icon

Pôrod v októbri 2011

silvia0201
21. jan 2011

Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))

nelustek
23. júl 2011

@nelynka18 ved ked mi doktor nic nepovedal tak hadam je vsetko v poriadku. Nelka bola tiez malinka ked sa narodila 2.970g . Ved ja som tiez mensieho vzrastu 😀 160cm a 47kg (za normalneho stavu) 😀
a muz sice meria 190cm ale je chudi

nelynka18
23. júl 2011

@nelustek ale jasne ze je vsetko ok 😉 no to si teda krpec 😀 no dnes ideme na svadbu svagrovi
,tak drz palce az vydrzim aspon po odcepcovanie 😀 aspon sa do sita najem kolacov a priberieme 😀

nelustek
23. júl 2011

@nelynka18 take svadobne by som si tiez dala,mnam .Ale zas mne to neni treba 🙂
Pekne sa zabavte,ja by som sice nevydrzala,ale ja chodim spavat uz pred 20:00.

nelynka18
23. júl 2011

@nelustek no mne tiez nie moc skor malemu 😉 uvidime ako to zvladnem ja sice tak skoro nechodim spavat ale skor ma unavi ta atmosfera a to,ze nebudem moct lezat ale tak snad to vydrzime 🙂 a musim sa samozrejme drzat aj riska,nemam ho kde dat ked je mama v nemocke,tak ci aj on vydrzi 😕

bibi13
23. júl 2011

@nelynka18 maly sa narodil 2tt pred termínom a mal 51cm.. a snažím sa nestresovať, len sa radšej sledujem, ked ma doktor postrašil.. :D ešte je možné, že budem prenášať.. :D
a nie, bolelo ma to presne tam, kde ma to bolelo, ked som mala pri Alexovi kontrakcie.. bolesť obličiek veľmi dobre poznam..

nelustek
23. júl 2011

Ahojte mam otazocku,v akom prasku budete prat vecicky pre babatko? Ja som pri nelke pouzivala prach z katalogu dedra.Je na citlivu pokozku a pre babatka,ale rozmyslala som teraz aj nad persilom sensitiv.
A este otazka k ockovaniu, je ockovanie proti pneumokokom uz v povinne? Ja som Nelku davala ked bola mala,ale sme to vtedy platili

natalii6
23. júl 2011

peknu Sobotu zelam vsetkym 😉vcera sme boli v Exi sporte a maju tam super zlavy malemu som kupila tricka na take 4r no ale nekup to ked to stalo o 80% menej a este sa neplatila ani 20% DPH odporucma sa tam ist pozriet 😉citam ze ste viacere unavene a uz vam zavadzaju bruska ja som natom tiez rovnako no ale musime to nejako este vydrzat a potom sa uz len vytesovat z nasich drobcekov 🙂
@bibi13 uz som si tu zvykla ze kazdy doktor ma ine praktiky 😉 aj mne tvrdne brucho najme ak sa viac namaham 😠 ale nejak to zatial neriesim..ohladom tych penazi budem si to musiet zistit som zvedava ako ma odpinkaju 😀
@jani74 tak to je neviem ale vidim ze ti uz nelynka18 poslala link ja som bola tiez na utz a moj drobec ma 1478g som bola vtedy presne30tt
@elannor ano idem a dufam ze sa mi nic nestane..vies prerabame kupelku a kedze tu sa nebude dat zit a nemame kam ist tak sme to vyrieslili takto..tej cesty sa obavam aj ja ako ju zvladnem 😒lebo ak by nastali nejake nepredvidatelne komplikacie som v keli

jana0706
23. júl 2011

@nelustek ja som na pranie zatial rozmyslala nad Lovelou (chcem kupit tekuty balsam, prasky vobec nepouzivam ani pre nas)...ale ked ma niekto skusenosti s niecim lepsim tak si rada necham poradit...

anita12
23. júl 2011

@nelustek ....na tejto stránke pozri tabuľku dolu ,http://www.babymed.com/ultrasound-measurements-... ,
navrchu sú tie skratky, nám to celkom sedelo v 21tt, ale sa mi zdá, že AC bolo akoby týždeň popredu, ale lekár povedal, že všetko je ok, tak asi len máme väčšie bruško 🙂. Tak verím, že všetko je ok . Aj Tvoja bábika je isto ukážková 😉 . Ešte jedna stránka, tam sú vysvetlené skratky aj v češtine
http://www.maminkam.cz/zkratky-z-ultrazvuku
Malej Nelke prajem skoré uzdravenie .

nelustek
23. júl 2011

@anita12 dakujem velmi pekne.. 😉

monnika
23. júl 2011

@bettyx ahoj, tak som pozerala tie vysledky, co mi brali krv, ked som bola v nemocnici. Ja mam hladinu cholesterolu 6,2. Takze vsetko ok. Tak som mala aj pred tehotenstvom. Patrim k tym baculatejsim, ale ta hodnota je este ok...Tak dufam, ze aj u teba je vsetko ok.

verinka100
23. júl 2011

@natalii6 Juj, tak to v dobrom zavidim, ze ste sa nato odhodlali 😉 Aj my sme chceli ist do Chorvatska, ale kedze je to moje prve tehu a som zo vsetkeho vystresovana, tak sme nesli. Bala som sa, zeby mi prisli nejake komplikacie a ako by som sa tam dorozumela a ci maju aspom taku uroven zdravotnictva ako u nas...Ale buduci rok sa snad uz dostaneme k moru aj s drobcom 😉 A to preco tvoja mama ma taky postoj? A viem si predstavit, ako si sa citila, ked sa tvoja mama tak spravala vlastne k cudziemu dietatu. 😒 Ono aj moja mama bude mat jedineho vnuka, kedze som jedinacik, ale moc mi pomahat asi nebude. Nie preto, zeby nechcela, ale je chora no..ale viem, ze ked bude mat dobru naladu, tak pride pomoct aspom s varenim alebo upratovanim. A kedze su rozvedeni, tak ani otec. Cize jedini, kto mi moze pomoct je manzel, svokrovci a moji "strykovci". Ale zrejme budem na vacsinu sama 😖 Ono je to skoro vzdy tak, ze majetok a peniaze dokazu rozhadat cele rodiny, co je smutne. Aj v manzelovej vzdialenej rodine mame pripad, kde su dve rodiny totalne na noze, samozrejme kvoli dedicstvu. Nestrpia sa v jednej miestnosti, takze ked su nejake spolocne oslavy, vzdy jedna ta rodina chyba, kvoli druhej. Matersku by som mala dostat, tu najvyssiu, lebo som si dobrovolne platila nemocenske. Som vedela, ze za vysokoskolakov to stat uz neplati a kedze robotu je tazke si najst, tak som nechcela cakat do 30tky, kym budem mat odrobenych tych 270 dni, len aby som dostala matersku. Budem mat dokonca vyssiu, ako mala svagrina, ktora chodila do prace. A dobre som urobila, kedze sa babo pritrafilo takto skor 😕 🙂

bibi13
23. júl 2011

@natalii6 ja som to tvrdnutie tiež nejako neriešila, len ked som bola u lekara a ten ma kontroloval, tak mi zrovna stvrdlo brucho na dosť dlho, tak zostal pozerať čo sa deje a ked som mu hovorila, že mi stále tvrdne brucho, tak sa mu to nepáčilo.. zisti si to, ako to u vas funguje na urade, ale nenechaj sa tak lahko odpinkať..

@nelustek ja budem určite prať v lovele.. mne strašne vonia.. sice je to len jemnunká vôna, ale mne to nevadí..

nelustek
24. júl 2011

@bibi13 ahoj , aj ten z dedry krasne vonia... neviem sa rozhodnut .Budes davat aj avivaz? Ja zatial ani Nelke neperiem s avivazou..ma citlivu pokozku

nelustek
24. júl 2011

@nelynka18 ahoj pochval sa ako si sa bavila a do kedy ste boli 🙂

nelustek
24. júl 2011

Dobre ranko ,tak v noci som znova navstevovala WC misu. Zas som dvakrat vracala a hrozne ma bolel zaludok. Neviem co mi zas nesadlo ☹

bibi13
24. júl 2011

@nelustek ja Alexovi už periem v našich práškoch a dávam aj aviváž.. Adamovi aviváž davať nebudem.. stačí zatial len ta lovela.. fuu!! vracanie nezávidím.
inak dobré ranko..

nelustek
24. júl 2011

@bibi13 ja nelke tiez periem s nasim prachom,ale nedavam tam avivaz.
Podla mna aj malinkej v brusku nebolo najlepsie,hrozne ma kopala a akosi sa vystierala.Chudatko moje

elannor
24. júl 2011

@natalii6 tak verím, že nič nepredvídateľné sa nestane a dovolenku si užiješ aj za mňa 😎

elannor
24. júl 2011

inak dobré ránko, chcem sa vás opýtať, či máte niektorá skúsenosť s natiahnutým svalom v chodidle (pravdepodobne je to to, nič iné ma nenapadá)... Hrozná bolesť pri každom našliapnutí už od piatka a zajtra mám ísť do práce ☹ Konská masť nejako nepomáha...

nikolka4
24. júl 2011

Dobré ránko aj vy spavate tak malo?mne večer nie a nie zaspať. Včera som išla o pol1 a vstanem vyspatá už o 7h je to normálne?vobec sa necítim unavená.a maly už rano tiež kope o dušu 🙂

jana0706
24. júl 2011

@elannor ahoj, ja ked som nieco take mala tak mi na to pomahalo magnezium - cize to iste co zabera ked mas krce v lytku, teda ak mavas...

nikolka4
24. júl 2011

@elannor ano presne ako ti nap jana0706 magnézium je dobrý mne krče hned ustupili 🙂

bettyx
24. júl 2011

@monnika ahoj, děkuju za info 🙂.. já teda měla 8,2 s tím, že normální hladina je do 5... ale teda večer před odběrem jsem se nacpala bramborovým salátem -ten byl plný vajec a majonézy.. takže to asi bylo trochu zkreslený -ale určitě věřím tomu že ho mám trochu zvýšený, ale ne tolik.. pak jsem se na netu dokonce dočetla že na test na chlesterol se doporučuje 12hodin půst... kdežto na normální stačí takových 6hodin.. já to jedla kolem půlnoci a odběr byl před devátou ráno, takže tak.. nicméně jsem si v hlavě vybudovala takovou jako fóbii z tuků a prostě nejsem schopná normálně jíst.. taky jsem zhubla 1,5kg.. uvidíme po šestinedělí 😠 ...
ještě jednou děkuji! 🙂

katulka74
24. júl 2011

nelustek,ja som tiez v piatok vracala a hrozne ma bolel zaludok,vcera som pila matovy cajik a jedla ryzu a a uz je mi lepsie...

katulka74
24. júl 2011

Nema niektora z vas taku cudnu bolest na spodku brucha,ako keby ma nieco tlacilo na mechuri...

elannor
24. júl 2011

@jana0706 @nikolka4 no veď to je na tom, že magnézium beriem stále a pravidelne... Toto bude asi nieco s natiahnutým svalom ☹

nikolka4
24. júl 2011

@elannor hm asi hej vyskušaj natrieť konskou masťou 🙂

santerra
24. júl 2011

Dobrý večer sa praje 🙂 Aj u vás je take "krasne" počko? 😀 Baby povedzte že aj vas tak boli lonova kosť jak mňa 🙄 nech si nenamyšlam sprostosti 😕

iwky
24. júl 2011

@nikolka4 ahoj, to spinkanie ti teda nezávidím, ja zatiaľ spávam veľmi dobre a veľa ... dokonca lepšie ako pred tehotenstvom. za 29 týždňov sa mi stalo možno dva krát že by som nemohla zaspať. Dúfam že sa to tak skoro nezmení 🙂 skús teplé mlieko s medom pred spaním, že vraj to pomáha 🙂