icon

Pôrod v októbri 2011

silvia0201
21. jan 2011

Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))

nelynka18
8. sep 2011

@babulkaa fuha tak to neviem lebo ja stale az do porodu chodim k svojemu ale nic sa nestane ked pojdes k svojej gynekologicke alebo ak poobede tak len na pohotovost....

zuzkazv
8. sep 2011

@zuzanazuzana možno to nerieši preto že ti lieky zaberajú 😕 ale tak hádam doktori vedia čo a ako

bv_alexandra
8. sep 2011

@babulkaa chod kludne už na Antolskú. 🙂 😉 Ak pojdeš poobede tak chod na urgent odtial ťa pošlu na pôrodnicu dajú ťa na pásy. Nebojkaj. 🙂 😉
Myslím si že aj keby si išla k svojej dr, tak ťa pošle do nemocky na pásy. Mna tiež tak poslal minule.

bv_alexandra
8. sep 2011

čo dnes varíte? ja polievočku slepačiu a vyprážaný karfiolík s kašou mnamky mnamky 🙂 😝

zuzanazuzana
8. sep 2011

@zuzkazv tak v to dufam aj ja, len mi je cudne, ze jeden vravi brat lieky a druhy nie....dost rozdielne nazory.....ved na bud. tyzden budem mudrejsia

misic
8. sep 2011

@viviem jeej ake mas male kompaktne brusko 🙂

bv_alexandra
8. sep 2011

@babulkaa dnes tam možno bude aj viac mamičiek. mala som klientku ktorá robí na Antolskej na novorodeneckom a vravela mi že pri takomto počasí je to vždy plnšie u nich 🙂
A na urgent nemusíš čakať až do poobedia, kludne môžeš isť aj teraz. 🙂 😉

nelynka18
8. sep 2011

@bv_alexandra mnamky ja som par dni dozadu robila karfiol ale ako placky a boli vyborne 🙂 teraz som narychlo urobila kuracie sote s ryzou a prave tlacim do zaludka 😀

bv_alexandra
8. sep 2011

@nelynka18 ja mam radda karfiol aj ako mozoček, ale naši to nemajú radi. Ale Saška príde zo školy tak povedala že ona ho obalí, tak mi tá najhoršia robota odbudne 😀

zuzkazv
8. sep 2011

@bv_alexandra to máš super že ti takto pomáha 🙂

babulkaa
8. sep 2011

@bv_alexandra dakujem si zlata , asi tam fakt skocim, prave som sa vratila z vencenia psov a hrozne ma cely cas bolelo brucho, a islo to uz aj nizsie ako pupok. Sa mi to vobec nepaci, tak tam pre istotu skocim a budem mat klud na dusicke.

bv_alexandra
8. sep 2011

@zuzkazv no v tomto som šťastná mamina. veru. Pomôže s kde čím. A varenie ju celkom aj baví - teda tie pomocné práce 🙂 ja som sa snažila ju od malička privykať, tak teraz nemáme problémy. Napr aj upratovanie máme podelené. Jeden týžden ona jeden týžden ja. Žehlenie detto. Takže som rada že ju mám. 🙂 😉

bv_alexandra
8. sep 2011

@babulkaa chod nič za to nedáš a budeš mať kludnú dušičku. Potom sa ozvi ako si dopadla. 😉

gianni
8. sep 2011

@bv_alexandra zo včera kurací vývar a zapekaná zelenina,práve som dojedla a nič sa mi nechce,sa asi idem natiahnuť kým pôjdem pre malého do škôlky

bv_alexandra
8. sep 2011

@gianni ja som dnes tiež taka nijaká, to bude tým počasím 🙂 😉

zuzinr
8. sep 2011

@zuzaxa no aj mne maly chyba ale popri Nati ten cas rychlo leti, doobeda to nejako prejde popri hrani a vareni a ostatnych dom. prac a po obdede ked sa Nati vyspi tak utekame zase pre Matuska do skoly. Ti verim ze ti tatino chyba, je to este cerstve aj ked chybat bude stale na ten cas sa neda zabudnut ☹
Co sa tyka kruzkov tak Matusko zacal hrat tenis ked mal 4,5 roka a zatial ho to stale bavi, tak sa z toho tesime, zatial sa ani raz nestalo ze by povedal ze sa mu nechce ist. V skole mal nejake kruzky ale tie sa mu casom prestali lubit, tak to nechal, este som rozmyslala ze by som ho tento rok dala na nejaky dramaticky kruzok, lebo co mali predstavenie v skolke tak mu to dobre islo (ved kt. mamina povie ze nie, ze? ) ale ma aj dobru pamat na texty a aj ho to bavilo, len este som nic nezistovala - nepoznas nahodou nikde kde maju nejake dobre kruzky? No a este rozmyslam aj nad plavani, lebo uz bude mat za cvilku 8 a stale nevie plavat !!!!! 🙂 Ale ked on je taky poserko neviem preco ale boji sa vody a ked ho ucime my tak nas neposlucha, cudzich posluchne hned, tak som myslela ze by sa viac osmelil, ved nemusi byt z neho plavec len aby vedel aspon trochu plavat a nebal sa vody. No len neviem ako to budeme stihat ked sa narodi Simi, zatial na tenis s nim vacsinou chodil mm a ja som bola s Nati, najma ked bolo zle pocasie, ked prsalo a v zime.

zuzinka_26
8. sep 2011

@bv_alexandra 🙂 my sme mali karfiolik so zemiakovou kasou vcera a karfiolovu polievocku 🙂 dnes polievka este ostala a druhe som robila kebab v arabskom chlebe, mnam uz je aj spapany 🙂

zuzinr
8. sep 2011

@katuska_za no med by sa nemal do 1 roka dietata, vraj je to silny alergen, neviem ja som to malej nedavala. Co sa tyka jedla maminy pri kojeni, tak ja som zo zaciatku mala stravu teda biednu, skoro ziadna zelenina, z ovocia len banany alebo jablka bez supky, ziadne strukoviny ale postupne som si pridavala vzdy nieco nove a zistovala ako na to reaguje mala. A na dudel by som urcite med nedavala, dieta to vobec nepotrebuje, ked budete kojit bude mat sladke mliecko. Si pamatam, moja mamina davala sestre takto med na cumel ked bola mala a najhorsie to bolo v noci ako bola na to navyknuta, tak pri posteli mala pohar s medom a vzdy jej ho namocila do medu a dala cumel a to aj vic krat za noc. To este nemala zuby ale keby ste videli ake mala potom strasne zuby 🙂 do teraz sa na tich fotkach smejeme 🙂 Takze ja med urcite nie

nelynka18
8. sep 2011

@bv_alexandra eee tak to je tiez nemusim 😅 to mas super dcerku....ti takto pomaha a ked sa narodi prcek,tak ti urcite velmi pomoze 🙂
@babulkaa ked ti to takto zoslo dolu,tak si radsej zajdi,pocuvaj samu seba 😉

ach jo baby citam,ze aj vy ste take nijake....najedla som sa a teraz lezim a za hodku pojdem po riska do skolky...ale teda sa mi nicoho nechce 🙄

berus222
8. sep 2011

citam, ze rozoberate med. mozno vam budem pripadat divna, ale ja na mede v tehotenstve, pri kojeni aj krmeni nevidim nic zle. sme uz asi 4. generacia, co zdedila vcely, takze mame kvalitny domaci a nikdy ma nenapadlo nedavat ho malemu alebo nejest ho. pouzivam ho namiesto cukru. urcite vacsi alergen je, ked mamicka dava malemu sojove mlieko, ked moze aj normalne. dudlik som donho malemu nikdy neomacala, ale na chlebiku med jedavame vsetci a stale.

bv_alexandra
8. sep 2011

jeminé tak teraz som dostala takú divnú bolesť. 😖 akoby ma malo prehnať, taký krč do celého brucha tvrdne celé bruhé až oblial ma pot. Pichá ma v krížoch. fúúúú. Dúfam že to len žalúdok hapruje. 😖 😖 😖

zuzkazv
8. sep 2011

@nelynka18 ja tiež pojdem za hodinu po riška ale musím si dať asi pre istotu budík lebo ma tak kláti na spanie trašné počasie vonku 😖

nelynka18
8. sep 2011

@berus222 ja si tiez myslim,ze na mede nic zle nieje...ked maly zacal jest normalnu stravu,ze aj chlebik(okolo 7.mes.)tak tiez som nan dala med 🙂
@bv_alexandra uz to preslo?ja mavam tiez taky pocit niekedy akoby som dostala riadnu hnacku,take bolesti je to nepriemne 😒
@zuzkazv preto si tu stale s niekym pisem aby som nezaspala 😀

kucminka
8. sep 2011

baby,ako ste sa dnes rozpísali,bože,to zakiaľ ja všetko prečítam 😉

kucminka
8. sep 2011

@viviem tak s tebou súhlasím,kedysi sme jedávali všetko,a nebolo nám skoro nič,teraz sú samé alergie,choroby.Bolo jedno sušené mlieko,nebolo na výber ako teraz,že človek neviem,čo si má vybrať. 😉

zuzaxa
8. sep 2011

No teda baby, začiatok tehotenstva bol asi 100x lepší ako toto, všetky sme hneď vystrašené čo sa deje, aj ja a už ma to teda vôbec nebaví!!!!Zabolia kríže, alebo pichne v bruchu..... tie bábenká naše nás pekne nacvičujú a to sú ešte len v brušku!!!! 😀 😀 😀
Vyhádzala som celý kumbál a teraz sa mi to nechce dávať naspäť 😀 😀 😀 a muž mi volá, že mám hlas akoby som spala a to ja nešťastná z toho kumbálu.....Idem pomaly pre malú do školy nech mi trocha pomôže, a stále mi niečo padá z ruky a potom sa mi nechce vôbec sa preto zohýbať 😀 😀 😀
Som bola na balkóne brrrrr!!!! Som bola namočiť prázdne ulity slimákov do sava, lebo malá ich chce maľovať, a teda riadny smrad. Sme si kúpili na jarmoku také maľované ulitky a prevŕtané dierkami ako tie vŕtané veľkonočné vajíčka. Kamoška má tu vypilovačku tak jej navŕta dierky a nech maľuje, len najprv musia vysmradiť. 😀 😀 😀
@zuzinr No skús v tralaškole sa popýtať, na Párovciach z druhej strany Lidla tá istá budova, tam taký majú dramatický krúžok. A plávanie, naša Lenka chodila na plaváreň na plavecký, ale ešte ako škôlkarka a naučila sa tam plávať pod vodou a splývať, a minulý rok sa naučila normálne. Ani nám sa ju samým nepodarilo naučiť plávať, ona sa len smiala tomu jak šišina.... Neviem či sa tá škola plávania nevolá Delfín, a vedie ju pán Peciar s manželkou. A takí mladí chalani sú tam tréneri. Ty ho prezlečieš odovzdáš a za hodinu prídeš pre neho. Na tenis chodíte sem na kurty na Chrenovú? A to funguje aj v zime? Tam je to asi aj kryté čo? Vôbec neviem... Tak budete mať doma Agassiho!!! 😀 😀 😀

zuzinr
8. sep 2011

@zuzaxa no musim ist niekedy mrknut tu trala skolu, do delfina chodil este v skolke ale tam sa akurat tak trosku osmelil pred tym to bola hruza 🙂 tak mozno este 1 kurz by mu pomohol, ved uvidim musim sa dohodnut s mm lebo asi on ho bude musiet vozit tak aby to casovo stihal aj v praci. No na tenis chodime na futbalovy stadion pri park tak zozadu su kurty no a na zimu vzdy stavaju tu nafukovaciu halu. Ved trener ho aj vola Federerko 🙂 tak uvidime kam to dotiahne 🙂 zatial mu to celkom ide tak ale este je maly.

bv_alexandra
8. sep 2011

@nelynka18 prešlo asi tri razy po sebe som to mala a teraz mam už len brucho napnuté a silný tlak na konečník. Idem si trochu lahnut snad to prejde 😖

zuzaxa
8. sep 2011

@zuzinr Tú tralaškolu ak chceš tak by si mala čím skôr, oni už tento týždeň začínajú. My už zajtra máme prvú výtvarku. No vidíš tak to vôbec neviem, že tam v parku sú aj kurty 😀 😀 😀 , my moc na športy nie sme, ale to korčulko ju baví, sa tam naučila korčuľovať, a ak roztopia ľad tak je to isté len inline, a to som chodila aj ja, sa dalo, že dieťa aj rodič, bola to sranda, ale to ešte minulý rok, tento už sa mi nedalo 😀 😀 😀 , ale na rok pôjdem zase aj ja, vieš aké to je ťažké brzdiť a všelijaké otočky, a deti ten strach nevnímajú ako dospelí oni sa tak neboja, to ja som iný posero.

santerra
8. sep 2011

Baby ako často chodíte teraz na poradňu?