icon

Pôrod v októbri 2011

silvia0201
21. jan 2011

Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))

nelustek
18. aug 2011

@nelynka18 no prave neviem co mam nachystat

zuzkazv
18. aug 2011

@marikac mne tak narástli aj pri synovi aj teraz už od 12tt asi ale po pôrode sa mi už nezväčili tak myslím že ani teraz po pôrode neporastú 😎 však už by som mala riadne balóny potom 😅

slniecka
18. aug 2011

@berus222 aktiferrin (tie som brala aj po operacii a vedela som, ze nebudem mat od nich zapchu ani ine problemy)

nelynka18
18. aug 2011

@nelustek tak nachystaj toho viac niekde a uvidis potom podla pocasia a manzel ti to moze priniest 🙂

nelustek
18. aug 2011

@nelynka18 chcela som ze taketo ,ale co pod to? iba body s dlhym rukavom ?

zuzkazv
18. aug 2011

@nelustek to je krásne 😵

nelustek
18. aug 2011

@zuzkazv dakujem to mam este po nelke, velmi sa mi to lubi myslis ze je to vhodne do porodnice?

zuzkazv
18. aug 2011

@nelustek určite ano je to fakt krásne malá bude na zjedenie 🙂

peta_k
18. aug 2011

@marikac nie si divna, ani mne nenarastli prsia ani o cislo, az som z toho bola zla, ale vraj je to v pohode

nelynka18
18. aug 2011

@nelustek jeeeeej to je krasne.....no len body by som dala a ponozky pod to....a asi pojde v tej taske z kocika,ze?tak das do zavinovacky alebo zakrijes dekou.....a nachystaj si jeden taky prechodny overalik keby bolo nahodou moc chladno 🙂

nelustek
18. aug 2011

@nelynka18 tak a mam vybavene, ano bude v tej taske z kocika

nelynka18
18. aug 2011

@nelustek no vidis 😉 a co porabate?mne riso lezie doma na nervy 😀 😀 a chystame sa na ihrisko za detmi nech ma necha chvilu vydychat 🙂

nelustek
18. aug 2011

@nelynka18 pred chvilou sa zobudila, a teraz si maluje fixami co dostala a striha papiere. Ja s nou zbehnem asi k babke na bazen.Zajtra ze hlasia aj dazd poobede tak nech sa este okupe.Ale pravdu povediac sa mi vobec ale vobec nechce

nelynka18
18. aug 2011

@nelustek nooo ani nevrav,mne sa tiez nechce len som dohodnuta s kamoskami,tak uz to nechcem rusit 😒 to mas fajn,ze sa vyberiete takto k babke na bazen aj nam sa take zislo,ze bazen 🙂

nelustek
18. aug 2011

@nelynka18 nevadi ti to teplo? alebo mate na ihrisko chladok? My nemame chladok az na vecer ,mna tam ide porazit na tom slnku

nelustek
18. aug 2011

@nelynka18 to je len taky malinky,velky sa uz neoplati napustat.Ale aj to jej staci,jej by stacila pustena hadica vtedy ma najvacsiu radost ked sa len tak spliecha

nelynka18
18. aug 2011

@nelustek ale aj maly staci,riso by bol happy 🙂 ci mi vadi teplo?co ja viem ako kedy....my na ihrisku mame pol na pol....tak sme chvilku na slnku,potom zas v chladku a tak....ale musim mat so sebou vodu a potom beham stale na WC ku kamoske 😀

nelustek
18. aug 2011

@nelynka18 ja by som sedela len v chladku,ja milujem leto ale teraz mi nerobi vobec dobre.A potim sa ako taka ...

nelynka18
18. aug 2011

@nelustek no to to tehotenstvo robi si s nami co sa mu chce....ja mam zas dekolt cely vyhadzany 😠

michaela18
18. aug 2011

ahojte kocky,dufam ze sa mate vsetky ok.dlho som tu nebola a opat mi potrva kym vsetko precitam.potrebujem radu.mala by som byt v 32 tyzdni ale vysku maternice mam na 34t a aj plod je podla ultrazvuku vacsi.mate s tym niektora skusenost_iri mi tu vraveli ze mi asi upravia termin.na ultrazvuk idem o 2 tyzdne a vtedy sa uvidi.aku mate skusenost so slovenskymi gynekologmi_upravuju tiez termin ak je vyska maternice vacsia ako by mala byt v skutocnosti_navyse sa nam drobec otocil.uz mesiac bol hlavou dole a dnes mi lekar povedal ze je otoceny koncom panvovym.mozno pojdem na cisarsky ale ten tu robia tyzden pred terminom.a ja sa bojim aby ho nevybrali prilis skoro,ked ta moja vyska maternice ukazuje ze je babo starsie.no mam v tom chaos.som zvedava co bude o 2 tyzdne na ultrazvuku. 😀

verinka100
18. aug 2011

@natalii6 Ahojcek 🙂 Viem si predstavit, aka si stastna, ze sa ti to upratovanie a rekonstrukcia blizia k finishu 🙂 Vlastne ano, ty uz to mas riadne blizko, cakaju ta tie tyzdnove poradne. Na tie sa ani ja moc netesim, nemam rada nemocnice a lekarov, ved kto by aj mal, ze 😀 Jasne, dam ti vediet ako s malym rastieme, len poradnu mam az toho 30.8., sama som uz riadne nedockava 🙂 Planovala som si zazmluvnit, ale teraz zas planujem, ze pojdem rodit do Kocha a to je palka sama o sebe, tak dalsich 300eur za zazmluvnenie lekara asi nedam. Zatial co som citala, aj pocula, tak su tam sami odbornici a aj mili a ochotni, tak snad nestretnem zrovna nejakeho "zlobra" 😀 Pupocnikova krv, no, to s manzelom sme mali dlhe debaty a nakoniec sme sa rozhodli, ze nedame. Aj ked ja som bola skor za, ale tak presvedcil ma...Ozaj, citala som, ze si si zohnala nejake homeopatika na kojenie, co sa davaju po porode, aby sa mliecko lahsie rozbehlo? Moja kamoska ma onedlho termin porodu a chcela by take nejake, mozes mi napisat ako sa volaju a kolko cca stoja?

zuzinka_26
18. aug 2011

@nelustek 🙂 no ja som si pri poslednom porezani sa tiez povedala, ze budem radsej kontrolovat zrkadielkom 🙂 pre istotu - a hlavne ked idem k lekarovi 🙂

zuzinka_26
18. aug 2011

@nelynka18 🙂 aspon je sranda, ked vznikaju aj take komicke situacie 🙂

jana86
18. aug 2011

ahojte,clovek ma co robit kym vas docita 🙂 dnes sme mali posl.poradnu u svojho dokyho a od bud. tyzdna mam zacat chodit do nemocnice na CTG-to su tie pasy ci co? termin mam podla velkosti malej 26.9 tak uvidime,otocena je hlavickou dole,krcok drzi takze zatial vsetko OK. a uz mi aj vypisala sestricka papiere na MD od 25.8.

nelustek
18. aug 2011

@nelynka18 vies co mne sa poti dost pod prsiami pod podprsenkou.Stale som tam mokra,hrozne 😠 Nelka sa napapala a pojdeme sa teda kupkat,netesim 🙂

zuzanazuzana
18. aug 2011

@nelustek no istotne dam malu pokrstit do roka, len najst vhodnych krstnych rodicov....najlepsi by bol moj starsi brat, ale ten nema ani prijimanie, ani birmovku.....uvidime ci niekoho vhodneho najdem.

zuzanazuzana
18. aug 2011

@nelynka18 hihi....aj mna vzdy pri holeni doopravuje priatel....je mu to smiesne, lebo vzdy sa viem doriadit.....a smeje sa mi ake umelecke dielo viem po sebe zanechat.......

zuzanazuzana
18. aug 2011

@misic tak som teda rozhodnuta, ze urcite do jedneho mesiaca dam prepichnut uska!!!!!! a aj si ich mam nejako vyvarit tie nausnicky alebo u doktora ich vydenzifikuju?

zuzanazuzana
18. aug 2011

a este nieco....trosicka zacinam mat paniku z porodu!!!! nebojim sa bolesti, ale toho, ze uz ked to na mna pojde , aby sa vsetko stihalo....co si pamatam pri synovi, tak zrazu som pocitila velky tlak.....hlavicku....a sestricka ze to este nic nie je a v tej sekunde isiel nahodou na kontrolu lekar a zacal kricat, ze uz rodim!!!!!

a este ste tu kedysi spominali, ze niektore si zazmluvnujete lekara......neviem co spravit, lebo si myslim, ze je to zbytocne....kamoska teraz rodila a kym prisiel jej lekar, tak aj porodila!!!!!!

natalii6
18. aug 2011

@verinka100 ahoj ano uz sa to tu konecne podoba ze sa tu da byvat 🙂 ani ja sa nato ze budem chodit do nemocky netesim lebo tam musim byt skoro rano aby som tam potom nebola pol dna 😠 takze si sa rozhodla pre sukromnu nemocku(ak sa nemylim ze je to sukromna) tak tam bude za tie peniaze o teba urcite dobre postarane a urcite ti pomozu aj z kojenim 🙂 a podla coho si sa rozhodla ze pojdes prave tam?ano kupila som si a volaju sa ricinus communis 5 a stoji do 3eur 😉 nejak sa nam zase oteplilo a my nemozeme ist ani k vode do kelu kedze sme este neni uplne zdravy 😠 co mate v plane na vikend? my pojdeme v Sobotu do obeda do Markizy nech sa maly zahra a zabavi 🙂