Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
Ja som s kávou na tom tak že pijem iba jednu za deň a to bezkofeínovú. Ale tiež ma z nej zo začiatku napínalo ale už som zistila aj prečo. Z mlieka, tak pijem iba takú bez mlieka čo som predtým nikdy nemusela 😅 Čo sa týka mien pre dievčatká máme Nelka a Stelka alebo Nelka a Ninka a chlapčenké vôbec neviem za to sa hádame. Mne sa celý život páči Alex ale môjmu mužovi nie. On chce vyberať chlapčenské mená.....tak to dopadne. Ale tiež ho prehováram na Timotej a páči sa mu Jakub (ale toho Alexa si ešte vydupem ) 🙂
@zuzanazuzana ja tiež zbožňujem kávu. Ale ako pri prvom tak aj teraz to nejak prirodzene prišlo že kávu ne.
Mne je zatiaľ primerane v pohode. Len včera ma tak seklo do krížov že som myslela že ma vystre....hrozná bolesť. To ja znášam ťažko...
@drtka ja mam syna jakuba......my sme minuly rok mali po umelom oplodneni nachystane mena sabina a zuzana alebo veronika a monika.....ja chlapcenske naozaj neviem okrem toho juraja......pondelok idem znova na sono, tak som zvedava ci tam stale je len jedno....lebo vzdy ma upozornoval na viacpocetne.....neviem, ci by som to zvladla uz len kvoli vahe.....za tie roky hormonov som pribrala na 90 kil.....tak bude zo mna taka gulka a to som pri synovi zacala z 56 kilami
@heveri35 ja ked som mala takéhoto tušáka pri dvoch kamoškách, vždy som trafila, tak to snád vyjde, lebo tiež sa obzerám len po dievčenských veciach 🙂 a myslím, že tá jedna káva neuškodí 😉
@zuzanazuzana mňa zatial z ničoho nenapína, ani mi nič extra nevadí, akurát že trocha horšie spávam a viac pijem 🙂 akurát, že tie kríž strašne bolia aj mňa, včera to bolo až na nevydržanie.
@klajosa a tie buchtičky mi môžeš poslať po poštovom holubovi 😀
@zuzanazuzana a mám 21, ale ked drobec narodí už budem mať 22 😉
@oktobrovky2011 ale nás tu je požehnane 😀 peeekne
Keď je žena tehotná, kamarátky jej hladia brucho a vytešujú sa ňou, ale žiadna nepohladí mužou penis a nepovie: "Dobrá práca". 😀 Manžel je občas vtipál 😉
jej dievcata, vy ste toho ale popisali, nestiham citat 🙂 pozeram, ze rozoberate mena - ja mam tusaka, ze to bude chlapcek - Samko. A ak dievcatko, tak sa mi velmi paci Nelka alebo Nina...tak uvidime 🙂 uz nech je oktober. Inak dnes cely den lezim v postely, boli ma hrdlo a prave som zistila, ze mam aj zvysenu teplotu :( dufam, ze ma to coskoro prejde. Priatel bol aj v lekarni, ale mu povedali, ze ked som tehotna, tak nic nemozem, len nech cajickujem - tak uz som taka naliata cajom, ze az 🙂 pekny den Vam prajem.
@zuzinka_26 Skore uzdravenie prajem 🙂 Ja som pred 2 týždňami bola tiež chora a v lekrni ma odbili podobne 😒 Avšak lekarnička mi poradila na hrdlo Septisan na cmuľanie, tak som si ho aj kupila a cmuľala povinne 😀 Manžel mi tiež robil domaci recept: prevarene mlieko s medom, maslom a pretlačeným cesnakom (pomohlo). Moj doki mi povedal že zvýšenu teplotu (do 37,5) môže sposobiť samotna gravidita, čiže prirodzený sprievodný jav a keby som mala teplotu vyššiu možem si kludne šupnuť paralen 🙂 Tak verim že sa čoskoro daš dokopy 🙂
a vie mi tu niekto poradit, ci skodi anopyrin...ja ho uz beriem tyzden 1x 1 tbl 100mg....gynekolog predpisal....on sa berie aj ked hrozi tromboza...a ta mozebyt z pregnylu, ktory mi tiez pichaju
@lenuska20 no bolest krizov nic moc...no pockaj,ked budes rodit.....tam si ich uzijes....rodila som davno, ale pamatam si ako vcera
@zuzanazuzana tak to poradiť neviem ☹ ale azda ked doki predpisal tak to nebude škodiť
vidim ze tu rozoberate o kave ze rano bez kavy si neviet predstavit 😉 tak ja teda kavu nepijem obcas z automatu ale doma si ju nerobim ako je rok dlhy mam ju len pre navstevy..a co sa tyka predtuchy ja som si myslela ze budem mat prvu dceru aj sa mi stale snivalo z dievcatami este aj moj otec mi povedal ze to bude dievca lebo on uhadol oboch mojich bratov aj mna jedine kamoska ta mi tvrdila ze to bude chlapec a aj tak bolo ale ked mi to oznamili tak v ambulancii som sa este drzala ale vonku som sa rozplakala ako keby ma zbili 😀 😀 ze to je chlapec ale nakoniec som bola stastna ze mam doma takeho pekneho nezbednika co som ani vo sne necakala..je to moje stastie len keby lepsie papal ale hadam raz sa to nauci 😉 😉
@santerra moj syncek bol necele 2 tyzdne taky soplavy ale nastastie to trvalo len 2 dni a ja som to dostala od neho a tiez ma skrabalo hrdlo tak mi v lekarni tiez poradili ten Septisan ale nakoniec som ho ani nebrala lebo som sa ja bala kedze 1trimester je taky kritycky radsej som pila caje z medom a citronom a to co ti spravil tvoj muzicek by som sa urcite pogrcala 😀 lebo ja a mlieko sme velky nepriatelia
@zuzinka_26 aj ja zelam skore uzdravenie 🙂
@santerra dakujem Ti velmi pekne za rady, ja som aj chcela nieco na cmulanie, ale povedali, ze nic nemozem :( ak mi to neprejde, tak pojdem v pondelok k lekarke, nech mi nieco predpise. Ten manzelov recept neznie teda lakavo - mlieko s medom, maslom a cesnakom? naplo ma uz len pri predstave, ze by som to mala vypit 🙂 🙂 🙂 dufam, ze mi to prejde, citim sa taka slaba...a vonku dnes bolo tak krasne :(
@natalii6 dakujem velmi pekne 🙂
@zuzinka_26 a ani paralen nemôžeš? ten myslím, že hej, lebo ja mávam strašné migrény a teraz v tehu mám z nich panický strach, lebo mi okrem tabletky nič nezaberie...tak som bola v lekárni, pýtala som sa, čo môžem a lekárnička povedala, že paralen hej...
@zuzanazuzana myslím, že pri tom malom uzlíčku na bolesť rýchlo zabudnem 🙂
@lenuska20 neviem, ci mozem paralen, lebo ked bol priatel v lekarni, tak ma este bolelo len hrdlo az potom prisla teplota...ale uz viacere baby pisali, ze paralen sa moze...asi bude najlepsie, ked v pondelok zajdem za lekarkou, nech mi nieco predpise. tie migreny teda nezavidim :(
@zuzinka_26 no to bude určite najlepšie, ale aj inej teme baby tehulky spomínali, že paralen sa môže...a ešte som pýtala, že kolko za deň môžem, lebo ja bývam vtedy úplne odrovnaná a že dva sú v poriadku. ale som zvedavá, lebo vraj migreny v tehu ustupujú. a skoré uzdravenie prajem 🙂

@zuzul1310 no u nas juraj tiez po priatelovi......tak aj ty sa asi volas zuzana ako ja, vsak?....no pri synovi mi povedali, ze to bude dievcatko....a az na konci 8.mesiaca mi povedali, ze bude to syn...tiez som to predychavala...este pri porode som nechcela verit, ze je to syn, tak som bola presvedcena o dievcatku