Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
tak u nasjmena zatim nevim mala se jmenuje beatricegulia... a kluk bude asi ricardo a holka lukrecia
@blackie26 ahoj ja citam ake chces mena a ake uz ma tvoja dcerka aj som sa zacudovala ze ake zvlastne 😉 na Slovenske pomery 😀 a pozeram do pasu a vidim ze ty si z Talianska takze uz sa necudujem 🙂 🙂 🙂
@lenuska20 aj tu v BAn je konecne dneska celkom pekne pocasie ktore sme uz vyuzili na prechadzku 🙂 len dufam ze uz taka kosa nebude a bude sa len oteplovat lebo uz je to na nervy stale taka kosa a maly sa uz doma aj nudi 😉
a co sa tyka mien tak nad chlapcenskym nejak neuvazujem ale dievcenske viem urcite ze bude Sandra(vybral muz lebo prvorodeneho syna som vybrala ja) a kedze mne sa lubi Natalka tak bude mat asi 2 mena 😉 😉
co dobre dneska varite?
@natalii6 ja som nedavno doupratovala a nemala som ani cas na varenie,asi pojdem k nasim na obed...a ked mam pravdu povedat tak ja ani nemam na nic chut. som myslela ze ked budem tehotna tak budem viac jest a mat rozne chute ale teraz sa mi zda, ze jem menej ako predtym. dokonca ani na sladke nemam chut a to som musela mat stale daco sladke po ruke.asi som divna
@jana86 ale no ze divna 🙂 kazda sme ina a na kazdu tehotenstvo inaksie posobi to ja som asi divna bo ja nemam ziadne zmeny v jedalnicku prve tehotenstvo co sa tyka jedenia som jedla vsetko ale malo lebo som bola za chvilu nasytena jedine ze mi nechutilo tmave pecivo co predtym som jedla normalne 😉
ahojte
tak som nejako zbuchala dokopy aspon predbeznu tabulecku.
https://www.modrykonik.sk/fotoblog/oktobrovky20...
kto tam chcete pridat nejake udaje /alebo nieco vymazat'/, napiste mi do IP. ked budem mat cas, tak to este skraslim 😀 sorry za pripadne preklepy.
masinka
@oktobrovky2011 pekné 😉
jajaj,zatial som v tej tabulke najstarsia......jasom dnes varila svieckovu!!!!!...mnam , neuveritelnu chut som mala na nu cely tyzden.....a mena? ja som si az dovcera myslela na 100%, ze to bude dievcatko sabinka,ale zacinam mat pocit, ze to bude chlapcek....asi juraj/jurko
ahojte,u nas je to s menami zatial takto:priatel chce za kazdu cenu,ked to bude dievcatko Bibiana,ale mne sa viac paci Emily,a chlapec :Martin,Milan,Michal,ale to sa este moze zmenit 🙂
ako ste na tom baby s kavou??pijete ju?ja som ju len obmedzila na jednu denne,neviem si predstavit den bez kavy,vlastne rano bez kavy 🙂
@heveri35 ja by som si deň bez kávy nevedela predstaviť, vypila som aj 4 za deň...teraz som to obmedzila na 2, namiesto 2 lyžičiek si dávam len jednu a pijem len krémové kávy 🙂 a tiež máte vybrané velmi pekné mená, asi by si chcela dievčatko, ked máš doma chlapca, nie? 🙂
@zuzanazuzana ja mám zas tucha, že to bude baba, vždy som chcela aby bolo prvé dievčatko, dúfam, že sa to splní 🙂
@zuzanazuzana a ja som najmladšia 😀
Baby ahojte. Pozerám že tu rozoberáte mená tak sa s radosťou pridám 🙂 . Tak ja mám silný pocit, že to bude chlapček a ten sa bude volať Damián....toto meno som vybrala ešte strááášne dávno a stále sa mi páči. A keď bude dievčatko tak ešte rozmýšľame nad menami Viktória, Paula, Nina...
My už máme aj poobede... robila som vianočku a pečené buchty...fajnota....ešte som vydrhla pavúkov na varnej doske a celú rúru som vyleštila...dnes ma chytil pracovný zápal ale to asi preto že tak krásne je vonku...slnko mi dodáva energiu.
@lenuska20 keby som mohla tak ti pošlem buchtičky...keď sa ti nič nechce variť 😉 😀
@heveri35 ja mam bratov milana a martina...tiez pekne mena
@lenuska20 tiez si davam len jednu lyzicku a s mliekom 🙂 tak to snad neuskodi.Mne je v podstate jedno ci chlapcek,alebo dievcatko,hlavne aby sme to v prvom rade dotiahli do uspesneho konca a aby bolo zdrave.Ale taky vnutorny pocit mi sepka,ze bude chlapcek🙂 Neviem preco,Proste automaticky sa pozeram len chlapcenske oblecko a tak.Ale uvidime 🙂
@lenuska20 tak asi mas 2O, vsak? ja som porodila syna mesiac pred 20
@zuzanazuzana obidve su pekne,na prvom mieste je Martin 🙂
@lenuska20 ja som kavu pila malo a asi pred 2.tyzdnami som si objednala presovar, lebo to mam najradsej, ale ako som zostala tehotna, tak ma z kavy doslova napina
@zuzanazuzana ja som si dnes urobila kávu ráno aj teraz poobede a obidve som vyliala keď na naplo... 😝 takže už viacej asi neskúšam variť... škoda kávy 🙂
@klajosa to je zvlastne....pritom ja milujem vonu kavy!!!! ked som cakala syna, tak ani neviem ako to ubehlo.....no ja nemozem teraz potvrdit, ze tehotenstvo je krasne!!!!! krize ma bolia, zaludok....atd.....len uz aby to bolo za mnou
@zuzanazuzana Juraj je môj priateľ, aj to meno zvažujeme
@lenuska20 dievčenské máme aj my, ešte od prvého tehu a na chlapčenskom sa celá rodina nevie zhodnúť takže dievčatko by bolo Michaela a o chlapčenskom sa rozhodujeme.
@heveri35 kamarátka má Martina a my tiež zvažujeme Michala aj sme sa na tom zhodli, ale zasa moja mama chce že keď je prvý Daniel tak nech je druhý David
@heveri35 Ja som bola pri prvom tehu do 20teho týždňa presvedčená že to bude dievčatko, volali sme ju Miška a vytešovali sme sa že bude malá princeznička a skoro ma šlahlo keď som na sone videla že to bude chlapec.....ťažko som to predýchavala 🙂 preto si teraz nerobím plány a drobec v bruchu je len drobec alebo bábo.

@jana86 to je najhorsie to to dohadovanie aj moj priatel povedal ze ked to bude dievca mozem si ja vybrat a ked to bude chlapec tak on si vybera a on si je az moc isty ze to bude chalan.... 😝