Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
@zuzkazv podla mna sa nemusis bat ze by si prenasala, ved kazde tehotenstvo je ine, to ze si bola predtym skor otvorena este neznamena ze teraz to bude mat taky isty priebeh...ako pise misic, otvorit sa mozes aj za par hodin a hned porodit, alebo mozes byt trochu otvorena dva mesiace a este aj prenasat...
tak ja som si volala o streptokoka... vysledok negativny 😉 tak fajn, aspon som spokojna ...
neviete co v tehu knizke znamena RI v a. umbilicalis
SD v a. umbilicalis.
Mam tam pisane nejake cisla tak by som chcela vediet co to je.Dakujem
@nelustek ani ja sa neotvaram mne sa len krcok zacal vstrebavat a i to sa zastavilo...ja som to hovorila ze my budeme po termine 😀 😀 ale mozno ako to misic pisala,otvorime sa hned a hned aj porodime....mne by ano prenasanie nevadilo ale ja nechcem tu hnusnu vyvolavacku 😒 snad to pojde samo 😉
@nelynka18 ja skusenost s vyvolavackou nemam... to viac boli, alebo?
teraz sa malej stikutalo,,, a kopala... dost to uz aj boli, ze sa musim vystierat 😉 inak v porovnani s Davidom,,, to som nieco take nepoznala... on ked bkopnul, tak to bolo take "ohladuplne" kopnutie 😀 nikdy som nechapala, ako ze"kopance" mozu boliet 😀
@nelustek to hej 😉 moc sa nesmejfuci opacny smerom nie na moje okna v izbe a v splani ale na kuchynske a to som neumyvala nastasie 😀
@missy97231 mna to pri riskovi tiez tak nebolelo ked tak kopal ako teraz dominik je kludny ale ked kopne tak auuuu.....no ked ti daju vyvolavacku,tak bolesti pridu hned a velmi silne lebo ti vlastne daju umele latky na vyvolanie porodu....ziadne rozbiehnie sa pomaly ale kned a silne auau 😒
no,,, tak to dufam, ze ziadna vyvolavacka nebude ani tentokrat 😉
aj u nas sa rozlialo, a poriadne 😖 co budem s davidom robit ked sa zobudi,,,, netusim 😒
Buduce maminy prosim poradte kde ste kupili ten malinikovy caj a ako ste si ho pytali ako caj z ostruziny malinovej? ja som dnes mm nakazala nech mi ho kupi a v troch lekarnach ho odbili ze taky nemaju 😠 a v stvrtej mu ponukali milford malina-ostruzina 😒 to asi nebude ono ze?
@nelustek @nelynka18 Vy by ste išli už aj rodiť a ja ako mi včera povedal, som sa zľakla, že čo už tak skoro, ja že stále máme čas, ani pobalená ani vecičky popraté ani postieľka nachystaná. 😀 😀 😀 Zato tie fofry odvčera...
Som si pospala a teraz sa mi vôbec nechce nikam ísť, a o 15.00 je malá nastúpená v škole a ideme na anglinu do mesta.... Tu sa zamračilo.... Pozdravujem Vás obidve vyvolávačky a urýchlovačky bábätiek!!!!! 😀 😀 😀 CMUK
Som zvedavá koľko budete prenášať!!!!! 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@missy97231 Ja som mala vyvolávačku pri malej ako prvorodička a bolesti nikde až keď mi plodovú vodu praskol doki a to do hodiny som už aj malú mala....
caute dievcata...dneska som bola skoro 2h v nemocke najprv som cakala na prednostu a potom v poradni a teplo na chodbe ako das 😠 a to ma nechali este dost dlhu chvilu v kabinke a tam este hnusnejsie teplo som myslela ze tam skapem 😠 a dopadla som tak ze v Pondelok idem na cisarak takze to uz budem mat konecne za sebou aj ked mam vlastne take zmiesane pocity 😉 ale dnes mi teda nebolo na 2x od skoreho rana ma bolelo brucho ako pri mrche potom mi bolo dako nevolno a este ked sa maly hybe som myslela ze ma roztrhne ☹ ...potom sme isli do Tesca som kupila dudle 2ks z8,80na 2,20 a flasku z14na 3,20 a vselico ine no nekup to 😉 a to telo ma uz zabija 😠 ale nastastie sa trosku rozprsalo tak sa hned lepsie dycha 😉 teraz rozmyslam ci ist spat alebo zehlit 😀
@zuzaxa tak ta vyvolavacka ucinkuje asi na kazdeho inak 🙂
vcera v poradni tiez bola holcina so mnou, tak sa otvarala od 33tt, vcera bola 37+2, o den mala skorsi termin... sla do ambulancie predo mnou... vysla cela rozklepana, ze ide rodit 😀 ze uz je otvorena na 6cm... tak sme ju este utesovali, ze to dopadne dobre,,, nech neboji. Uz cakali 5te babatko 🙂 tak zrejme v utorok sa s nou uz nestretneme... uz ma asi odrodene 😀 ale tiez sa strasne zlakla, aj ked to viacmenej uz cakala... ale co uz. snad to dopadlo dobre a ona maleho uz ma pri sebe 🙂
@natalii6 a z akeho dovodu ides cisarskym? mna tiez moj doki poslal do nemocnice uz do poradne, ze nech sa rozhodnu ci pojdem normal alebo cisarskym... zatial nepadla absolutne rec o tom, ze by zvazovali cisarsky.. neviem, ci sa opytat, ci ako??? ja som iba 2roky a mesiac po cisarskom, tak mam aj obavu kvoli jazve...
@natalii6 tak ty už v pondelok budeš mať bábo pri sebe 😵 držím palce nech to dobre dopadne, jaj ale ti zavidím že vieš kedy to príde 😉
@nelustek u vás prší??? tu je horúco ako na ibize 😠 už mi to lezie krkom stále hlasia že dážd a ochladenie a tu furt 28 stupňov a slnko, ako pršať by nemuselo ale tak 23 stupnov by som prijala 😉
@missy97231 teda to musel byť pre tú mamičku šok že na 6cm 😲 , aspoň to bude mať rýchlo za sebou
@zuzkazv vsak hadam uz to ma za sebou... to bolo vcera doobeda 😉 a ziadne bolesti, nicc... ze v noci trochu bolelo brucho, ale nic viac, tak to bol sok 😀
@missy97231 tak preto lebo maly uz v pondelok mal cez 4kg a druhy dovod ze som nizka a plod je velky a tento isty dovod mi povedali aj pri prvom
@natalii6 jeej... tak to uz je riadny valibuk 🙂 mne vahu este ani raz nepovedali 😒 tak to mas uz za par 😉
@zuzkazv dakujem pekne..mam take zmiesane pocity z toho vsetkeho ale najviac sa bojim tych bolesti co potom co prestanu ucinkovat tie oblbovaky nastanu..a myslim si ze rano po vysetreniach asi hned pojdu nato tak do obeda to uz budem mat zasebou..a teraz mi zase prislo luto ze mojho druheho drobca opustim aj ked to bude len na par dni ale som zvyknuta byt stale snim tak sa obavam ako v Pondelok nez odidem budem 😢 kedze uz teraz som sa 😢
@missy97231 ano valibuk keby som mala tretie tak to uz by bolo asi na knihu rekordov 😀 ..lekar rozymslal ze by si ma tam uz aj dneska nechali ale kedze som ranajkovala a zajtra je sviatok a v piatok maju nejaku konferenciu tak to nechal na pondelok..neboj ani sa nanazdas a aj ty to budes mat za sebou 😉
@natalii6 chápem tvoj strach a to že nechceš opustiť malého ja mám tiež mindrák z toho ako začnem rodiť aby ma malý nevidel v nejakých veľkých bolestiach a aby to nebolo v noci že by sme ho museli budiť a tak, ono je to oveľa jednoduchšie ísť porodiť prvé ale neboj v pondelok máš aj svojho druhého drobca pri sebe a v piatok ťa možno pustia domov a už budete všetci spolu 😉 😵
@natalii6 a davidko mal kolko ked sa narodil? ides spinal, ci celkova?
tiez premyslam nad tym ako to vydrzime s davidkom od seba 😉

@zuzaxa ty jedna,ty sa mas,ze vam to takto pekne pomalicky ide 😵 dufam,ze keby cosi hned nam napises
@zuzkazv v pohodicke idem 😀 kym som taka rozbehnuta 😀