icon

Pôrod v októbri 2011

silvia0201
21. jan 2011

Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))

bibi13
24. aug 2011

@natalii6 nie nie.. mám tam prísť, až mi príde zo socialky papier ohladom materskej.. no a ja si pamätám, že sa tam má ísť až po narodení dieťaťa aj s rodným listom.. manžel hovoril, že nie, že len s papier zo socialky.. tak uvidím, kedy tam skočíme.. každopádne mi ešte ten papier neprišiel..

natalii6
24. aug 2011

@bibi13 tak ja tam dneska idem lebo ten papier mam aj ked by som ho najradsej roztrhala a dam vediet co mi povedala

bibi13
24. aug 2011

@natalii6 čítala som tvoj problém.. je to na prd.. som zvedavá, čo príde mne.. len pevne dufam, že to čo minule..
daj vedieť, čakaam..🙂

jani74
24. aug 2011

Bré ránko prajeme. Katastrofa noc za nami, blúdila som po dome od pol 1 asi do 3.20h a naviac niekto v okolí tak chrápal, že som to počula až k nám ako bolo ticho všade 😠 A keby nestačilo Matej je od 6h hore a je umrnčaný, jedovatý ako čert 😠 robí naschvál. Hovorím mu, že idem na WC a len čo si sadnem vykrikuje maminka kde si, kde je tatko, kde je babka behá po dome a vykrikuje pritom vie, že sú v robote. Otec spí p nočnej a už búchal s dverami - sa teším aký bude aj ten uhundraný keď vstane. Toto je len jedna dnešná vec. Už nech je škôlka ale aj z tej mám obavu, v poslednej dobe nieže je len poriadne vzdorovitý, za všetko hrozne zúrivo kričí, nikoho absolutne neposlúchne a ja som potom hromozvod. Keď mu dám po zadku smeje sa mi 😠a začal byť neprispôsobivý, zo všadiaľ utekáme.
Juj prepáčte ale už som totálne vytočená a smutná 😠

nelustek
24. aug 2011

@jani74 neboj v skolke ho daju do laty 🙂 aj Nelka ma niekedy svoje dni ako kazdy z nas,treba to len vydrzat. A poznam aj ked sa chlap zle vyspi po nocnej hruuza. Pevne nervy 😉

nelustek
24. aug 2011

Nejaka mamina tu na bazare predava materske mlieko za 10€. Co si o tom myslite?

zuzanazuzana
24. aug 2011

@jani74 juj....asi sme na tom rovnako...ja tieto horucavy vobec nemusim, zle ich znasam, vobec nespavam....zaspim rano o piatej a uz o siedmej tu steka taky pes....no neprijemne steka!!!!!! ani neupratujem, lebo zo mna total tecie....pockam si na buduci tyzden, hadam bude uz lepsie......len mi je luto priatela, lebo tento tyzden chodi na stvrtu do roboty a ja ked beham po byte a v posteli sa prevalujem, tak je kazdu chvilku hore!!!!!

bv_alexandra
24. aug 2011

ahojte mne je dnes riadne mizerne. oblieva ma pot., krúti sa mi v hlave. ☹ doslova na odpadnutie. ☹

bv_alexandra
24. aug 2011

@nelustek prečo ho neodovzdá do banky? ja by som si ho určite nekupila. pri malej som odovzdavala mlieko. pravidelne pren chodili aby bola zaručená kvalita a tak, takže takto by som ho určite nekupovala. 😉

nelustek
24. aug 2011

@bv_alexandra ja by som to tiez urcite nekupila a nezobrala ani keby ho davala zadarmo..

nelynka18
24. aug 2011

@katuska_za nemyslis ty streptokoka?nanho sa robia pocas tehu aj testy.....ty myslis asi to nie?
@natalii6 no to je inak haluz,ze z rovnakeho platu ti vide ina materska.....no ja som nastastie sa o tom,ze sa to da takto platit zistila o rok skor vdaka kamoske 🙂 no a 3 mesiace pred otehotnenim som si to zacala platit.....

motylik08
24. aug 2011

ahojte baby, dalsie zle spravy, zle vysledky krvi, neviete mi niektora poradit co znamena zvysene crp? doktor mi povedal ze nemam stresovat v piatok mi vezme znovu krv a vraj ked sa to bude opakovat tak budem musiet spat do nemocnicy....stretli ste sa uz niektora s tym? dakujem za vsetky informacie...uz som zufala 😢

nelynka18
24. aug 2011

dobre ranko.....uuuuzasna noc za nami....na Wc som bola len 1krat a vstavali sme o 9:10 som skoro oci vyocila 😀 akurat som si dala ranajky,ze cini minis jahodove 😀 naposledy taketo cosi som jedla ked som chodila do skoly 😀 maly mi narobil chute 🙂 tak a co dnes?co idete vy?ja rozmyslam ci ist na to kupko aspon na 2-3 hodky...ci nie? neviem co sa mi chce......

bv_alexandra
24. aug 2011

@motylik08 zvýšené crp je zápalovy proces v tele. aspon tak mi to vysvetlovala dr malej. vždy jej robi crp ked chce vedieť či nasadiť antb. tzn či sa jedná o virus abo baktériu. ak je zvýšené crp je to baktéria. 😉

erzulik
24. aug 2011

Ahojte ake veci musim po porode vybavit? Viete mi niektora povedat alebo kde to najdem na nete?

nelynka18
24. aug 2011

@motylik08 ahoj moja.....mrzi ma to ale este nezufaj....ked povedal dr. ze este raz sa budu robit testy....zial vobec neviem co to mozes mat....skus sa opytat cez fotoblogy urcite sa najde neaka mamina co to vie.....drzkam vam palceky,nebo vsetko bude ok 🙂

nelynka18
24. aug 2011

@erzulik http://tehotenstvo.academy.sk/index.php?click=55 mas tam co treba pred a po porode 🙂

katuska_za
24. aug 2011

@nelynka18 no ano streptokok.. poplietla som nieco ??? ak ano tak promin 😉

motylik08
24. aug 2011

@bv_alexandra dakujem presne toto som potrebovala vediet a nevies mi povedat ci to teraz moze vplyvat aj na babetko? ten strach je neznesitelny, neda sa na to nemysliet...

@nelynka18 dakujem moja, napisem na tie fotoblogy, urcite sa najde aspon jedna co mi bude vediet poradit, ja som uz hotova, snazim sa byt silna, ale zistujem ze to uz nejde, dakujem este raz a zase tie slzy, ach

katuska_za
24. aug 2011

Od 31.8. oficialne na materskej.. heh keby to tak nebolo len papierovo no do roboty musim chodit aj tak... inak ako to je s pracou na dohodu pocas MD?

misickab3
24. aug 2011

@natalii6 ja vás baby ľutujem, čo máte tak teplo- rada by som poslala trochu nášho chládku...ale zase je pravda, že túto noc som aj ja mala problémy spať a to si neviem predstaviť čo musíš mať ty a iné baby...

nelynka18
24. aug 2011

@katuska_za ty si pisala,ze stafilokok a to je nieco ine 😉 streptokoka nemam 🙂
@motylik08 neboj moja to sa teraz tyka asi len teba ako pisala alexandra.....ak mas bakteriu je dobre ze sa to zistilo....rychlo to preliecia aby ked sa maly narodi mal zdravu maminku 🙂 pevne verim,ze si zdrava a testy sa mylili 🙂

elannor
24. aug 2011

@natalii6 na UPSVAR? prosím ťa, treba tam pred pôrodom niečo vybavovať?

bv_alexandra
24. aug 2011

@motylik08 motylik to netušim ale mne dr napr zistil zvyšene crp pri anemii a neriešil to. naozaj netušim. ale mysli pozitivne. 😉

bv_alexandra
24. aug 2011

@elannor ja idem dnes na UPSVAR tak potom ti dám komplexné infošky. oki 🙂 😉

motylik08
24. aug 2011

@nelynka18 jaaaaj Leni uz som zufala aj naspat do nemocnicy pojdem, len nech je Patko zdravunky a nech sa mu nic nestane, uz som napisala aj na fotoblogy, tak budem cakat a uz nech je piatok a bodaj by si mala pravdu, nech sa pekne testy mylia

katuska_za
24. aug 2011

@nelynka18 hmmm ja som bola stale v tom ze to je to iste lebo kazdy kto mi o tom hovoril to vola inak 😀 a mozno je to len moja hlupost... stafylokoka mam v dutinach v nose a dole streptokoka ☹

bv_alexandra
24. aug 2011

@motylik08 skus napisat sem gynda.sk radí tam môj gynekolog, a dosť rýchlo. snad ta ukludní 🙂 😉

motylik08
24. aug 2011

@bv_alexandra dobre dobre, napisala som aj na fotoblogy, mozno napise viac mamiciek a budem mudrejsia, vies velmi sa bojim o maleho, chcem aby bol iba v poriadku......a naozaj sa neda byt v klude ☹

motylik08
24. aug 2011

@bv_alexandra uz aj idem na to..... 😉 dakujem, velmi si to vazim!