Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
Ahojte, robili vam uz testy na streptokoka? Mna objednal doktor az o tri tyzdne a to budem uz v 37- 38 tyzdni a zda sa mi to neskoro...
chcem sa vás opýtat spolutehulky aký hmotnostný prírastok máte cca od júla do teraz. ja ani kilo. Dr. mi včera povedala že to nevadí. Máte to tiež tak niektorá? 😉
@zuzanazuzana podívej... a že fakt s tim nemohli vyrukovat dřív, co? ale on jde ten císasř i s lokálkou, ne? no, nevim, nemám s tim zkušenosti, ale já bych s lokálkou z toho sálu odlezla... asi ti moc sil nedodám, protože jsem příšernej srábek -nechávám si umrtvovat všechno.. každopádně jsi hrozně statečná, takžeto zvládneš jakkoliv 😎
@bv_alexandra bledá závist.. nakynu o kilo za měsíc a jak malé tlačí na žaludek, tak ani moc nejim-- fakt ironie
@bv_alexandra myslíš bábätka, alebo tvoj?
môj príraastok 😉
@bettyx ja som bola bez neho iba jeden den - odisla som v noci o 1dnej, a vratila som sa vecer okolo 9tej... to som bola v kladne v praci, odovzdat matersku, a na 600km cestu tam a 600km naspat sa mi ho nechcelo brat 😒 ale zvladol to... a ja rozmyslam ze ci ho vezmu na navstevu za mnou... vsak uvidime ako to dopadne ,, aj mne vravia, ze si aspon chvilku od neho oddychnem 😉
@bv_alexandra tak ja priberam stale... ale tak ja som nikdy nebola ziadne tintitko... vzdy som mala nadvahu, za minuly tyzden som pribrala pol kg... ale este stale mam o 6kg menej nez pri prvom,,, ale to moze este stupnut 😠 😀
@bv_alexandra fúha, tak ja od júla priberám kilo skoro každá týždeň...dovtedy som pribrala 6 kg a teraz mám +14kg...a to ani nejem, práveže menej, asi sa nalievam 😒
no ja ked som si pozerala tehu knizku tak som vlastne prišla nato že 26.7 mám striedavo 69 abo 70 . a pritom dovtedy som priberala začínala som na 60kg
@missy97231
@tinika ja to tiez mam tak ,hore tvrdne dole nie, a uz dlho to mam takto
@baby213 aj ja som lezala v 20tt skoro mesiac s nohami hore,lebo krcok sa skracoval, mne sa zda ze doktori sa len istia aby sa nieco nestalo ale aj tak kazde telo reaguje inak, pre mna je paradox ze do siesteho mesiaca mi stale nieco bolo,nic som nesmela a teraz mi je najlepsie ku koncu
@baby213 vysledky uz vies, ci ako dlho trva kym povedia?
mne robil minuly tyzden, ale tento tyzden som uz bola v poradni v nemocnici, nie pri svojom Mudr, takze neviem vysledok... ale snad kebyze bolo nieco zle, tak sa ozvu.. ci ako? 😒
@bv_alexandra no ja mám práve že od leta asi najviac-cca 4kilá.Doteraz som pribrala 9kilov. 😉
ahojte,,,tak po dlhej dobe som dnes prespala celu noc bez chodenia na wc...uzasny pocit....s tymi detmi je to trosku komplikovanejsie...predtym mi bolo jedno...ci ma aj 5x poslu domov , ze falosny poplach...teraz si to neviem veru predstavit..asi si to ani nemozem dovolit burcovat celu rodinu....dost sa toho obavam ...ale viem ze asi najlepsie bude maleho ani nebrat do porodnice na navstevy..ten jeho plac by mi moc neulahcil pobyt a skusim kupit aj nejaku tu hracku akoze od sestricky na prichod domov....lebo myslim, ze to stale nechape, ze uz nebude sam.....inac aj vy ste take neobratne? mne sa za cele tehotenstvo podarilo uz 3x strieskat sa na zem...pred par dnami zo schiodiska..zle som dostupila mna posledny schod...ale nic mi nebolo mala sa hybe statocne takze som ani k dokimu nesla...no uplne teliatko je zo mna....na jednej strane by som to uz mala najradsej za sebou..a na druhej si myslim ze este koli zdraviu malej musim potiahnut aspon 2 tydzne...
@nelustek netusim kolko vazilo, ale nebolo tazke aspon podla mna... strasne laty chlapcek 🙂
Ahojte, tak poradnu mam za sebou, vsetko bolo uplne v poriadku napriek tym bolestiam co mam v slabinach a lonovej kosti. Hrdlo zachovale a uzavrete a cez klernbu vraj hlavicka nalieha na vchod - to mi napisal do knizky. na kontrolu zas 28.9. ale uz mam zacat chodit na monitor do nemocnice a dokonca uz aj tento tyzden takze v piatok tam nabehnem. Ako to vyzera a ako dlho to trva? co sa tym vlastne zistuje? viem, ze uz ste o tom pisali ale nechce sa mi to hladat tak ak by bola niektora taka zlata a napisala mi budem vdacna... 😅
Ahoj dievcata! mna dnes od rana bolia krize a brucho ako pri menstruacii, ale inak nic, tak neviem ci mam plasit, alebo cakat 😕 neviem sa na nic sustredit, len sa stale pozorujem co sa deje, dufam ze nie som moc hystericka 🙂
@d_anica krize a bolesti ako pri menzese mavam uz dlhsiu dobu... ale u mna su to iba poslickovia, kedze po vcerajsej poradni furt nic nove,,, ziaden pokrok zeby sa mala chystala skorej 😀
@katuska_za mne uz robili monitor dva krat. Dostala som dve sondy na brucho, jedna kontroluje cinnost maternice, druha prietok krvi pupocnikom a este som dostala take tlacitko do ruky, ze mam stlacit zakazdym ked sa mimi pohne. a sedela som tam asi 20 min.
@missy97231 chjo, ja som si uz robila nadeje, ze sa zbavim pupka 😅 citim sa uz hrozne nemotorna, tak ma nic nebavi... ja mam prave poradnu az o tyzden a neviem sa dockat co mi povedia...
@d_anica dakujem, a su tam aj v piatok? vraj tam treba ist doobeda a kedykolvek, cas presny mi nekazala, len snad tam nebude vela mamiciek a nebudem dlho cakat...
@bettyx ...juj...ja sa bojim aj lokalnej, tak mi operovali koleno a mali dost zo mna......som mnou je to velmi tazke....nie nadarmo aj v karte mam napisane, ze mam strach z bielych plastov....a to si zober, ze som chodila na zdravotnu skolu a ked sme mavali prax, tak som odpadavala pri vsetkom...pri odberoch krvi, pri porodoch, dialyze ,pitve atd atd atd.....ja som mohla len postele prezliekat!!!!!!
@kucminka ....vdaka za slova, si zlata....dufam, ze im neuteciem odtial.......ved bude pri mne priatel a kebyze bude sekcia, tak ma este rychlo predtym ukludni......aj pri umelom mohol byt so mnou tesne pred narkozou a velmi mi to pomohlo!!!!!!.....no aj mne tvrdne brucho iba nad pupkom, ale u mna je to mozno tym, ze ja uz mam pod pupkom vela slaniny!!!!
@d_anica ako som napisala... u mna su to poslickovia ,,, mozno u teba to uz bude ine . ale este mas cas aspon ten tyzden dva by si mohla vydrzat 😀
@katuska_za ja som bola na monitore uz viackrat, pri prvom,,, a teraz pri druhom raz.. ja som ziadne tlacitko nemala v ruke na pohyby maleho 🙂 a teraz som lezala na chrbate,,, tak to bolo dost vyzdrzat,, ale inak v pohode, kedze som bola hore uz od pol 6stej, som skoro tam zaspala 😉

@missy97231 tak to jsem ráda že nejsem v tomhle sama.. každý mi doma řiká ať se na to vybodnu, že se to vyřeší samo jako všechny velký věci.... no jo, ale když ono to nejde... ještě jsme bez sebe neztrávili větší čas -jen jedno jediný odpoledne a bylo to strašný! brečela jsem od jeho návratu do usnutí... už se vidim teď.. jsem řikala že ani nebudu moct domů zavolat, protože jak bych ho slyšela, tak by byl konec...
Zatím provádíme cvičení -řiká mu máma-neni-doma..... zkoušíme ho každý den dávat k babičce, nebo tetě.. zatím to zvládá pokud mě nevidií odcházet..
@nelynka18
@tun1ska
děkuju holky... asi to teda tak dopadne že si o to řeknu, ale asi mi bude značně trapně..