Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
Nelka kaka do nocnika,pytam sa ze ci tam ma poklad ked to tak pocut ako to tam pada a ona ze ano taky HOVNO POKLAD 😀 😀 😀
@nelustek mne hlavne auto sluzi pri nakupoch.....ja raz tyzdenne urobim vacsi nakup v tescu hlavne teraz ked kupejm aj dva kartony vody,melon a tak.....no a potom chodim len sem k nam do CBA na pecivko 🙂 inak v tescu su super zlavy na detske veci aj pre vacsie deti.....som kupila pre dominika balenie pyzamovych overalov macko pu za 7€ a riskovi taky fajny svetrik na jesen za 6€ a aj v kik maju super zlavy neteri som kupila tricko s dlhym rukavom,riflicky a siltovku k meninam a platila som 10€.....ooooo ty ides v takychto horkach piect?a ventilator mas nachystany 😀 a ako ju ides robit?ja robievam makovu z listkoveho cesta 🙂
@nelynka18 my sme dneska boli do obeda vonku a sme si dali po 1zmrzke 😉 juj tych penazi je stale malo ved take babo aj nieco stoji..ja som si dneska kupila vlozky do poridnice a plienky a este som zabudla kupit tie podlozky..ciatm ze si mala dneska nejake bolesti mna uz 2 dni picha tam dole ledva som isla rano k lekarovi a stale citim nejaky tlak na kosti a okrem toho mam dole taky cudny pocit ako keby ma tam stipalo alebo co ☹ take pocity som pri Davidkovi nemala 😠
@elannor inak aj ja chodim takto poredsie do poradni, ale nevadi mi to, lebo ked tam aj idem vzdy je tam straaasne vela zien a to cakanie v cakarni mi az tak dobre nerobi... a aj tak zakazdym, ked ma objednava mi povie, ze keby bol hociaky problem, mam prist skor... tak to asi tak celkovo sa nechodi az tak casto, mozno az na par dr. co to poctivo dodrzuju 😕
tak dnes poradna oki- vlastne ani ma nevyšetroval zospodu, ani nemeral tlak, lebo sa mu vybili baterky v tlakomeri :-/// a na výter mám prísť až 14.9, o 3 tždne, to už budem v 37tt- nieje to neskoro? Vám už robili výter?
A až potom sa vraj dohodneme, že kedy si pôjdem dať urobiť interené, predoperačné vyšetrenia, lebo mám odporúčanie kvôli chrbtici na sekciu.....
baby- tie, ktoré idete na sekciu- kedy vám bude robiž predoperačné vyšetrenei? ... 😖
@natalii6 no to hej,ja som bola v lekarni kupit cisto pre mna a mimi veci(ako vlozky,tampony,rek.trubicku,pupik,caj) a ona si odo mna pyta ze skoro 15€ sa na nu kukam,ze prosim 😒 no mala uz to preslo len sa mi zda,ze mi zas ocosi kleslo brucho a citim taky tlak 😨 no tlak na kosti poznam to mam skoro stale,ja som pri riskovi tiez nic podobne nezazivala 😕 a u lekara si bola na gynde?ak ano co ti na to povedal?
@luckaprima a ty preco este chodis do prace nemala by si uz byt doma?mna z roho ventilatora bolia oci tak ho musim vypinat,len sa modim aby sa uz ochladilo ale z telky cely den pocujem ako je nebezpecne teplo 😠
@nelustek ja som tak pri riskovi jedla makovniky a strudle makove od babky,len som zavolala babi upec a na druhy den som si sla po ne 🙂 teraz mi to dole krkom moc nejde 😕 mam uplne ine chute.... neboj z litkoveho cesta to zvladnes,nie je to nic tazke,potom daj foto 😉 a nie ze stiahnes neaku fotku z netu 😀 😀 ale nie urcite sa ti vydari 🙂
@tun1ska to ta zo spodu nevysetril a ako vie,ze ci sa neotvaras a tak,ked mas odporucenu sekciu 😕 fuha....no mne vyter robil tento utorok 😒
@nelynka18 ake tampony si kupovala? a ty si aj pri Riskovi pouzivala tu rekta.trubicku? ja som take nieco nepouzivala..a pupik myslis lieh na neho? a caj aky a naco?ja tie tlaky mam casto uz mi to zacina vadit..ano bola som v nemocke na gynde a povedala som jej ze ma pycha tam dole pri chodzi ale ona nato nic nepovedla oni to tam beru ako na beziacom pase 😠 vysetrila ma napisala papier a povedala ze kedy mam prist na buduce a smitec
@natalii6 tampony do podprdy,hej risko maval koliku tak sme ju sem-tam pouzivali a pupik myslim krem pupik na masirovanie bruska....pri riskovi som to najskor nemala a potom ho chytila kolika vecer a ja som nic pripravene nemala,tak preto som si to teraz radsej kupila.....a caj pre tehotne na podporu kojenia.....no vidis lieh nemam 😉 hm to su taki doktori dnes 😠 nastastie my mame na porodnici nove pani doktorky,ktote to bavi a rodickam sa pekne venuju,dufam,ze vychytam jednu z nich a nie neakeho stareho paka....ako primar furo ten je uplne necitlivy... a este mi aj skoro vynadal,ze sa krutim ked ma vysetroval ked som uz bola v polovicke porodu.....vidno ze nikdy nerodil 😠
achojte tak som doma z poradne. všetko ok. Bábätko váži cca 2040g. Dnes to bola moja posledná poradna u dr, na začiatku sept sa mam hlásiť v poradni na Antolskej nemocnici. Streptokoka nemám, ale mám horšie vysledky krvi, ale vraj to nie je až tak zlé. hlavne užívať železo lebo anémia stále je a sú horšie hodnoty. Preto aj tie návaly a závrate. Toť vsio. Správu som podala,, idem sa napapať - včera môj drahý robil sviečkovú, a potom idem upratovať izbu mojej puberťačky 😀 🙂 😉
@luciah tak na tom upsvar sa ziada ta materska a oni ta poslu na socialku kde ti vypocitaju kolko budes dostavat matersku a zase s tym papierom na upsvar a po narodeni babatka treba ist vybavit rodny list a z rodnym listom treba ist aj do socialky a po dovrseni 28dni babatka sa vybavuje na upsvar ten jednorazovy prispevok na priblizne 800 eur..ale to ti vsetko povedia aj v nemocke kde vsade treba..ty si uz bola zaniest papier z materskou na podniku?
@bv_alexandra no parada dalsia co mi narobila chut na svieckovu 😀
@natalii6 😀 😀 😀
@natalii6 a to máme ešte palacinky ku tomu 🙂 riadne som sa včera pri nich vypotila 🙂 😀
@nelynka18 ja tampony zatial kupovat nebudem uvidim ci budem mat mlieko a nas mal tiez koliky ale tu trubicku sme nemali a ten krem pupik to je asi ten co tam je taky macko ze? zaujimave je ze som natrafila na tu istu lekarku co 1x a to som tentokrat isla do inych dveri..proste asi clovek musi mat stastie na doktora alebo ak nedas mas smolu 😀 no ale dako to este 3x vydrzim a potom uz hadam pride ten vytuzeny den aj ked som sama zvedava ako to zvladnem myslim ked pridem domov a nastarost budem mat 2 deturence 😉
@bv_alexandra tak palacinky nemusim ale ta svieckova az ju citim na jazyku 😀
@luciah Ahoj, nemusíš ísť nikde, keď si odovzdala zamestnávateľovi papier od lekára ohľadne MD on ti všetko vybaví, len po pôrode musíš ísť na úpsvar a do sociálky - vybaviť príspevky ...
@natalii6 no mne v porodnici velmi chybali som mala vsetko mokre a az potom som sa dozvedela,ze nieco take ako tampony existuje 😀 ano presne ten....ty kokso ty uz mas len tri tyzdne no ale to leti 🙂 ja sa toho tiez troska obavam ake to bude s dvomi ale prvy tyzden je muz doma takze ked sa vratime z porodnice,nebudem na vsetko sama a muz mi pomoze sa troska zabehnut 🙂
@bv_alexandra no tak to je super,ze babo sa ma k svetu 😵 no veru narobila si chute aj mne svieckovu som nemala ani nepamätam tu by som si aj ja dala 🙂

@nelustek no ja som bola zaviest deti na kupko,isla s nimi babka a tja eraz vegetim pri ventilatore a ked pride muz okolo 15hodine pojdeme pre nich a stavime sa na zmrzlinovy pohar 🙂 tesim sa ako decko 😉 takze uz mate auto....super hned je zivot lahsi,ze? 🙂