Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
@nelynka18 Isto bude treba tym starsim vymyslat aj nejake extra programy, lebo ked budu len doma, urcite budu chudata stale ti "neposlusni", co na seba pritahuju pozornost, lebo sa citia na vedlajsej kolaji, su "hlucni" a "robia len neporiadok" a "neposluchaju..." aj ja sa budem snazit napominat a karat malu co najmenej, aby nemala pocit, ze teraz vsetko co spravi je nespravne a ze sa len okolo maleho tocime ☹ a hlavne jej stale pripominat ze ju straaasne lubime 🙂 No musime to zvladnut 😉
Dnes som si musela ist kupit leginy,lebo tie co mam neobleciem cez litka 😀 a pozerala som si aj nejake nohavicky lebo mam velku rit, baby z 90 cm na 101 cm 😠 😠 😠 a chlap mi ukazal take babkovske velke,ze to bude akurat na tu moju zadnicu.
jej baby tusim je vas tu viac co budete mat uz druhe mimi ako nas co cakame prve, som zvedava co budete potom pisat, ze ako sa deticky tesia z babatiek...nasi kamarati s tym nemali problemy, akurat sesternicina mala trochu ziarlila, ale braceka by nedala ani za svet...a kamaratom sa osvedcilo doniest rovno s babatkom z porodnice nejaku hracku ktoru maly uz dlho chcel, akoze "od braceka", hned bol bracek oblubeny 😀
@andy.v ahoj uz si jej napisala??treb len napisat,ze mas zaujem a ze kedy by so mohla chodit,dolezite je pre nu vedeit v ktorom si tyzdni,ja som uz bola minule prvy krat,bolo super,ja tiez chcem na kramaroch
@misic no dufam,ze bude pekne pocasie a budeme moct chodit von lebo doma je to strach 😒 ale hlavne je sa dobre naladit a potom ide vsetko lahsie 🙂
@zuzkazv presne take deti 😉 a milujem ked niekam ideme a ja ho musim doslova niekedy vyhodit z gaucu aby sa siel nachystat lebo on mi vzdy povie,ved ja sa len prezleciem a mozme ist.....a veci sa nachystaju same 😀 no budeme musiet trenovat 😀
@nelustek neboj pri dvoch detoch budeme kocky raz-dva 😀 zo mna si robi chlap zas srandu,ze ked pride domov z roboty nebude ho cakat ta pekna a upravena zienka ale zena s roztahanymi teplakmi,strapatymi vlasami a ogrckanim trickom 😀 a ja mu na to vzdy poviem,ze roztahane teplaky nemam 😀 sak sa dosmeju ked nebudu mat cas ani na tu svoju pol hodinku rano na zachode
@anita12 no nemam tu meter je v pivnici cosi sme tam merali....ale potom sa zmeram....ja som som sa teda este nemerala 😨 ale ja mam celkovo boky velke a teraz sa mi dost roztiahli....
@nelustek mne hrozne mama pomahala a bravala riska von a tam vydrzal spat aj 5 hodin,takze mne bolo dobre 😉 no a teraz sa uz tiez vytesuje,ze bude zase kocikovat 🙂

@nelustek v ritke sa myslim odratava 0,5 stupna. Ja mam tiez digitalny a budem ho pouzivat 🙂