Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
@motylik08 Moja prepáč, to som nechcela, rozplakať ťa, už nič nenapíšem, ja len že zachránili oveľa menšie deti a tvoj Paťko už má kúsok pred narodením a je zdravý, takže neboj on to zvládne aj keby čo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
Oddýchni si pospinkaj a už len na pekné veci myslíme odteraz!!!!!! CMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUK
@zuzkazv Sú nechutné, akurát som ich s metličkou pozmetala do krabičky, aby mi susedia verili!!!! vyvesila som prádlo ale len šuchlo a už som tŕpla.... No teplo je riadne aj u nás!!! Ale zase nech si to leto troška užijeme,a najmä decká však sú prázdniny, ale už by sa to mohlo zastaviť veru aj!!! 😝 😝 😝
@katuska_za no asi isto ano 🙂 nevadi.....aspon sme si to vyjasnili 🙂
@motylik08 neboj za chvilu toto tazke obdobie mas za sebou....aaaa vysledok bude stat za to 😉
@zuzaxa no veru uplne sa mi spi dobre...klop-klop pri riskovi som 2 mesiace pred terminom nespavala 🙂 na kupko nakoniec nejdeme sedim doma pri ventilatore a aj ja frcim na drti...presne taky mix som mala pred chvilou a pojdem potom aj na druhy 😀
@natalii6 to je teda aby sa nahodou nepo tentovali 😠 ozaj ked este na matke sa setri to je uz co povedat 😒
@nelustek áno ja a asi stále aj je lebo tak malú cítim. Prečo?
@motylik08 aj ja budem rodiť v NR. Čo si z pred 3. r. pamätám tak sestričky pred aj po pôrode aj na sále boli suprové - hlavne sa treba pýtať a hovoriť čo potrebujete vedieť a tak. Dr. sa tam zmenilo osadenstvo ale čo som sa zatiaľ stretla s nimi v rizikovej poradni tak boli tiež super. Teraz je už celé oddelenie na pôrodnici vraj nové, pred 3. r. boli len tuším 3 izby a tie boli určené pre sekcie a nový bol tuším aj nadštandart.
Ja viem, že ty aj malý to určite zvládnete!Kľudne si poplač, pomáha to 😉
@natalii6 no, bývam tak, že môj byt je otočený na severozápad, takže asi v dvoch izbách je slnko poobede, ale len mierne....cez deň pre istotu okná neotváram, aby sem nešiel ten teplý vzduch a v noci otváram až neskoro- včera asi okolo polnoci, keď už bol vzduch chladnejší... 🙂 takže to nie je také zlé...ale keď človek ide vonku, tak dostane riadnu facku- tu som ako v takom inkubátore 😀
ahojte, chcem vás poprosiť o radu. čítam, že niektoré chodíte na upsvar a SP kvôli MD? ja som len odovzdala papier zamestnávateľovi, mám ísť aj ja na niečo ešte na upsavr a SP? aj keď nechápem načo? keď mi dávala dr. papier na MD, povedala mi len, že to odovzádm v robote a to je všetkotak teraz neviem?
@nelynka18 zuzaxa dievcata tie drte su super na dovolenke som si ich dopriala ale vraj studene nie je dobre lebo pomaha to len na chvilku lepsie je vraj teply caj..ja pijem izbovu mineralku alebo vodu z vodovodu ale dala by som si tu drt aj za kybel 😀 radsej nato nemyslim aj ked sa to moc neda lebo ma ide porazit a sa bojim ako vijdeme z peniazmi..teraz dufam 2nasobne ze budem aspon kojit aby sa aspon nejake peniaze usetrili ☹ ale hlavnavec ze nasi pani si uzivaju a rozhadzuju peniaze kade tade a chudoba nech sa trapi..hold budeme sa musitet velmi uskromnit
@natalii6 no je to na zamyslenie, ci viac skodi ventilator alebo to peklo co je vsade okolo, ja som dnes doobedu sedela priamo pod klimou v robote jooooj ako mi bolo dobre 🙂 len sa pekne chlad, tiez to lahsie prezijes 🙂
ahojte,aj vam tak puchnu ruky a nohy?dnes som behala so sestrou po obchodoch ale som sa asi po hodine musela vratit domov,lebo mi tak zacali puchnut prsty na rukach az ma to svrbelo a palilo zaroven 😠 a hned som musela vylozit nohy,este teraz ma bolia... 😒
ahojte baby.dnes mám akési pobolievanie v dolnej časti,asi lonová kosť alebo čo ja viem.Nemáte to niekto náhodou,neviem,čo si mám o tom myslieť.Aj keď som ráno vstala,tak som na ľavej strane cítila,ako ma tá kosť bolí.
@jana86 ano aj mne začali ale viac tomu "pomáha" asi toto teplo. Mne sa osvedčili na to studená sprcha na nohy a ruky - trochu odpuchnú a zastavia to na čas. A samo že to osvieži 😀
Ja som dala žiadosť o materské od lekára zamestnávateľovi a ten to pošle do sociálnej poisťovni. Na rodičovskom mi dali zas tlačivo, kt. mám dať vypísať do soc. poisť., ktorá mi ho vypíše na základe zamestnávatelovho potvrdenia a ten priniesť mám na rodičovský. Lenže všetko sa oddialilo pre dovolenky tam aj tam. Viem len vraj, že mám nárok za celý august rodičovský a materská má byť od 10.8. len neviem koľko. Aj nejaký prídavok mám dostať tuším 41,10E (čo to je neviem 😅 len som sa pýtala, či nedostanem na malého niečo ak ide od septembra do škôlky a vraj toto).
@nelustek aj moja je nejaká iná ale pripisujem to tomu teplu - aj jej je určite horúco
Ahojte vidím že netrpím sama s opuchom noh a ruk pomali zhadzujem prstene z prstou ☹

ahojte, som úpne uvarenááááá v byte mám aktuálne 28,4stupňov tak som zvedavá do kedy to porastie 😝
@motylik08 drž sa moja, každá by si zaslúžila bezproblémové tehotenstvo no čo už, malý bude isto ok a potom na všetko zlé zabudneš
@zuzaxa sršne wáááá tak to ti nezávidím 😒