Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
@marikac no neboj pocase na to zabudnes,teda ja som hned na vsetko zabudla a poviem ti pravdu teraz uz ani neviem co a ako pri riskovi bolo 😉
@wera.g normalne odmietni,ze idete spat a ze sa na to teraz necitis a je....a co sa tyka toho maminho muza vyhovor sa na cigy.....povedz,ze mohol by si si umyt ruky ked si fajcil?aby to drobcovi nesmrdelo a ked sa urazi sak ho to prejde alebo to povedz mame 😉
@nelustek no tak to by ma nasralo....nemam rada ked sa pije pri malych detoch neviem vadi mi to 😒
asi sa to tu uz niekto pytal ale nechce sa mi to hladat....tak sa vas opytam....kde vas kopu babetka?citala som,ze ked babo ma hlavicku spravne ulozenu tak kope na jednom mieste a v jeho okoli....neviem ci ma ten spodok netlaci preto,zeby mal maly hlavu v zlom mieste lebo on kope raz nalavo,raz vpravo a inokedy nad pupkom 😕 vraj vtedy vie spodok opuchnut,ci?ked ja si uz nepamätam na prve tehu skoro nic 😀
@wera.g a pytala si sa? ja som sa pytala iba sestricky a ta mi napisala od 15-steho.Nechapem preco ti nedala od dnes 😕
dnesok celkom dobre,bola som na tej socialke chcela som vediet kolko mi vypocitaju tu matersku a ze mi to povie v septembri.Ale ze do tych 17-18€ na den,tak som zvedava
Inak riadneho chlapika nosis v brusku moja vazila v 32 tt 1750g pekny rozdiel 🙂
@wera.g bolia ma klby, ale to viem ze mam hypermobilne, na to ma upozornovala reumatologicka ..ale uz par tyzdnov trpim ako kon kvoli pravemu bedrovemu, akoby sa mi tam niekto klincom vrtal. Uz am to aj dost obmedzuje.Keby tohto nebolo tak mam uplne uzasne druhe tehotenstvo.. sakra fix.. rozpravala som dnes so susedou a ona mi hovorila ze mala to iste ale po porode to same preslo. Boli to v lahu v sede, pri chodzi v stoji proste stale..najhorsie je vsak sa zohnut..malu radsej nechavam aj po vonku s plienkou lebo davat ju cikat ma velmi boli.
kriva panva..to ti zistili kedy?
@missy97231 povedz nech si necha Davidka aj potom ked ochorie a ty prides domov s malim..ked je taka sikovna..nech si ho potom piple z choroby
@berus222 ahoj , ja beriem zelezo, predpisal mi ho v 30tt - dokopy 60 tabliet...takze to tak vychadza skoro az do porodu. Mne bolo v prvy den uzivania z neho dost zle, ale odvtedy je to uz OK.
@zuzinka_26 ja mam 100 ks balenie 😀 uzivam ob den 😀
@nelynka18 ahoj...mna moja kope uz dlhsi cas len vlavo a aj tak mam spodok opuchnuty :( na poslednom UTZ bola otocena hlavickou hore.
@zuzinka_26 ahoj,hm tak to asi pravda nebude 😕
@nelynka18 :( je to zahada s tym opuchom, sama som zvedava preco to vzinklo...a neviem ani ako to zistit, lebo ten moj doktor povedal, ze to nevidi. Tak som zvedava, co povie Tebe.
@nelustek mozno robi snuru 😀 gymnastka 😉
@zuzinka_26 no to som zvedava aj ja 😕 ja som si tu o tom citala kde co ako napr.ze sa stiepi panva ale vtedy bolia aj bedrove klby a to moj pripad neni,no som vazne zvedava co dr.povie 😒
baby viete mi povedať čo znamená označenie prietokov RI: 0,5??? Je to OK? a koľko vám vážili bábätká v 30tt?
@marikac jajaj...to video som ani nedopozerala!!!!!
@stardust musis viac dupat!!!! a budu ti aspon susedia verit!!!!!
@kenya83 moja mala vazila v 30tt+3 ....1575g....a neviem co to znamena na prietokoch
@zuzanazuzana no ja som dnes 29tt+5 a malý má 1330gr. 😉

@wera.g ja som z toho uz na nervy dnes som bola na WC asi 20x asi ma moja krpata tam tlacila ani postavit som sa nevedela