Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
@nelustek ahoj no super,ze ste ok.... 🙂 no vidis a clovek sa pri kazdom stuchnuti cuduje co a ako a nakoniec to nic nie je 🙂 ja idem za 2 tyzdne a cakam na podobne spravy 🙂
@katulka74 ten pocit poznam,ja to mamvam uz dlho a este "nevypadol" 😀 takze sa nemas asi coho bat.....mna ma tak tlaci,ze mam cely spodok opuchnuty 😒
@jana86 ahoj nerob paniku,babula bude urcite mensia 🙂 uzv sa moze mylit aj o pol kila.....a dievcatka su mensie ako chlapci,urcite neprejdete 4 kila 😉
no babule vcera som bola v tom polsku.....teda nic moc 😖 nic co som chcela som nekupila.....za to blbosti ano 😀 tam sa uz oplati ist kupovat iba ryby a neake potraviny.......cize miminku som kupila len 2 balenia pampersiek tie boli fakt lacne ale tu sadu do postielky,obyc.plienky a matrac ma na SR vide mozno o 5€viac ale vyzera to lepsie......hento boli take skarede motivy....takze idem este kuknut u nas v PB a ak nic tak net to isti 😀 ale s jednym som max.spokojna kupila som si uuuplne suprove kotnikove gumaky,cize ked budeme kocikovat,tak mozem v kazdom pocasi 😉 no a cesta autom sa dala ale nevladala som chodit,maly zosuchnuty dole brucho uplne padnute a stale ma tlacilo na WC i na malu i na velku a tak som sa trosku zlakla,ze co sa deje.....ale potom som si u svagrovej lahla a hned sa polepsilo,no kaslem ja uz take nakupy 😀 😀
@bv_alexandra ja mam tiez cely tento tyzden pocit ze sa nejako zosunul, kope az uplne dole v lone a niekedy fakt bolestivo, vecer dlho hladam polohu aby som ho netlacila a on mna, a uz ma sem tam pichne tak dole v panve, tiez netusim co to je
@nelynka18
@nelustek tak to je fajn ze to bude len ze tlaci na nieco, som sa zlakla ze sa uz otvaram,este je skoro este netreba a chceme ist buduci tyzden na predlzeny vikend do CZ, tak aby som to zvladla fazicky a manzel chudak este nemal dovolenku a stale by niekam chcel ist cestovat a nevie pochopit ze uz to nie je velmi bezpecne byt daleko od nemocnice
@lucy56 no do CZ?mne by sa uz nechcelo 😅 my sme boli vcera a povedala som,ze do porodu nevytrcim päty z domu 😀 moj chlap ma tiez vlaci kade tade ale vcer ked ma videl konecne pochopil,ze nevladzem 🙂
@nelustek nie? fuha tak ja som pri riskovi vzdy mala vahu ukazkovu podla tabuliek len nakonci nam pribral ale ja som aj 8 dni prenasala,cize keby ide na termin tak by mal co vravela dr. o 200g menej.....takze to dost zavisi aj kedy sa babo narodi,,,, 🙂
@nelynka18 no vidis , ja si myslim ze byvali dr. ma akosi odflakol! Ked ti poviem ze kolegina u neho bola ,lebo ma za tyzden termin a jej dr.ma dovcu.Uz sa zacala otvarat a pyta sa ho ci je uz viac otvorena ako naposledy..a on ze jeho to nezaujima 😨 aky ma toto pristup? Ved som uz pisala ze som rodila na termin a mala som zelenu vodu???
Teraz som spokojna,aspon zatial uvidime ako to pojde az do porodu 😉
@nelynka18 no zeby sa mi chcelo nejako vyrazne, mne nevadi cestovanie autom, to si celkom uzivam,ale chceme obehat Lednicko - Valticky areal a to som zvedava ako zvladnem, inak som tam strasne chcela ist uz davno tak sa aj tesim a hlavne vypadneme z domu,lebo uz ako som na pn a furt doma tak sa len pre blbosti hadame ,on nejako nevie pochopit ze toto je stav kedy netusim ako mi bude a niekedy mam energiu a niekedy vobec, vcera som bola na predporodnej priprave,hodinku sme cvicili a cele poobedie som prelezala od unavy
dnes vyzera byt pekne teplo tak sa ide prat.vcera sme uz tiez nieco poprali a dnes pokracujeme, mozem dat do pracky aj ten mantinel z postielky??
jana0706,nelynka18,raona,uz som sa trosku bala,lebo prerabame ten byt,beham po obchodoch,este posledny tyzden robim,tak moc neoddychujem ☹ jana0706,vzdy ked som bola na ult,tak mi povedali ze je uz dole hlavickou ...

@viviem prietoky su ultrazvuk , tie pasi su az v nemocke a to pocuvavu odozvy babatka nie? nemylis si to?