Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
@berus222 no ja si myslim ze okrem kvality pokozky zalezi aj na kozmetike ktoru pouzivas...ked niekto nema problem s elasticitou pokozky tak nemusi pouzivat nic alebo mu staci uplne obycajne telove mlieko a zeny co maju s tym problemy do toho musia asi viac investovat a pouzivat specialne kremy co maju v sebe kvalitne prisady...aj ked vysledok nikto nezaruci, to je jasne...ale ja by som sa dvojdielnych plaviek, kratkych nohavic a siat nechcela vzdat takze som za prevenciu 😉
@jana0706 ved jasne, prevencia pomoze. vsetky kremy by mali pomoct. ked nie uplne, aspon sa neurbi tolko strii. ja som mala aj z lekarne za nekrestanske peniaze a nic. ale mne sa urobili zo dna na den, ked mi maly klesol. a kamaratke sa urobili az pri porode (to by ma fakt nastvalo).
@missy97231 ale vela zien nema ziadne strie pri jednom tehotenstve a spravia sa im pri druhom, aj ked priberu menej kg, takze to nemoze byt len a len o pokozke, je to asi suhrn roznych faktorov...ja dufam ze sa mi vyhnu, ale pre istotu sa poctivo natieram, clovek nikdy nevie a na skodu to urcite nebude...
@missy97231 aj ja som kupovala v Nowom Targu nejake veci pre bejby, napriklad postielku a potom rozne drobnosti, predajna sa vola Baby Boo...
@jana0706 ako vravis,, je to mozno suhrn roznych faktorov... ja teda nepoznam osobne ziadnu kamosku co sa strie urobili az pri druhom tehu,,, takze som sa nad tym ani nezamyslala... ale tiez poznam ze pri troch tehu nepouzivala ziaden krem na strie ani brucho ani ine,,, a strie nema ziadne. Tak preto myslim ze je to hlavne o tej elasticite 😉 uvidime ako budeme vyzerat my v oktobri 🙂 😀
@jana0706 tiez mam postielku z polska, a aj ine drobnosti,,, aj kocik je vlastne polsky vyrobca (X-Lander), ale kupovany v cechach,,, a som spokojna bola ... akoze to mam uz 2roky pouzivane,, takze ja som s polskom spokojna 😉
@missy97231 dakujem 🙂
@monia_ my sme tiez boli v Targu v baby boo sme kupili kociar, a ostatne veci na trhu,
@berus222 a ta prebalovacia podlozka stoji tak ako pises od 13-15 e, a hlavne co je podstatne vyber je omnoho vacsi, ja ked som presla vsetky obchody na sr tak komplet kazda druha vec mala polske napisy a dvojnasobne ceny oproti polsku, takze aj napriek ceste a benzinu v aute sme usetrili skoro 500e
krásne ránko októbrovky, ako sa máte, dúfam, že všetky na parádu, ja som oukej až na to, že som asi od štvrtej hore, čo ma malý budil parádnymi kopancami, má silu a čo dokazoval včera večer, s priateľom sme nechápali, beťár už mu je jedno, že kto má ruku položenú na mojom brušku, už kope všetkých naokolo a keď má priateľ ruku na mojom bruchu, tak kope ako na just viac, sa ukazuje 🙂...čítam, že chodíte na nákupy do Poľska, my sme neboli, veci som nakúpila cez http://www.e-baby.sk/ a obľúbený obchodík je pre deti v Nitre v Mlynoch, na to aby sme išli do Poľska na nákupy by sme potrebovali viacej času, ale nedá sa, tak ja už len pár drobností a mám všetko a ešte nakupujeme v Hlohovci v Alladinovi, odtiaľ máme aj kočík, ktorý je už na sklade, ale my si ho prevezmeme až v októbri 🙂.......kedy budete drobčekom stavať postieľky? budete aj prať baldachýn a tú mäkkú zábranu v práčke alebo radšej v rukách?
dobre ranko,tak sa tesim 🙂 zajtra pride ku mne moje krstna davidko a budu u nas aj spat a ja budem cely den prebalovata a krmit 😀 budeme sa zacvicovat 😀 idem vyupratovat,nieco im navarit aby som zajtra nemala nic na praci....a svagrova my donesie male vecicky,co uz neoblecie,takze sa v tom pomrvim 😀 konecne neprsi,tak snad sa aj von dostaneme....a ozaj baby co mam kupit riskovi na 4.narodeniny????ja som uplne mimo.....bicykel,kolobezka,korcule,hupacku,auta od najmensich po velke,laptop,lopty,hokejky ma on ma snad vsetko ja som uplne mimo.....rozmyslali sme,ze bud mu kupim sustakovu supravu,osusku mcqeen a neake auto mcqeen(na mcqeene frci) ale potom nas napadlo,ze by sme mu mohli kupit novy bicykel(i ked ten co mam je ok) taky na stil motorky za tym sa ide tiez zblaznit....ja neviem toto je strasne 😒
@motylik08
@nelustek ja mam rovnaky problem maly hrozne silno kope a kym zaspim,tak sa aj 100krat otocim na druhy bok...ale ked zaspim,tak spim aj dnes sme s riskom vstavali o pol deviatej 😎 aj teraz sedim pri nete a maly si vystiera nohy a riadne to boli....ale aj ma to tesi 🙂 nelustek ved to ze vsetko ma a co nema,tak by ho nebavilo.... take auto dostal minuly rok ale nebavilo ho to,neviem ci by ho to bavilo teraz.....ja som zufala 😖
@nelustek ja tiez menim stale polohu a tiez na chrbte nemozem byt mna zas boli chrbat len na boku a zapieram sa o vankus ale uz sa tesim ked budem spat na bruchu 🙂 no moj muz mu stale ponuka cln na ovladanie ale on to nechce,ja fakt neviem....vcera sme behali po draciku a jasne ze chcel vsetko ale nic nie je take co by chcel naozaj....musim do 16.8.riadne porozmyslat....
@lucy56 Ahojky, kolko sa cenovo pohybuju kociky 3-kombinacia v tom obchode Baby-boo ? Este sme tam neboli, no chystame sa na kociar do PL, ci sa oplati na trhu ci radsej do toho obchodaku? Na trhu sme nasli 3-kombinaciu za 290 ale poliak mi povedal ze ked hned vezmem ta za 250, skoda ze sme nemali tolko prachov pri sebe 😒
@nelynka18 a tak ja sa z toho teším, ale keď mám prísť do práce 100% fit a usmievať sa a podávať neviem aký super výkon tak to až také ľahké nie je, len sa mi vyzyvuje a mám pocit zo seba, že som ako taká nejaká mátoha 😀 no s tými darčekami to je ťažké, ale osuškou ho podľa mňa nepotešíš, nejaké autíčko na diaľkové ovládanie alebo rovno nejakú parádnu autodráhu...... 😉
@nelustek no spava,mava take obdobie ze spava najskor do do siedmej par tyzdnou a potom takto a ja si to uzivam....a ked sa zobudi skor,tak sa hra este v izbe to ho 4 roky ucime a uz sa nam to vyplaca 🙂 no mam uvidime....
@motylik08 ty uz nemusis byt 100% v praci,si to mozes dovolit 😉 praveze on sa potesi vsetkemu co ma obrazok toho auta aj slipom 😀 autodrahu ma aj vlacik ma aj milion lega,naradie a dokonca aj taku malu kuchynu 😀 mame velku rodinu totizto a ked kazdy donesie 1-2 darceky tak ma plnu izbu 😀 zacala som uvazovat nad novym bicyklom tomu by sa fakt potesil....on sa stale bicykluje....
Baby co ste sa pytali ci sa oplati ist na nakupy pre babo do PL. My sme boli minuly vikend len tak na prieskum v Novom Targu na trhu. Tu je par veci co som si zapamätala. Plienky 10ks-9eur, Pradlo do postielky t.j. (obliečky na vankusik a paplonik, hniezdo a baldachin) 30eur. Matrac do postielky od 10 do 15 eur ( záleží ci obycajný molitanový alebo s tou kokosovou vyplnou), Prebalovací pult 13 eur, Fusak na zimu zo syntetickej vlny 25 eur (mali aj z ovčej vlny ale neviem cenu), Deka(taka zavinovacia mala so snurkami a takou ako keby kapucou) 15 eur a obycajná velka stvorcová 17eur. Zavinovačka od 8 do 10 eur (tiež podla toho ci je vystužený spodok alebo makký) Kočiar 3-kombinacia 290 eur (podla mna da aj za 250 jak nam ). Toť moje postrehy 🙂 O 2 tyzdne ideme uz na nakupy aj do toho obchodaku Baby -boo sa chystame 🙂
@nelustek a tak ja si z toho nič nerobím, len ako som písala už aj Nelynke to ja len som potom taká omáčka v práci a to si teda nemôžem dovoliť......ale tak nech si kopká, nech sa naťahuje, vraj to bude ešte horšie, ale to už budem dávno doma......a budem môcť oddychovať kedykoľvek :D....a tiež by som chcela veideť že koľko váži a meria a či je všetko v porádku...už nech je august 10ty, neviem sa dočkať, ozaj čo sa robí na tomto sone? nevieš?
@nelynka18 jáááj moja keby poznáš mojich šéfovcov, ja si nič nemôžem dovoliť, niekedy mám pocit, že odkedy vedia že som tehotná, tak toho chcú odo mňa viac...:( a naozaj si nemôžem dovoliť polaviť......ale už len tri týždne a vytúžené voľno nastane.....tak malý je zlatý potom dobre vychovaný 😉 tak pevne verím, že mu vyberieš parádny darček a že sa bude parádne vytešovať 😉
ozik Leni čo sú to tie prietoky? zase neviem :D

@monia_ zalezi z ktorej strany mas blizko do polska,,, teda do akeho mesta 🙂 v novom targu je par obchodikov, kde sa da nakupit aj akoze kvalitne veci, ci kociky a pod. alebo potom na trhu 😉