icon

Pôrod v októbri 2011

silvia0201
21. jan 2011

Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))

sarahizabell
18. aug 2011

@lilly22 Ahoj,, ja idem tiež do Lv , termín mám 3. oktobra,, a tiež by ma to záujimalo či tam majú nejaký zoznam.

misickab3
18. aug 2011

jejda a mne vyskočilo, že už len 50 DNÍ do pôrodu 😲

marikac
18. aug 2011

@misickab3 mna skor boli viac dolu, asi mi skace po krcku,alebo moc. mechure.....velmi to picha 😠
neviem,ako by to dopadlo, keby som poslala do obchodu mojho muza 😀

zuzanazuzana
18. aug 2011

@nelustek no u nas to bude komplikovanejsie nakolko priatel je uplny ateista!!!!!! takze u nas tak skoro nebude krst, takze nausnicky som musela kupit......ani nemam vhodnych krstnych rodicov, lebo nikto na okoli nema birmovku alebo su rozvedeni atd atd atd.......necham to az na jar a dufam, ze nieco vymyslim, lebo aj ja, aj syn mame aj krst aj prijimanie.

misickab3
18. aug 2011

@marikac no, ja sa tomu tiež chcem vyhnúť- a asi aj on by bol rád, keby sa tomu vyhol, ale naozaj netuším ako to bude s tými našimi prsiami...a zase neviem ako tam chodiť po nemocnici bez podprsenky a vložiek v nej, keď aj mliečko môže kedykoľvek vytekať...

lilly22
18. aug 2011

@marikac aj mna riadne kope..taky isty pocit...asi moc po krcku alebo po mechure...)))

zuzanazuzana
18. aug 2011

este sa chcem popytat tych bab, co byvaju v okoli nitry....oplati sa ist na agrokomplex? chodili sme tam ako deti pravidelne......v sobotu sa chystame za rodinou do jelenca a nitra je po ceste!!!!!

zuzanazuzana
18. aug 2011

@bv_alexandra no u nas je to velmi zlozite....pubertu riesime od deviatej triedy a tiez sme boli prisni a syn ako posledny zacal pozerat telku vecer, aj do mesta zacal chodit ako poslednyt atd atd atd.....lenze partia je partia a vychova ide bokom....viem o com pisem!!!!!! su to vecne boje a cim je clovek doslednejsi tym horsie vsetko znasa, ked sa porusuju pravidla!!!!!!

zuzinka_26
18. aug 2011

@nelustek 🙂 o tom holeni ani nehovor - pri holeni noh sa neviem zohnut kvoli brusku, tak vymyslam rozne kreacie...a pri holeni spodku zase nevidim cez brusko a pravidelne sa porezem 🙂 a presne to natieranie navyse teraz v lete da zabrat, kym sa vyhrabem z kupelky, tak som nanovo spotena 🙂 ...ale vydrzime uz nejako, sice sme coraz nemotornejsie, ale da sa to zatial zvladnut 🙂 obcas idem sama sebe na nervy...

bettyx
18. aug 2011

ahoj holky! tak mám z noci zážitek... zkráceně napíšu co se tu dělo... manžel v noci začal pištět že je tu myš, tak jsem stěhovala pokoj a hledala myš.. ale ani pod skříněma jsem nic nenašla a místo myši tam byl obří pavouk, tak jsme se v pištění prohodili a zase šel manža pocákat pavouka biolitem a jak to stříknul, tak začal zase pištět on a zdrhat -ona vyběhla myš a pavouka vzala s sebou na zádech! nakonec myš vyběhla ven, ale bez pavouka toho už manža nenašel.. a tady se dostávám k jádru!!!!!!
V noci po usnutí se mi zdálo jak mi ta mrcha nohatá běží po posteli! a jak rychle!!!! no jo, jenže mě to vytáhlo z postele neskutečnym způsobem jak kdybych měla u zadku raketu!!! jediný co mě přemluvilo si zase lehnout bylo, že ve snu jsme měli malýho mezi sebou v posteli a on byl ve skutečnosti ve svý postýlce a v tom to začalo!!!! UHNALA JSEM SI POSLÍČKY!!!!! kdybych osobně neznala rozdíl mezi nimi a stahy, tak propadnu panice... ale po hodině to přestalo...
dobrý, co????

berus222
18. aug 2011

@bettyx mojej mame raz v noci vletel cez vetracku netopier do spalne. chytali sme ho asi 2 hodiny. keby sa to stalo teraz, ziadny poslickovia, porodim hned.

lolko_lenka
18. aug 2011

@natalii6 pôjdem pozrieť k tej tržnici ... ďakujem

lolko_lenka
18. aug 2011

@anita12 to fakt až tak? 🙂 no, tak ja si vyskúšam aj v tom obchode tú košeľu, ono je pravda, že za ten mesiac sa ešte určite zväčším.... Toto je najhoršie, kupovať veci dopredu, pritom človek ani nevie, ako bude vtedy vyzerať.....)

misic
18. aug 2011

@zuzanazuzana my sme dali malej prepichnut uska v prvej poradni, cize mala nejako tyzden a pol. Chcela som tak co najskor, aby si ten neprijemny pocit nepamatala 🙂 a myslim, ze to bolo dobre, uska sa zahojili skoro a take male dieta este ani velmi nesibrinkuje ruckami, aj ciapocku som jej dala aby nahodou nazachytila usko a bolo to v poho a s nausnickami bola hned ina, este rozkosnejsia 😀

misic
18. aug 2011

@bettyx tak to ste mali teda veselo... 😖 neznasam take zvieracie navstevy.... juuuuj 😅

nelynka18
18. aug 2011

@marikac no ja mam o hodne väcsie prsia ale nemusi to znamenat,ze budem kojit ako pri riskovi som mala o 2 cisla väcsie a kojila som len 3 mesiace ☹ teraz by som chcela tak pol roka 🙂 uvidime.....neboj to neznamena,ze ked ti z nich nic nevyteka nemusis hned nekojit,mozno budes mat este viac mlieka ako my co nam kolostrum vyteka 😉
@natalii6 aha no a teda kedy budes vediet ako budes rodit?od coho to zavisi?ja som riska kojila 3 mesiace plne a potom som musela zacat prikrmovat lebo sa mi mlieko vytracalo a od 4 mesiaca bol na UM ☹ dufam,ze teraz budem aspon 6 mesiacov to by som bola uplne spoko 🙂 no ty si sikovna ja dnes nevladzem nic 😝 maly katastroficky tlaci na mechur a celkovo sa tlaci dolu....bola som s kamoskami na dzusik,deti sa pohrali a my sme pokecali,dobre mi to padlo a kamosky,ze mam dost nizko brucho...jedna porodila v 36tt a ze ona mala tiez take nizke brucho od 7 mesia. a ze na WC chodila stale ako ja 😒 takze snad toho to krpca prenasat nebudem a za take 4 tyzdne sa vypyta na svet 🙂

nelustek
18. aug 2011

@zuzanazuzana aha, ale krst treba spravit, aby vam to napr. niekedy nevyhodila na oci.Vies Ja som pokrstena ,ale nemam prijimanie a moji surodenci maju vsetko.Proste asi to nasi pri mne odflakli a teraz sa chceme s muzom vziat popri krste malej aj v kostole a ja si to musim dorobit.Cize nauky naviac a zoziera ma to hrozne 😠

zuzkazv
18. aug 2011

@viviem dík za inf. mne už dr. povedala že si mám dať vložku - už som zabudla aké to je nepohodlnné 😖

zuzkazv
18. aug 2011

@eronika ahoj dúfam že aj mne rýchlo zaberú 🙂

nelustek
18. aug 2011

@zuzinka_26 o holeni spodku ani nevrav,mynule som vysla z vane a muz sa smial ze ako som sa oholila.Tak teraz to kontrolujem zrkadlom ci je to o.k. 😀

zuzkazv
18. aug 2011

@marikac ahoj len tip k tej veľkosti podprdy kúp si zaital lambadu - tá sa prispôsobí 😉 a dobre sa to odhrnie keď ideš kojiť ale niečo nos - teda myslím aby si nebola naostro lebo potom by sa ti mohli " vyťahať" prsia - gravitácia funguje bohužial 😒

nelustek
18. aug 2011

Chcela som sa spytat ake vecicky beriete pre drobcov do porodnice ked pojdete domov?
A ci je v pohode ked ma zubar objednal 6.9. a bude mi vrtat zub,je to predsa mesiac pred terminom a ja mam trochu strach z vrtania.Nemoze mi to napr.vyvolat pred.porod? myslim ten stres a bolest

nelynka18
18. aug 2011

bavite sa o holeni....to je u mna horor,mna musi kontrolovat alebo holit muz lebo by mi pozostavali mega ostrovceky a dr.by si pomyslel 😀 😀 😀
@nelustek
@zuzinka_26

marikac
18. aug 2011

@zuzkazv jáááj,naostro by som nebola... 😀 chcela som nosit bezne podpirky, ak by tie prsia neporastli ani potom 😀

nelustek
18. aug 2011

@nelynka18 prave na tom jednom ostrovceku sa mi muz smial a odvtedy mam pri sebe zrkadielko 😀

marikac
18. aug 2011

@nelustek zubara sa neboj, ja tam chodim ako na klavir v tehu....ozyvaju sa mi osmicky....a prestanu...a znova....a prave dnes sa ozvali zase...tahat mi ich nebudu teraz,lebo si picham inj. na riedenie krvi a robilo by to sarapatu...ale co sa tyka vrtania, tak ti da lokalnu anestezu-ta neprechadza k babatku......

zuzkazv
18. aug 2011

@marikac kamoške sa naliali asi na tretí deň ako sa jej narodil malý tak si myslím že aj tebe porastú 😉 a kojila 10 mesiacov bez problémov

nelynka18
18. aug 2011

@nelustek 😀 no je to sranda 😀 ja si idem maleho obliest do :body dlhy rukav,taka velurova mikinka a k tomu polodupky,ponozticky hrube a capicka,dam do vajca a prikrijem dekov a ked bude zima tak male supnem do fusaku do vajca co mam 🙂 a ty ako?

marikac
18. aug 2011

😀 @zuzkazv mna len prekvapuje, ze je to strasne ine u kazdej zeny..jedna kupuje o 2 cisla vacsie uz teraz...a co bude po porode? to nezavidim....tak vlastne som este aj usetrila teraz

bettyx
18. aug 2011

@berus222
@misic
fuj, netopír.. ještě toho trochu... sice jsem ho ještě nikdy neviděla -jen v telce, ale taky je tu máme...
fakt šoky to byly.. ale po téhle události je víc než jasný že zase budu přenášet, takže počítáms tím, že se nám mimčo narodí 20. října... Štěpík měl být 13. února a je 21.