icon

Pôrod v októbri 2011

silvia0201
21. jan 2011

Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))

zuzinka_26
30. aug 2011

@jana0706 to fakt? a my sme pred 3 tyzdnami kupili novu pracku a este sa ma priatel pytal, ci chcem aj susicku a povedala som, ze nie, ze netreba 🙂 no ja trubka, keby som to vedela.
dakujem za rady ;)

zuzinka_26
30. aug 2011

@bv_alexandra no ja tiez zehlim aj svoje nohavicky 🙂 nesmejte sa - ale som niekde citala, ze sa tym znicia bakterie, tak zehlim 🙂...ale slipy nie. Ale isto ma to prejde, ked bude babo na svete, teraz som si tiez vzdy na to spravila cas, ale potom tolko casu nebude a ak aj bude, radsej ho stravim s malickou ako pri zehlicke.

jana0706
30. aug 2011

@misic no ja praveze ked uz zehlim tak sa s tym piplem, hlavne take veci ako bluzky a kosele, mam rada ked to vyzera tak tip-top...ale to sa tyka skor veci do prace, som teraz z toho nadsena ako som doma ze sa mi nekopia ziadne veci na zehlenie - bavlnene tricka aj saty a aj take s primesou umeliny ked sa pekne vysusia na vesiaku tak netreba vobec zehlit...ale babatku chcem zehlit uplne vsetko, aspon zo zaciatku...a moj mm si ozehli aj sam ked nieco potrebuje, teda pokial zehlim tak mi hned nachysta co sa chysta si obliect 😀 ale ak nie tak si rozlozi dosku a ozehli koselu aj sam, som zvedava ci ho to bude drzat aj ked budem na materskej 😉
@bv_alexandra no to je skoda ze nemas na nu miesto, ja mam nasu na pracke takze de-facto ziadne miesto nezabera, akurat nebudem moct pracku vyuzivat ako prebalovaci pult - sa mi to zda ako prakticke riesenie ale co uz, tak sme dokupili jednu prakticku zasuvkovu komodu babatku na veci a na nej budem aj prebalovat, neskor sa bude dat vyuzit uplne na hocico...

lucy56
30. aug 2011

caute, ja som tiez tuto noc zle spala, aj som bola na wc viac krat a skoro som vstala, co inokedy sa mi spi velmi dobre, akurat som sa vratila zo tych uradov, bola som matersku vybavovat, tak hadam mi pekne priznaju peniazky a tiez mi vychadzaju este tri dni v auguste materskej tak som zvedava ze kedy a kolko penazi pride a to s tym zvysenim od noveho roka som pocula aj ja, bolo by to fajn, ma to ist na 10mesiacov co by bolo uplne super, skoro cely rok
inak aj mna caka zehlenie uz tyzden ho tam mam, nezehlim vsetko, ale tricka ,kosele ...ano

kucminka
30. aug 2011

@zuzanazuzana chceli by sme sa tam ísť pozrieť do Rajca,vyzerá to tam pekne.Len som počula že je tam studená voda,tak preto som sa pýtala,síce ja sa kúpať nebudem,ale keď už pojdeme takú diaľku,tak nech to stoji za to 😉 Na Kulháni sme boli aj my už pár krát,je to tam pekné,také rodinnéa pohodové prostredie.Len niekedy sa nám stalo,že sme na rybky čakali aj 2hodiny.Mna aj tak najviac baví loviť pstruhov 😉 Tie vecičky sú ozaj pekné,ja ešte nemám žiadny zimný overalík,tak budem musieť niečo pozrieť.

kucminka
30. aug 2011

Jaj baby,tak mňa zasa nechali samú doma,už mi to lezie na nervy a je mi ztoho smutno.Keďže teraz nemožem ísť ani na bicykel,oni si išli na zmrzku a mňa nechali doma ☹ Veľkú obetu musíme niekedy vydržať.

zuzinr
30. aug 2011

@natalii6 no trochu som sa hrala na úpocitaci tak som si zmenila fotku. No vidis, len nech ti to pekne uctovnicka este raz prerata a radsej nech ti da ten papier osobne do ruky a ty si ho zanes na socilaku aj s tym odvolanim, ved co ked ona to ma uz nahrane? Tak nech si to spravi znova ved to zase nje je taky problem a pre teba su to korunky (teda eura) navysse. Tak dufam ze sa to podari 🙂

zuzinr
30. aug 2011

@renatkas no je taky navrh ale zatial to este nie je schvalene (ak sa nemylim). Ale pokial by to schvalili tak sa to bude tykat aj nas aj ked uz budeme v tom cas na materskej, cize by sme nemali dostavat 60% z vym. zakladu ale 65% a materska by sa mala predlzit z 34 tyzdnov na 40. Tak len si musime pockat co vymyslia 🙂

zuzinr
30. aug 2011

@zuzinka_26 no ja akurat sa chystam spravcovat mm na susicku, lebo pri 3 detoch si to neviem predstavit najma susit pradlo v zime uz teraz som ho mala vsade v dome a potom samozrejme sme museli aj viac kurit a vsade bolo pradlo a aj tak dlho trvalo kym vyschne. Ja co som si citala recenzie na susicku tak tie 2v1 aj s pracou vraj nie su vobec dobre, tak neviem ja ked tak tak urcite kupim samostatne.

katulka74
30. aug 2011

Ahojte,ja stale upratujem po tej prerabke,samozrejme s prestavkami,vobec nevladzem,hned mi stvrdne brucho a dostavam krc,vcera sme boli v Pandorfe na nakupoch a asi som to prehnala,celu noc mi tvrdlo.....jaj tak by som upratovala raz dva-sup,sup-no neda sa 🙂 a to nemame este ani pre maleho veci oprane a ozehlene ☹

kucminka
30. aug 2011

@katulka74 nič si z toho nerob,ani ja som ešte nezačala s praním,tak si neni sama.Stále si myslím,že mám ešte čas,aby to mimi malo čistučké a voňavé.

katulka74
30. aug 2011

kucminka.....snad to stihneme 🙂 ......ani postielku nemame kupenu ☹

kucminka
30. aug 2011

@katulka74 ja postieľku mám,ale ešte jednu treba natrieť a tú druhú poskladať.Ani nemám ešte všetko pokúpené,ale veď máme ešte čas,nie 😉 Chýba mi ešte vanička,deka,kozmetika,plienky.....jáj....ale stíhame neboj nič 😉

misic
30. aug 2011

@jana0706 no tak to mas sikovneho manzela 🙂 moj sa zehlicky veru nechyti... to radsej uprace a povysava cely byt 😀 no a kosele a bluzky, to uz musim veru zehlit cele tiez 🙂 aby to vyzeralo k svetu 🙂

bv_alexandra
30. aug 2011

baby čo vám pomáha na žáhu? ja už neviem čo si dať. homeopatika nezaberajú občas si dam Talcid ale ten sa nema užívať často

kubkomatko
30. aug 2011

@bv_alexandra ja sa zvyknem napiť obyč.vody, alebo len minerálky (jemne perlivej) a na to si dať do úst cukrík (sladký) na cmúľanie... Väčšinou mi to zaberie, a keď nie, tak potom jablko,paradajky.. 😉

jana0706
30. aug 2011

@misic a tak ved ked uprace a povysava tak to mas tiez fajn 🙂 to zase moj az tak nemusi..

jana0706
30. aug 2011

@zuzinr urcite kup samostatnu susicku ak mozem poradit, tiez som nepocula nic dobre na tie 2v1...a ak mas moznost tak si ju daj do vetratelnej kupelne alebo pracovne, lebo my nemame v byte kupelnu s oknom a ked susim v susicke tak mam z kupelne saunu..

jana0706
30. aug 2011

@bv_alexandra ja ked uz v noci neviem co so sebou kvoli tej zahe tak si dam pastelku Rennie, potom sa mi podari znova zaspat...cez den to riesim jedlom, dam si lupane mandle alebo burizony, ale nic nezabera 100%ne 😒

natalii6
30. aug 2011

@katuska_tak ja ked som bola na upsvar tak mi povedali ze mam ist s tym tlacivom na socialku tak som tam isla(nastastie to nemam daleko) tam som to pri okienku odovzdala a pracovnicka sa ma spytala ci mi to maju poslat postou a ja ze nie pridem si preto osobne zaniesla som to tam v Utorok a v Stredu mi sa mi zda ze volali ze uz to mam potvrdene a potom zase na upsvar..kedze viem ako dlho ide posta tak radsej ak to nemas daleko by som si isla preto osobne 😉

natalii6
30. aug 2011

@zuzinr som vravela muzovi ako som (ne)pochodila a povedal ze su to pekny zlodeji ze co mne zoberu si oni rozdaju 😠 😀 ..ved to co mna potom ze to ona ma nahrate ved ked chce ja jej to nahram odznova a este si aj prilepsim 😀 😀 som zvedava co zajtra povie uctovnicka 😉

babulkaa
30. aug 2011

@natalii6 ahoj citam ze riesite matersku. Ja som papier na matersku od gynekologicky dala zamestnavatelovi, ten ho asi zaslal socialke lebo mi prislo domov vyjadrenie ze mi matersku priznavaju. Urobila som dobre alebo .treba este nieco vybavit. Pridu mi teda peniazky uz teraz teda v septembri za august kedze som na MD od 7.8.??Dakujem

natalii6
30. aug 2011

@babulkaa ahoj spravila si to dobre nemusis sa bat 😉 u mna to je ine lebo ja som presla z rodicaku na matersku a tiez som zaniesla matersku na podnik ale ked som bola na upsvar mi dali tlacivo ktore som vyplnila a musela snim na socialku a potom zase im naspat,ale prvy x som bola na upsvar sa mi zda az ked sa maly narodil 😉

babulkaa
30. aug 2011

@natalii6 dakujem, som sa zlakla ze musim este nieco obehat 😀 😀 a v tomto teple by to bola uplna hroza

natalii6
30. aug 2011

@babulkaa tak ja si to obeham aj za teba 😉 este ked sa ti narodi babo toho pebehas neboj 😀 alebo posles manzela 😀

babulkaa
30. aug 2011

@natalii6 manzela urcite manzela 😀 😀

natalii6
30. aug 2011

@babulkaa plne stebou suhlasim kedze vatsinou neradi chodia po uradoch 😀 ale aj tak kym ty budes v nemocke bude musiet ist vybavit rodny list 😀 tak nech sa zacvici 😀

jani74
30. aug 2011

Ahojte, dievčence ja dnes totálne nevládzem ☹hrozne sa mi chce spať a spať ale to pri Matejkovi nejde, tatko išiel dnes do práce. Zajtra mám poradňu u svojho dr. tak som zvedavá čo mi povie - malú cítim hrozne dole keď sedím ako kopká do stoličky, všetko ma bolí od hlavy po prsty na nohách ☹toto som v prvom tehu nemala.
Včera poobedie som nabláznila tatka na výlet do BA do Ikei - vravel, som zvedavý čo nakúpiš - haha ledva sa všetko zmestilo do kočíka 😀ale večer som nevedela vystúpiť z auta, čo som nemohla ohnúť prsty na nohách a nohy vôbec aké boli spuchnuté - už ich mám spuchnuté od rána asi 4dni - máte do niektorá???Dr. ma upozornil, že ráno nesmú byť opuchnuté 😒

@nelynka18 drtka má už dvojičky???dúfam, že sú - budú ok.
@tun1ska hmm, pekný kočík si vybrala 😉
Idem si vás prečítať...

natalii6
30. aug 2011

@jani74 ahoj pokila som to dobre pochopila drtke jedno babenko zomrelo ☹

katulka74
30. aug 2011

kubkomatko,bv_alexandra,mne nezabera nic,skusala som uz vsetko,od mandli,suroveho zemiaku a s paradajok mam kyselinu,aj s ovocia,dokonca aj s melonu,skusim este to jablko 😒