icon

Pôrod v októbri 2011

silvia0201
21. jan 2011

Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))

natalii6
25. feb 2011

@katy2 citam ze by si mohla mat az 2 fazulky to by si tu bola prva co by cakala dvojicky tak nech ti to vijde aby si mala 2nasobne stastie 😉 😉 😉

zuzinr
25. feb 2011

@lea1333 no to sa cudujem ze tak skoro na zaciatku tehotenstva doktor povie ze spomaleny vyvin dietata, podla mna na zaciatku sa to az tak uplne presne odhadnut neda, ved ovulaciu nemusim mat presne na 14 den, tak ako to rataju lekari a aj kalkulacky na vypocet terminu, mne pri obidvoch detoch tiez nedeli tyzdne podla vypoctu a lekar povedal ze to moze byt, kazda zena moze mat inac ovulaciu, mam kamaratku a ta ma dokonca len par dni pred zaciatkom MS. Neboj vsetko bude v poriadku, uvidis ked pojdes do nemocnice na to lepsie sono, zbytocne sa neplas, babatko potrebuje aby bola mamina kludna a spokojna. Drzim palce.
Ja som nase male tretie este nevidela, ja idem prvy krat na sono 4.3. tak tiez som zvedava, len dufam ze vsetko bude ok, ale na zle veci sa ani nesnazim mysliet🙂

zabka1003
25. feb 2011

Ahojte baby..
a vy ste všetky doma, ja som teraz prišla z práce..
Včera som mala príšernú migrénu večer, bolo to fakt "super", žiadne tabletky som nechcela jesť, tak som to pretrpela...ale bola to fakt sila...
dúfam, že stačilo na celé tehotenstvo 😝

lea1333
25. feb 2011

@zuzinr dakujem si zlata aj ja sa snazim mysliet pozitivne lebo sa na babo strasne tesim a uz teraz je to jediny clovek ktoreho najviac milujem...a vyzera to tak ze budemelen 2ja

klajosa
25. feb 2011

@lea1333 to mi je ľúto ☹

zabka1003
25. feb 2011

lea1333 ako to...to ma mrzí, snád sa to ešte spraví ☹

zuzinr
25. feb 2011

@zuzanazuzana ja som tiez nad 30 - uz 33 🙂

lea1333
25. feb 2011

@zabka1003 a vy niak skoro druhe nie????a ktomu mozno sa to spravi... ☹

zuzinr
25. feb 2011

@lea1333 no to aj mna mrzi, ale uvidis casom mozno aj ked sa malicke narodi, sa nieco zmeni

zabka1003
25. feb 2011

@ lea1333 prečo skoro? skoro 4 roky rozdiel budú..sme chceli už o rok skôr ale nepodarilo sa..

zuzinr
25. feb 2011

No ja som tu par dni nebola (sme momentalne na lyzovacke) a normalne mam problem vsetky strany precitat 🙂
Mne nastastie zle zatial nebyva, dufam ze ani nebude ale mne nebolo zle ani pri 1 a 2 dietati, keby mi nerastlo brusko tak ani neviem ze som tehotna🙂 Ja zatial beriem len kyselinu listovu a ine ani neplanujem, snazim sa est vela ovocia a zeleniny, len uvidim co povie doktor, pri Natalke som brala aj duphaston aby sa plod udrzal, aj ked som nemala ziadne problemy ale koli tomu ze som bola po operacii vajecnika a stitnej zlazy, tak asi preto.

Co sa tyka kocika, my mame Jane slalom (3kolka) a som s nim maximalne spokojna, vanicku mame taku co ja aj autosedacka, co mne velmi vyhovuje lebo chodim dost casto autom, mala mi cez den spava len vonku v kociku a ked bola mala este vo vanicke tak kludne ked spala som ju len prehodila (vanicku) do auta a priputala a nemusela som ju prekladat a hlavne budit takze to je pre mna dost velka vyhoda. Ma velke nafukovacie kolieska takze v podode s nim beham aj po lese a aj teraz na dovolenke po svahu po snehu.

lea1333
25. feb 2011

@zabka1003 jej ja som si asi zle pozrela vek malej prepac!!!! 😀

zabka1003
25. feb 2011

@lea1333 myslela som si 😀

lea1333
25. feb 2011

@zabka1003 a ty si odkial?

natalii6
25. feb 2011

@zuzinr tak vitaj medzi nami zabkami 😀

lea1333
25. feb 2011

a babi fajciarky ako ste prezili to ze musite prestat fajcit???

drtka
25. feb 2011

@zuzanazuzana Nemuselo by to byť ešte vidno . Mne to zistila tiež až teraz v stredu. Dovtedy tam bol iba jeden plod. Povedela že ten druhý sa mohol stále vyvíjať alebo mohli byť prekryté že ten druhý nebolo vôbec vidieť až teraz 🙂

jana86
25. feb 2011

@lea1333 ja som prestala hned ked som sa dozvedela,ze som tehotna.jednoducho som si povedala,ze nebudem a hotovo.i ked zo zaciatku ma tahalo ked isiel manzel zafajcit a ja som nemohla...ani by mi nedovolil.teraz som doma sama kedze pracuje v zahranici a netaha ma to vobec...len som minule mala taku nenormalnu chut na cervene vino,ze som si dala 1dcl vinka a 2 dcl coly...inak vino velmi nepijem..a ty co este fajcis?

lea1333
25. feb 2011

nie nefajcim ale musim sa priznat sem tam si potiahnem ale uy som si povedala dost sak som dospela ale je to pre mna tazke a asi tak pred dvomi rokmi som prestala zo dna na den fajcit a nemala som s tym najmensi problem,,,a teraz!!!!!!!!!katasrofa ale drzim sa 😝

drtka
25. feb 2011

@lea1333 Aj ty si bola fajčiarka? No ja sa divím že to zvládam úplne v pohode. Bola som aktívna fajčiarka niekoľko rokov , veľa krát som sa pokúšala prestať avšak sa nedarilo. A teraz odkedy som sa dozvedela že som tehotná tak ma to ani nenapadne. Už to bude skoro mesiac. Som na seba pyšná 🙂 aj keď som už mohla prestať aj skôr 😠

rora
25. feb 2011

@lea1333 ja som na tom podobne, tiez male velmi milujem uz teraz a som pripravena mu dat lasku za oboch rodicov, lebo moj priatel sa velmi zmenil odkedy som ostala tehotna, pritom sme si obaja rodinu uz zelali... 😔 takze tiez netusim ako sa to este vyvinie, som pripravena aj na to byt slobodnou mamickou.

gianni
25. feb 2011

@lea1333 pri prvom som fajčila určite taký mesiac a pol kým som nevedela že som tehotná,potom som hned prestala a vôbec ma to ani neťahalo,len ma mrzel ten mesiac a pol,kolegyňa napr. pofajčievala aj ked vedela že je tehotná nevedela celkom prestať ,no a teraz som nestihla začať fajčiť(čo som velmi rada) lebo som vyše dvoch rokov kojila

lea1333
25. feb 2011

@drtka to je super

lea1333
25. feb 2011

@rora no pekne sme dopadli ale mozno bude dobre a zmenia sa...musime v to verit a ked nie tak to zvladneme aj same!!! 😀 😀 😀 😀 😀 😀

lea1333
25. feb 2011

@gianni aj ja som bojovnicka tak uy s tym seknem....

rora
25. feb 2011

@lea1333 nie sme ani prve, ani posledne. a my najdeme stastie v nasich babatkach, chlapi sa sami oberu o prve detske usmevy, prvy zubok, prvy krocik... my si to vychutname 🙂

zuzanazuzana
25. feb 2011

@drtka juj a po tych mojich hormonoch tiez dost mozne....hihi....no uvidime....ci to druhe je naozaj len cysta!!!!

lea1333
25. feb 2011

@rora presne tak!!!!! 😀

zuzanazuzana
25. feb 2011

@zuzinr tak ta vitam...a ty uz tretie babatko, to je pekne!!!!!!

michaela18
25. feb 2011

@lea1333 ahoj ja som fajcila a ked som zistila ze som tehotna tak som prestala.proste som si uz nezapalila.taha ma to ale vzdy si spomeniem na baboa chut ma prejde.ale poznam tu vela fajciarok co fajcili pocas tehotenstva a deti su zdrave,akurat ze su strasne hyperaktivne.a nieco na tom asi bude.

dievcata ja som uz stihla prezit aj krusne chvile.4 dni som mala ruzovy vytok,silnelo to kazdym dnom.utekala som tu na pohotovost a irsky lekar mi povedal ze oni mi nemozu pomoct,ze do 3 mesiaca je to na prirode.myslela som ze tam odpadnem.nastastie mi kamoska poradila polskeho gynekologa,a tak sme vcera cestovali dokopy 8 hodin na sukromnu kliniku do dublinu aby mi lekar zistil co sa deje.natrafila som na uzasneho lekara,ktory mi zistil ze mam v maternici hematom 7.4mmx4.1mm.dostala som duphaston a vypisal ma na marodku.citila som sa ako keby sme zili v krajine 3 sveta a musela cestovat za lekarom taku dialku.nastastie je zatial vsetko v poriadku.som presne 6t+4.dokonca som videla a aj pocula srdiecko nasej malej lasky.bolo to nadherne.teraz prvy x lutujem ze som v irsku.esteze je tu ten gynekolog.drzte palce nech to v tejto sialenej krajine dotiahnem do stastliveho konca.ma tu niekto skusenosti s hematomom?beriete este nieco ine okrem duphastonu?pocula som, ze sa berie aj ascorutin a vit.e.