icon

Pôrod v októbri 2011

silvia0201
21. jan 2011

Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))

drtka
25. júl 2011

@masinka Ďakujeme veľmi pekne.

drtka
25. júl 2011

Ahojte. Presne tak, dlho som tu nebola ale už sa hlásim 🙂 Ako už isto niektoré viete 15.6. sme po komplikáciach museli ukončiť tehotenstvo ☹ Alexko to neprežil a Dominik bojuje. Narodil sa 30cm a 600 gramový. Ale od začiatku je to náš veľký bojovník a sme na neho hrdý. Už má aj jednu úspešnú operáciu za sebou. Vám všetkým prajem ešte príjemné tehuľkovanie a nech Vaše detičky poslúchajú a nepýtajú sa na svet skôr

amisa
25. júl 2011

@drtka drzime mu pestiky palceky..no proste vsetko co sa len da, aby pri nom statsie stalo a hlavne zdravie.

barcabejby
25. júl 2011

@drtka Držím palce ako len najviac viem....

marikac
25. júl 2011

@drtka zelam vela zdravicka 😵 a drzim palce

nikolka4
25. júl 2011

viete mi niektorá poradiť dobr stranku s baldachýnmi a celou sadou ?mate nejaký tip?

jana0706
25. júl 2011

@nikolka4 ja som dostala baldachyn a hniezdo od Feretti, tak som si k tomu dokupila aj zvysok (postelne pradlo, spaci vak, zavinovacku, organizer na postielku), pozri napriklad na www.enikibeniki.sk

nikolka4
25. júl 2011

@jana0706 diky moc už sa tam mrvím ako si spokojná?

jana0706
25. júl 2011

@nikolka4 tak zatial som to iba vybalila a znovu zabalila ale paci sa mi velmi kvalita materialu - napriklad tie veci co som dostala od kamosky vyzeraju ako nove aj ked ich mal jej syncek cely cas vo svojej postielke a urcite sa viackrat prali...baldachyn je nadherny, presne ako som chcela - z takej jemnuckej akoby zaclonovej latky, navrchu je kusocek takej latky aka je pouzita aj na tom hniezde...jedine co si musis premysliet ci chces take vacsie hniezdo ako ma Feretti alebo take nizsie ake ponukaju niektore ine znacky...ja ked som ho uz dostala tak som nevymyslala, ale osobne by som mozno uvazovala aj nad tym nizsim...ak vezmes Feretti este si musis rozmysliet ci chces "dlhe" (okolo celej postielky) alebo kratke...ja mam to dlhe ale je nastastie z dvoch casti a mienim to rozdelit do 2 postielok (doma a u nasich), lebo chcem - minimalne prve mesiace ked sa babo aj tak moc nehybe - na neho vidiet a hniezdo dat len spredu a zo strany kde je stena, aby od nej zbytocne nesla do postielky zima...ale tu stranu postielky co bude pri nasej posteli chcem nechat prazdnu bez hniezda...

bibi13
25. júl 2011

@natalii6 to je vlastne almužna z rodičáku, kedže na rodičák už nárok za prvé dieťa mať nebudeš kvôli materskej..

@masinka neviem presne teda do kedy sa to dostáva, ale ja som tu na MK čítala, že bud do troch rokov staršieho dieťaťa alebo do 6 týždnov života mladšieho.. no neviem, fakt si to každý vysvetlí podla svojho a potom sa na urade vadia a pozeraju na teba ako na debila, že čo od nich chceš.. pôjde to vybavovať po narodení manžel, tak som zvedavá, čo mu tam povedia a ako pochodí..

@drtka gratulujem k Dominičkovi a zaroven uprimnu sustrasť k Alexíčkovi.. držím moc moc palce..

missy97231
25. júl 2011

ahojte... tak ja zase nespim 😒 a zacinam byt hladna... asi si pojdem nejaky kompot marhulovy otvorit 🙂
citam ze uz mate vybavicku prichystanu, opranu, vyzehlenu... ja ani zdaleka 😉 este stale mam dilemu, kde dam vecicky pre malu, kedze byvame u nasich v jednej izbe... tak to je take - nic moc 😒 no hadam nejak sa vmestime..
@drtka drzte sa aj s DOminikom... nech je to velky bojovnicek, a zvladate to ako najlepsie viete 🙂
@nikolka4 tiez planujem kupit este jeden set,,, mam po davidkovi jeden taky pekny od Scarlett, ale na ten druhy asi pojdem do polska,,, este uvidim 🙂

natalii6
26. júl 2011

dobre ranko vsetkym 😉 dnes idem na druhu preventivku k zubarke 😉 ale este mam chvilu casu tak vas idem precitat..
@bibi13 prosim ta ked pojdem na ten urad ako to mam nazvat to co do nej budem chciet? aby nepozerala namna ako blba ze co od nej ja vlastne chcem 😀
@drtka ahoj aj zelam malickemu Dominikovi vela sil aby vsetko co ho caka zvladol na 1 😉 a Alexik nech dava na vas zhora pozor ☹

nikolka4
26. júl 2011

@missy97231 hm do poľska to isto nepojdem :( ta cesta

natalii6
26. júl 2011

@verinka100 to more je dobre na take problemy ako mas ty tak dufam ze aj mne pomoze na moju nohu 😉 ideme na Istriu do Valdaliso..aj moj muz tam chcel ist preto ze rec je taka podobna a asi najviac koli zmrzline lebo o nicom inom nehovori 😀 ..vies hovori sa ze z chlapcami je viac prace a ze maju viac tychto kolikovych problemov ako dievcata ale sama uvidis ake babo budes mat ale aj tak to uz budes mat lepsie ak budes mat nejaky problem urcite ti niektora co uz mame deticky poradia..ja mam doma fitloptu a ked Davidko tak velmi plakaval som ho jemne na nej hojdala a potom som mu kupila lehatko a aj to mi pomohlo 😉 len sa bojim jedneho ze nas drobcek bude opak prveho a bude vnoci hore a ja budem nevyspata boze daj aby to tak nebolo 😉 uz rozmyslas kde budes rodit? a dakujem za ponuku ohladom strazenia deti ty budes mat dost prace aj z jednym ale uz sa tesim na spolocne prechadzky 😉 fiha tak vy na taketo pekne prechadzky chodite a kde je ta Divoka voda?rozmyslala som ze kde sme boli cez vikend ale uz ma napadlo do obeda sme boli reklamovat na zlatych pieskoch jednu cast z postele potom sme isli z dedom nieco zaniest na zahradu a potom doma som varila a po obede kedze Davidko nespal sme isli za braskom mojho muza prisiel z Italie a isli sa nedaleko nas najest tak nam volal ze nech si prideme pre darcek a v Nedelu sme boli na nakupoch a doma..dobre ja uz koncim lebo musim k tej zubarke. 😉

bibi13
26. júl 2011

dobré ranko..

@natalii6 myslím, že sa to volá príspevok na starostlivosť o dieťa.. ja som si už vytlačila žiadosť a rovno to tam donesiem.. :D

zuzanazuzana
26. júl 2011

@drtka drzim vam palce!!!!!!!!

zuzanazuzana
26. júl 2011

dobre ranko.....vcera som bola na sone, vsetko je v poriadku....termin podla sona sa mi troska posunul na 29.9., tak uvidime.....sabinka ma 155Og.....a konecne mam aspon jednu jedinu fotku z 3D!!!!! ani za svet sa zase nechcela ukazat.....chcela som vam ju aj ukazat, len to neviem dat do takeho formatu.....ked pride syn, tak mi to skusi urobit!!!!!

nelynka18
26. júl 2011

ahojte kočky,ako sa mate?chystate sa niektora na janosikove dni do terchovej?my zmyslame,ze asi pojdeme,no uvidime 🙂 ako babetka?moje ma akosi malo miesta a ked sedim vzdy citim vytrcenu ritku,nozku 😵 uz to na mna prichadza zacali sme podla PM 8.mesiac a na mna to neako dolahlo 🙂 chystam kupit riskovi do izby skrinu na oblecko lebo do skrine v spalni sa nam uz nic nezmesti,tak do spalne dam dominikove veci a do izby riskove... no a v auguste chcem cosi este porobit v byte skor take upratovacky a potom zacnem prat vecicky,kocar,snad aj postielku nachystam.....zacinam byt trosku nervozna a vy? 🙂
@drtka moja aj ja ti blahozelam,maly je krasny,vela sil a nech to dobojujete na 1 😉 a uprimnu sustrast k alexovi ☹

nelustek
26. júl 2011

@nelynka18 ahoj,ja by som zacala prat aj hned teraz 😀 neviem sa dockat kedy si budem ukladat do skrine vonavee vecicky 🙂

nelustek
26. júl 2011

@adka2986 ahoj ty by si chcela pouzivat latkove plienky? Ako som to pozerala na nete tak sa musi do toho vrazit jednorazovo vela penazi,nie?

motylik08
26. júl 2011

@jana0706 ahoj ďakujem za radu aj tebe, najbližšie si ho určite kúpim 😉

adka2986
26. júl 2011

@nelustek Ahojky, ja som to ešte tak nekukala, ale chcela by som striedať látkové s jednorázovými, neviem,..bolo by fajn keby nám nejaká maminka poradila, ktorá s tým má skusenosti :D

adka2986
26. júl 2011

@drtka Veľmi vám držím palce, nech všetko dobre dopadne.

verinka100
26. júl 2011

@natalii6 To je fajn, Istria je blizko a je tam pekne 🙂 A idete autom, alebo autobusom? more je taky vseliek, aj na psychiku, aj na fyzicke problemy, podla mna ti s nozkou pomoze. Hej, aj ja som pocula, ze chlapci maju koliky castejsie ako dievcata, tak dufam, ze to nejak zvladnem a susedia nas nezastrelia, ked mi bude v noci dlho plakat 😒 Budem skusat vsetky rady, co som uz dostala a citala, hadam nieco pomoze. Dakujem za napad s fitloptou, aj ja mam doma, tak potom vyskusam. Lehatko myslis take to oddychove kresielko, kde su take hracky povesane, ze aby sa s nimi hralo? Ved urcite budem mat na zaciatku vela prace, ale tak som myslela do buducna, po roku, ked bude treba, postrazim 😅 Divoka voda je v Cunove, je tam areal, kde sa robia aj Majstrovstva sveta v kajaku. Su tam aj ine aktivity- rafting, jazda na clnku s motorom, vodne skutre, splav, paintball, futbal, plazovy volejbal atd... je to tam pekne upravene, hotel tam je, restika, take ihrisko pre deti..a my sa este prechadzame aj vedla cez tie plavebne komory na Dunaji🙂 Myslim, ze aj teraz v sept tam maju byt majstrovstva, ked budem este vladat chodit s bruchom, chceme ist kuk. Tuto sobotu tam uz trenovali, bavi ma pozerat sa nato 🙂 Vzdy sa cez vikend snazime dostat niekam na prechadzky, to uz mame taky zvyk 🙂 Ja som u zubarky bola len raz, asi v 4-mes, to treba ist 2krat? A este som sa chcela spytat, aku kozmetiku si pouzivala pre babo? Ja som sa rozhodovala medzi Hipp a Johnson a zatial som rozhodnuta, ze buduci tyzden ideme do Hainburgu kupit Hipp.

duranovaz
26. júl 2011

Ahojte.Čo všetko chystáte pre bábätká?Ja mám už objednaný kočík 3-kombinácia zajtra príde,deky,fusak,vaničku,stoličku na krmenie,chodák, všetko oblečenie, plienky, kozmetiku, plienky na široko,postieľku,paplón s vankúšom, obliečky,plachty,perinky,hrkalky,flašky,cumlíky.A ešte sa chystám kúpiť hračku na kočík takú na štipci a na autosedačku takú hračku ako had a vysia s nej hračky.Dúfam, že mi už veľa nechýba.Chystáte sa ešte niečo kupovať čo som nespomenula.Prosím si ešte nejaké typy.

nelustek
26. júl 2011

@duranovaz no tak toho uz mas teda hodne,povedala by som ze asi vsetko a aj naviac,nie?
a vecicky mas uz aj poprate?

nelustek
26. júl 2011

@adka2986 daj si zoznam uzivateliek a vyhladaj si brisilda
U tej pani som videla prvy krat tie latkove plienky ja som jej uz tiez pisala

misickab3
26. júl 2011

@drtka Je mi ľúto malého....je to veľká škoda, každopádne želám veľa síl, aby Dominik zvládol všetko, čo ho čaká...

nelustek
26. júl 2011

Dnes som bola v meste musela som do banky,tak sme sa trosku s nelkou presli ,ale poviem vam ze som nemohla vobec dychat.Vsetko mi to tlacilo na hrud,ma to niektora z vas? ved doteraz som normalne fungovala,prechadzky cely den v praci a poobede s Nelkou vonku.A teraz kusok prejdem a nemozem dychat,je to normalne?

kenya83
26. júl 2011

@nelustek takéto niečo mám aj JA, je to veľmi nepríjemné a po krátkej chôdzi sa hneď zadýcham ako slon. Ale je to normálne, lebo ako rastie bábätko a maternica sa rozťahuje všetko tlačí na vnútorné orgány, pľúca a žalúdok.