Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
@zuzaxa pri riskovi som bola na prst otvorena 2 mesiace a aj tak ho nasilu vytahovali 😀 ked lezim,tak som cela dolamana 😒 no okna umyvat nebudem 😀 ale pohyb potrebujem 🙂 ked ja sa vzdy od nervov rozrevem ked som teraz tehu,tak jeho to preto sere,ze revem a potom je taky milucky ale neboj porodim a nastanu mu krute casy 😀 😀
@nelynka18 ja som bola v stredu na poradni,nič mi nepovedal,len že je všetko v poriadku,ale ma aj odpinkal,som bola nahnevaná,veď je teplo,tak to treba brať ako na páse.Tak si ma troška ukľudnila,snáď to nebude až také zlé.Ale nás tí drobci pekne potrápia,a to sú ešte len v brušku 😉
@nelynka18 ja som bola tiež pri prvom na prst od 34tt,poslai ma do nemocnice,za dva dni domov,že veď keď by sa to narodilo aj v 35tt tak sa nič nestane.Nakoniec som porodila v 38tt.Ledva som stihla prísť do nemocnice a to som doma ani nemala žiadne bolesti,len som začala krvácať,tak sme išli.Ale asi sa narýchlo narodila,lebo ma potom 2hodiny zašívali,fuj,ani nechcem na to myslieť,to bolo ešte horšie ako ten porod samotný.A keď som sa nemohla posadiť mesiac,len po štvornožky som chodila z postele.Dúfam,že toto druhé bude lepšie. 😉
@tun1ska tak tento roboticky vysavac mam aj ja.....najlepsia je roomba a nedam na nu dopustit.....sice mame tu najlacnejsiu verziu, ale som maximalne spokojna......priatel mi to kupil ako som zostala na rizikovom, aj som mu frflala, ze kopec penazi to stalo atd atd atd.....a teraz si neviem bez neho predstavit zivot....hihi
@kucminka no ti doktori,musis sa ich len vypytovat ked chces nieco vediet 😠 aj moj je taky ale ja ako stara baba na trhu,len sa vypytujem 😀 ale vazne teraz,neboj ked babo zmeni polohu prejde to skus ho neako donutit neech sa pretoci....mne pomaha ked sa dam na styri a cvicim macaci chrbat a poto si lahnem na chvilu na chrbat a citim ako sa drobec otaca 🙂 no este pockaj ked sa narodia,krpci maly 😉
@nelynka18 Keď ja ťa posielam oddychovať a ja jak vôl ťažný stále, a pritom tá jazva po minulom cisárskom a v tak krátkom čase, ale niekedy ma tak pichne dolu neboj sa vtedy mi robí v riťke 55 !!! 😀 😀 😀
Dobojujeme to už nejako!!! No ja som zvedavá ako sa chlapec bude správať ak sa nám malý narodí, vieš to bude zmena Lenka už je veľkáčka!!! Však prišla mi autosedačka na to Brio a odbalovali sme to a muž, že to je jaké malinké..... 😀 😀 😀 Malinké , ale aký krik to bude robiť a ja zase po cisárskom, neboj sa, bude skákať!!! A najlepšie, že moja mama dala toľko roboty na posledné dva týždne septembrové, a on jej má robiť šoféra!!! 😀 😀 😀 Ja som taká zvedavá, že kedy a ako to bude s tými našimi pôrodmi!!! 🙂 🙂 🙂
@kucminka no skoda, ze som sa ti neprihovorila, lebo hned ma napadlo, ze to mozes byt ty!!!!! a mna si mozno preto nevidela, lebo ja som taka gulka, tak mozno ta ani nenapadlo, ze som tehotna....stala som rovno pri tebe a dost dlhu chvilku.....my sme tam boli este aj s bratom a malou neterou, ktora stale pri vas skakala do bazena!!!!! my sme tam prisli az po stvrtej a deku sme mali za detskym bazenom.....
ja uz mavam sem tam rande tu z MK s jednou okobrovkou, ktora sem prispieva malicko.....musi doma lezat, lebo jej hrozil predcasny porod!!!!!
@zuzanazuzana bože ,teraz si vybavujem všetkých ludí čo som tam videla,ale akosi si neviem na teba spomenúť.Nemala si náhodou čierne plavky?
@kucminka no mam take cele tamvohnede plavky a vpredu kvetinky....ja som sedela pri bazene po tvojej pravej ruke a macala som si nohy!!!!!
@zuzanazuzana a mala si vlasy zviazané do copu?
@kucminka teda tak to si ma rychli porod 😕 ja som mala epi tak nastastie neviem aka je to bolest...a kolko si mala stichov? ja 21 par z vonku a par z vnutra..... hej akoze neda vydychnut???nase deticky budu ukazkove 😀 neber mi moje iluzie 😀 risko bol hrozne narocne,nervozne,uplakane babo a vraj druhe byva opakom,tak sa tesim 😉
@zuzaxa nooo tak sup-sup nohy hore 😀 no dobojujeme co ine zostava 😉 joj veru malinke a ja sa hrozne tesim,uz mi tu taky prcek chyba...risko je tiez uz velmi samostatny a uz sa ani tak nechce tulkat ☹ dalsia co strasi,ze urevany 😀 moje nebude vediet plakat 😀 😀 veru ktora prva zacne,kto a ako 😕 no nech je ako chce len nech to ma dobry koniec 😵
@nelynka18 ja som mala prvú dobrú,kedže som dlho nekojila,dávala som jej Nutrilon a to bolo ukážkové dieťa.Spalo celú noc.Tak dúfam,že to u nás nebude teraz naopak 😉 Stehov neviem kolko,aj som sa pýtala lekára čo ma zšíval,ale povedal,že sa nemám ani pýtat,že kto by to počítal,ale minul celú špulku nití,tak asi dosť.mala som aj vonkajšie aj vnútorné,ale to bude asi tým,že dcéra sa narodila na druhé zatlačenie,vyšla celá von,aniá ma nenastrihli,tak asi preto.
@kucminka veru tak...mala som ich v cope!!!!!!
@zuzanazuzana tak potom asi už viem 🙂 jáj,ale mi to trvalo,že.tak ak ešte niekedy sa stretneme,tak ma drgni 😉
no baby idem off,musím dcéru zaviesť k sestre,lebo ju berú na chatu,tak sa tu majte,pekne si chladte brušká.Zatiaľ papa.
@zuzaxa ahoj ja idem 9.9. na tie stery a tiez mam vytok ale ja ho mam stale nic mi na to nepomaha,tak dufam ze mi tie stery urobi.Chlapi su niekedy hrozny aj ten moj je niekedy taky neprijemny.Ale teraz ked ma pristihol aj plakat tak sa zmenil a dnes mi dokonca pomohol aj upratat 😀
@katulka74 ja planujem do autosedacky ukladat maleho len v overale a prekryt dekou (tak ho chcem aj z porodnice doviezt) - neodporuca sa teply fusak do autosedacky pretoze v aute sa kuri, ked tak len taky co mozes potom cely pootvarat (Emitex vyraba take fajn vo viacerych prevedeniach, hrubsie aj tensie, su ako zavinovacka), ale mne pride praktickejsia ta deka, hlavne ked do kocika uz skvely fusak mam...
@jani74 citam to tu s oneskorenim,mozno ti uz niekto poradil na tie nervozne nohy.mne zabera osprchovat v studenej vode a magnezium.vacsinou do 10-15min to prestane 😉
caute dievcata 🙂 dneska sme od rana boli pri vode a lezali sme v tieni kde som ani necitila ze je vonku hic 😉 juj tak bolo dobre ze aj zajtra ideme a potom by sme este isli na dozinky kde si dam urcite jednu loksicku mnam mnam a zodeci burciaciku 😀 😀 😀 idem si vas precitat bo ste ako vidim nezahalali 🙂

@kucminka mna bolieva lonova kost aj cely spodok uz mesiac a dr.povedal,ze mi maly nalieha hlavickou,ze je uz dost nizko tak asi preto....a kym je to ostra bolest tak to len treba pretrpiet,ked tie nase deturence sa tak tlacia von 🙂 tieto ostre bolesti su uplne bezne tak neboj.... 🙂 mne to pripomina bolest ako ked som sa na telocviku vela vody napila a potom sme mali behat,tak ma niekedy tak pychalo v boku 😀 take nieco nie?