Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
@nelustek no dobre,co ja viem ci vatove 😕 asi take nieco....ale su hrozne jemnucke a lahke....neviem ci by som chcela neake ine 😨
@bibi13 joj ja si na tie krize veru zvyknut neviem lebo ked sa ohnem mam problem sa vystriet 😕 a bavite sa s
@nelustek o truseni v aute 😀 jezis ja sa uz nad tym ani nepozastavim lebo ja dam umyt auto,povysavam ho a natankujem si a po par dnoch co ho ma muz sa mi vrati spinave kdeake omrvinky,travy......a nafta je fuc 😠 takze muz horsi ako dieta.... aaaa o kufry ani nehovorim 😠
@zuzinka_26 no 2krat sa mi to stalo a teraz uz nic 😕 uvidime co povie dr.lebo pri riskovi mi zatka nevypadla,ani brucho nepadlo a vlastne do porodu mi nic nebolo 😕
@misic ja sa aj tak najviac bojim kedy uz budeme moct normal fungovat s manzelom ☹ skoro vobec sa nemilujeme lebo ma to boli napriek tomu ze doktorka povedala, ze je vsetko v poriadku a pocula som ze po porode to tiez obcas trva kym sa moze normal (samozrejme ze to je individualne a podla priebehu porodu, komplikacii a rany..) Manzel je velmi zlaty a nenalieha, chape ma a skvor ma utesuje ze sak to vydrzime dako, ze to stoji za ten krasny zazrak co nosim pod srdieckom, ale mna to tak velmi mrzi... nemam chut ani na maznanie ani na nic ked viem ze nemozme viac a je to bolestive pre mna ☹
@nelynka18 ako to vyzera ked ti vypadla zatka? ja sa tiez obcas zlaknem lebo taky silny vytok som nikdy nemala ako mam pocas tehu, ale dr vzdy povie na prehlaidke ze je vsetko ok a krcok mam 45mm myslim a uplne uzavrety...
@katuska_za u nas v pôrodnici dávaju, neviem ako u vás.. skus sa spýtať niekde na fore, podla pôrodnice, kde budeš rodiť..
ako píše @misic, je to dosť individuálne.. ja som krvácala po pôrode cca 2 týždne a hned mesiac na to som dostala mrchu.. a to sa hovorí, že ked žena kojí, nedostane krámy.. a ja hned.. 😀 😀 😀 😀 tampony som začala používať až neskôr.. mala som pocit, že mi odtial ten tampon vypadne, tak som radšej používala vložky a to ja vložky neznášam.. :D a rana som potierala tuším kamilkovým čajom, tak sa mi pekne zahojila..
@misic aj mne sa zdalo, že sú lacné, ale sú použité ImseVimse, ináč píšu, že je to dobrá značka no neviem a aj nové stoja okolo 7 eur, ty čo povieš nato? Ten prášok tiež sa chystám používať a vecičky ktoré som už vyprala - k nim som nedávala aviváž absolútne len Lovelu, lebo som ešte nekúpila tie prísady do toho domáceho prášku 🙂 Ale ešte uvažujem nad Ekoball 1000, uvidím .... zdá sa mi dobrý, len v tomto mesiaci sme mali hrozne vysoké výdavky, takže musím počkať na výplatu 😝 a až potom - baby to tiež veľmi chvália 🙂
@katuska_za hm ja este ani neviem na 100% ci je to ta zatka,uvidime zajtra.....lebo ja mamvam tiez taky silnejsi tehu vytok ale vtedy ako som sa s tym autom tukla,tak som dosla domov a nieco som citila a kuknem a na nohavickach taky divny vytok,taky prisvitny s primesou mliecnej tekutiny a cele to bolo hrozne tahave ....take lepkave... no a dr.po telefone povedal,ze to moze byt ale nemam robit paniku,ze kym neni s krvou alebo s kontrakciami nic sa nedeje....a potom sa mi to stalo este raz....tak uvidim zajtra 🙂
@nelynka18 moje autíčko ešte rok po kúpe vyzeralo ako z bavlnky.. teraz je špinavé jak svina.. z vonka umývam na ručnej umyvačke, ale kto by ho upratal vo vnutri neviem.. sem tam ho dam jednému chlapíkovi komplente vyupratovať, ale to fakt len sem tam, lebo 20 ečok za to sa mi fakt nechce každu chvílku davať.. :D
@katuska_za z toho si nič nerob.. my tiež nesexujeme.. manželovi sa to protivý a mne tiež, ked sa mi malý mrví v bruchu.. nejako to zvladneme, aj ked som extra nadržana..:Dpri Alexovi sme mali prvý sex po štestonedelí a teda bolesť riadna ti poviem.. ale potom sme si to vynahradili..:D
@nelynka18 jaj tak ja mavam take bezne... take tahave , mliecne, lepkave a az mavam taku hrcu na nohavickach... a dokonca aj niekolkokrat do dna...je to dost neprijemne 😠
@bibi13 ved to ma vzdy dokaze taaak schladit ked sa maly zamrvi v bruchu.. a keby sa mrvi len trosku ale on urobi taku hrcu ze az muzicka odtlaci... MOJA MAMA 😀 vzdy sa na tom smejeme.. staci ze si ma prituli a uz maly je medzi nami 😀 juj robi si narok poriadny
@katuska_za mas silny vytok? ja mam tiez az sa mi to niekedy nezda.Hlavne ked kusok prejdem a sadnem si tak zo mna vytecie tolko "VODY" ani to nevyzera ako vytok. Proste bezfarebny a vodovy. Dam si intimku a vyjdem z WC sadnem si na gauc a bezim menit znova 😕
@nelustek mavam a naozaj vela , ale nie tekuty skvor taky husty a to je pre mna este viac neprijemne ako keby to bola len "voda"... aj ked som na wc tak ked sa utriem na papiery ostane taka husta hrca.... ☹ nechapem preco sa to robi...
@bibi13 no ja davam do umyvarky a mam pocit,ze ta spina je tam uz aj zazrata 😀 no 20€je teda dost....ja som ho raz tak vytepovala ale inak len vysavam a zotriem prach.... 🙂 no a teraz pri dvoch detoch to bude zaujimave 🙂
@katuska_za no ja zase som take nikdy nemala 😕 no uvidime co to mam jaj.....ti verim,ze ti to je neprijemne,ja mavam len take bezne a to len sem-tam....
@nelynka18 ale ja som mavala dost silny aj pred tehu.. a mozno je to tym ze mam toho stafylokoka ci co to je za haved 😠
@katuska_za
@nelynka18 ja sa niekedy aj bojim ked ho mam taky vodovy ci to neni plodovka,ako vyzera taka plodova voda?
@katuska_za
@nelustek stafilokoka mam aj ja a dokonca hned toho zlateho....ja mam vzdy to najlepsie 😀 co sa tyka vytoku zo zaciatku som mala taky biely,teraz mam ako voda,tiez mam niekdy intimku uplne mokru 😕 plodova voda je bez zapachu a cira....ale casto sa vraj mymi s tym vytokom.....a vraj keby je to plodova,tak vytecie aspon deci a to by intimka nepomohla.....
@nelynka18 myslim ze aj ja mam toho zlateho... mam to v tehu knizke s troma vykricnikmi... da sa to nejako liecit???
@zuzanamolnarova tak tuto znacku nepoznam, pozriem si to ne nete. 7eur za plienku je perfektna cena... pozriem a mozno sa inspirujem 🙂
@misic pozri link http://www.ekoplienky.sk/product/imse-bioflanel....
Je bez vlastného zapínania, plienka sa zabezpečuje vrchnými nohavičkami Imse Vimse alebo podobnými. 🙂 , takže asi aj preto je tá cena taká prijateľná - vyskúšame uvidíme 🙂
ahojte,vidim,ze sa bavite o vytokoch. ja mam tiez taky vodovy a stale uz par rokov,bez intimky sa nepohnem a ked viem,ze idem napr.do mesta na cely den alebo tak na dlhsie z domu tak musim nosit vlozku 😠 je to velmi neprijemne,kvoli tomu som menila troch doktorov bo som myslela ze mi nikto nevie pomoct ale ten posledny mi povedal,ze niektore zeny to maju cely zivot.tak ja asi patrim k tym stastnym ☹ stale mi robil vytery ale nikdy som tam nic nemala,dokonca aj na urologii som bola ci to nemoze byt unik mocu alebo co ale aj tam mi povedali ze mam vsetko v poriadku.tak neviem.no a tak ma napadlo,ze co ked ani nebudem vediet kedy mi odtecie plodovka?
@katuska_za no vidis ale ja to v tehu knizke nemam 😕 😕 no opytam sa na to dr.mu to spomeniem....a to moze pri porode ci v tehu neako uskodit?viem,ze sa to liecit neda.....a tebe sa ako prejavil?
@nelustek motyliku odtiekla,moja svagrova 2 dni pred terminom bezala do nemocky,ze jej odteka plodova a oni jej urobili test a ze nie,ze to je vytok....aha no mozno preto lebo mne kazdy tvrdi,ze intimka nepomoze,ze vtedy to tecie az po nohach.....take je to vodnate 😕 no neviem....
@nelynka18 vecer som tu niekde citala,ze jedna mala silny vytok ale hlavne v noci aj 3x bola menit nohavicky co jej to tieklo po nohach.A ona si myslela ze je to naozaj vytok... po tyzdni isla k dr. a bola to plodovka a o dva dni rodila..bola v 34 tt
A motylik ako zistila ze je to plodovka nevies?
@zuzanamolnarova aha ano, je to v podstate taka nohavikova plienka, ale si si vsimla, ze je to len pre malinke babatko do 6kg? Ale vyzera dobre a na tychto strankach ako ekoplienky tam su overene kvalitne vyrobky, takze dobry vyber. Ja som ale kupovala one size plienky, aby som ich mohla pouzivat stale a nemusela dokupovavat vacsie cisla, zda sa mi to ekonomickejsie 😉
@bv_alexandra ja teraz likvidujem take sezonne zeleniny ako cukiny, kaleraby, kapusty, papriky, paradajky... 🙂 ale tiez frcim na hovadzom v tlakovom, lebo mam kopec v mrazaku a v tlakovom je to najjednoduchsie 😀 😀 😀
@nelustek
@bv_alexandra joooj baby ja vobec neviem,na nic nemam chut len na ovocie 😀 no keby muzovi dam na obed ovocnu misu,tak by som asi nepochodila.....nemam tu dnes auto,tak nejdem do mesta ani do tesca idem len tu do CBA obchodu ale co kupit a navarit,ja sa z toho zblaznim 😀

@nelustek ked dostanes cerstvo vodicke opravnenie, tak asi ano, a este to plati pri 17rocnych, ale ja mam uz vodicak 7rokov a tam neni napisane, ze som roky nejazdila, takze ked sa budem citit isto, mozem aj sama, ale zatial by som sama do auta nesadla, toboz nie sama s dietatom... este potrebujem prax 😉