri rovnakej velkosti, pri takych ani nie 1 cm krpcoch staci aby si to doktorka pri merani oznacila a pol milimetra dalej a uz jej nieco ine vyjde (mne vyslo podla hlavicky ze som 6+6 a podla bruska 6+1)
Dievčata, aj vy by ste najradšej chodili každý deň ku dokimu na sono aby ste vedeli, že je všetko s mimi OK? Či to len ja mam taku potrebu? 😀 😀 😀
No a teraz som pn a kludovy rezim sexualna abstinencia a duphaston!a viac sa dozviem az 3.3 na ultrazvuku v ruzinove!baby drzte palce!
@lea1333 drzim palce, aby Ti vsetko dobre dopadlo.
Dakujem pisem len tak to lebo som cez telefon na nete nemozem vam priamo odpovedat!ste zlate

@zuzul1310 verím tomu, že budú s nich super súrodenci 😉 Matej keď kočíkoval malého suseda a ako mu rozprával tak som neváhala pokus o ďaľšie tehu a bola som na neho hrdá 🙂Nejako to zvládneme uvidíš, len ich budeme musieť postupne pripravovať.