icon

Pôrod v októbri 2011

silvia0201
21. jan 2011

Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))

nelynka18
10. sep 2011

pisete o plienkach ja som tiez 8 plienok na den mala vlastne po kazdom papani som prebalovala a maly jedol 8x za den....ja tiez beriem cely balik,ved ostatne si zoberiem naspät domov 😉 inak co idete dnes v sobotu?ja neviem do coho pychnut 😀 tato odisiel na dom a my s riskom lezime na gauci ale co potom ani srnky netusia 😀

nelynka18
10. sep 2011

@bv_alexandra ja som toto mala na nohavickach tiez asi pred 3tyzdnami ked som sa s tym autom tukla....a doktor povedal,ze moze to byt ta zatka,ze moze pomaly odtekat lebo ja som pred ty taky vytok nikdy nemala.....a od vtedy sa mi to este stalo 2krat...

bv_alexandra
10. sep 2011

idem urobiť ranajky, chlebik vo vajíčku mnamky. Dáte si 😀 🙂 😉

bv_alexandra
10. sep 2011

@nelynka18 mne sa to stalo dnes tiež druhý krát prvý krat cca +-2 týždne dozadu. vtedy toho bolo menej ako teraz. odvtedy som nasadila intimku 🙂 😉

nelynka18
10. sep 2011

@bv_alexandra no mozno to bude ona 😉 my mame uz po ranajkach ale ten chlebik mi zavonal az sem 😀

katuska_za
10. sep 2011

@bv_alexandra mne kacerova chodza trva uz tyzden ale nieje to nejake nevydrzatelne.. da sa to prezit a v stredu idem k lekarke tak jej to poviem, ale enzda sa mi to ako nieco vazne lebo aj nelynka18 o tom pisala a je to vraj tym ze babo uz dole tlaci...

katuska_za
10. sep 2011

@nelynka18 mne uz kysne cesticko na osie hnieza takze o robotu som si postarala 😀 ale do upratovania sa mi dnes vaaazne nechce, natahovat sa s kyblami vody a vysavacom , asi to pocka na manzela😀

nelynka18
10. sep 2011

@katuska_za urcite to vazne nie je je to tym,ze babo je dolu a my musime chodit nasiroko 😀 😀 no sikovna a ja co?zeby tiez cosi upeciem 😕 ja som upratovala vcera,takze s tym mam pokoj 😝 pojdem do najka lebo svokre ideme zajtra gratulovat a ze by chcela neaku novu fajnovu kanvicu,tak sa za chvilku asi poobliekame a pojdeme sa prejst ale co do vecera 😕

nelynka18
10. sep 2011

dnes som zacala 38tt a takto prave vyzeram 😨 😅 este v pyzame,tak ten fajnovucky uces si nevsumajte 😀

katuska_za
10. sep 2011

baby uzivate to zelezo? ja mam z neho neskutocnu zapchu tak ho jem len velm sporadicky ☹ dufam, ze tym nemozem ublizit babetku

katy31
10. sep 2011

dobré ráno babenky @nelynka18 no veru.. len ja sa veľmi šetriť ešte teraz nemôžem, malý nastúpil do prvej triedy.. a je to hrozný hyperakťák, tak oddych nehrozí... 😉 veď to poznáš.. keď už máš jedno dieťatko, tak už pri druhom veľmi nepoležíš, neoddýchneš 😀 😀 no tak sa hádam ešte nerozsypeme, nie? A počkáme pekne na október... Potom nech sa sypeme, kedy chceme... 😉 Piješ ten maliník, ja o tom aj rozmýšľam, ale nechcem nič urýchľovať...

katy31
10. sep 2011

@nelynka18 jejj.. krásne bruško.. tiež také dopredu... 🙂

bv_alexandra
10. sep 2011

@katy31 no umna to môže byt veru skôr kvôli skrátenému krčku - konizácia, ale tiež dr povedal že môžem aj prenášať. že ten krčok niekedy je nevyspytateľný 🙂 tak sa nechám prekvapiť. Ja mám 6.10 narodky tak to by už bol aký darček 😀

nelynka18
10. sep 2011

@katy31 aha no tak to mate teraz perne 😒 ale aspon si pri nom doma 🙂 juj ja by som rada bola uz 20.septembra doma z porodnice 😅 mame tu u nas taky velky jarmok a rada by som tam sla uz bez bruska 😅 a trosku sa bojim,ze maly bude zas velky ked tam bude neako moc dlho......keby na druhy tyzden idem bola by som rtada to uz budem mat zacany 39tt 🙂 ano pijem ho uz som aj davku zvysila na 2x denne a nezda sa mi,ze by sa nieco zmenilo 😕

nelynka18
10. sep 2011

@katy31 ved cakam chalana 😀

nelynka18
10. sep 2011

@katuska_za ja jem zelezo ale nic mi nastastie nerobi,skus neake prirodne prehanadlo a vela vlakniny...a povedz to dr.nechti zmeni tabletky.... 🙂

zuzinr
10. sep 2011

@lolko_lenka nie ale pred tym som byvala

katy31
10. sep 2011

@bv_alexandra takže možno to bude septembrovčiatko? 😕 neboj, vydržíte... v najhoršom porodíš 😀 😀 No krásne by ste spolu oslavovali, keby vydržalo.. Ale za to, takto sa môžete osláviť a zabaviť na dva krát 😀

katy31
10. sep 2011

@nelynka18 ty kde už chceš byť 20. 9 doma 😅 neblbni.. to ešte máš čas... 😀 😀 možno porodíš posledný septembrový týždeň, alebo ak je to chlapček, kus prenosíš.... 😉

zuzinr
10. sep 2011

@bv_alexandra no v to dufam ze sa raz osmeli co sa vody tyka jemu ked aj tecie voda po tvaale ri tak je ako sisino stale si utiera tvar aj ked mu netecie. No a na 1 kurz plavania uz chodil ale zatial sa nenaucil plavat ták to asi este raz vyskusame mozno mu to pomoze🙂 Ja som vedela plavat uz ked som mala 4 roky (samozrejme nie tak klasicky ale mohla som ista aj do hlbokej vody) neviem po kom je asi po mm 🙂 😀

bv_alexandra
10. sep 2011

opálila som si ruku olejom 😖 😠 šikovnosť moja vrrrrr

nelynka18
10. sep 2011

@katy31 od 38tt sa moze s kludom rodit tak preto 😉 daj pokoj s tym prenasanim pri riskovi som prenasla 8dni a nikdy viac 🙂 ja len hovorim co by som chcela ale presne som to mame spominala,ze bud budem zrovna v porodnici ked bude ten jarmok,ten je posledny septembrovy tyzden alebo budem 2-3 dni prenasat 😀 pretoze mne to tak vychadza,ze som otehotnela bud 8-10,januara a podla doktora to je 7.januara....tak nechajme sa prekvapit i ked doktor tvrdi,ze este par dni a potom to pojde ale ja mu moc neverim 😀

kucminka
10. sep 2011

@raona a tá mastička Baby love,je priamo na bradavky?Viem že je to v DM,len či to mám hľadať na bradavky,alebo len ako mastičku.

viviem
10. sep 2011

@nelynka18 ale norma porodu je od 38tt+0, takze v norme budes az ked porodis po 17. septembri....este vydrz, tiez by som uz rodila 😀 ....nemaj strach, nebudes vari prenasat, vsak robis vsetko, aby sa uz vypytal na svet 🙂

bv_alexandra
10. sep 2011

ako naschvál nemam doma ani calciovku ani panthenol, myslíte že by som to mohla natrieť avirilovou mastičkou či to asi nie. ? resp čo si na to môžem šupnuť. ☹ 😒

nikolka4
10. sep 2011

@bv_alexandra ahoj ak maš fenistil,či z dubovej kôry gel.alebo studena voda

viviem
10. sep 2011

@bv_alexandra ahoj v podstate mozes dat hocijaku mast, ci krem co je dost mastny

zuzkazv
10. sep 2011

@bv_alexandra pomáha aj obyč soda bikarbona ked si na to dáš a studenú vodu 😉

zuzkazv
10. sep 2011

ahojte baby, čo sa chystáte robiť sobotu?? naši išli na parné mašinky som rozmýšlala či pojdem aj ja ale necítim sa na to 😖 tak možno poobede aspon na ihrisko s riškom vybehnem - tam sú lavičky 😉
@nelynka18 u nás sú trhy 17 - 18.9. tak tam pojdem asi ešte s bruškom ale ty máš šancu ísť s kočíkom 😉

bv_alexandra
10. sep 2011

@nikolka4 z toho všetkého mám len studenu vodu 😀 😀 😀 idem poslať malú do lekárne