Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
klajosa ja taky jeste pockam timze je to nase 2 tak vim co nas ceka...
ale uz senemuzu dockat...
Ani som nedufala, ze raz budem patrit k tehulkam prirodzenou cestou...a stalo sa. Pridam sa k vam, ak mozem. Malinkatemu babatku uz veselo bije srdiecko a my sa spamatavame z mileho soku, ze sa nam to podarilo pri mojich diagnozach: endometrioza, syndrom PCOS. Len nech vsetko dobre dopadne. Teraz sme v 6 tt + 3, termin okolo 15.10. Tesiiiiiime a prajem vsetkym tehulkam, nech v oktobri mozme vsetky drzat v naruci nase batozky stastia! 🙂
jo ja vim ale ted to jeste nema cenu neni ani nic moc videt,,,ale u tece to ry ch le snadd dou fam poptratu v cervenci minulej rok se trochu bojim ale toho citim hned od zacatku
Baby vy tu pisete ze srdiecko byje a ja som 7tt a este mi doktorka take nic nepovedala!ako to?mna nic ine nestrasi len to co mi dnes povedala ze velkost fazulky nezodpoveda p.menstruaci teraz som dosla z lekarne a supla som si duphaston.dufam ze to vsetky zvladneme a v oktobry sa dockame tych nasich darcekov!
@slniecka jeeeej, tak ti gratulujem.....tak verim tomu, ze zazraky sa deju....aj ja po dlhych rokoch patrim k tym stastnejsim
ahojte,aj aj by som as k vam rada pridala...aj ked som sa na zaciatku bala,lebo som bola skoro pri doktorovi a ten tam nic nevidel,tak ma nastrasil,ze by to mohlo byt aj mimomaternicove tehu(mala som silne bolesti a hnedy vytok).teraz som doma na PN,ale som v 7 tt a nasmu babatku uz aj bije srdiecko 🙂 termin mame okolo 13.10 a velmi sa tesime!
Dnes som musela ísť náhle k doktorke pretože poobede som začala opäť trošku krvácať, mala som už aj pobalené veci že zostanem v nemocnici ale som naspäť doma a ešte sme aj utrpeli šokovú terapiu.
Doktorka nám dnes oznámila že čakáme dvojičky 😉 tak ešte teraz sa z toho spamätávame 🙂
@lea1333 To je najdôležitejšie že drobček rastie a tehu knižku moja lekárka pred 10tym týždňom nedáva nikomu ani pri ideálnom tehu
@tinika pozitívne testy iste nie sú omyl 🙂
@viviem Ten obrázok sona je krásny 🙂 aj ja sa teším na zajtra dúfam že tiež budem mať 🙂
@blackie26 pri prvom som pribrala vyše 25 a rok išli dole 🙂
@santerra Neboj nie si sama, ja som tiež pri prvom išla dva krát na platený 3Dčkový UV aby som videla drobčeka a raz som išla do Blavy v 20tt na špeciálny UV kde pozerali kosti a orgány.
@lea1333 Neboj bude to ok, prešli sme tým a zvládneš to aj ty s drobčekom, všetko bude v poriadku 🙂
@slniecka Gratulujem, to je krásne že sa vám to podarilo 🙂
@lea1333 Veľkosť nezodpovedá menštruácii pretože si ovuláciu mohla mať kľudne neskôr ako mala byť a tým si mohla otehotnieť krátko predtým ako si mala dostať ďalšiu menštruáciu. Neber si to tak, všetko bude v poriadku, termín a veľkosť bábätka málokedy sedí s dátumom menšt.
@drtka Gratulujem dvojičky, to je nádherné 🙂 Supeeeeer 🙂 Môjho drahého by asi porazilo 😀
@drtka takze dvojky čakate??? 🙂 super, mna strasi kamoska ale ta nemame predpoklad hihi to oni a moja svagrina skor 🙂)
@lea1333 ja som bola na prvy utz v 9tt pri starsom a mne tiez doktor nič o srdiečku nehovoril len som tam videla dačo blikat, ani som sa nepytala, proste povedal, ze vsetko oki a hotovo tak sa neboj, budete v poriadku
Babi ste zlate dufam ze budete mat pravdu a kedy sa da zistit ci srdiecko byje v kolkom tt? Tazky tyz preomnou!a k tym dvojickam gratulujem!
Tinika len ja beriem teraz dubhaston a mala som spinenie tak preto tolko stresu a teraz zase ma boli pravy vajecnik!

@viviem jeeeej ake krasne, ja pri patkoi som bola prvykrat na utz v 9tt ale tak dobre ho vidno nebolo 🙂