Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
@zuzanazuzana no po tolkych rokov to bude ako keby po prvykrat 🙂 Ja som len nejaka unavena,cely den,aj v praci by som driemala a je mi tazko od zaludku,ale skoro stale,vracat som nevracala,jaj a niekedy ma pali zaha,ale tiez poriadne,asi tolko 🙂 A ty mas ake priznaky?
ahojte,ja beriem tiez femibion 800 a este aj duphaston a magnezium. som v 7tt,zle mi nieje,len mi je stale zima.tak lezim cely den pod dekou 🙂 a tiez ma pali zaha,nemozem pit ani dzusy,ani len jemne perlivu vodu,najlepsie cistu alebo uplne neperlivu. a tiez rozmyslam,ze ci sa nezacnem kremovat.neviete poradit nejaky dobry krem?
@heveri35 tak ja som na rizikovom, lebo som troska krvacala, ale ja by som bola na marodke aj bez toho, lebo u nas to je tak, ked niekto chodi k lekarovi kde liecili na sterilitu, tak vypisuju automaticky.....a beriem utrogestan na udrzanie a z toho iba spim a spim....zaludok ma boli a aj zvraciam
@zuzanazuzana ja beriem duphaston,lebo som v septembri mala MA,tak mi ho pre istotu dala.Inak ked 16.3 pojdem na kontrolu a bude vsetko v poriadku,tak sa asi dam vypisat.Totiz v praci by som mala ist na preventinku,a si myslim,ze aj tak by mi nedovolili dalej pracovat.Ale na to sa este popytam.
@jana86 zaha pali aj mna,nastastie nie kazdy den,ale ked ano tak fest! a beries na to nieco?
a baby z bratislavi poradte niekeho dobreho gynekologa ktory ma normal vypise moze byt aj sukromny...dik
@zuzanazuzana zuzi, že stará 😀 veď aj ja len pokukujem kto má vký vek 😀 😀 😀
@heveri35 no ja chodim na kontrolu kazdy tyzden, lebo ja som uz roky liecena aj na vysoky tlak, tak dufam, ze to bude vsetko ok
@zuzanazuzana aj ja by som radsej chodila kazdy tyzden.A bude vsetko v poriadku drzim ti palce.
@natalii6 tak to sme na tom rovnako 😀 ja som pri prvom chodila na babetko.sk dokonca sme tam boli 3 z NR aj sme sa stretli ale škoda postupne sme ako téma zanikli ale s NR si občas napíšeme, zavoláme. Tu je to omnoho ale omnoho viacčlenné.
Pozerám, že máš skoro 2r. drobčeka. Nebojíš sa ako to zvládneš?ja trochu. Matej je nespavec od narodenia a nočný papkáč a zatiaľ sa nám nepodarilo ho naučiť spinkať a nepapať v noci. Boli sme už aj na vyšetrenia ale všetko je ok našťastie. Snáď keď pojde od septenbra do škôlky tak sa to zmení. Preto sme čakali a čakali, že či v§bec druhé mať ale som optimistka, že to zvládnem. 😀
@jani74 tak som rada, ze je tuaj moja vekova kategoria.......vacsinou su tu vsetky baby pod 30
Ja vam tu asi budem kazit vekovy priemer 😀 O par tyzdnov mam 41 😉
@heveri35 presne tak, len aby bolo vsetko v poriadku a narodili sa nam zdrave babatka
@katy2 to naozaj? a ako znasas tehotenstvo?......ja som bola zmierena, ze druhe babo budem mat az po 40,lebo sa nedarilo, ja som potom este aj vestici volala a ta mi povedala, ze do 42 mozem zabudnut na babo....toto je aspon ponaucenie, ze netreba verit vesticiam....je to somarina!!!!!!....ale clovek uz bol zufaly po tyh hormonal.liecbach a skusal vsetko
@zuzanazuzana obe tehotenstva su po IVF 🙂 Prve som rodila v 39 a teraz budem rodit v 41.... Okrem nevolnosti beznych je to v pohode.... 😉 Necitim sa na svoj vek a druhe som strasne chcela, aby mala dcera surodenca, aby neostala neskor sama... A mozno bude mat naraz dvoch 😎
@katy2 tak si si dala vlozit dve,vsak?....to aj ja som si dala minuly rok dve, aj som otehotnela, ale potratila som...a kam si chodila? ja do ferticentra....tam boli super!!!!!!......uz som tu pisala,ze som mala ist teraz koncom februara na IVF, lenze zdrzala ma cysta.....a vidis,podarilo sa prirodzene.....tak drzimpalce.....aj ja cakam, ze ci mi neoznami,ze budu dve,ale to by bolo uz asi vidno, vsak?
@zuzanazuzana minule mi vkladali tri, uchytili sa dve a narodila sa len jedna babika... teraz vlozili dve a vyzera, ze sa uchytili obe, uz podla vysky hcg je to vidiet a na uzv to bude iste.... My prirodzene nemame sancu, tak som vdacna aspon za tuto moznost.
Tak to ti gratulujem, ze prirodzene... super.... uz si to len uzivaj a opatruj sa 😎
My chodime do SPLNu KE
@zuzanazuzana 😀
@katy2 dakujem,aj ty sa opatruj.....tebe vlozili tri minule?.....ja ked som bola minuly rok, tak sa mohli najviac iba dve......doktor sa odvolaval, ze v tom obdobi sa na vychode narodili po sebe trojo trojciat a ze zakazali vkladat viac ako dve
@zuzanazuzana mne vlozili tri, lebo to uz bolo 2.IVF, tlacil ma vek a predtym boli same neuspechy... Tak to riskol, a dobre spravil 😎 mozno prave to tretie je teraz nasa malinka....
@jani74 no po pravde si to neviem predstavit ako to bude ale nic ine mi nezostava len to nejako zvladnut kedze mi nema kto pomoct aj ked mam mamu z toho isteho mesta ta na nas kasle..a moj maly spi od narodenia cele noci jediny problem je vtom ze som si ho naucila ze bud ja alebo manzel sme spali pri nom ked isiel spat a teraz nevie spat sam lebo akonahle sa vzdialim ked este nespi tvrdo tak zacne plakat a neviem ako ho to naucit aby zaspaval sam ☹ ..ja drobca idem tiez prihlasit do skolky ale urcite mi ho nevezmu lebo tu v BA je velky problem zo skolkami a on by mal aj tak v Septembri len 2,5r a este plienkuje a nevie este ani poriadne sam jest tak mame co dohanat ale kedze budem doma tak mi to ani nejako nevadi ze ho este nezoberu dame prihlasku potom aj na dalsi rok 😉

@chavallee taky už se těším! ale uteklo to -to dělaj ty naše první dětičky -s těma nám to hezky utíká a čekání neni tak příšerný jako poprvé.. doufám, že Dr něco uvidí ovulku mám určitě na konci cyklu, ale tak snad ano zpoždění už mám tři týdny.. poprvé jsem viděla srdíčko po třech dnech zpoždění -tudíž jsem musela mít popvé měsíčky UZ hlásil 7+3.. tak jsem na to teď zvědavá 😅 ..