Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
@annie626 zle ti moze byt kedykolvek, lebo ranne nevolnosti sa tym nemyslia rano, ale v akorom stadiu tehu. Takze kludne aj vecer, poznam baby co im bolo zle len vecer, no mne je bohuzial cely den, niekedy to viem prezit niekedy sa mam velmi zle a to len lezim a cakam na noc a dalsi den 🙂)))
a inak s tou zimou, to bol takmer moj prvy priznak tehu. Ja som klasika bola doma zvyknuta byt len v tricku a sortkach alebo nohavickach a teraz sedim v mikine a je mi stale zima 🙂)))) Ale to je tiez ok🙂))))
@lea1333 inak ja sa este nenatieram, mozno ked mi bude lepsie a nebude sa mi z kazdeho pachu dvihat zaludok, teraz sa stranim vsetkeho co nejako vonia alebo smrdi🙂))))
@lea1333 ja osobne mam X lander XA a ja som s nim velmi velmi spokojna. Iba ked potrebujem ist na dovolenku a ked potrebujem viacej miesta tak beriem golfac, ale inak stale tento. Ma perfektne kolesa, malu to nenadhadzuje velmi, ako tu na nasich rozbitych chodnikoch a aj vanicka bola dost priestranna, ja mam 182 cm, tak neocakavala som ze mala bude mala 🙂)))) A viem ho krasne kocikovat pohodka jednou rukou, co je dobre v obchode alebo ked ta chyti dazd a potrebujes v jednej ruke drzat dazdnik. Alebo ked nesies nejaku tasku. A fakt uplne lahko ide. Za to kolegyna mala ABC DESIGN ASTRO tusim ale dvojku a to bolo, uf to som sa normalne spotila. Takze tento kocik si nechavam aj pre druhe babo.
@lea1333 to sa ti zda, aj moj ma priblizne taky rozmer kolies aje uplne pohodovy do snehu, nemala som najmensi problem. A zase treba uvazovat kde byvas, ci na dedine alebo v meste. V meste az tolko nesnezi a su aj chodniky odhrnute, co na dedine je asi horsie. Ale mne uplne vyhovovali.
@bettyx jasne, tak to máte takmer 2tt náskok 🙂 Ja by som vtedy bola už dávno pečená varená u gyndoša 🙂 Ja ledva vydržím do bud. štvrtka, to budem 6tt+3 :D Verím, že už uvidím byť srdiečko, keďže ovu som mala viacmenej "ideálne"... Ja som najprv tiež nedávala nič do pasu, ale som si povedala "do kelu s obavami" a šupla som to tam. 😎
Ja som pri Janíkovi brala ABC centrum materna, teraz vraj nie sú na trhu (vtedy boli jediné certifikované tehotenské vitamíny na trhu)... 🙄 . Teraz beriem Femibion 800 (je tam aj listovka)... Prvé tehotenstvo min. do 5eho mesiaca som skloro nič do seba nedostala, tak som to riešila vitamínmi... teraz už ma tiež prechádzajú chute... uvidíme 🙂
@heveri35 ahoj a vitaj medzi nami a zelam krasne tehulkovanie 🙂
@zuzanazuzana tak aby ti nebolo luto tak aj ja ma 36 😉 ale hadam az take stare este nie sme 😀 😀 😀
@natalii6 tak ja sa necitim stara, ale ja uz mam 16,5 rocneho syna a pocas dlhorocneho snazenia som premyslala aj nadtym aka bude tato generacia deti........tak tu si vsetky mamicky uzivaju svoje deticky, ale casto sa stretavam s tym, ze uz na pubertalne deti vacsina rodicov kasle a potom to aj tak vypada....
@zuzanazuzana tak to teraz budes mat ako keby si mala prve 😉 ale zase budes mat aspon pomoc ked uz je taky velky..a ako zareagoval ze bude mat surodenca?..
@annie626 Teraz som oficiálne v siedmom týždni ale plod má veľkosť šiesteho týždňa, o tri týždne by mal mať plod asi veľkosť deviateho týždňa a keďže moja lekárka nedá knižku pred desiatym týždňom tak mi ju dá až pri nasledujúcej návšteve, aspoň taký plán mi povedala keď som tam bola v stredu.
@masinka Tak to som aj ja rada, že ráno vstanem v pohodičke a nič mi nieje celý deň. Len od piatej to začína 🙂 A počula si už niečo také, že sa dá tipnúť či to bude chlapček alebo dievčatko podľa toho ako je žene v tehotenstve? Lebo mne kamošky tvrdia že ked je to dievčatko tak je veľmi dlho zle a ked chlapček, tak len tak light... Ale asi to bude somarina...
@zuzanazuzana no tak ja som este starsia aj od teba 🙂 ale ty zas mas o rok starsieho syna 🙂
@natalii6 tak ja som sa rozviedla este ked bol malicky....a zhodou okolnosti sa mu pred 3.mesiacmi narodila sestricka, tak bol rad.......a ked som mu povedala, ze bude mat behom 10.mesiacov dalsieho surodenca, tak sa vytesoval.....tak chodil a vypytoval sa ci je to uz iste, lebo poznal moje problemy.....aj bol smutny, ked som pred rokom potratila.....tak stale je ako jedinacik, lebo ex byva v inom meste
@natalii6 dakujem a podobne aj tebe krasne tehu,Ako citam aj tak ty mas 36 🙂 ale ja vediem 😀
@zuzanazuzana a uz si povedala synovi??ako to bral?
@heveri35 tak ja som stihla mat syna este v 19.rokoch....a tvoj syn ako preziva pubertu? pri synovi to zacalo v devine a az teraz sa ako tak ukludnil
@heveri35 tak syn hned vedel, lebo ja som mala ist tento mesiac na umele oplodnenie,tak som ho upozornovala, ze ma musi setrit po psych.stranke, aby posluchal a nevystrkoval rozky
@zuzanazuzana zatial v pohode,dufam,ze to tak aj ostane,nijake vyrazne zmeny v spravani 🙂
@heveri35 tak to mas super a aj ti zavidim....my sme museli bojovat s nim....a ako sa citis? ja sa strasne tesim...to budeme podla mna znova ako prvorodicky

@lea1333 inka ak chces tak si pozri kocik DORJAN, momentalne je o neho velky zaujem a vela bab si ho chce kupit lebo je pekny a ma aj dobru cenu ale o funkciach a prakticnosti neviem nic, ale keby som kocik nemala tak by som sa po nom popozerala.