Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
@nelustek my sme vajicko pouzivali do takych 9-10 mesiacov. zavisi od dlzky dietatka - aby mu netrcala vrchom hlavicka. vajicko sa dava proti smeru jazdy, takze je najbezpecnejsie, preto cim dlhsie ho pouzivas, tym lepsie.
ked uz nasetrite na auto, tak vajicko zase nie je az taka strasna polozka - alebo si ho na tych par mesiacov pozicaj od nejakej kamaratky
@nelustek aha no tak to mas teda potom jedno ked nemate auto....mozete ist aj v perinke 🙂 a presne ako pise masinka,vajicko kupis cez net aj za 10€ alebo si pozicaj od znamich 🙂
@masinka no u nas je to tak,ze nie vsetky izby su s postielkami,podla toho kolko je mamiciek....takze ked babo nemam na izbe,tak mi zoberu pampersky,vlh.vreckovky a dudu a nic ine nechcu....no musim si to precitat u nas v nemocke 🙂
Baby, ja mam pažrošské obdobie, je to normalne? Každu chvilku dačo snorim v chladničke. Večer ma prepadava vlči hlad a potom do rana nemožem spať, lebo som na seba nasrata kolko som pojedla 😀 Už sa citim a aj vyzeram jak Gloria z Madagaskaru 😀
@santerra ze nam tie deti netlacia na zaludok. stretnem v poradni baby alebo tehotne kamaratky a vsetky sa stazuju na to, ako im babo tlaci na zaludok, ze nic nemozu jest. ten moj mi ho asi natahuje, nech sa tam este viac zmesti. dufam, ze po porode mi toto tempo v jedeni nezostane
@santerra
@berus222 hihi baby ako ja v prvom tehu...naposedenie cely makovnik a za chvilu grilovane kridla,potom citronovy kolac a nakoniec slanina s vajcom a potom som tak vyzerala 😀 😀 takze vas chapem.....no teraz mam skor nechut do jedla,neviem cim to je ale je to na nieco aj dobre,pretoze ma strasne pali zaha ked sa prejem....
@berus222 ja som sa tesila ze mi bude tlačit na žaludok (že aspon menej pojem) ale nič sa zatial nedeje asi ho fakt tý naši natahujú, v živote som tolko nepojedla ako teraz. Ved ja ked vidim tie chudučke tehulky a pozriem na seba tak mam dosť 😀 A ešte pride brat na navštevu a zabije ma poznámkou ze este na mne nikdy nevidel take velke stehno 😀 Že diki za kompliment 😖 Uz občas rozmyslam aku dietu nasadim po porode,,,,lebo tej rite sa tak lahko nezbavím 😀
@nelynka18 .... presne toto nám dnes hovorila na predpôrodnom kurze o tých bradavkách, že ich mám už od teraz
takto trénovať, trieť hrubým uterákom, prikladať ľadové obklady, naťahovať... Len ja mám obavy kvôli mojim dosť plochým bradavkám, ako to zvládnem 😒 . Máte s tým niektorá skúsenosť ? A ešte radila na kurze, že tak 3týždne pred termínom je dobré piť alchemilku alebo ten malinovník na posilnenie maternice a slizníc.
@wera.g 😀 😀 tak to mas dobre vymyslene.....a doma sa nevazis?ci pre istotu 😀
inak super stranka kuknite http://www.babyoblecenie.pxptrade.sk/
drtka,drzim palceky malemu Dominikovi a je mi luto,ze z maleho Alexa sa stal anjelik ☹
Babi,ja vobec netusim co mi je,je mi stale zle,zlc sa mi tlaci hore krkom,zvraciam,boli ma zaludok,pripomina mi to zlcnik,.ale ten mi vybrali pred 3 rokmi,pritom mam chut na vsetko mozne,som hladna,len nemozem jest,lebo mi je zle....
@masinka uplne suhlasim s masinkou co sa tyka tych latkovych plienok...aj moja sesternica investovala pri prvej dcere do takej tej supravy latkovych plienok kde sa potom meni to vnutro, ale nakoniec skoncili na pamperskach a pri druhom to uz ani neskusala a rovno nakupila jednorazovky...takze asi zavisi od babatka a urcite aj od nasej pohodlnosti (a aj ked sa snazim setrit zivotne prostredie pokial mozem, tak v tejto oblasti budem asi pokrytec lebo sa nechystam s latkovymi plienkami ani zacinat)...
@anita12 no ja som tiez o tom vela citala a pocula...aj s tym sa da cosi robit...a zacni uz teraz,aby si v poho kojila. tu si to precitaj http://babetko.rodinka.sk/index.php?id=pomoc-pl... 🙂
@nikolka4 ..
www.e-baby.sk
ja mám odtiaľ megasadu 11 dielnu, teraz ju majú v akcii..
@nelustek ...kamarátka dávala látkové malému asi od 1.roka, aj som ich videla, trošku naširšie nožky ako pri jednoraz., pokožka pekná hladká, jej sa zdá, že lepšie ako pri jednorazovkách, kupovala ich postupne, naozaj je to dosť drahé, ale ona si to chváli, aj teraz pri druhom ich mieni používať .
...žienky, máte niektorá bábo otočené akoby vodorovne ? Ja ho tak mám a často pri nejakom pohybe mám stred brucha dosť tvrdý, nikedy neviem, či je to tvrdnutie, alebo tam má drobčak len málo miesta a vypúča chrbátik alebo riťku 🙂 . Bruško mi rastie stále dopredu, uplne špicaté a dolu, inde nikde nič 😉
@nikolka4 .... ja som neodolala tejto sade http://www.e-baby.sk/product/mega-sada-srdiecka..., zelená farba 😉 , vo štvrtok mi to dovezú, tak dám vedieť ...
@anita12 hej hej aj ja mám niekedy malého akoby vodorovne, stále sa tam prevracia, hoci už by sa mohol dať dole hlavičkou a nevystrájať - ale akosi to ešte nechce pochopiť 🙂) Aj mne tvrdne potom bruško, ale doktorka mi povedala, že to je tým, že má už málo miesta.. ale na poradni to tvrdnutie radšej spomeň, mňa doktorka aj zospodu vyšetrila, či je z toho hľadiska všetko v poriadku 😉

@nelynka18 ja si ohladne veci musim tiez vyzistit,pri nelke som brala tiez len plienky, a ponozky lebo sa narodila v januri
pytam sa na vajicko,preto lebo mi auto zatial nemame sice chceme kupovat ale to vajicko som si kupovat nechcela.Az autosedacku.Do kedy sa vlastne da pouzivat to vajicko?