icon

Pôrod v októbri 2011

silvia0201
21. jan 2011

Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))

nelynka18
8. aug 2011

@nikolka4 nie ja mam tie vacsie a jedny sleep and play....pretoze risko ked sa narodil mal 4 kila a hned by mu boli len len....takze mam vacsie...mlieko nie,ved ked bude treba muz kupi ked pojde po nas do porodnice....cumle myslis ako na flasku ci obycajny?na flaske mam silikonovy(flasku mam Mam anticolik) a dudky mam dve silikonove jedna zrezana a druha gulata...uvidime ktoru si vyberie 🙂 no jasne v poho ak este cosi,pytaj sa...ved aj tak mozno to co mam,malemu nebude vyhovovat a budem menit 🙂

nikolka4
8. aug 2011

@nelynka18 no teraz ma už nič také nenapada keby niečo pytam sa 🙂

nelynka18
8. aug 2011

@nikolka4 ok 🙂 idem uz bo rano vyrazame do polska na neaky nakup...dokupit matrac,obliecky a okuknut okna na dom.....tak dobru noc 🙂

jana0706
8. aug 2011

@nelynka18 myslis ze je dobre zobrat cumel uz do porodnice? viem ze niekde to nevidia radi, ale kamosky ma nahovarali ze radsej nech si vezmem so sebou..

nikolka4
8. aug 2011

@nelynka18 no ved aj my už padame nejak ma berie unava uvidim kedy sa zobudim vyspata taku hodku a som hore najviac do polnoci 😠 tak potom sa pochvališ papa šťastnu cestu 🙂

jana0706
8. aug 2011

@nikolka4 ja sa chystam kupit jedno male balenie tych malickych pampers newborn (cislo 1) lebo si myslim ze budeme mat male babo, a jedno to vacsie balenie tych pampers c.2...myslim ze to mi bude po navrate z porodnice na chvilu stacit (do porodnice nepotrebujem) a ked nam budu vyhovovat tak potom prikupim..

jana0706
8. aug 2011

@nelynka18 tak dobre nakupte v Polsku
@nikolka4 no snad sa nam bude vsetkym tuto noc lepsie spat
idem aj ja, caute..

nelynka18
8. aug 2011

@jana0706 u nas v nemocke je to dovolene,dokonca aj v zozname je to pisane...dakujem snad nakupime co chceme 🙂
@nikolka4 nech spis aspon do 03:00 😀 pochvalim pa

bibi13
8. aug 2011

@jana0706 ja som dudlík pri Alexovi mala a dobre som spravila.. mal žltačku, tak mi ho davali na tu ich lampu a tam sa mu samozrejme veľmi nepáčilo, tak sa ma sestrička pýtala, či mám zo sebou dudlík, že mu ho mám dať.. a aj sa potom ukludnil.. takže ja dudlík určite beriem, dnes som kupila..

nikolka4
9. aug 2011

Dobré ránkooooooooo no konečne som spala ako človek,no nebolo to až také 100% ale omnoho lepšie 😀 huráááááááááááááááááááá

andelusik
9. aug 2011

@masinka jeej, ďakujem Ti, aj som si myslela, ale je fajn to počuť aj od iných 🙂

jana0706
9. aug 2011

@nelynka18 @bibi13 tak si vezmem aj ja so sebou, ved ked nepouzijem tak nevadi..

natalii6
9. aug 2011

dobry den tehulky 😉 nachvilu som vas prisla pozriet lebo odkedy sme prisli z dovolenky od rana do vecera makam kedze sme prisli a v byte bolo ako po vybuchu vsade prach kupelka este nedorobena sme bez teplej vody no proste ako taky stroskotanci 😠 a ako naschval este nieco namna lezie bolelo ma hrdlo teraz mi tecie z nosa 😠 ☹ nemam vas sancu ani precitat kedze mam toho tak vela a este musim letiet k lekarovi z malym lebo sa vyhadzal medzi nohami a tiez je zachripnuty ach joj..dufam ze ste vsetky v poriadku a babatka taktiez utekam hadam sa mi vecer podari prist medzi vas ..pa a pekny dnik

nelustek
9. aug 2011

Dobry den prajem vsetkym, dnesna poradna dopadla dobre.Linduska je dole hlavickou hlavicka brusko aj nozka zodpovedaju 32 tt. A ma vahu 1750g neotvaram sa cize vsetko super.
Dalsia poradna 9.9. steri na streptokoka + prietoky 😉

motylik08
9. aug 2011

@nelustek gratulujem k pozitívnym informáciám 😉 , ja idem na poradňu zajtra, sa bojím, teším zároveň 🙂, joj už nech je zajtra 🙂 a pekná váha malinkej 😉

anita12
9. aug 2011

@nelustek ... to sú skvelé správy 🙂, len nech to takto pokračuje, ja idem zajtra na poradňu, tiež sa aj teším aj bojím, aby bolo všetko ok , začínam 30tt, tak som zvedavá, či bude robiť už ten veľký USG..

motylik08
9. aug 2011

@anita12 držím palčeky, tiež idem na poradňu zajtra....ale pokiaľ sa cítime dobre...tak všetko bude oukej a len dobré správy nám povedia 😉

elenaakiko
9. aug 2011

ahojte 🙂 aj my máme dnes poradňu za sebou. malý má 1503 gramov, zodpovedá 30. týždňu 😵 a už je otočený dole hlavičkou...

bv_alexandra
9. aug 2011

Achojte ked tak čítam vaše váhy, tak ten môj drobec je naozaj akýsi maličky . Robili mi meranie v 30tt a najbližšie idem na poradnu 17.teho. Bude sa bábo ešte merať? Neviete?
Inak mám otázku ako žena môže zistiť či sa otvára. Ja mam totižto pocit že mam malého už niekde uplne dole. Bolesti nejaké väčšie nemám, hlavne ma večer boleli kríže a taký pocit pocit ako pri menzese. A v noci som mala trochu napnuté bruško. Inak sa to zatial dá, ale skutočne ked sa malý hmýri tak mám pocit akoby som ho cítíla na samom spodku. 😒

elenaakiko
9. aug 2011

@bv_alexandra ahoj a koľko ti vážil malý? mne sa zase vidí, že náš bude maličký 😵 merania neviem kedy ešte robia, lebo mne robí gynekologička na každej poradni ultrazvuk 😉

motylik08
9. aug 2011

@elenaakiko tešíme sa s tebou......samé dobré správy, pomaly sa začínam báť zajtrajška :(..ou čo to so mnou je....

motylik08
9. aug 2011

@elenaakiko s tým ultrazvukom je to ako možné, že ti ho robí každý mesiac? Vraj to škodí bábätku.....a fotky ti dáva? Mne môj doktor fotky nedáva :(, zajtra by som mu chcela povedať, že aspoň jednu aj keď si za ňu budem musieť zaplatiť.....

bv_alexandra
9. aug 2011

@elenaakiko
@motylik08 aj mne robi sono vždy na poradni. ani nie vždy aj meria. Naposledy bolo meranie v 30tt a malý vážil 1,2kg. čo sa mi zdá strašne máličko oproti tomu čo píšete vy. hm

motylik08
9. aug 2011

@bv_alexandra to sa teda máš, mňa len pozre od spodu a hotovo....počúvame krpca ako mu bije srdiečko a to je všetko.....mne sa tá váha zdá v pohode, čo ti povedal na to doktor?

natalii6
9. aug 2011

@erzulik ahoj mna hrdlo boli 2den a pouzivam nan homeopatika a volaju sa sa mi zda homeogen 9 alebo skus zmrzlinu ta mi pomaha 😉

jani74
9. aug 2011

Ahojte, dievčence už asi hodinu ma hrozne pichá v pravom boku a nevládzem sa ani postaviť. Neviete čo to môže byť? Na pohotovosť nemám ako ísť som sama doma do večera. ☹

nelustek
9. aug 2011

@bv_alexandra ahoj na vahu sa pytaj na prietokoch ak ti nepovedia.Tam to je aj presnejsie

nelustek
9. aug 2011

@anita12 Ale neboj sa ,len sa tes 🙂 pojdes rodit asi do ilavy ze? Ja idem tam aj Nelka sa tam narodila

nelustek
9. aug 2011

@motylik08 Dakujem , myslis ze je vaha v poriadku? Kamaratka ked bola na merani v 30 tt jej mali vazil 1700 g

erzulik
9. aug 2011

@jani74 aj mna picha sem tam v boku idem mi to az na krize zevraj to je normalne