icon

Pôrod v októbri 2011

silvia0201
21. jan 2011

Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))

erzulik
15. aug 2011

@wera.g ja som z toho uz na nervy dnes som bola na WC asi 20x asi ma moja krpata tam tlacila ani postavit som sa nevedela

wera.g
15. aug 2011

@nelustek jejda 😨 tak to už je aká drzosť, prídu pozrieť na mimi a pripití? ja pripitých nemusím vôbec, nemám to rada, a ešte keď idú pozrieť na mimi? A ako si reagovala?

marikac
15. aug 2011

@berus222 ano, ja ho beriem....nemam s nim problem....a myslim,ze sa moze pri anemii uzivat dlhodobejsie, aj aby si mala zasobu v mliecku pre babo

erzulik
15. aug 2011

@berus222 ja ho beriem mala som slabu anemiu tak kazdy druhy den

berus222
15. aug 2011

@marikac super, dakujem

wera.g
15. aug 2011

@erzulik joj to nie je príjemné potom.. ja chodím pre mňa nezvyčajne často, ale aj veľa pijem ako som si všimla - inokedy som do seba nedala ani 1l a teraz vypijem aj 3 🙂

nelustek
15. aug 2011

@wera.g malu som ukazala a isla som si s nou lahnut do postele, ostal s nimi chlap.

wera.g
15. aug 2011

@nelustek dobre si spravila 🙂 a čo ako sa cítiš prvý deň na MD? 🙂)) ja nakoniec na MD ešte nie som - dala mi PN a materskú od 29.8., nechápem načo to je dobré, keď oddnes mám nárok byť už na MD, ale tak čo už... 😅

nelynka18
15. aug 2011

@marikac no neboj pocase na to zabudnes,teda ja som hned na vsetko zabudla a poviem ti pravdu teraz uz ani neviem co a ako pri riskovi bolo 😉
@wera.g normalne odmietni,ze idete spat a ze sa na to teraz necitis a je....a co sa tyka toho maminho muza vyhovor sa na cigy.....povedz,ze mohol by si si umyt ruky ked si fajcil?aby to drobcovi nesmrdelo a ked sa urazi sak ho to prejde alebo to povedz mame 😉
@nelustek no tak to by ma nasralo....nemam rada ked sa pije pri malych detoch neviem vadi mi to 😒

asi sa to tu uz niekto pytal ale nechce sa mi to hladat....tak sa vas opytam....kde vas kopu babetka?citala som,ze ked babo ma hlavicku spravne ulozenu tak kope na jednom mieste a v jeho okoli....neviem ci ma ten spodok netlaci preto,zeby mal maly hlavu v zlom mieste lebo on kope raz nalavo,raz vpravo a inokedy nad pupkom 😕 vraj vtedy vie spodok opuchnut,ci?ked ja si uz nepamätam na prve tehu skoro nic 😀

nelustek
15. aug 2011

@wera.g a pytala si sa? ja som sa pytala iba sestricky a ta mi napisala od 15-steho.Nechapem preco ti nedala od dnes 😕
dnesok celkom dobre,bola som na tej socialke chcela som vediet kolko mi vypocitaju tu matersku a ze mi to povie v septembri.Ale ze do tych 17-18€ na den,tak som zvedava
Inak riadneho chlapika nosis v brusku moja vazila v 32 tt 1750g pekny rozdiel 🙂

anita12
15. aug 2011

@misic ....no ja mám teda možno o kúštik vypuklejšie, ale len dopredu taká lopta a to som ešte týždeň za Tebou 🙂 , no už mám normálne obavu, čo bude ešte za dvea mesiace , žeby sme tam mali takých obríkov 🙂 ? Ale len nech sú zdravučké .

marikac
15. aug 2011

@nelynka18 ja mam pocit, ze dole(na poslednom usg uz bola dolu hlavou, verim,ze tak aj ostala 😀) ma buchnatuje rukami- a to boli viac, ako kopance tesne pod rebrom-tieto nebolia vobec

nelustek
15. aug 2011

@nelynka18 aj mna mala kope raz v pravo potom v lavo ,niekedy sa mi roztiahne brucho na obe strany a niekedy zas hore .Nechapem co tam stvara 😨

amisa
15. aug 2011

@wera.g bolia ma klby, ale to viem ze mam hypermobilne, na to ma upozornovala reumatologicka ..ale uz par tyzdnov trpim ako kon kvoli pravemu bedrovemu, akoby sa mi tam niekto klincom vrtal. Uz am to aj dost obmedzuje.Keby tohto nebolo tak mam uplne uzasne druhe tehotenstvo.. sakra fix.. rozpravala som dnes so susedou a ona mi hovorila ze mala to iste ale po porode to same preslo. Boli to v lahu v sede, pri chodzi v stoji proste stale..najhorsie je vsak sa zohnut..malu radsej nechavam aj po vonku s plienkou lebo davat ju cikat ma velmi boli.
kriva panva..to ti zistili kedy?
@missy97231 povedz nech si necha Davidka aj potom ked ochorie a ty prides domov s malim..ked je taka sikovna..nech si ho potom piple z choroby

zuzinka_26
15. aug 2011

@berus222 ahoj , ja beriem zelezo, predpisal mi ho v 30tt - dokopy 60 tabliet...takze to tak vychadza skoro az do porodu. Mne bolo v prvy den uzivania z neho dost zle, ale odvtedy je to uz OK.

marikac
15. aug 2011

@zuzinka_26 ja mam 100 ks balenie 😀 uzivam ob den 😀

zuzinka_26
15. aug 2011

@nelynka18 ahoj...mna moja kope uz dlhsi cas len vlavo a aj tak mam spodok opuchnuty :( na poslednom UTZ bola otocena hlavickou hore.

nelynka18
15. aug 2011

@marikac je no to poznam uz aj mne parkrat maly pestickou postuchal mechur 😀 a veru to boli 😒 mna to hore tiez neboli a do rebra ma este nekopol 😕
@nelustek tak mne sa este tak neroztiahlo 😀 len akoby sa prehadzoval z laveho boku na pravy 😀

nelynka18
15. aug 2011

@zuzinka_26 ahoj,hm tak to asi pravda nebude 😕

anita12
15. aug 2011

@erzulik ...ja to mávam, akonáhle plnší mechúr, bruško stvrdne , chodím na WC často, nakoľko pijem veľa tekutín . Aj keď sa postavím z WC tak mi tak občas stvrdne , takže to najskór vždy predýcham do bruška a potom sa postavím 🙂

nelustek
15. aug 2011

@nelynka18 ked sa mi tak roztiahne zo strany na stranu tak je ako priecne? Asi sa tam este prehadzuje ako chce

zuzinka_26
15. aug 2011

@nelynka18 :( je to zahada s tym opuchom, sama som zvedava preco to vzinklo...a neviem ani ako to zistit, lebo ten moj doktor povedal, ze to nevidi. Tak som zvedava, co povie Tebe.

slniecka
15. aug 2011

@berus222 Ja beriem zelezo rano aj vecer, moze sa brat.

nelynka18
15. aug 2011

@nelustek mozno robi snuru 😀 gymnastka 😉
@zuzinka_26 no to som zvedava aj ja 😕 ja som si tu o tom citala kde co ako napr.ze sa stiepi panva ale vtedy bolia aj bedrove klby a to moj pripad neni,no som vazne zvedava co dr.povie 😒

kenya83
15. aug 2011

baby viete mi povedať čo znamená označenie prietokov RI: 0,5??? Je to OK? a koľko vám vážili bábätká v 30tt?

zuzanazuzana
15. aug 2011

@marikac jajaj...to video som ani nedopozerala!!!!!

zuzanazuzana
15. aug 2011

@stardust musis viac dupat!!!! a budu ti aspon susedia verit!!!!!

zuzanazuzana
15. aug 2011

@kenya83 moja mala vazila v 30tt+3 ....1575g....a neviem co to znamena na prietokoch

kenya83
15. aug 2011

@zuzanazuzana no ja som dnes 29tt+5 a malý má 1330gr. 😉

marikac
15. aug 2011

@kenya83 v 29tt+4 vazila nasa 1,45kg