Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
@nelustek no tak to si mala super,ze obedy vam tatik nosil.....moj nemal od kial 😒
bavite sa s @anita12 o bokoch....to fakt mas stale rovnake?mne sa za posledne 3 tyzdne viditelne roztiahli vlastne od vtedy kedy ma ten spodok zacal boliet a opuchat,tak si myslim,ze sa mi panva nachystala na porod.... ty a tvoj dr.to neako riesi?o cr ti nic nevravel? 😕
@nelustek ..no ja tuším na nohách ešte chudšia, asi si všetko berie len bábenko, ale na váhe som pribrala už 8kg, čo nikto ani neverí, začínala som na 50kg pri 168cm. Žeby sa to teraz ešte za 2 mesiace všetko roztiahlo ???
Vo štvrtok idem na to sono, tak som zvedavá, aký bude pokladík veľký 🙂
@anita12 to potom napis aky je velky ked si stale taka chudunka
@nelynka18 mne tatino doniesol kazdy tyzden jedalny listok a len som si vybrala co mi vyhovovalo pri kojeni.Moj otec s tym mal problem ze doma chlapovi nenavarim, nedalo sa mu vysvetlit ze nehladuje ze mame stale cosi na jedenie.Teple mal v praci a ked bol cas samozrejme ze som navarila..ale mne to vyhovovalo.. ktora zena by to nebrala?
@nelustek ja kociky co sa nezmesia do pracky periem tak, ze to supnem do vane, polejem Perwol colorom a spongiou napenim (pripadne nejake flaky este pretym nastriekam Vanishom). hodinku to necham posobit a poriadne osprsim. nad vanou necham okvapkat 🙂
ak nieco davam do pracky, tak vzdy zabalene v navliecke na paplon, aby sa to neosuchalo
@nelustek jejda, to máme o viac než o 1kg viac 😕 jaaaj, ja neviem, dúfam, že je všetko ok.. nechápem ako je možné že len za posledný mesiac pribral viac než 1200g :-/ dúfam, že tie merania nie sú presné a nemá až o toľko viac.. a tak aj keby mal, hlavne aby bol zdravučký 🙂
A ten cisársky, to robia potom v deň termínu? Alebo aj skôr? 🙂
@wera.g no ta kamaratka mala termin vcera tak zajtra si obeha veci okolo toho odbery a tak a vo stvrtok jej to maju robit.No ale to jej povedala jej gynekologicka,este ju pozru v nemocke a tam jej povedia presnejsie. Ale myslim ze ak ma dost siroku panvu tak by jej to mohli iba vyvolat v ten den aby uz viac nenarastol. Lebo druhy termin ma 22-ho a to by ze mal aj viac ako 4kila
@anita12 ahoj, ja mam cez boky tiez ako ty cca 89 cm a cez brusko v najsirsej casti cca 79 cm...vobec nezalezi ake mas siroke boky na prvy pohlad, zalezi ake mas miery co meria doktor, mne meral v 12tt, je to napisane v tehu knizke, najdolezitejsia hodnota na porod je ta posledna, musi byt od 18 vyssie, ja mam 19 a je to v pohode na prirodzeny porod a urcite je teraz ta hodnota este vyssia / panva sa roztahuje aj ked sa ti to nemusi zdat 🙂
@anita12 ja mam tie rovnake boky ako pred tehu, aj ked sa mi zda ze som zo zadku schudla, ale boky sa mozno rozsirili, no jedine co sa mi zvacsilo je brusko, vobec ho nemam v bokoch len take uzke, spicate, dopredu vystrcene..mame celkom podobnu postavu, mam 171cm a vahu pred tehu 48,5kg a teraz 52,5kg....a urcite sa ti to este roztiahne, ved telo sa pripravuje neustale na porod...tebe este lekar nemeral panvu? vsak to je najdolezitejsi udaj ku vyberu porodu

@nelustek .... 😀 normálne mám tiež 89cm, ja som zozadu stále rovnaká, nikde žiadne ženské boky , zadok 😉 , lekár už zopár raz skonštatoval , že som taká úzka, aj bruško mám také úzke ale riadne vystrčené dopredu 🙂