Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
nelynka18,ja zavidim tebe,ze budete byvat v domceku 😉
@jana0706 ja som chcela prvé dievčatko lebo som mala strach z chlapca a teraz mám strach z dievčatka - nenormálne so mnou 😅 ale teším sa 🙂 hlavne nech je zdravučká
@katulka74 vidíš máme to naopak - určite to obe zvládneme 😉
@anita12 teším sa na fotky potom napíš či si spokojná aj s kvalitou, ja mám baldachýn ale modrý takže tiež budem kupovať nový 😉 , a z tým termínom - mne ho stále posúva dozadu tak neviem či tiež nebudem na konci oktobra
@nelynka18 nevadí že budete mať domček až na jar, hlavne že bude 😉 budúce leto si tam budú chlapci užívať na záhrade, aj ked viem že je s tým veľa práce ...
Skúsené maminky a s odsávačkami do nošteka máte aké skúsenosti ? Na batérie alebo na vysávač .. ?
Ahojte.Strašne sa teším.Dnes mi došiel kočík coletto austin 3 krásnej zeleno-čiernej farby 3-kombinácia.Už som s ním pobehala aj celý dom hore dolu a je super.Dokonca sa v ňom povozil aj môj skoro 4-ročný syn a nebol mu malý.Paráda.Ešte by tršebalo vyskúšať v teréne.Všetkým čo ešte nieste rozhodnuté aký kočík kúpiť vrelo odporúčam.
@anita12 jednoznacne na vysavac odsavacku 😀 teda ja som s nou max spokojna,,, na baterie som ani neskusala 😉
mne dr robi utz pri kazdej poradni .. sice som pocula ze to nie je dobre tak casty utz, ale co uz ked uz. pri malom pred 2rokmi mi iny doktor robil len ked musel 😀
@marikac tiez by som si ho sama od seba vypytala aj ked suhlasim, ze by si o nic neprisla 🙂
@zuzkazv je n to je pekna predstava 🙂 velmi sa na to tesim 🙂
@anita12 no ja si myslim,ze vtedy...ved uvidis 🙂 a k tym odsavackam ja som mala obycajnu co jedna hadicka ide do ust matky a druha do nosa babatka a medzi tym je poharik a uplne stacila a stoji neake 3€.....nas maly totizto moc soplavy nebol a ked mal rok vedel uz smrkat,takze ja by som ti odporucila pockat a ak budes mavat stale chorlave dietatko potom kupit asi na vysavac...tot moj nazor i ja to tak robim
@duranovaz si viem predstavit ako sa tesis 🙂 ja mam tiez taky len 4 kolesovy a tiez som maximalne spokojna, zatial 🙂
Ja som si objednavala supravu do postielky cez www.batoleshop.cz a je fakt krasne aj kvalitne...
@duranovaz verim, ze sa tesis... ja som objednala (ale z bazaru) deku na hranie od fisher price,,, dnes mi predavajuca pisala ze uz poslala balicek,,, takze sa tesim na piatok 🙂 pri davidkovi som nemala len taku obyc hrazdicku,,, tuto som si zalubila ale nekupila, tak teraz malej doprajem 🙂
@nelynka18 tak teda rómky, aby som niekoho neurazila...ano,videla som, ako romka,co ma termin mesiac po mne uz v 15tt dostala ten box, len ja nie 😠 ale tak aj ked som o nic neprisla, hadam, sestricka nema pravo usudit,ci ano,ci nie...a ma ho davat zaradom kazdemu, ved oni za to aj tak neplatia
@missy97231 no nepytam, lebo sestricka ma nema rada uz teraz ☹ mali sme mensiu vymenu nazorov nedavno (davno po tom,co ta romka dostala kufrik....)cca kedy si ho dostala ty? nespomenies si?tt
@marikac no nie mna neurazis len mi to pride take ze ciganka a tie nie....a mozno si ho ta zena tiez vypytala....mozno....no ak ho chces tak sa nan opytaj sestricky.kazda ambulancia je ina a mozno tato sestra na to kasle....ved sa len spytaj a uvidis co ti povie,za to nic nedas 🙂 alebo ak ti na tom az tak nezalezi kasli na to.....
Kočky od ktorého tt sa chodí na prietoky? A čo sa pri tom vlastne kontroluje? Nech som v obraze 🙂
@marikac hm,co ty vies ako to bolo s tou sestrickou a s tou zenou,mozno si to kazda musi vypytat asi je to divna sestricka 😒 u nas to dava sestricka po skonceni 3 mesiaca kedy je potrat uz najmenej pravdepodobny a ako som ti pisala,chcela mi dat dva 😀 zabudla 😀 netrap sa nad tym 😉
@marikac Nemaš čo banovať ked si ho nedostala 😀 Ja som v ňom mala jednu brožurku o tehotenstve, časopis Dieta z roku 2010, vzorku prášku na pranie a avivaže, dudlik Nuk a kopu blbích letačikov...toť vsjo 😀 Čiže žiadna strata 😝 Pritom som domov letela s tým kufrom jak šialena že co za prekvapko ma čaka 😀
@marikac ja som ho dostala hned ako som dostala tehu knizku, tak som vyfasovala aj balicek... a na druhej poradni mi ho sestricka (ina) davala zas,,, lebo mesiac pred tym zabudla sestricka poznacit... 😉

@nelynka18 moja lekarka ma tie boxy na skrini,teda sestricka.....ciganky dostavaju,len ja nie 😠