icon

Pôrod v októbri 2011

silvia0201
21. jan 2011

Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))

misic
16. aug 2011

@nelustek v ritke sa myslim odratava 0,5 stupna. Ja mam tiez digitalny a budem ho pouzivat 🙂

nelustek
16. aug 2011

@anita12 my sme pouzivali pancusky 50-56 a aj sme teraz nakupili nove macko pu.Je to ako povie moja mala "roztomile" 😀

nelustek
16. aug 2011

@misic je to rychle a jednoduche 🙂

misic
16. aug 2011

@nelynka18 Isto bude treba tym starsim vymyslat aj nejake extra programy, lebo ked budu len doma, urcite budu chudata stale ti "neposlusni", co na seba pritahuju pozornost, lebo sa citia na vedlajsej kolaji, su "hlucni" a "robia len neporiadok" a "neposluchaju..." aj ja sa budem snazit napominat a karat malu co najmenej, aby nemala pocit, ze teraz vsetko co spravi je nespravne a ze sa len okolo maleho tocime ☹ a hlavne jej stale pripominat ze ju straaasne lubime 🙂 No musime to zvladnut 😉

jana0706
16. aug 2011

@nelustek dala by si mi este prosim vediet ci sa ten detsky digitalny od toho klasickeho nejako odlisuje?

zuzkazv
16. aug 2011

@nelynka18 no chlapom treba všetko hovoriť - ako deťom mne to vie poriadne liezť na nervy veď mne nik nehovorí čo mám alebo nemám robiť no ale to sú chlapi 😀

nelustek
16. aug 2011

@jana0706 asi iba tym ze je ruzovy s princeznou 😀 meram s nim iba Nelke. My pouzivame ortutovy

nelustek
16. aug 2011

Dnes som si musela ist kupit leginy,lebo tie co mam neobleciem cez litka 😀 a pozerala som si aj nejake nohavicky lebo mam velku rit, baby z 90 cm na 101 cm 😠 😠 😠 a chlap mi ukazal take babkovske velke,ze to bude akurat na tu moju zadnicu.

jana0706
16. aug 2011

jej baby tusim je vas tu viac co budete mat uz druhe mimi ako nas co cakame prve, som zvedava co budete potom pisat, ze ako sa deticky tesia z babatiek...nasi kamarati s tym nemali problemy, akurat sesternicina mala trochu ziarlila, ale braceka by nedala ani za svet...a kamaratom sa osvedcilo doniest rovno s babatkom z porodnice nejaku hracku ktoru maly uz dlho chcel, akoze "od braceka", hned bol bracek oblubeny 😀

charlotte29
16. aug 2011

@andy.v ahoj uz si jej napisala??treb len napisat,ze mas zaujem a ze kedy by so mohla chodit,dolezite je pre nu vedeit v ktorom si tyzdni,ja som uz bola minule prvy krat,bolo super,ja tiez chcem na kramaroch

nelynka18
16. aug 2011

@misic no dufam,ze bude pekne pocasie a budeme moct chodit von lebo doma je to strach 😒 ale hlavne je sa dobre naladit a potom ide vsetko lahsie 🙂
@zuzkazv presne take deti 😉 a milujem ked niekam ideme a ja ho musim doslova niekedy vyhodit z gaucu aby sa siel nachystat lebo on mi vzdy povie,ved ja sa len prezleciem a mozme ist.....a veci sa nachystaju same 😀 no budeme musiet trenovat 😀

jana0706
16. aug 2011

@nelustek heh no tak v tom pripade bude nasemu malemu stacit ten obycajny, princeznu nebudeme potrebovat 😀

nelustek
16. aug 2011

@jana0706 to teda nebudete potrebovat 😀

nelynka18
16. aug 2011

@nelustek ti chlapi su hrozni 😠 a este sa z toho aj smeju....ale ani jeden by nezvladol byt tehotnim 😀

nelustek
16. aug 2011

@nelynka18 ale na smiech to teda neni 😀 ved ja viem ze mam naozaj velikaansku rit citim to ked kracam. Ja len dufam ze to co najskor pojde dole a budem pekna ako predtym 😀

tinika
16. aug 2011

@nelynka18 asi to malo byt dakomu inemu či? čo nechceme davata?

tinika
16. aug 2011

@nelynka18 myslis pancuchy čo sa bavite? To som aj ja take pidi mala 🙂 taky zlaty bol v nich 🙂))

nelynka18
16. aug 2011

@nelustek neboj pri dvoch detoch budeme kocky raz-dva 😀 zo mna si robi chlap zas srandu,ze ked pride domov z roboty nebude ho cakat ta pekna a upravena zienka ale zena s roztahanymi teplakmi,strapatymi vlasami a ogrckanim trickom 😀 a ja mu na to vzdy poviem,ze roztahane teplaky nemam 😀 sak sa dosmeju ked nebudu mat cas ani na tu svoju pol hodinku rano na zachode

nelynka18
16. aug 2011

@tinika nerozumiem tej tvojej prvej otazke....co som ti nieco omylom poslala 😕 ano take mini pancusky mam nachystane su chutne 😵 😵

zuzkazv
16. aug 2011

@nelustek určite to nieje také strašné a mimi musí predsa niečo nosiť 😉 aj ja som v tých partiach "narástla" ale mm sa to páči, a na tých foto čo si sem dala som si na tebe nevšimla ani gram navyše

anita12
16. aug 2011

@nelustek , nelynka18 ... baby a ja mám cez boky len 89cm, ja to mám všetko len na bruchu, tam už mám 96cm 😀 . Ja zas mám obavy ako to zvládnem s tou mojou úzkou panvou ... 😒

nelustek
16. aug 2011

@nelynka18 veru moj muz odchadzal do prace rano a Nelka prisata na ciciku,prichadzal z prace a my v tej istej polohe v posteli a Nelka na ciciku 😀 doma kopa pradla kade tade neporiadok.Pokial sme sa dotoho dostali to teda bolo 😀 😀 😀

anita12
16. aug 2011

@nelynka18 ...to ja som sa pýtala na tie mini pančušky 🙂, ale už som čítala odpovede ...

nelustek
16. aug 2011

@zuzkazv jej si mila ale je to tak ze som pribrala 15 kg meram iba 160cm a kazde kilo na mne vidno.Ale mne to nevadi pokial som tehotna 🙂

nelustek
16. aug 2011

@anita12 a ako vies ze mas uzku panvu? Dr. ti povedal? mne ani nemerali

nelynka18
16. aug 2011

@anita12 no nemam tu meter je v pivnici cosi sme tam merali....ale potom sa zmeram....ja som som sa teda este nemerala 😨 ale ja mam celkovo boky velke a teraz sa mi dost roztiahli....
@nelustek mne hrozne mama pomahala a bravala riska von a tam vydrzal spat aj 5 hodin,takze mne bolo dobre 😉 no a teraz sa uz tiez vytesuje,ze bude zase kocikovat 🙂

anita12
16. aug 2011

@nelustek ...no beriem to podľa úzkych bokov...

nelustek
16. aug 2011

@nelynka18 tak mne teda nikto nekocikoval a nikto nebude ani teraz . Aj mne mala spala 4hodky vonku kazdy den poobede v zime. Ked si na to spomeniem co som sa nachodila ci snezilo,mrzlo alebo prsalo..

nelustek
16. aug 2011

@anita12 ved hej si v 30 tt a mas mieri ako ja za normalnehp stavu.Potom mas normalne kolko cez boky je ta vobec vidno? 😀

nelynka18
16. aug 2011

@nelustek ani nevrav....u nas sa do 4 mesiacov spavalo len v kociku,vonku a zajazdy 🙂 v postielke len v noci....takze mi o tom pocasi cosi hovor 😒 do decembra sme boli vonku stale a preto mama chodivala raz za den po riska aby som navarila a aspon trochu sa najedla 🙂