icon

Pôrod v októbri 2011

silvia0201
21. jan 2011

Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))

stardust
15. aug 2011

@zuzanazuzana haha, ze ti aspon veri, ze cvicis! Mne to teda vobec nikto neveri 😀

misic
15. aug 2011

@jana0706 my so sladkostami tak striedmo, dame jej ale nie je to samozrejmost ani denna zalezitost... obcas dostane kusok cokoladky alebo gumene cukriky alebo brumik a podobne. Uvidis podla seba ako sa Ti to bude zdat. Kazdopadne do roka aj nieco som n edovolila malej davat kde co papat... Myslim, ze je uplne normalne ze rodicia urcuju co dietatku daju alebo nedaju papat.... Lebo babky a prababky by najradsej dali dietratu jest vsetko bo mu chcu "dopriat" 😠

nelustek
15. aug 2011

@marikac ty kokso to je teda sila.. chuda dieta tam musi byt riadne pomackane

marikac
15. aug 2011

@nelustek nechcem vediet v akych farbach sa to miminko narodilo 😨

marikac
15. aug 2011

tak teda pridam aj ja svoje striove brucho, dnes aktualne 30tt+2

wera.g
15. aug 2011

jejda, som v správnej téme? zase zmenili názov? ach jo, že ich to baví stále to meniť... 🙂

@marikac joj aké pekné bruško 🙂 a aké striové, nič tam nemáš -aspoň na foto nevidno 🙂

marikac
15. aug 2011

@wera.g prosim pekne tieto , ked mam pokozku natiahnutu vobec ich nevidiet...ale ja som ich nasla....a bohuzial nepohrdli ani mojim zadkom,stehnami a prsiami....ja si uz kupim na buduce leto neopren 😠

nelynka18
15. aug 2011

@nelustek no vidis ale mozno nakoniec vas drobec prekvapi 😀 bozinku ako moja kamoska ale u nich to mal byt chlapec a narodila sa druha baba,sa s porodnikom hadala,ze nie oni cakali chlapca 😀

wera.g
15. aug 2011

pozerám, že ste riešili návštevy po príchode z pôrodnice - joj toho sa bojím ako sa budú chcieť všetci hneď ako prídem k nám nakvartírovať, takisto už aj do pôrodnice - ale to som povedala, že nechcem aby tam niekto okrem môjho manžela chodil, ale silno pochybujem, že mi vyhovejú.. 😒 a ako vysvetlíte rodine, že nechcete návštevy po návrate z pôrodnice tak, aby sa na smrť neurazili? 😅

nelynka18
15. aug 2011

@marikac ja som mala taketo pri riskovi na stehnach a prsiach a sice ich mam este aj teraz ale skoro vobec ich neni vidno....neboj oni sa casom zmiernia 🙂

marikac
15. aug 2011

@wera.g ja som ako sa hovori- z mosta do prosta....nemam problem povedat, co chcem, co nechcem....tak u nas je to jasne, ze vsetci sa prudko urazia, ale urcite im poviem,ze stretneme sa az na krstinách 😀

marikac
15. aug 2011

☹ ☹ @nelynka18 brucho ma mrzi najviac...prsia nepretrcam, tak to mi az tak nevadi....lebo sa spravili naspodku...a stehna, zadok-to som mala ciastocne popraskane uz v puberte...ale to brucho....och ,a take bolo niekedy pekne

nelustek
15. aug 2011

@nelynka18 tak dufam ze mi ju ukazu hned ako vylezie von 😀

nelynka18
15. aug 2011

@wera.g nebolo by ti smutno keby za tebou nikto neprisiel?ze by nikto nebol zvedavy na vase mimi?mne by to bolo luto ☹ neboj normalne povedz kedy a kto ma prist a uvidis ze sa nikto neurazi 🙂

jana0706
15. aug 2011

@wera.g uplne jednoducho by som to vysvetlila, ze to este nie je pre babatko bezpecne a ze sa este na navstevy necitime...ale myslim ze u nas sa vnucovat nikto nebude, pockaju kym ich zavolame...jedine ti svokrovci urcite budu chciet prist skor, to budem musiet nejako prezit...

wera.g
15. aug 2011

@marikac ej, už vidím, ale nie sú až také, to ja mám total tmavé na zadku - ale ono to vybledne, nebude to vidieť 🙂 mne sa cez pubertu tak na prsiach spravili a potom už nebolo nič vidno - ja zatiaľ na bruchu nemám (ťuk ťuk ťuk), ale mám veľmi silné na zadku,pritom som do zadku toľko nepribrala, a na prsiach sa mi porobili, hoci tie ako bruško natieram poctivo každý deň.. Ale ono tomu sa asi ani ubrániť nedá, keď to má prísť, tak to príde 😅 A koľko si pribrala odzačiatku tehu? Ja 13kg..

nelynka18
15. aug 2011

@nelustek hi hned kuknes medzi nozky 😀 ale ved aj napr.mirka kazdy jej hovoril,ze to bude baba a vidis chlapec 🙂 ale je to taky mazlik ako baba.... 😉

nelustek
15. aug 2011

@nelynka18 no je to take male prekvapenie co z nas nakoniec vylezie 😀

jana0706
15. aug 2011

@nelynka18 no ale my sme neriesili ze ci maju prist, jasne ze vsetci pridu a niektori budu urcite chodit pravidelne, sa na to aj strasne tesim, ved by mi bolo doma s babom otupno, nam islo len o "predcasne" navstevy prve dni alebo tyzdne po navrate z porodnice...myslim ze je na kazdej zene kedy jej zacnu byt navstevy prijemne, a rodina aj kamarati by to mali respektovat 🙂

marikac
15. aug 2011

@wera.g tie na bruchu su neviditelne, iba ak kozu pritlacim k sebe z oboch smerov, tak sa ukazu.....na zadku mam tiez take bordove...aj na stehnach...aj na prsiach 😀 som prototyp zeny postihnutej v tehotenstve striami 😀 pribrala som 10kg...a uz viac nechcem" 😠
tiez som poctivo natierala...dokonca pekne drahym kremom....a prd mi to bolo platne

nelynka18
15. aug 2011

@marikac no ja na bruchu teda nastastie nemam ale tak su to tehu strie a budu ti pripominat tehulkovanie a potom sa pozries na svoje mimi a bude ti jedno ci tam cosi mas 😉

nelynka18
15. aug 2011

@jana0706 sak ok mne je jedno kedy vam navstevi pridu sak som napisala,ze treba kazdemu povedat kedy ma prist a ze verim,ze to pochopia....ani mne by sa nepacilo keby prisli naraz vsetci hned v prvy den... ale urcite budem rada ked v prvy den pride moja mama 🙂 a do porodnice nech pridu vsetci aj na riska sa prisli vsetci pozriet a bolo to mile ako z poza skla sa nad nim rozplyvali a ja som bola cela pysna 😵

nelynka18
15. aug 2011

@nelustek takto to ano,uz sa neviem dockat kedy toho drobca uvidim 😵

marikac
15. aug 2011

@nelynka18 akurat dnes som vravela muzikovi, este tak dlhy a bolestivy porod....a budeme mat jedináčika 😀 😠 lebo co sa tyka diagnoz a problemov v tehu, mala som ich viac, nez je normalne.....nieco stale mam. 😠

erzulik
15. aug 2011

stava sa Vam ze vam tvrdne brusko ked mate plny mechur a potom to prestane? Lebo mne dnes cely den. lekar mi predpisal magne B6 a ja som sa z toho vyhadzala. teraz neberiem nic som 34 tyzdni. Mam skusit sumive tabletky magnezium?

wera.g
15. aug 2011

@nelynka18 ale to hej, nie že nikto, ale už to vidím ako budú všetci, ktorých poznám volať, že prídu, alebo klopať priamo na dvere neohlásení 😕 jasné, že najbližšiu rodinu rada uvidím, ale bojím sa, že ono to len pri tej najbližšej rodine nezostane...

@jana0706 nooo, skúsim to tak nejako, hoci keď už bude niekto pri dverách, ťažko ho pošlem preč 😅

a keď už k vám niekto príde a nebude taký, že by si šiel rovno ruky umyť, ako ho slušne (aby sa neurazil) poslať do kúpelky? 😅 totiž... mne v podstate pri všetkom tomto ide hlavne o jednu konkrétnu osobu... mamin manžel.. on je jednoducho strašný... ide na wc, ruky si neumyje a už ide jesť keksy a iné veci čo nachystám... ešte k tomu fajčí a smrdí cigaretami veľmi... samej mi to vadí už aj teraz, keď by mi stále bruško hladkal - tak sa snažím mu vyhýbať.. ale viem, že s drobcom to nepôjde, to už mi teraz rozpráva ako ho bude kočíkovať a neviem čo... 😒

wera.g
15. aug 2011

@erzulik hej hej aj mne, a čítala som že nie je dobré zadržiavať moč ani chvíľku, ževraj to môže až kontrakcie vyvolať - teda radšej každú chvíľku na záchod.. ja mám magnézium 836mg, beriem denne a aj tak nepomáha, tak neviem 😒

nelustek
15. aug 2011

@wera.g ked uz sa bavite tak o navstevach,ked sa nam narodila Nelka pozvali sme znamich a ty k nam prisli este aj pripiti 😠
@nelynka18

berus222
15. aug 2011

baby, beriete niektora zelezo? moze sa brat az do konca tehu? lebo mne ho predpisala asi v 25.tt, ale vtedy ma z neho strasne prehanalo. teraz som zase skusila, lebo mam este horsie vysledky z krvi ako minule a uz mi nerobi nic. mozem ho brat, ze?

wera.g
15. aug 2011

@marikac joj tak nestláčaj a nič nebudeš mať 🙂 to ja som tak radšej s mojou celulitídou prestala, toľko som stláčala aby som videla, že tam naozaj je sviňucha, že už ani stlačiť nemusím - ukazuje sa dobrovoľne potvora 😀