Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
@bv_alexandra ja som toto mala na nohavickach tiez asi pred 3tyzdnami ked som sa s tym autom tukla....a doktor povedal,ze moze to byt ta zatka,ze moze pomaly odtekat lebo ja som pred ty taky vytok nikdy nemala.....a od vtedy sa mi to este stalo 2krat...
@nelynka18 mne sa to stalo dnes tiež druhý krát prvý krat cca +-2 týždne dozadu. vtedy toho bolo menej ako teraz. odvtedy som nasadila intimku 🙂 😉
@bv_alexandra no mozno to bude ona 😉 my mame uz po ranajkach ale ten chlebik mi zavonal az sem 😀
@bv_alexandra mne kacerova chodza trva uz tyzden ale nieje to nejake nevydrzatelne.. da sa to prezit a v stredu idem k lekarke tak jej to poviem, ale enzda sa mi to ako nieco vazne lebo aj nelynka18 o tom pisala a je to vraj tym ze babo uz dole tlaci...
@nelynka18 mne uz kysne cesticko na osie hnieza takze o robotu som si postarala 😀 ale do upratovania sa mi dnes vaaazne nechce, natahovat sa s kyblami vody a vysavacom , asi to pocka na manzela😀
@katuska_za urcite to vazne nie je je to tym,ze babo je dolu a my musime chodit nasiroko 😀 😀 no sikovna a ja co?zeby tiez cosi upeciem 😕 ja som upratovala vcera,takze s tym mam pokoj 😝 pojdem do najka lebo svokre ideme zajtra gratulovat a ze by chcela neaku novu fajnovu kanvicu,tak sa za chvilku asi poobliekame a pojdeme sa prejst ale co do vecera 😕
baby uzivate to zelezo? ja mam z neho neskutocnu zapchu tak ho jem len velm sporadicky ☹ dufam, ze tym nemozem ublizit babetku
dobré ráno babenky @nelynka18 no veru.. len ja sa veľmi šetriť ešte teraz nemôžem, malý nastúpil do prvej triedy.. a je to hrozný hyperakťák, tak oddych nehrozí... 😉 veď to poznáš.. keď už máš jedno dieťatko, tak už pri druhom veľmi nepoležíš, neoddýchneš 😀 😀 no tak sa hádam ešte nerozsypeme, nie? A počkáme pekne na október... Potom nech sa sypeme, kedy chceme... 😉 Piješ ten maliník, ja o tom aj rozmýšľam, ale nechcem nič urýchľovať...
@katy31 no umna to môže byt veru skôr kvôli skrátenému krčku - konizácia, ale tiež dr povedal že môžem aj prenášať. že ten krčok niekedy je nevyspytateľný 🙂 tak sa nechám prekvapiť. Ja mám 6.10 narodky tak to by už bol aký darček 😀
@katy31 aha no tak to mate teraz perne 😒 ale aspon si pri nom doma 🙂 juj ja by som rada bola uz 20.septembra doma z porodnice 😅 mame tu u nas taky velky jarmok a rada by som tam sla uz bez bruska 😅 a trosku sa bojim,ze maly bude zas velky ked tam bude neako moc dlho......keby na druhy tyzden idem bola by som rtada to uz budem mat zacany 39tt 🙂 ano pijem ho uz som aj davku zvysila na 2x denne a nezda sa mi,ze by sa nieco zmenilo 😕
@katuska_za ja jem zelezo ale nic mi nastastie nerobi,skus neake prirodne prehanadlo a vela vlakniny...a povedz to dr.nechti zmeni tabletky.... 🙂
@bv_alexandra takže možno to bude septembrovčiatko? 😕 neboj, vydržíte... v najhoršom porodíš 😀 😀 No krásne by ste spolu oslavovali, keby vydržalo.. Ale za to, takto sa môžete osláviť a zabaviť na dva krát 😀
@bv_alexandra no v to dufam ze sa raz osmeli co sa vody tyka jemu ked aj tecie voda po tvaale ri tak je ako sisino stale si utiera tvar aj ked mu netecie. No a na 1 kurz plavania uz chodil ale zatial sa nenaucil plavat ták to asi este raz vyskusame mozno mu to pomoze🙂 Ja som vedela plavat uz ked som mala 4 roky (samozrejme nie tak klasicky ale mohla som ista aj do hlbokej vody) neviem po kom je asi po mm 🙂 😀
@katy31 od 38tt sa moze s kludom rodit tak preto 😉 daj pokoj s tym prenasanim pri riskovi som prenasla 8dni a nikdy viac 🙂 ja len hovorim co by som chcela ale presne som to mame spominala,ze bud budem zrovna v porodnici ked bude ten jarmok,ten je posledny septembrovy tyzden alebo budem 2-3 dni prenasat 😀 pretoze mne to tak vychadza,ze som otehotnela bud 8-10,januara a podla doktora to je 7.januara....tak nechajme sa prekvapit i ked doktor tvrdi,ze este par dni a potom to pojde ale ja mu moc neverim 😀
ako naschvál nemam doma ani calciovku ani panthenol, myslíte že by som to mohla natrieť avirilovou mastičkou či to asi nie. ? resp čo si na to môžem šupnuť. ☹ 😒
ahojte baby, čo sa chystáte robiť sobotu?? naši išli na parné mašinky som rozmýšlala či pojdem aj ja ale necítim sa na to 😖 tak možno poobede aspon na ihrisko s riškom vybehnem - tam sú lavičky 😉
@nelynka18 u nás sú trhy 17 - 18.9. tak tam pojdem asi ešte s bruškom ale ty máš šancu ísť s kočíkom 😉
@nikolka4 z toho všetkého mám len studenu vodu 😀 😀 😀 idem poslať malú do lekárne

pisete o plienkach ja som tiez 8 plienok na den mala vlastne po kazdom papani som prebalovala a maly jedol 8x za den....ja tiez beriem cely balik,ved ostatne si zoberiem naspät domov 😉 inak co idete dnes v sobotu?ja neviem do coho pychnut 😀 tato odisiel na dom a my s riskom lezime na gauci ale co potom ani srnky netusia 😀