Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
@nelynka18 tak nastastie mna toto tehotenstvo ani raz neboleli krize jedine co mi je ked sa viac namaham je ze mi tvrdne brucho 😠 nakoniec sme nikde neboli lebo Davidko dlho spal a potom som sa pustila do upratovania detskej a umyvania takze uz mam vsetko upratane a zajtra pojdeme od rana von a potom nieco nakupit na obed a dake ovocie 😉 tak ste si uzili rodinnu prechadzku to je fajn 😉
@natalii6 @marikac @katulka74 no u nas sa tiez preraba, manzel brusi zarubne a maluje a trva to straaasne dlho, kedze to robi az ked pride z prace. Jednu miestnost mame komplet vypratanu a veci odtial v obyvke a spalni.... 😖 je to dost zufale, uz to trva od polovice jula.... ☹ a este nas caka dorobit balkon.... To nas asi takto pred porodom chytaju vasne zutulnovat a zlepsovat hniezdo, do ktoreho donesieme mimco... 😀 😀 😀
ale ked uz bude vsetko hotove, ton bude paradicka 😀
@natalii6 jemine za to mna bolievaju aj za teba 😀 tak aspon mas upratane,mna to caka zajtra 😒 no veru pekny dnik,prikladam aj foto...nesmejte sa na mne 😀
@nelustek no to ano pekne s dvomi detickami 😵 risko sa nas stale pyta kedy pojdeme k moru,zvyknuty skoro kazdy rok a teraz nic....tak na druhy rok sa tesim na super dofcu,veru uz aj mne to more chyba 😒
@misic volaju sa euphorbium,prikladam aj foto 🙂
a este jedno foto ako nas rocco strazi brusko 😵
@nelynka18 🙂 preto si ja do vane uz radsej ani nesadam 😀 lebo to by bolo velmi tazke a komicke vstavanie 😀 😀 😀
@misic diky 😉 no spi a strazi 🙂 vinea je na mlieko,na tvorbu co ja viem....
@nelustek my chceme ist do bulharska lietadlom je to hodka 🙂 a kolko ma mala rokov?ze im to neni luto 😒
@zuzinka_26 hi mala by som s tym tiez prestat 😀
baby ahojte, neviem, či ste to tu už preberali, ale pochytil ma stres, že nemám nič pripravené a ani vybavené. Chcem si obvolať na kramároch Dr. Jandovú, tej som už písala mail na začiatku tohto týždňa a ešte sa neozvala. Telefonicky sa tam dovolať je utópia. čo keď tú psychoprofylaktickú prípravu na pôrod nestihnem, čo to obnáša?
A ešte jedna otázka. Chcem si ísť vybaviť epidurálku, pre istotu, ale viem len, že je to č. d. 150. To akože je na akom oddelení, lebo ževraj sa aj tam treba objednať.
Prosím skúsenejšie, poraďte mi.
ďakujem
@natalii6 😀 u nás máme bar kde čapujú najsamlepšiu vineu akú som pila a tej sa neviem doliať 😀 predvčerom mi manžel priniesol v litrovej fľaši od vína 😀 😀 😀 len vraj majiteľ končí lebo mu neskutočne zdvihli nájom a nebude to zvládať od jesene 😠
@misic vinea je vraj dobrá na podporu tvorby mliečka - nemám odskúšané ale mne toto tehu neskutočne chutí 😀
@zuzaxa kupila si dnes ten kosik pre babatko? my sme dnes boli pre ten nas vydrazeny, som stastna ze to tak vyslo, vyzera uplne ako novy - http://www.kika.com/sk/katalog/m/deti-studenti/..., a vysiel nas len na 31 eur...a ta baba ze ci este nieco nepotrebujem, tak som si zobrala este aj ten velky podlhovasty vankus na kojenie aj s navleckou za 10 eur, som odchadzala velmi spokojna 🙂
@nelustek juuj, tak to už máš toho dosť 🙂 ja som ešte ani len nezačala, ešte som sa ani nerozhodla aký prášok kúpim - či lovelu, alebo persil sensitive.. 😅 keď sa konečne rozhodnem, letím do obchodu a hneď začnem 🙂)
teda...taký je plán.. 😀
@natalii6 @marikac joj baby, potešili ste ma, som si myslela, že som posledná, čo ešte nič nemá 😅
@nelustek dakujem, sa z neho velmi vytesujem...tak vela penazi sa mi zanho nechcelo dat, hlavne ked neviem ci v nom babo bude chciet spinkat a ako dlho sa do neho zmesti...
ja idem zajtra po mesiaci k Dr. na kontrolu, som zvedava ake velke bude mimi...a ked sa vratim tak chcem zacat s pranim veci, ma byt pekne tak mozno operiem aj zavinovacku, spaci vak, paplonik a dam to vysusit von...

baby a co vsetko ste si kupovali? Lebo ja tu len citam, ze nakupujete a nakupujete ako o zivot 🙂 😀 ja mam sice oblecko po malej, ale este som to ani nevytiahla a samozrejme ani neoprala... Dajte typy co to vsetko kupujete mozno som na daco zabudla a este nedokupila 🙂
diky