icon

Pôrod v októbri 2011

silvia0201
21. jan 2011

Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))

lenuska20
25. feb 2011

ahojte dievčatá, môžem sa k vám pridať? // som si našla tento týždeň, k dokimu som sa zatial nedostala, lebo dovolenkuje, ale dúfam, že bude všetko v poriadku 🙂

tinika
25. feb 2011

@michaela18 drzim prsty

lea1333
25. feb 2011

@michaela18 aj ja beriem dhupaston beriem aj ja mala som vytok ale hnedy asi 2dni tak som teraz pn a cakam do 3,3. ako dopadne sono

lea1333
25. feb 2011

@lenuska20 vitaj jasne 😀 uz sa rozrastame 😀 aky to je pocit co???

lenuska20
25. feb 2011

@lea1333 dakujem 🙂 no vy ste tu toho už dosť popísali 😉 je to úžasný pocit, až so výskala od radosti ked som si našla //, a ked som volala mm, tak nevedel či plačem alebo sa smejem, čo som tak výskala 😀 ty si si kedy našla // ?

lea1333
25. feb 2011

@lenuska20 ja presne 10.02.2011. a ja som ostala v milom soku lebo som to necakala my sme sa snazili 8mes a nic a potom mi zomrela babinka a hned som ostala tehotna...je to krasny pocit!!!!! 😝

michaela18
25. feb 2011

@tinika dakujem

tinika
25. feb 2011
michaela18
25. feb 2011

@lea1333 a mala si tiez hematom?drzim palce nech je vsetko ok na kontrole.urcite bude. 😉

lea1333
25. feb 2011

nie mala som spinenie v pondelok aj v utorok treraz je to ok ale musim lezat aj ja drzim palce!!!!

zuzul1310
25. feb 2011

@lea1333 To mi je ľúto že len dvaja, držím palce aby si to v pohode zvládla a snáď sa veci dajú do poriadku (chlapov je na svete veľa tak si spolu nájdete toho pravého tatina ak sa ten biologický nespamätá 😉
@zuzinr Jané Slalom - súhlasím súhlasím súhlasím - ideálny kočík 🙂 Jediný ktorý nás nikdy nesklamal 🙂
@rora Tehotenstvo je veľká zmena v živote aj pre muža, ak ste si to obaja priali a túžili po bábätku tak si to skúste v kľude prebrať. Ja keď som čakala prvé tak som bola strašne precitlivelá na každú maličkosť (raz som dokonca roztrhala potvrdenie o otcovstve z Mestského úradu, ktoré treba odovzdať v pôrodnici 🙂 )
@michaela18 Držím palce aby krvácanie resp. výtok prestal ale Duphaston a kľudový režim ti určite pomôže a bábätko bude v poriadku (vlastná skúsenosť) Drž sa a veľa veľa oddychuj, potom si už neoddýchneš 😉
@lenuska20 gratulujem 🙂 super 🙂

bettyx
25. feb 2011

hezký večer všem! nebo spíš ráno a den 😅
Tak se přidávám k těm kterým nebývá nejlíp... nejdřív jsem si myslela že je to psychický z vědomí že budeme mít dalšího sviště, ale teď už tomu přestávám věřit... v týdnu to bylo celkem v pohodě, ale teď poslední dva dny mám furt pocit staženého, prázdného žaludku a vždycky když začnu mít pocit že budu zvracet, tak mě začne pálit žáha.. furt jsem unavená a přitom nemůžu přes to pálení usnout.. fakt super!!! 😀 .. ještěže mám manžela kterej mi obstará sviště č. 1...
No neni to nádhera??? 😅

bibi13
26. feb 2011

Dobré ranko..
@michaela18 ja mám hematom a beriem duphaston a počula som, že kopec báb ma aj ten ascorutin, ale mne ho lekár nepredpísal.. čítala som, že sa nesmie v období dojčenia, tak asi preto.. a aj som čítala, že to nezabrani potratu a ani neublíži v tehotenstve..

natalii6
26. feb 2011

Dobre ranko vsetkym a zdravim novu tehulku lenuska20 😉 a zelam pekne tehulkovanie 🙂

gianni
26. feb 2011

@zuzul1310 chcem sa ťa spýtať,písala si o potvrdení o otcovstve,ktoré ti trbalo odovzdať v pôrodnici,to znamená že ti ho vystavili skôr ako si išla rodiť? u nás na matrike sú asi "iní", pred tým som si aj ja chcela vybaviť potvrdenie skôr,aby priateľ mohol ísť vybaviť rodný list ,ale nedali mi ho furt niečo splietali že to potom,tak sme sa museli trieskať aj s malým na matriku a vybavovať to potom,dúfaf že tentokrát mi to potvrdenie vydajú nech mám potom pokoj(alebo sa mám kvôli tomu vydať? 🙂 )

santerra
26. feb 2011

Krásnu sobotu prajem dievčence 😀

zuzul1310
26. feb 2011

@gianni Na mestskom úrade nám dali potvrdenie to som bola asi v nejakom 25tom týždni, takže dosť skoro, ale dajú h kedykoľvek (po tom ako som ho roztrhala nám vydali aj duplikát 😀 ). Priateľ bol sám pre Rodný list. Myslím že by si tammala ísť skôr a povedať im že inde sa to vydáva pred narodením, prípadne si vyhľadaj zákon na nete a ukáž im že sa to tak robí. Aj teraz pri druhom budeme vybavovať potvrdenie o otcovstve (niekedy snáď bude aj svadba 🙂 )

lenuska20
26. feb 2011

@lea1333 tak určite krásny pocit, ti verím 🙂 my sme sa tiež snažili 7 mesiacov, chodila som folikulometriu a už ked sme si začali myslieť, že je chyba v mm, tak sa podarilo 🙂
@zuzul1310 dakujem 🙂 a tebe tiež gratulujem
my sme už aj mená, začali hladať, sme to nevydržali 😀 síce dievčenské sme mali, ale na chlapčenskom sme sa nevedeli dohodnúť 😝

lea1333
26. feb 2011

@lenuska20 a ake ste vybrali? 😉

lea1333
26. feb 2011

@santerra aj tebe pekna slnecna ale co ked musim byt doma ☹

lenuska20
26. feb 2011

@lea1333 pre dievčatko sme už dávno mali Lilianka a chlapčeka som chcela najprv Sebastána, ale nakoniec ak bude tak bude Timotej, páči sa nám aj význam toho mena a ani jeden ho nemáme v rodine 🙂 ty si už nadtým rozmýšlala?
aj u vás je dnes tak krásne slnečno baby? 🙂

lea1333
26. feb 2011

@lenuska20 no aj ja chcem dievcatko lili alebo emma a chlapec vela toho oliver,teo,leo,max,alex 😀
no je krasne ale urcite zima este som nebola vonku

lenuska20
26. feb 2011

@lea1333 no u nás je trocha teplejšie ako včera, ale ja by som sa vôbec nenahnevala, keby už bola aspoň jar 😀 lili je velmi pekné meno a ešte ani nie velmi používané, ja by som strašne chcela prvé dievčatko, ale tak hlavne, aby bolo zdravé 🙂 a chlapčenské mená má velmi pekné vybrané 😉 teo chceš čisto iba teo alebo teodor?

lea1333
26. feb 2011

@lenuska20 tym ze teo nie je v kalendari tak asi teodor 😝 uvidime a odkial si?

lenuska20
26. feb 2011

@lea1333 tiež máme tu u nás jedného teodora, ale volajú ho čisto teo, je to velmi zlaté 🙂 ja som z jednej dedinky pri nitre, to asi nebudeš poznať=rišňovce 😉

lea1333
26. feb 2011

@lenuska20 no tak to vazne nepoznam.... 😀 a ty si aj vydata?hej teo je pekne meno

blackie26
26. feb 2011

dobre rano vsem vitam nove tehulinky 🙂

lenuska20
26. feb 2011

@lea1333 hej som, tento rok to budú dva roky 🙂 a ty si či nie? nečítala som stránky dozadu, tak neviem 😅

jana86
26. feb 2011

@lea1333 moja sestra ma dcerku Lilianku,volame ju Lili,Lilka, mne sa tiez paci emma,sofia,noemi,..pre chlapca mozno tobias a aj timotej je pekne 🙂 niekedy sa mi pacila aj eliska,ale manzel povedal,ze v ziadnom pripade...jemu sa zase paci bianka ale mne nie 😝 tak uvidime ako sa nakoniec rozhodneme 🙂

lea1333
26. feb 2011

@lenuska20 nie ja nie som ja som slobodna 😀