Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
ahojte kocky,dufam ze sa mate vsetky ok.dlho som tu nebola a opat mi potrva kym vsetko precitam.potrebujem radu.mala by som byt v 32 tyzdni ale vysku maternice mam na 34t a aj plod je podla ultrazvuku vacsi.mate s tym niektora skusenost_iri mi tu vraveli ze mi asi upravia termin.na ultrazvuk idem o 2 tyzdne a vtedy sa uvidi.aku mate skusenost so slovenskymi gynekologmi_upravuju tiez termin ak je vyska maternice vacsia ako by mala byt v skutocnosti_navyse sa nam drobec otocil.uz mesiac bol hlavou dole a dnes mi lekar povedal ze je otoceny koncom panvovym.mozno pojdem na cisarsky ale ten tu robia tyzden pred terminom.a ja sa bojim aby ho nevybrali prilis skoro,ked ta moja vyska maternice ukazuje ze je babo starsie.no mam v tom chaos.som zvedava co bude o 2 tyzdne na ultrazvuku. 😀
@natalii6 Ahojcek 🙂 Viem si predstavit, aka si stastna, ze sa ti to upratovanie a rekonstrukcia blizia k finishu 🙂 Vlastne ano, ty uz to mas riadne blizko, cakaju ta tie tyzdnove poradne. Na tie sa ani ja moc netesim, nemam rada nemocnice a lekarov, ved kto by aj mal, ze 😀 Jasne, dam ti vediet ako s malym rastieme, len poradnu mam az toho 30.8., sama som uz riadne nedockava 🙂 Planovala som si zazmluvnit, ale teraz zas planujem, ze pojdem rodit do Kocha a to je palka sama o sebe, tak dalsich 300eur za zazmluvnenie lekara asi nedam. Zatial co som citala, aj pocula, tak su tam sami odbornici a aj mili a ochotni, tak snad nestretnem zrovna nejakeho "zlobra" 😀 Pupocnikova krv, no, to s manzelom sme mali dlhe debaty a nakoniec sme sa rozhodli, ze nedame. Aj ked ja som bola skor za, ale tak presvedcil ma...Ozaj, citala som, ze si si zohnala nejake homeopatika na kojenie, co sa davaju po porode, aby sa mliecko lahsie rozbehlo? Moja kamoska ma onedlho termin porodu a chcela by take nejake, mozes mi napisat ako sa volaju a kolko cca stoja?
@nelustek 🙂 no ja som si pri poslednom porezani sa tiez povedala, ze budem radsej kontrolovat zrkadielkom 🙂 pre istotu - a hlavne ked idem k lekarovi 🙂
@nelynka18 🙂 aspon je sranda, ked vznikaju aj take komicke situacie 🙂
ahojte,clovek ma co robit kym vas docita 🙂 dnes sme mali posl.poradnu u svojho dokyho a od bud. tyzdna mam zacat chodit do nemocnice na CTG-to su tie pasy ci co? termin mam podla velkosti malej 26.9 tak uvidime,otocena je hlavickou dole,krcok drzi takze zatial vsetko OK. a uz mi aj vypisala sestricka papiere na MD od 25.8.
@nelustek no istotne dam malu pokrstit do roka, len najst vhodnych krstnych rodicov....najlepsi by bol moj starsi brat, ale ten nema ani prijimanie, ani birmovku.....uvidime ci niekoho vhodneho najdem.
@nelynka18 hihi....aj mna vzdy pri holeni doopravuje priatel....je mu to smiesne, lebo vzdy sa viem doriadit.....a smeje sa mi ake umelecke dielo viem po sebe zanechat.......
@misic tak som teda rozhodnuta, ze urcite do jedneho mesiaca dam prepichnut uska!!!!!! a aj si ich mam nejako vyvarit tie nausnicky alebo u doktora ich vydenzifikuju?
a este nieco....trosicka zacinam mat paniku z porodu!!!! nebojim sa bolesti, ale toho, ze uz ked to na mna pojde , aby sa vsetko stihalo....co si pamatam pri synovi, tak zrazu som pocitila velky tlak.....hlavicku....a sestricka ze to este nic nie je a v tej sekunde isiel nahodou na kontrolu lekar a zacal kricat, ze uz rodim!!!!!
a este ste tu kedysi spominali, ze niektore si zazmluvnujete lekara......neviem co spravit, lebo si myslim, ze je to zbytocne....kamoska teraz rodila a kym prisiel jej lekar, tak aj porodila!!!!!!
@verinka100 ahoj ano uz sa to tu konecne podoba ze sa tu da byvat 🙂 ani ja sa nato ze budem chodit do nemocky netesim lebo tam musim byt skoro rano aby som tam potom nebola pol dna 😠 takze si sa rozhodla pre sukromnu nemocku(ak sa nemylim ze je to sukromna) tak tam bude za tie peniaze o teba urcite dobre postarane a urcite ti pomozu aj z kojenim 🙂 a podla coho si sa rozhodla ze pojdes prave tam?ano kupila som si a volaju sa ricinus communis 5 a stoji do 3eur 😉 nejak sa nam zase oteplilo a my nemozeme ist ani k vode do kelu kedze sme este neni uplne zdravy 😠 co mate v plane na vikend? my pojdeme v Sobotu do obeda do Markizy nech sa maly zahra a zabavi 🙂

@nelynka18 no prave neviem co mam nachystat