icon

Pôrod v októbri 2011

silvia0201
21. jan 2011

Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))

misic
6. sep 2011

ahojte tehulky, no vy ste sa tu dnes rozbehli s tym pisanim... 🙂
Ja som dnes zase hore od 4,10 😝 som sa krutila a prehadzovala, otvarala okno, nic nepomohlo, potom som o 5,15 vstala a odvtedy som hore. Nie som sice unavena, ale pekne ma stvalo, ze vsetci sladko spia a ja cumim do tmy.... 🙄
Dnes som bola v praci zaniest si papier na matersku a od 10.oficialne dovolenkujem 😀

nelynka18
6. sep 2011

@zuzkazv mna tiez az teraz dal po tyzdni na poradnu....tiez som pred tym chodila raz za mesiac a tak vseliako....mm hovori riskovi,ze aby isiel so mnou do nemocnice ked budu dominika vyberat,ze aby tato nemusel a risko zlaty ano pojdem ja chcem vidiet dominika 😀

zuzkazv
6. sep 2011

@zuzanazuzana v tomto teple ani netreba varený obed teda aspon mne nie - nejak mi nechutí ale musím aj ja čosi na večeru vymyslieť 😉
@nelynka18 tie deti sú zlaté vždy vedia čo povedať 🙂 , našťastie mm nevymýšla a pojde so mnou a snaží sa ma upokojiť že druhé pojde ľahšie ....jooooj keby mal pravdu 😅

zuzkazv
6. sep 2011

@zuzanazuzana @nelynka18 takže aj vy ste po mesiaci, ste ma ukľudnili, ale malo by byť všetko ok kým sa malá hýbe tak som pokojná len by som chcela vedieť či sa už pripravujem na pôrod naposledy som bola otv. len na špičku prsta 😒

nelynka18
6. sep 2011

@zuzkazv aj moj pojde aj ked sa boji a hovori,ze nechce ist ale ked poviem,tak nechod,tak mi povie,ze co by som tam sama robila a tiez ma upokojuje,ze tento bude rychlejsi a krajsi 😉 lebo pri riskovi som mala vyvolavacku a vsetko bolo strasne rychle az kym mi nedali epi...... 🙂

missy97231
6. sep 2011

ahojte, tak ja mam dnes po poradni, moj Mudr ma poslal uz do nemocnice chodit do poradny, kde budem rodit... Takze buduci utorok idem na prietoky uz tam,,, a tiez aj do poradny. Nech sa v nemocnici rozhodnu ci pojdem normalne alebo cisarskym... Tak uvidim. Inak vsetko OK, uz sa "pripravujem" na porod, ale vraj mam este stale cas 😎

zuzkazv
6. sep 2011

@nelynka18 ešte že tých chlapov máme aj keď niekedy sú hrozní 😀 určite je pôrod ľahší s psychyckou podporou, pre mna to bolo nenahraditeľné že tam bol so mnou

katuska_za
6. sep 2011

Ahojte, ani vas nestiham poriadne dopodrobna precitat.. vzdy prebehnem co nove sa deje len tak narychlo... 😅 ja dnes neviem co sa to deje.. totalne ma boli vsetko zospodu.. cela ta lonova kost a este neviem co vsetko. To teplo ma o chvilu dorazi a burky z tepla nerobia dpobre zas malickemu, on sa strasne boli burok a uz viem skvor ako sa zacne cosi vonku diat ze bude burka, tak sa mrvi a ide sa vylamat z bruska ☹ snad maly nebude cakat az do 12teho a pojde von skvor bo uz ma naozaj taha a omina vsade. Buduci tyzden ma caka poradna u mojej dr. a som zvedava ci ma uz posle do nemocnice ci ako...

nelustek
6. sep 2011

@nelynka18 tak super ze je vsetko v poriadku.. cely den mam dnes bolenie a krce po bokoch v podbrusku..uz aby bol piatok a sla k dr. len sa trochu bojim aby mi nepovedal ze sa nic nedeje a ze sa vobec nepripravujeme.. bola by som aj rada keby sa trosku posunula ,nechcela by som prenasat

jana0706
6. sep 2011

@zuzkazv no len ako sa poznam ja to tam povleciem skoro vsetko 😉 nastastie nemusim brat take zakladne hygienicke potreby ako plienky, vlozky, podlozky atd., to by mi zabralo asi najviac miesta v taske...inak aj ja idem vo stvrtok k doktorovi az po 3 tyzdnoch..

zuzkazv
6. sep 2011

@katuska_za ja som mala také bolesti včera ale to preto že som strašne veľa chodila v meste doobeda a potom som nemohla doma prejsť z kuchyne do obyvky 😒 ale prešlo to, a prečo by si mala ísť do nemocky?? kôli tým bolestiam?

katuska_za
6. sep 2011

@zuzkazv nie nie kvoli bolestiam , myslela som to ci uz budem chodit na poradne do nemocnice ci este k nej 🙂 ja som tiez poslednych par dni vela chodila tak mozno to bude aj tym... ale teraz chodim jak s melonom medzi nohami 😀

zuzanazuzana
6. sep 2011

@zuzkazv no vidis, mne ani doktor nic nepovedal na poradni...ci sa otvaram atd atd....len povedal, ze je vsetko ok...a este som sa aj pytala, ci aj u nas sa chodi posledny mesiac do nemocnice, v ktorej sa rodi a zevraj nie.....tak ja neviem....musim sa popytat na to vo stvrtok doktora

zuzkazv
6. sep 2011

@katuska_za jáj som ťa nepochopila to tými hormonmi 😉
@zuzanazuzana ja tiež nechodím do nemocky ani pri synovi som nechodila ani teraz, keď som šla rodiť tak som videla pôrodnicu prvý krát 🙂 a teraz ju uvidím tiež len raz 😉

kucminka
6. sep 2011

@zuzkazv ani ja nechodím tak často,teraz naposledy som bola dokonca po 6týždnoch,teraz idem po 4týždnoch,veď čo by sme chceli,to naše zdravotníctvo padá celkom do záhuby.Aj tak sa mi zdá že ma na poradni vždy len odpinká,spraví si svoje,na nič viac sa pýtať ani len neskúsim 😒

zuzanazuzana
6. sep 2011

@zuzkazv no esteze tak.....lebo co si tu pisu baby medzi sebou pre mna je kopec noviniek......napriklad aj s kupanim babatiek...
a uz mam aj obed hotovy....kuracie prsia, kamaratka mi dala novy recept....no ani mne moc nechuti vara, ale zase pride syn zo skoly, aj priatel a oni budu hladni!!!!!!!

zuzanazuzana
6. sep 2011

@kucminka aj ja mam taky pocit z doktorov....ked lezim na koze a ani nedycham, ked pozera na sono....a az ked vidi, ze mi idu oci vypadnut z jamok, tak mi aspon povie, ze je vsetko v poriadku....a to ani ku mne monitor neotoci s malou......

nelynka18
6. sep 2011

@zuzkazv hej hej tiez si neviem predstavit,ze by som tam bola sama....to by bol des 😖
@katuska_za to je presne to co som ja spominala cca pred mesiacom a pol,tak sa asi aj tebe mimi uz posunulo dolu...lebo mna to od vtedy bolieva a presne ako hovoris ako s melonom medzi nohami 😀 takze to budes mat asi tym,ze hlavicka je uz v porodnych cestach a preto to tak boli 😉
@nelustek hej hej vsetko ok....len teraz kukam knizku a tam ze hrdlo skratene na 2,5cm a neviem ci to znamena to ze som tak otvorena(teda na 2,5 prsta)ako tu niektore pisu,ze naprst otvorene a tak......alebo toto je nieco ine? 😨

kucminka
6. sep 2011

@zuzanazuzana no presne ako u mňa,a to ani nechodíme k rovnakému doktorovi.Mne sa zdá,že to berú ako na páse,len my sa tešíme na poradňu,že bude niečo nové,že nám to mrňa ukáže,ale nie,pre neho je to každodenná rutina.Ozaj,berieš si do porodnice aj svoje pyžamo,alebo košelu?

zuzanazuzana
6. sep 2011

@kucminka no zupan si beriem isto svoj, k porodu starsiu koselu......a potom uvidim, ci si dam doniest alebo budem mat erarnu....kazdy vravi, ze je zbytocne si nosit svoju koselu.....ale zase vlastna je vlastna!!!!!!

kucminka
6. sep 2011

@zuzanazuzana župan si beriem aj ja svoj,len tú košelu,som nevedela.Pri prvom som mala svoju,ale vieš aké to je,tá sa rýchlo zašpiní,tak neviem,zasa nakúpiť niekolko košieľ načo mi to bude.Hádam zoberem jednu svoju a ostatné budem špiniť nemocničné 😉

nelynka18
6. sep 2011

baby ake ma cervix skore?

zuzkazv
6. sep 2011

@nelynka18 ja som 17.8. mala 6 a ty?

luckaprima
6. sep 2011

@nelynka18 no ja to po nom neviem precitat, ale doki povedal ze otvoreny, (resp. zatvoreny 🙂 ) na pol prsta a dlzka 20 cm, takze ? Dnes som chcela kúpiť ten čajík z ostružiny malinovej a až doma som si všimla že pani v bio obchode mi predala ostružinu krovitú, teda černicu, to asi nebude mať podobné účinky že? 😒

tun1ska
6. sep 2011

@nelynka18 Ja som bola v piatok, som otvorená na prst, krček mäkký...ale číslo neviem...aká je stupnica? 😲

tun1ska
6. sep 2011

Tak som bola zas u lekára, pre istotu iného, nech mi povie, že čo to bude...urobil mi 3D, prikladám foto...čo myslíte- chlapec, alebo dievča? Lebo raz mi vravia tak, raz onak... 😎

zuzkazv
6. sep 2011

@luckaprima ahoj asi to nebude mať tie isté účinky ale určite ti to vymení keď to denesieš späť 😉

anita12
6. sep 2011

@tun1ska ...to vyzerá na dievčatko, no ale nie som odborník 🙂

missy97231
6. sep 2011

@zuzkazv coze? To uz mas CS6? Ja iba dnes cs1 a to som stastna...tak to ja mam este dlhu cestu pred sebou... A to som myslela, ci dufala ze pojdem aspon o2tt skorej 😕 😕

luckaprima
6. sep 2011

@zuzkazv hmmm no už som z neho odpila 🙂 ale nevadí ja bylinkové môžem, takže pôjdem kúpiť ďalší 🙂