icon

Pôrod v októbri 2011

silvia0201
21. jan 2011

Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))

jana0706
28. aug 2011

@bibi13 tie bolesti krizov ti nezavidim, snad ti to rychlo prejde a uz sa nebudu na teba ziadne zdravotne problemy lepit...inak daj pokoj s domom, mne teraz uplne staci upratovat nas dvojizbak 😀...ale tento vikend som sa hrala hlavne s kuchynou - som mala zo skriniek vsetko komplet vonku, teraz su skrinky zvonku aj zvnutra cistucke a vsetko je pekne prebrate a poumyvane...netusim ci mi to trvalo tak dlho kvoli tomu ze som tehu alebo som sa s tym len moc piplala, v kazdom pripade chcela som to spravit lebo pri babatku na taketo hovadiny urcite nebudem moct ani pomysliet...

jana0706
28. aug 2011

@nelynka18 my sme dnes boli tiez psa vyvetrat, bolo super

bv_alexandra
29. aug 2011

@bibi13 asi to bude zmenou počasia, tiež som mala celú noc bolesti v krížoch. Už to musime nejako vydržať. 🙂

bv_alexandra
29. aug 2011

@zuzanazuzana ja neviem ale ja by som nedala prepichovat uši ihlou. Ja mam takto prepioichnuté a nemôžem nosiť takmer celý svoj život náušnice, lebo mám dierky krivo prepichnuté ☹
Svojej dcére som dala náušnice nastreliť asi ked mala 1 mesiac a uplne bez problémov má úšká. 😉

bv_alexandra
29. aug 2011

@nelynka18 Nely pozeram že máte tiež malého psíka. My máme maltezáčku, no posledný týžden u nej pozorujem že ma začína odmietať. Žeby to cítila že som tehu a už sa u nej prejavuje žiarlivosť? toto jediné ma napadlo. Je to môj miláčik, no tento týžden vždy ked pridem za nou pohladiť ju a tak, tak odíde do pelechu. 😒

nelustek
29. aug 2011

Dobre ranko dievcence,tak ja som tuto noc rodila 🙂 ale iba vo sne .Narodilo sa nam krasne dievcatko hned som ju vybozkavala este ked bola taka spinava.To je asi tym ze sa jej uz neviem dockat,uz aby to bolo.
Ked som zaspavala vecer tak kopala ze som myslela ze tam ten vak co je v nom pretrhne 😀

bibi13
29. aug 2011

@jana0706 tak ked sa ti nechce upratovať dom, môžeš len kuchynu.. aj to mi pomôže.. 😀 😀 😀 😀 😀

@bv_alexandra ja som sa zlakla, lebo takto mi začínali pri Alexovi kontrakcie.. ja som nemala bolesti brucha, ale krížov.. len pri Alexovi mi praskla najprv plodovka, takže som nemusela riešiť ako často mám kontrakcie.. ja som totižto ani nemala v intervaloch, ja som mala bolesti stále.. až uuuplne ku koncu som to mala trošku v intervaloch..

zuzinka_26
29. aug 2011

@palcullienka 🙂 no, termin sa blizi, tak sa snazim mat uz co najviac pochystane, kym este ako tak vladzem 🙂 ano, cakame dievcatko - teda posledna verzia z 3D UTZ je dievcatko, predtym bol chlapcek, dievcatko, chlapcek 🙂 takze 2:2, uvidime co to nakoniec bude, ale drzim sa poslednej verzie, tam som to aj jasne videla 🙂 mne sa tiez velmi paci fialova farba - taky som si vybrala aj kocik (hlboku vanicku), len tie dievcenske veci su prevazne ruzove.

jana0706
29. aug 2011

@nelustek to musel byt krasny sen, mne sa o babatku snivalo casto este ked som nebola tehu - vzdy to bol chlapec, preto som si aj myslela ze budeme cakat chlapca...ale moj mm mal prednedavnom sen ze sa nam narodilo dievcatko - chlapi tomu nerozumeju 😀
nas maly vcera vecer tiez tak kopal, vlastne aj v noci, som kvoli neprijemnemu paleniu zahy polovicu noci buntosila, vidim to tak ze musim uplne prestat vecer jest, snad to pomoze, lebo uz sa potrebujem dobre vyspat...

masinka
29. aug 2011

@zuzanazuzana u nas to nerobia uplne oficialne, treba sa dohodnut so sestrickou a pichne to az po prepusteni mamicky a dietatka. kym tam budes lezat, treba sa nenapadne popytat sestriciek (hlavne nie pred doktorom) ci to aj u vas niekto robi

tun1ska
29. aug 2011

@jana0706 hlavne nejesť pred spaním , to by malo pomôcť 😉
Ja sa budím v noci kvôli alergii, hoci užívam antihistaminiká, nadránom budím svojím trúbením celý dom 😝 hrozné toto suché slnečné počasie , preklínam všetky buriny a trávy 😠 😠 😠
Mˇoja nekope, mám placentu vpredu, tak je to asi dobrý mantinel 😉
len sem-tam cítim pätičky pod pravým rebrom, ke´d sa zapiera 😎

tun1ska
29. aug 2011

aproppo- už nejaká októbrovka porodila? 😨

bv_alexandra
29. aug 2011

@tun1ska nestraš ved je len august 😉 🙂

bv_alexandra
29. aug 2011

ja idem dnes umyť okno v kuchyni lebo sa už nemožem naň pozerať. dnes to vyzerá na pekný deň, ale som rada že sa trochu ochladilo 🙂 😉

jani74
29. aug 2011

Ahojte 😉 Ako po víkende?
Mne bolo včera tak hrozne, že som nevládala chodiť, nohy ma boleli, bruško napnuté na prasknutie, ledva som dýchala, ja že už hadam aj porodím či čo. Dnes sa len ponevieram, motkám. Včera mala kamoška termín a zatiaľ vôbec nič - asi ma čaká 😀
Spať som išla po pol noci ale to som už ani nevnímala TV ale naťahova som čas, že hadam prespím celú noc - no houbeles o 3h som sa zobudila a zas robila bludičku v kuchyni a tak 😖

Pekné fotky máte 😉

duranovaz
29. aug 2011

Ahojte.Neviete mi poradiť či môžem detské veci oprať na 95 stupňoch v antibakteriálnom programe?Totiž tie veci skladovala jedna známa dlhé roky v garáži a vraj to na nich cítiť.Ďakujem

jana0706
29. aug 2011

@tun1ska ja som skusala nejest tak hodinu-dve pred spanim, ale nestaci to, budem to musiet predlzit aspon na styri hodiny...len neviem ako to vydrzim, vecer by som stale nieco pozierala ked sa tu tmolim po byte...asi budem musiet jest trochu viac cez den...s tou alergiou je to nanic, snad vsetko coskoro odkvitne, aj moj mm tu kycha a smrka ostosest...inak aj moj maly ma placentu vpredu, ale citim kopanceky tak hore pod rebrami, podla mna sa vtedy snazi natiahnut si trosku nozicky a uz nema vela miesta...presne ako pises, akokeby sa zapieral...

palcullienka
29. aug 2011

@zuzinka_26 tak to mas ako na hojdacke,raz tak a potom zasa onak ... 🙂 ale neviem,ako sa da zmylit chlapec s dievcatkom :-P ale taka zasa zalezi dost od toho,ako je to malicke otocene ... tak vy budete mat potom suprise,ked sa vam male narodi,ze co to bude 🙂 a kocik ste aky vybrali ?

luckaprima
29. aug 2011

Veď víkend ešte trvá, zajtra trošku poracovať a poobede oddyvať, ja som mala víkend celkom pohodový, taký upratovací a žehliaci, popri tom sporák a oddych, všetko na etapy samozrejme 🙂 včera som tu čitala o nejakej depke a bezdôvodnom plači, tak som sa potešila že mne sa te nejak vyhyba počas tohto tehulkovania a o dve hodiny som už revala ako dážď, ani neviem prečo - pre všetko 😎 snáď sú to fakt len tie hormóny a všetko pominie v októbri. 😎 😎 Tak prajem všetkým krásny ďalší slnečný týždeň niekde v chládočku..

Ja sledujem celý čas tohto môjho krpca v brušku, raz ma kope hore, raz dole, raz vľavo.. točí sa tam stále ako hodinky, už presne viem kde má hlavičku a kde zadoček, cítite to tiež? 😕

luckaprima
29. aug 2011

@duranovaz no .. ja by som povedala že sa zničia, skus ich oprať raz normalne s avivážou na nejakej 40 a potom znovu v niečom detskom na dlhý program, určite budú OK po dvoch praniach 🙂

lucy56
29. aug 2011

ahojte, mne dnes zacina materska,sa tesim konecne nie som na pn a nemusim sa bat kontroly a chodit von kedy sa mi chce, je to ulava po tolkych mesiacoch, ja tiez upratujem skrinky v kuchyni ale postupne tak dve denne zvladnem ,po porode mi pride pomoct mamca tak nech to ma ciste, chystam sa aj na okna ale po 36 ako sucast vyvolavania porodu
a zajtra ma caka obehnut urady ohladom materskej tak dufam ze nebude moc teplo

nelynka18
29. aug 2011

@jana0706 je to mate co za hava?neni to madarska vyzla? no veru bolo super,take prijemne ochladenie a dnes zase upek 😒
@bv_alexandra no hovori sa,ze pes to vyciti,ze v zene je novy zivot....myslis,ze by uz ziarlil?toto nase trdlo neziarli,este si ma na brucho aj sadne a ked lezim na boku,tak si lahne k bruchu a strazi 🙂 ja sa tiez chystam tak za 2 tyzdne umyvat okna a urobit velky jesennny upratovaci den 😀
@tun1ska ahoj porordila drtka ta ma dvojcatka,neviem ako su teraz natom ale ked pisala naposledy,tak pisala,ze bojuju 😒

zuzinka_26
29. aug 2011

@jana0706 🙂 aspon nie som sama, ja uz rozmyslam aj nad tym, ze ak druhe potom bude chlapcek, tak aby som nemusela kupovat vsetko nanovo, preto chcem aj neutralnejsie farby oblecenia 🙂 my takto cakame na telefonat z predajne, kde sme objednali kocik uz zaciatkom jula, dodacia lehota mala byt 4 tyzdne a uz teraz prebieha siedmy tyzden. A predpoklad je, ze pride az niekedy v strede septembra - vraj kvoli dovolenkam...hlavne nech do porodu je uz doma. Ja uz by som tiez chcela poskladat postielku a pekne si ju naaranzovat 🙂...ale zatial ju doma nemam, musim cakat, kym mi ju privezu. Ja tiez nebudem zatial davat vankusit ani paplonik - tiez som citala ze do jedneho roka to v postielke nema co robit a aj nam to presne povedali v sobotu na kurze pre buduce mamicky ;)

zuzinka_26
29. aug 2011

@nelynka18 🙂 veru potesilo vsetko, len mam zase hruzu z toho, ze opat ma caka pranie a zehlenie - to snad nikdy neskonci 🙂 ..ale tak co by som doma robila vsak? aj ste nejake rybky chytili? mnam dala by som si nejakeho pstruha peceneho - hmmmmm 🙂 inak mna tiez zacali pobolievat krize, vsimam si to tak druhy den a aj mam take tvrdsie brucho dost casto - neviem identifikovat, ci to mala sa v brusku nejako vypina alebo mi to tvrdne. No tak ty uz to mas naozaj o chvilocku, ale ja si este asi pockam...teda uvidime, kedy sa jej bude chciet na svet 🙂
dnes celkom pekny den, boli sme na nakupe a teraz robim syr s hranolkami 🙂 a potom sa asi vyvalim na terasu do chladku 🙂 ty co porabas?

nelynka18
29. aug 2011

@zuzinka_26 no tak to ti verim.....mne sa tiez odznova robi mala kopka zehlenia 😀 ja som pri riskovi zehlila prve 3 mesiace a to nie vsetko...inak veci nezehlim a mam ich mäkke a rovne 🙂 no nechytili sme vcera veru nic 😒 ale v mrazaku mame aku taku zasobicku 🙂 no asi to tiez budu neaky poslickovia 😉 ja to uz ani neako nevnimam....niekedy to je sice hodne neprijemne ale ked chodim je to lepsie preto sa mi tazko sedi a lezi......no len aby aj tento druhy nebol taky lenivec ako jeho braska 😀 jeeee mnamky dala by som si syr s hranolkami,nas caka grilovacka.....za hodinku idem pre svokru a svagrovu a riska(je u nich) a ideme k nam na dom cosi pogrilovat....je tam aj moj muz ked je sviatok a siel cosi zas porobit.....takze grilovacka kuracinky,slaninky a klobasky 🙂

tun1ska
29. aug 2011

@duranovaz plienky a bavlnu môžeš....ostatné sa ti podľa mńa zrazia...hmmm 😒

tun1ska
29. aug 2011

Už máte kočík, babenky? Ja nemám zatiaľ skoro nič, objednala som si len kočiar z CZ, snáď už tento týždeň dorazí.... 🙂

natalii6
29. aug 2011

caute kocky 😉 tak konecne som sa 2 noci poriadne vyspala len keby som nechodila tolko na wc bolo by to dokonale 😀 dnes sme z malym boli na cintorine zaniest mojej babke kvetiny a teraz sme sa naobedovali a ideme spat 😉 ..idem si vas precitat tak sa zatial majte 😉
a mam otazocku viem ze ste to tu nedavno preberali ale aj tak sa to spytam na akom programe perete detske vecicky? lebo ja na klasickom bavlna 40 st..pekny dnik vsetkym

nelynka18
29. aug 2011

@zuzinka_26 citam,ze sa s janou bavite o vankusi a paplone v postielke....do roka to tam nema co robit?? a cim ho prikrijes?ja teda vankusik som zacala pouzivat asi tak ked mal risko 7 mesiacov ale paplonik som pouzivala hned....cim chcete deti prikrivat?dekou? 😨

natalii6
29. aug 2011

@tun1ska ahoj ja uz mam je z bazaru povodne som chcela camerlo q12 ale moj muz ze on taky nechce a tento co si dala obrazok sa mi paci a aj sme ho v obchode pozerali a skoro kupili ale potom sme si to rozmysleli ze nam staci uz pouzity ved aj tak ho nebudeme dlho poutivat kedze mame aj golfac 😉