Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
ahojte som doma z poradne, vsetko ok, krcok potvora drzi, stale len na spicku prsta otvorena, nejako sa to nechce pohnut ani o kusok dalej, tiez si uz pripadam nemotorna,a zavadziam si, nevladzem nic, a ani sa mi nechce, dnes musim varit a aj to som zvedava kedy sa dokopem, test na steptokoka negativny, aspon nieco co nemam a bola som aj na pasoch a tiez pohoda, ziadna kontrakcia
@bv_alexandra no to ze farebne vlasy nechytaju vsi je vymysel, bo najlepsie su sampony na vsi. V skole kde som ucila, mala jedna dievcinka na 1.st. vsi a mama jej na to dala peroxid, mala vyzerala otrasne a vsi ostali ☹ ja ked sa nahodou vyskytli vsi ci na mne ci na niekom z rodiny, najlpesie zaberali sampony a take spreje co sa striekaju priamo na pokozku hlavy a potom sa vsi vycesu... 🙂 Tak vela stastia so vsami 😀 😀 😀 nech su rychlo prec 😎
@nelustek aj ja by som bola najradšej keby to tak malý nevnímal ale pochybujem že sa tomu dá vyhnúť, a malého asi dlho nebude baviť, kúpkať a natierať riťku 🙂 myslím že sa na to raz kukne a zobere ocina do izby hrať sa s autami 😀 ale dievčatko to asi bude baviť viac, bratova dcéra im tak pomáhla s malou že ked šla na prázdniny tak nevedeli čo si bez nej počať 😉
@katuska_za Tehotenstvo mam viac menej bezproblemove, pekne som si to uzila, ale teraz ku koncu uz mam toho dost, najradsej by som sla hned rodit! Napriek tomu, ze nemam obrovske brucho sa citim ako kosatka vyvrhnuta na plytcine 😝 okrem toho sa bojim, ze budem mat velke mimi, lebo ja som mala cez 4,1kg ked som sa narodila a muz tiez nie je ziaden trpaslik, tak by som rada aby vysiel von kym bude mat este znesitelne rozmery 😀 A ty ako? vidim, ze meno ste uz vybrali, my este nie, ale v uzsom vybere su Alexander Maxmilián alebo Igor, asi sa rozhodneme az v porodnici
Cavte baby
tak noc bola ok, len raz na WC aj to nad ranom okolo 5,00 takze super 😀
Mam to akurat za 40dni, ale mam taky pocit, ze by to mohlo byt aj skor, bo som uz veelmi neskladna a pripadam si velka 😉 uvidime, TP mam toho 22,10. ale podla pohybov mi to dala na 3.okt. tak uvidime... sice este nemam nic pripravene keby nahodou.... tak musim makat, bo nahodou to pride a co potom? aspon tu ttasku musim dat do kopy 😀 v piatok mi prisiel zupan co som si objednala, ale dnes som ho poslala spat, bo bol taky strasne tmavy fialovy a hruby.... inak krasny a makucky, ale ked si predstavim ako som sa po 1.porode furt potila ako prasa a v tej nemozke bolo prekurene a neskutocne horuco asi by som tam zdochla... 😖 tak pojdem do mesta a hadam si tu najdem dajaky svetlejsi a hlavne tensi 😀 a vy ste si ake zupany zbalili a kolko nocnych kosielok?
@misic To my sme mali vši nie Alexandra 😀 😀 😀 ona mi len radila. Ale máš pravdu peroxid by som malej 8 ročnej dcére veru nedala, ja som myslela len šampón nejaký taký akú farbu vlasov má na pár minút, ale to až by ozaj zlyhali všetky metódy. Ten difusil je ešte sprej čo aj nám dávala mamina, ten sa mi zdá, že zaberá, ale neskutočne smrdííííí!!!Mňa len štve, že ak ich majú v triede a triedna nenapísala rodičom, aby spravili prevenciu, tak ja som ju včera a dnes ráno poslala do školy bez vší, ale ako príde zase odtiaľ... 😠
Aj na Teba sa lepili ako na pani učiteľku? Inak včera som si aj ja oprala taký saténový župan čierny s malými bodkami, lebo my máme len také hrubánske tie chlpatkové.
ahojte..prave som prisla z ultrazvuku a som odchadzala odtial zo zmiesanymi pocitmi kedze mi oznamili ze moje druhe dieta bude zase velke uz teraz ma priblizne ze 4300g ☹ tak si stale dookola davam otazku preco mam stale take velke deti ☹ a je mi ztoho doplacu ked citam ake vase deti maju vahu a ake moje bude mat tak uz na 99% som presvedcena ze ma cisarak neminie tak sa idem pobalit a ked pojdem v stredu do poradne budem chciet aby si ma tam uz aj nechali lebo keby som este mala dalej cakat tak bude maly aj 5kg 😢
@zuzaxa ja som si davala bacha ale raz si pamatam, ze ma tak podozrivo svrbela hlava, to som ucila aj v cisto romskej triede tak som si preventivne umyvala hlavu samponom a vsi som nakoniec nevidela, mozno nejake vajicka tam boli, ale nastastioe vsi som mala len ako skolkarka a ziacka... 🙂
@bv_alexandra prepac to bolo pre zuzaxa 😉
@natalii6 fiha, tak to mal peknu vahu a si rodila normalne?
Inak svagrina mala tiez obe deti nad 4kg a ona je taka drobna a porody mala skvele, len tak tie deti "vyplula" 🙂 ine baby mozno aj s malymi babatkami sa niekedy natrapia omnoho viac. Neboj sa, doktori rozhodnu a urobia to najlpesie pre teba aj maleho... 🙂
@nelustek mna tiez pred tym maly vedel pekne silno kopnut do rebrie teraz kopo v okolo pupka ale zas to cikanie 😀 moj dr.zas stale hovovri,ze hlavicka nalieha afurt,ze uz to zachvilku bude ale prd....babo si urobi ako chce ono 😉
@katuska_za no cvicis co? 😀 ja sa zaucam na krstniatku bude mat 3 mesiace 😵 hej hej to oblecko uz sa tesim...a ako dopadli vysledky?
@zuzkazv ved aj ja az vtedy....pozicam od mami jedny ona nosi 40 a ja 38 takze poziciam si od nej 😀 ani nevrav male vonave,mäkucke baby 😵
@natalii6 ahoj,ja sa tiez bojim,ze nase babo bude velke,lebo som mala termin porodu 6.10 a v 30tt mi povedali ze to bude okolo 26.9 lebo je o 2tt vecsia...uz vtedy mala okolo 2100g a doktorka povedala,ze bude velka.moj mm mal 4500 ked sa narodil tak dufam,ze ona nebude mat az tolko..uz rozmyslam,ze by som najradsej isla na cisarsky,lebo sa bojim,ze ju ani nevytlacim 😒
baby poradte,ktore meno sa vam viac paci?Ema alebo Noemi? neviem sa rozhodnut,lebo ja ju uz teraz volam Ema a mm chce strasne Noemi...ked sa ma v nemocnici opytaju na meno tak este tam sa asi budem rozhodovat. aj ma napadlo ze by som mm prekvapila a povedala ked sa narodi,ze bude Noemi,strasne by sa potesil..priezvisko Novakova. co myslite????
@natalii6 ja som bola na uzv v 33tt a maly mal uz vtedy 2800g ... Za tri tyzdne pribral 1200 g.... Zajtra idem zasa, tak som zvedava.... Podla dr. bude mat pri porode do 5 kg.... Ale ja budem rodit sekciou, aj prvy som tak mala, dcera sa narodila v 38tt a mala 3650g a ani zdaleka nemala tie priebezne vahy take velke ako ma teraz maly....
Ahojte.No dnes bola strašná noc.Od pol štvrtej som mala bolesti každé dve minúty a strašne ma boleli kríže.Už som si myslela, že porodím.Našťastie magnézko pomohlo a po čase to prešlo a trochu som sa vyspala.No a rano o pol siedmej znova skoro ma šľak trafil.Tak som nabehla k svojej doktorke a mám prísny kľudový režim.Takže žiadne upratovanie ani nič podobné.Začínam sa otvárať a ja nechcem riskovať lebo ešte je dosť skoro na pôrod.Myslíte si, že by to mohla spôsobiť ostružina malinová.Vypila som ju ale v sobotu poobede alebo to bude od umývania okien.
no baby už som dožehlila, pre malú už mám všetko pripravené aj vankúš je už prichystaný aj oblečko v ktorom pojde z pôrodnice a mm teraz volal že kočík už má v aute tak som naň zvedavááááá, tak sa malá može už pýtať na svet 😵 jediné čo mi hcýba je taška do pôrodnice aby som sa mohla konečne zbaliť

No ten vetrisko to už čo je, nám tu ide polámať topole.... 😠 😠 😠 a slnko nikde