icon

Pôrod v októbri 2011

silvia0201
21. jan 2011

Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))

anita12
2. sep 2011

@misic ..no veď už som vymelírovaná 😀, ešte tak mať dlhšie ruky k chodidlám 😀

misic
2. sep 2011

@anita12 myslis lakovanie nechtov? ja sa teda pucim ked si ich lakujem, ani som nevedela, ze dokazem dat tak nohy nasiroko, ked si chcem nalakovat nechty na nohach 😀 😀 😀 predsalen stale nosim slapky, ta nechh vyzeram 😉 😉 😉

anita12
2. sep 2011

@misic .. 🙂 ja by aj dočiahla, ale to mi stvrdne bruško, keď ho tak pritlačím, ja včera ostrihala, ale odlakoval už manžel a už nenalakovala 🙂

katuska_za
2. sep 2011

@nelynka18 ano pisali sme o tych prietokoch 😉 teba enma co desit uz vies co ta caka kedze teraz cakas druhe.. ale u mna ej toto prve babo a zacinam rpemylat ci sa nemam bat 😀 😅 zatim nic take u mna nieje ale co ak to bude naozaj take .. ehm ako strasia vsetci 😅
@bibi13 aj ja mam streptokoka a to vraj dostaneme antibiotika este pred porodom aj pocas a aj drobec po narodeni dostane nejake lieky ☹
@kucminka tie podlozky vraj treba ja ich mam na zozname priamo z nemocnice... mna to tiez dost prekvapilo co vsetko si mamicka musi doniest.. no vlastne uplne vsetko akurat postel ze nam tam daju och... 😖

bibi13
2. sep 2011

@misic ja nelakujem.. to by som nezvladla.. dnes som sa holila dole.. chudatko maly bol pri mne a pozeral na mna jak na debila, aké kreacie robím..:D

@katuska_za sorry, ale som rada, že nie som sama.. 😀 😀 mali by sme dostať kapačku a mala by sa stihnuť min. 2 hod pred pôrodom.. ak nie davaju sa malému nejaké atb po pôrode..

katuska_za
2. sep 2011

@bibi13 heh mila uprimnost 😀 , vraj je to dost nebezpecne ak by to nevedeli takze doktorka mi prizvukuje, ze im to mam dokola hovorit aj keby uz frflali ze vediaaaaa 😀

natalii6
2. sep 2011

caute konecne doma po tych vybabovackach tak na upsvar bola neprijemna lebo pani uradnicka prisla z dovolenky a mala toho nakopeneho ale co mna to ma co zaujimat 😠 najprv nechapala co odnej chcem potom nevedela najst to tlacivo co som jej minule priniesla 😠 a samozrejme ze ja som bola ta zla co ju otravuje tak som jej povedal ze ja zato nemozem ze sa na podniku pomylili a zle to vypocitali 😠 proste taku neprijemnu som ju este nezazila potom odtial som isla na socialku kde mi povedala ze ten papier co som jej doniesla to nie je ono ze ona potrebuje papier o rozhodnuti co mi poslali tak sup domov prenho a zase naspat odtial ma poslala zase na upsvar zaniest to nove rozhodnutie a pani na upsvare ze ona to nepotrebuje a vseliake ine blbosti mi tarala no tak som jej povedala ze zo socialky mi to kazala zaniest tak som jej to zaniesla a nech mi da nove tlacivo na matersku proste buzeracia a kocurkovo 😠 a este ta na socialke mi povedala ze to tlacivo co mi dali na upsvar sa nosi az ked ma dieta rodny list hlavnaze panicka na upsvar mi ho kazala minule hned zaniest na socialku a potom zase priniest jej..nasrata som ako cloveka buzeruju a pripada mi to ze prava ruka nevie co robi lava 😠 jedine pozitivum je ze my vypocitali novu matersku 😉

zuzinr
2. sep 2011

@kucminka no neviem ako melir ale ja si farbim vlasy kazdy mesiac, inac by som bola cela sediva - nuz co narobim proti genetike nic nezmozem 🙂

natalii6
2. sep 2011

@bibi13 tak u teba to bude este narocnejsie lebo ty mas este celkom male dieta..a ako spava teraz to tvoje? takze ty si uz to mala zasebou no ja sa obavam ze dopadnem ako 1x ze nic mi nebude otvarat sa nebudem a pojdem na cisarsky

natalii6
2. sep 2011

@zuzinr ahoj tak mam vypocitanu novu matersku ale co som sa koli tomu nabehala a este ja som ta zla co ich otravuje 😠

nelynka18
2. sep 2011

@katuska_za no ved prave,ze druhe a viem co ma asi caka a preto sa bojim viac 😒 pri prvom som take obavy nemala 😨

katuska_za
2. sep 2011

@nelynka18 heh ja si stale hovorim, ze ak by to bolo take strasne ako niektore strasia potom by zeny nemali viac ako jedno dieta... moja maminka ma tri a prezila zakazdym, takze asi to stoji zato 😉

bibi13
2. sep 2011

@katuska_za hej, aj mne to doktor hovoril, že pripomínať..:D tak ja im to hned pripomeniem aj čo sa týka tej boleriozy aj tých obličiek..

@natalii6 Alex spava celu noc.. a už pekne dlho a vo svojej posteli vo svojej izbe.. ja by som cisarak nechcela, dufam, že ani nebudem mať a bude všetko prebiehať ako pri prvom.. ale teda rada by som, aby som skorej rodila..aj ked ten prvý bol da sa povedať v pohode.. 😀

bibi13
2. sep 2011

@natalii6 ozaj a ako je možné, že ti vyratali zlu matersku?? aku spravili chybu na podniku?

berus222
2. sep 2011

@natalii6 tak toto poznam. obehala som si to takto minuly piatok. uz som sa chcela stazovat, lebo u nas je kazdy urad na inej strane mesta a bez auta by som nemala sancu obehat to. a aj tak som nevybavila zdravotnu, lebo tam chcu presne trvanie materskej, co mi na socialke teraz dat nemozu, lebo sa to moze menit. no bordel!

nelustek
2. sep 2011

@bibi13 Tak to by ti mal Dr.predpisat antb.,pretoze keby sa narodil a mas to tak by mohol mat zapal pluc.Nie? Mne to vravel doktor

nelynka18
2. sep 2011

@katuska_za jasne ta bolest stoji za to 😉 ja sa ani tak nebojim tych bolesti aj tak asi budem chciet epi,skor sa bojim toho,ze aky to bude mat priebeh....ci sa budeme trapit cely den a celu noc,ci bude vsetko ok,aky bude personal......nechcela by som neaky protivny personal,ci unavenich doktorov 😒 velmi by som si priala aby mala sluzbu doktorka,su tu dve take mladucke a su skvele.....takisto aj porodna asistentka dufam,ze nebude neaka stara skola,ktora ma bude nutit robit to co ja nebudem chceit....ako pri riskovi....robilo mi dobre ked som lezala na boku,vtedy ma skoro nic nebolelo a ona ma nutila stale behat 😠 a tak nech uz je to za nami lebo tesim sa hrozne na to ked maleho zbadam 1x ale tie veci okolo.....ach joooo ☹ hlavne nech to ma dobry koniec 🙂 😉

katuska_za
2. sep 2011

@nelynka18 toho ze to bude boliet sa moc nebojim.. to je mi uplne jasne, ze to boli ako cert a asi vecsiu bolest som doteraz nezazila (kedze ziadna zlomenina ani operacia nebola za moj zivot ), nebojim sa ani personalu (kazdy sme nejaky a ja si vravim ze 4 dni sa da prezit vsetko aj s kudlov v zadku 😀) jedine z coho mam strach a obavy je aby bol malicky v poriadku, kedze sme nemali moc dobre vysledky na tych skriningoch ☹

nelustek
2. sep 2011

@nelynka18 boze Leni ked to tu tak rozpisujes normalne mam pred ocami ako som skoro porodila vo sprche.Hrozne sa toho bojim,lebo ja som si v tej sprche malu zatlacila napat dnu ☹ bojim bojim

bibi13
2. sep 2011

@nelustek vraj sa to rieši až tesne pred pôrodom.. lebo teraz by mi ho mohol preliečiť a ten hajzlík by sa mohol zase vrátiť späť..

nelynka18
2. sep 2011

@katuska_za no 4 dni vydrzim aj ja....ja som skor myslela personal pri porode....dost ti pri porde pomoze ked je personal privetivy,mily a ochotny ako protivny,podrazdeni a bohovo mudri 😠
@nelustek to sa ti ako podarilo zatlacit ju spät? 😨 mne sprcha vobec nerobila dobre prave naopak kontrakcie boli omnoho silnejsie.....mne velmi pomahalo ked som lezala na boku len podla tej starej sestricky som nemohla 😠 a ked som musela ist na WC jeeeeje to som sa zo zachodu zdvihla 5krat nez som urobila svoju potrebu 😀

nelustek
2. sep 2011

@bibi13 noo tesne pred,,ale ako vies kedy to pride??? Moze to prist skvor a nepreliecis to.nie?

bettyx
2. sep 2011

holky! tak se zhluboka nadechněte ať se pak můžete smát!
U nás byl před lety zrušený odvod na vojnu.. teď ho obnovili s tím, že mužský do 25let musí jet na základní 3měsíce výcviku a bude se to týkat jenom těch co jsou vyučení třeba mechaniky, různí opraváři, dělníci, ... , ale i piloti!! no a co myslíte že je můj manžel??? automechanik a ještě s řidičákem na náklaďák -takže ten to má pojištěný na třikrát páč jsme stejně staří a já naopak ještě o 9měsíců starší a je mi 24... takže pozor, v práci mu sice musí držet místo o ušlou mzdu si pak bude moct možná zažádat, ale já zůstanu doma s dvouma dětma na který budu brát 158euro.. tak jsem zvědavá kdo za mě bude platit pojistky aby nám je nezrušili (jsou na nemoc a na blbost), nájem, elektriku, vodný stočný a plyn.. nehledě na to že plyn včera vesele zdražili a zvýšili dph -jenom tohle všechno nás stojí měsíčně 420euro.. rodiče nám těžko pomůžou -máme jen mámy a do práce půjdu těžko, protože u nás všichni pracují od pondělí do pátku a když půjdu dělat jen víkendy, tak si vydělám akorát na cesty do práce a zpátky... školka během roku nepřijímá a jesličky berou děti od min. 12měsíců a kdybych měla zaplatit chůvu, tak se naopak ještě zadlužim.. a k tomu schválili že prozatymní snížení mateřských a zrušení porodnýho pro druhé a další dítě bude už na trvalo 😀
Tak a teď ten smích!!! to je dobrý co????

nelustek
2. sep 2011

@nelynka18 isla som do sprchy a mne urobila velmi dobre,az som sa tam otvorila na vsetky prsty a prislo to na mna.Zacala som nedobrovolne tlacit a som sa bala ze zo mna vypadne tak som pri kontrakciach prestala dychat ako sa ma a akosi sa vratila kusok spat.Hned ma brali na salu a ked som ju mala vytlacit uz som nemala ani take silne kontrakcie a museli mi ju pomoct vytlacit.Skoro mi rebra polamali

katuska_za
2. sep 2011

@nelustek uff... tomu sa povie strasenie prvorodiciek 😀

co keby ste pisali nejake mile prijemne zazitky a nie sceny ako z hororu 😀

nelustek
2. sep 2011

@bettyx noo tak to je padle na hlavu.Uz nevedia co od dobroty!

nelustek
2. sep 2011

@katuska_za och prepac,Ale inak bol porod pekny a prijemny zazitok.Ze na to nezabudnes a onedlho budes rodit znova ako my 😀

nelynka18
2. sep 2011

@nelustek jejda teda to je.....moja svagrova tiez mala tlacit a netlacila lebo este nebola na koze a maly sa potom narodil a ocka mal podliate krvou ale to bola chyba personalu.....no mne tiez maleho vytlacali najskor sestra a potom nakoniec doktor co nie a nie ho dostat von 😨 jezis normalne mam take obavy,ked viem co vsetko sa moze stat ☹ ale treba mysliet pozitivne 😉
@bettyx ty kokso to je teda sila,to fakt na 3 mesiace??? dufam,ze takyto blby zakon nepride aj k nam 😕 to mate fakt blbe,neda sa mu z toho neako vyvliest kedze mate dve deti a ty budes doma.....ved to je hrozne 😒

zuzinr
2. sep 2011

@natalii6 no som citala 🙂 ved to je tak s tymi nasimi uradmi, co by uz konecne po takej dlhej dobe mali vsetko riesit elektronickou formou, tak nie budu ludi stale buzerovat, raz tak potom o tyzden to uz tak nie je. Ja to tiez poznam ale co narobime, ked to ma byt v nas prospech? Ale aspon si si vydobila co ti pravom patri 🙂

zuzinr
2. sep 2011

@nelynka18 neboj aj druhy porod bude v pohode uvidis, teda aspon u mna bol 🙂 nejako to uz zvladnut musime ved hadam ich takto v bruchu nebudeme nosit este rok? Ja by som uz najradsej isla aj dnes len este musim pockat par dn kym uz budem v 9 mesiaci, potom uz moze ist 🙂