icon

Pôrod v októbri 2011

silvia0201
21. jan 2011

Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))

missy97231
15. aug 2011

@amisa tu nejde o chorobu, alebo ze by chytal od druhych choroby.... jemu stacia par dni s babickou (so svokrou) a tak ho rozmazna, ze ho nevieme dat dokopy dobry mesiac... Lebo ked pride na navstevu, tak sa mu ozaj venuje 24/7 😀 ako sa to hovori,,, a vsetko mu dovoli, aj po hlavicke babickinej skakat 😀 takze ked odide, a nastane normalny rezim,,, tak sa mu to nepaci, a place za babkou 🙂

zuzinka_26
15. aug 2011

ahojte tehulky....tak od dnes sa radim medzi Vas, ktore ste uz zacali prat vecicky 🙂 nieco vyse hodiny mi trvalo, kym som zo vsetkych postrihala tie vysacky a potom som vyprala dve varky (este ma cakaju asi 3) a uz sa susia...zajtra ma caka zehlenie 🙂 uz to tu krasne rozvoniava, ta Lovela velmi pekne vonia. Prikladam aj foto + foto bruska (fotene vcera vecer kvalitne namastene) 🙂

marikac
15. aug 2011

@zuzinka_26 jeeee,ani jedna stria 😵 😵

zuzanazuzana
15. aug 2011

@kenya83
@marikac takze mame asi v pohode vahu babatiek, ze?

stardust
15. aug 2011

@zuzanazuzana to by som dupala uplne zbytocne...minule sa mi sused zdola, stary dedko, chvalil, ze uz malo pocuje a nepocuje ani synovo virtuozovanie na klaviri, hehe.

amisa
15. aug 2011

@missy97231 jaaaaaaaaaj 🙂 heheheheheheehe baibicka sa potom asi zblazni ked jej budu dve vnucatka skakat po hlave ci nie?

zuzinka_26
15. aug 2011

@nelynka18 stiepi panva? to co je? - znie to hrozne...mna bedrove klby boleli asi 2 krat, cize asi to tiez nebude ono.

zuzinka_26
15. aug 2011

@marikac 🙂 zatial ziadna stria a hadam ani nebude 🙂 natieram sa kazdy den klasickym telovym mliekom Nivea ako som sa aj pred tehotenstvom a tak 1-2 krat do tyzdna sa natriem olejcekom Aviril.

missy97231
15. aug 2011

@amisa myslim ze na tu chvilu 4-5dni max raz za nejakeho stvrtroka sa trpezlivostou obrni... 😉

marikac
15. aug 2011

@zuzinka_26 zo skusenosti viem 😀 ze ziadne natieranie striam nezabrani, takze dakuj genetike, za uzasnu elasticitu pokozky 😵 😵

nelynka18
15. aug 2011

@zuzinka_26 nie isto nie tie baby co to opisovali,ze to fakt bolesti a stale.....neviem co to presne az tak som to necitala kedze mna trapi len spodok opuchnuty a ten boli len trocha..... teda tolko krasnych veciciek 😵 a ake mas pekne brucho,vobec ho nemas do bokov ako ja .....

berus222
15. aug 2011

@slniecka
@erzulik
@marikac
@zuzinka_26 baby, a ake tabletky mate?

kenya83
15. aug 2011

@zuzanazuzana @marikac myslím, že tie váhy sú OK 😵 mám jednu stránku, kde sa udáva váha a dĺžka plodu podľa týždňov, mrknite na to 😵 Ja spadám presne s váhou do 30tt 😵
http://www.alinka.sk/c/priemerna-dlzka-a-vaha-p...

marikac
15. aug 2011

@berus222 aktiferrin

marikac
15. aug 2011

@kenya83 no tak sme boli o cosi vacsie 😀 😀 aspon to na nej nastastie vidno,ze pribera, inak by som nepochopila ten moj vahovy prirastok 😕

kenya83
15. aug 2011

@marikac áno drobci sú predsa o niečo väčší 😀 😀 😀 No veru ja som už pribrala skoro 12 kíl 😝

jana86
15. aug 2011

jaj baby to len ja mam take velke babo?vsetky tu pisete ze vasi drobcekovia maju okolo 1,5 kg a moja mala pred tyzdnom cize v 32tt 2089g! 😨 som zvedava kolko bude mat ked sa narodi,az sa toho bojim.a pribrala som uz 12kg

misic
15. aug 2011

@jana86 neboj sa, svagrina obe deti mala vyse 4kg a porodila ich ani nevedela ako 🙂 vaha je sice dolezita ale nerozhoduje... a pritom ona je taka nizsia ale tie deti vytlacila rychlostou neskutocnou 😀 😀 😀 nemaj obavy, vsetko bude ok, hlavne nech je mala v pohodke, potom budes aj ty 🙂

skybaby
16. aug 2011

Dobre ranko všetkým, ja nejako nemôžem spat 😖
@jana86 my sme mali v tom 32tt 2200g 😀 Ale tak ja idem cisarskym, takze je to jedno

Inak baby čo beriete rodičovský na staršie dieťa, ten vam zrušia ked nastupuje na materskú, ale ked si dáte žiadosť, tak vam na to staršie dieťa ešte nejakých 60-80 EUR vyplatia ... To som včera zistila na úrade prace 😉

misic
16. aug 2011

Cavte baby, tak zase sa zobudzame do dazda ☹ Tak hje vonku tmavo,m ze len spat asi.... Idem asi zehlit, lebo ked sadnem k teleranu len tak, isto zachrapem 😀

berus222
16. aug 2011

@skybaby ako ze vyplatia? jednorazovo alebo kazdy mesiac? ake su tam podmienky? o tom som este nepocula

zavidim vam to skarede pocasie, bolo by mi treba zehlit, ale v takomto horku - ee.

nelynka18
16. aug 2011

caute baby 🙂 vy mate skaredo??nam slniecko svieti 🙂 som sa dobre vyspala,v noci prsalo a maly buval teda neviem o tom,ze by kopal lebo som spala ako poleno 😀
@misic inak idem aj ja nico robit lebo sa tu na gauci rozkysnem a potom uz nikto so mnou nepohne..... 😀
@jana86 ahoj neboj su tu aj vascsie babetka a ta vaha moze byt kludne o pol kila mensia ale i vacsia 😀 😉 ja som mala 4kiloveh a poviem ti bola s nim skvela manipulacia,tak aspon neaku vyhodu 🙂

babulkaa
16. aug 2011

dobre ranko kocky, mne mala vazila v 32tt len 1629g nieje to malo???

zuzinka_26
16. aug 2011

@nelynka18 teba to opuchnutie aj boli? mna nie, len to citim a je mi to take neprijemne, ale neboli vobec. No, trosku som sa vysantila s vecickami, hadam vsetko vynosime, uz nic nejdem kupovat (snad), len nejaky teplejsi overalik este nemame. Dakujem za pochvalu bruska, mne sa zda riadne velke, niekedy mam pocit, ze uz idem prasknut 🙂

zuzinka_26
16. aug 2011

@berus222 ja mam: Aktiferrin compositum kapsuly

nelynka18
16. aug 2011

@babulkaa ahoj myslim,ze nie ked si vezmes do uvahy ze uzv nie je presny.... 🙂
@zuzinka_26 no boli kym to niekedy rozchodim tu bolest tak aj 10minut to trva a na dotyk to tiez boli....nie je to nic strasne skor neprijemne 😒 nemas zaco,mne sa nezda az take velke 🙂 no ja mam dva take overaly jeden modry a druhy bezovy.....jeden po riskovi a druhy som si tu na bazariku kupila 🙂 inak to sa dost oplati,niektore tie veci su uplne ako nove ....

katuska_za
16. aug 2011

@luckaprima moj je otoceny uz hlavickou dole 🙂 nozickami kope hore nad pupkom a ruckami boxuje- ale len jemne v podbrusku... ale inak ked ma svoj den mam pocit ze prelezie cele brucho a ze sa tam toci jak vrtulnik, niekedy sa ide az postavit taku hrcu mi vytlaci 😀

nika195
16. aug 2011

Baby aj vaše babetka tak často šťuka? aj 4krta denne po cca 10 minutach ??

andy.v
16. aug 2011

Dobré ráno októbrovky, práve sa chystám napísať email dr., ktorá má na starosti psychoprofilaktickú prípravu na pôrod, ale ja neviem, čo jej mám vlastne napísať. ☹
Prosím Vám poradíte mi? Budem rodiť na kramároch v Bratislave

lucy56
16. aug 2011

ahojte, viacere ste pisali ze vam bolo posledne dni zle, na vracanie, tak sa pripajam aj ja, vcera po veceri uplne ne vracanie mi prislo, musela som to ist predychat von na cerstvy vzduch a to som zjedla to co inokedy a kedze mam cukrovku nemozem ani velke mnozstvo takze netusim z coho, neviete niektora co to je a preco? a co vam pomaha na to?