icon

Pôrod v októbri 2011

silvia0201
21. jan 2011

Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))

marikac
27. júl 2011

@nelynka18 moja lekarka ma tie boxy na skrini,teda sestricka.....ciganky dostavaju,len ja nie 😠

anita12
27. júl 2011

@kenya83 ...ja idem vtedy na poradňu, ale to budem 29+1, a potom má lekár na prelome august/september dovolenku, takže ja asi až ten začiatok semtembra budem mať to posledné veľké sono ... Takže ešte aj Ty ma obehneš 😀

katulka74
27. júl 2011

nelynka18,ja zavidim tebe,ze budete byvat v domceku 😉

nelynka18
27. júl 2011

@marikac jak ciganky?ty si neaku videla?preco si ho nevypytas?
@katulka74 hi no dakujem len nech uz je 🙂

nelynka18
27. júl 2011

@anita12 ze ides ked budes 29+1 sak to asi vtedy ti spravi to sono,nie?ja som bola 29+5 cize zaciatok 30tt a robil mi ho....ci?

zuzkazv
27. júl 2011

@jana0706 ja som chcela prvé dievčatko lebo som mala strach z chlapca a teraz mám strach z dievčatka - nenormálne so mnou 😅 ale teším sa 🙂 hlavne nech je zdravučká
@katulka74 vidíš máme to naopak - určite to obe zvládneme 😉
@anita12 teším sa na fotky potom napíš či si spokojná aj s kvalitou, ja mám baldachýn ale modrý takže tiež budem kupovať nový 😉 , a z tým termínom - mne ho stále posúva dozadu tak neviem či tiež nebudem na konci oktobra
@nelynka18 nevadí že budete mať domček až na jar, hlavne že bude 😉 budúce leto si tam budú chlapci užívať na záhrade, aj ked viem že je s tým veľa práce ...

anita12
27. júl 2011

Skúsené maminky a s odsávačkami do nošteka máte aké skúsenosti ? Na batérie alebo na vysávač .. ?

anita12
27. júl 2011

@nelynka18 ..žeby už vtedy ? 😉 je to veru možné, veď sa dočkám ..Inak mne pozrie sono pri každej poradni, ale to len tak letmo, či je srdiečko ok a pri tých veľkých UTZ to pozerá samozrejme dlhšie .

duranovaz
27. júl 2011

Ahojte.Strašne sa teším.Dnes mi došiel kočík coletto austin 3 krásnej zeleno-čiernej farby 3-kombinácia.Už som s ním pobehala aj celý dom hore dolu a je super.Dokonca sa v ňom povozil aj môj skoro 4-ročný syn a nebol mu malý.Paráda.Ešte by tršebalo vyskúšať v teréne.Všetkým čo ešte nieste rozhodnuté aký kočík kúpiť vrelo odporúčam.

missy97231
27. júl 2011

@anita12 jednoznacne na vysavac odsavacku 😀 teda ja som s nou max spokojna,,, na baterie som ani neskusala 😉
mne dr robi utz pri kazdej poradni .. sice som pocula ze to nie je dobre tak casty utz, ale co uz ked uz. pri malom pred 2rokmi mi iny doktor robil len ked musel 😀

missy97231
27. júl 2011

@marikac tiez by som si ho sama od seba vypytala aj ked suhlasim, ze by si o nic neprisla 🙂

nelynka18
27. júl 2011

@zuzkazv je n to je pekna predstava 🙂 velmi sa na to tesim 🙂
@anita12 no ja si myslim,ze vtedy...ved uvidis 🙂 a k tym odsavackam ja som mala obycajnu co jedna hadicka ide do ust matky a druha do nosa babatka a medzi tym je poharik a uplne stacila a stoji neake 3€.....nas maly totizto moc soplavy nebol a ked mal rok vedel uz smrkat,takze ja by som ti odporucila pockat a ak budes mavat stale chorlave dietatko potom kupit asi na vysavac...tot moj nazor i ja to tak robim
@duranovaz si viem predstavit ako sa tesis 🙂 ja mam tiez taky len 4 kolesovy a tiez som maximalne spokojna, zatial 🙂

katulka74
27. júl 2011

Ja som si objednavala supravu do postielky cez www.batoleshop.cz a je fakt krasne aj kvalitne...

missy97231
27. júl 2011

@duranovaz verim, ze sa tesis... ja som objednala (ale z bazaru) deku na hranie od fisher price,,, dnes mi predavajuca pisala ze uz poslala balicek,,, takze sa tesim na piatok 🙂 pri davidkovi som nemala len taku obyc hrazdicku,,, tuto som si zalubila ale nekupila, tak teraz malej doprajem 🙂

anita12
27. júl 2011

@katulka74 ..tiež nádherné a veľký výber a tie košíky pre bábätká sú úžasné 🙂

marikac
27. júl 2011

@nelynka18 tak teda rómky, aby som niekoho neurazila...ano,videla som, ako romka,co ma termin mesiac po mne uz v 15tt dostala ten box, len ja nie 😠 ale tak aj ked som o nic neprisla, hadam, sestricka nema pravo usudit,ci ano,ci nie...a ma ho davat zaradom kazdemu, ved oni za to aj tak neplatia

marikac
27. júl 2011

@missy97231 no nepytam, lebo sestricka ma nema rada uz teraz ☹ mali sme mensiu vymenu nazorov nedavno (davno po tom,co ta romka dostala kufrik....)cca kedy si ho dostala ty? nespomenies si?tt

nelynka18
27. júl 2011

@marikac no nie mna neurazis len mi to pride take ze ciganka a tie nie....a mozno si ho ta zena tiez vypytala....mozno....no ak ho chces tak sa nan opytaj sestricky.kazda ambulancia je ina a mozno tato sestra na to kasle....ved sa len spytaj a uvidis co ti povie,za to nic nedas 🙂 alebo ak ti na tom az tak nezalezi kasli na to.....

kenya83
27. júl 2011

@anita12 potom by si prosím Ťa odfotila tú sadu keď Ti príde a ukázala mi ju tu a či si aj s ňou spokojná aj s kvalitou? Jednoznačne sa prikláňam k odsávačke na vysávač - odporúčajú ju aj v obchodoch. Videla som ju u kámošky keď ňou malej odsávala soplíky a je to fakt pecka 😉

marikac
27. júl 2011

@nelynka18 len som bola zvedava, ako je to inde......a podla coho sa to vlastne dava....no prilis obsah toho boxu ma nezaujima, mna mrzelo skor to, ze tentokrat to nebolo fer.....ale ved kaslat na to.

anita12
27. júl 2011

@marikac ...v ambulancii môjho lekára dávali ten box všetkým rovnako, bez rozdielu ktorá je v koľkom týždni.
Zhruba pred 2 mesiacmi to bolo ...

kenya83
27. júl 2011

Kočky od ktorého tt sa chodí na prietoky? A čo sa pri tom vlastne kontroluje? Nech som v obraze 🙂

nelynka18
27. júl 2011

@marikac hm,co ty vies ako to bolo s tou sestrickou a s tou zenou,mozno si to kazda musi vypytat asi je to divna sestricka 😒 u nas to dava sestricka po skonceni 3 mesiaca kedy je potrat uz najmenej pravdepodobny a ako som ti pisala,chcela mi dat dva 😀 zabudla 😀 netrap sa nad tym 😉

nelynka18
27. júl 2011

@kenya83 od 8.mesiaca ale niekedy posielaju aj skor aj neskor,zalezi od dr....

katy2
27. júl 2011

@marikac ja som si box surovo vypytala - z principu..... inak nic v nom nie je..... a u dankovcika som dostala automaticky....

anita12
27. júl 2011

@kenya83 ...určite dám fotku, len zatiaľ postieľku nemáme, takže len tak improvizačne to nafotím 😉 .

santerra
27. júl 2011

@marikac Nemaš čo banovať ked si ho nedostala 😀 Ja som v ňom mala jednu brožurku o tehotenstve, časopis Dieta z roku 2010, vzorku prášku na pranie a avivaže, dudlik Nuk a kopu blbích letačikov...toť vsjo 😀 Čiže žiadna strata 😝 Pritom som domov letela s tým kufrom jak šialena že co za prekvapko ma čaka 😀

kenya83
27. júl 2011

@anita12 dobre teším sa 🙂 u mňa je to opačné, postielka a prebalovacia komoda už stojí už treba dokúpiť len sadu 🙂

missy97231
27. júl 2011

@marikac ja som ho dostala hned ako som dostala tehu knizku, tak som vyfasovala aj balicek... a na druhej poradni mi ho sestricka (ina) davala zas,,, lebo mesiac pred tym zabudla sestricka poznacit... 😉

lucy56
27. júl 2011

@marikac ja som nedostala tiez nic u nas v ambulancii,ale to asi preto ze je to nemocnica