icon

Pôrod v októbri 2011

silvia0201
21. jan 2011

Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))

nelustek
14. sep 2011

@zuzkazv su tu u nas prehanky a trochu sa ochladilo,tak je fajn a konecne sa da vyvetrat 😉

d_anica
14. sep 2011

@missy97231 my sme dnes nakoniec boli u lekara, lebo bolesti neustavajuce cely den. Vysledok: krcok skrateny na 2cm a otvoreny cez 1 prst. Vraj nemame byt prekvapeni ak to pride 😕 , ale ze ak sa to zastavi este mozme aj prenasat 🙄 Tak teraz neviem co si z toho vybrat, asi zaleziem do postele a necham to na prirodu 😀

gianni
14. sep 2011

@misic dakujem za povzbudenie 😉

gianni
14. sep 2011

ahojte,hlásim sa z nemocnice,zatial mi dali na tie prietoky nejaké tabletky na vyživovanie a aby malo viac kyslíka tak uvidíme,zatial pa-pa a držte sa

nelustek
14. sep 2011

@gianni tak super a ake si mala cisla ohladne prietokov.Ja som si to akurat teraz pozerala

gianni
14. sep 2011

@nelustek včera v poradni mi povedal že 36 myslím a kolko má byť?

jana0706
14. sep 2011

@natalii6 tak budeme v pondelok na teba mysliet, urcite to dobre dopadne, snad ta to tentokrat nebude tak boliet potom, a hlavne ze uz budes mat babatko pri sebe 🙂

nelustek
14. sep 2011

@gianni no to prave neviem ja mam v knizke pod RI umbilicalis 0,47 a SD umbilicalis 1,97 mas aj ty taketo nieco v knizke?

nelustek
14. sep 2011

@natalii6 drzim ti palce budem na teba mysliet v pondelok 😲 😉

nelustek
14. sep 2011

Bude zajtra otvoreny kaufland? ci mam bezat do obchodu...

bettyx
14. sep 2011

@missy97231 ty jo, tak v tom mám jasno.... on za mnou přijde až na propouštění, protože jinak bychom řvali oba.. tak si přijede vyzvednout sourozence i se mnou..
a pracuješ v Kladně? jako v Kladně u Prahy??? já bydlim kousek od kladna!!! do Prahy to mám blíž, ale do Kladna je to delší asi o pět minut 🙂

bettyx
14. sep 2011

@zuzanazuzana to jsi dobrá! 🙂.... zdravotní škola se syndromem bílýho pláště -fakt dobrý.. ale co, tak hlavní je že jsi to udělala! no ne????
a neboj, jestli bude přítel s tebou, tak se to zvládne líp! on ti pomůže... můj manžel je srabík -ten řek na rovinu že se mnou půjde když na tom trvám, ale že tam v žádny případě jít nechce a vždycky když se ho zeptám jestli si to nerozmyslel, tak vypadá jak hromádka neštěstí a že tam fakt nechce.. tak jsem se tu právě ptala jestli mi nějaká sestřička třeba to miminko vyfotí -mě to přijde hrozně trapný si o to říct, ale nechci o tu fotku přijít -Štěpík ji má taky

bv_alexandra
14. sep 2011

Dnes som bola na prednáške o PEDA. No stále nie som pre nu rozhodnutá. Už ste niektorá rodili pomocou nej. Ten vpich ked to pichajú bolí? či nie? Je mi uplne jasné že pôrod je bolestivejši ale ja a môj strach z ihiel toto robi. 🙂 😉 A to som chodievala darovať krv kedysi 😀

natalii6
14. sep 2011

@nelustek dakujem...a ten kaufland bude urcite otvoreny 😉

natalii6
14. sep 2011

@jana0706 dakujem..uvidim ci ta bolest bude znesitelnejsia a este ked si predstavim tie kapacky ach hruza nie ze by som sa ich bala ale mat ich niekolko denne nic moc 😠 a ked mi nedaju jest zase 3 dni ako 1x tak to tiez nic moc ale aspon schudnem 😀

natalii6
14. sep 2011

@missy97231 Davidko mal 4240g ale ked mi ho prvy x ukazali moje prve slova boli ze ved nie je taky velky 😀 a pojdem asi spinal aj 1x som ho mala a asi by som celkovu ani nechcela 😉

natalii6
14. sep 2011

@zuzkazv neveim preco to u mna tak je ale bolesti sa neobavam lebo ani pri davidkovi mi nic nebolo len ma prijali a an druhy den operovali tak si myslim ze aj tentokrat tak dopadnem aj ked som v kutiku duse dufala ze zazijem normalny porod no ale hold priroda to zariadila inaksie..a na pondelok som k malemu zabespecila sesterku aby mi muz pomohol z taskou ale aj tak mi bude velmi smutno je to moj cecusik 😉 ale vask z tatinom to zvladnu a ked pridem domov ho celeho vybozkavam 😀 a este mu donesiem aj surodenca 😉 a dufam ze ma pustia co najskor budem ich prehovarat o106 😀

renatkas
14. sep 2011

baby neviete mi poradit? dnes skoro vobec necitim malu, pred tym mi isla skoro z brucha vyskocit a dnes sa len par krat pomrvila aj to az teraz niekedy o 16-tej, co myslite mam s tym ist k lekarovi alebo este mam pockat? Nie je to nejake divne ze doteraz sa mrvila ako o zivot a zrazu len take jemne pohyby a strasne malo? Ale stikutku mala asi 3x...

natalii6
14. sep 2011

@zuzaxa ahoj citam ze aj teba caka v pondelok cisarak ako mna tak drzim palceky aby vsetko super dopadlo 😉

nelynka18
14. sep 2011

@baby213 ja som ho kupila v bioobchode 😉
@zuzaxa ale nie ja to neurychlujem,len robim neake kroky k tomu aby som potom nemusela ist znova na vyvolavacku,ble to uz nechcem 😒 tak nestras a snad nebudeme prenasat 😉
@natalii6 jeee ako ti tisko zavidim,ze uz uvidis mimco v pondelok,klop-klop nech je vsetko tak ako ma byt 😉

katy31
14. sep 2011

@renatkas ja som dnes riešila to isté.. od rána mám pocit, že sa hýbe strašne málo.. a tiež rozmýšľam, či nezájdem na pohotovosť.. len sa tak dva krát pregúľal na obed... 😖

nelynka18
14. sep 2011

@bv_alexandra myslis epidural hej 😨 ja som to vobec necitila 🙂
@renatkas tazko povedat....mne dr.povedal ze keby sa mi nieco taketo stane mam si lahnut vklude sama a ak napocitam do hodiny 10 pohybov,od kopanca po stuchnutie alebo len pretocenie malo by byt ok.....ale ak sa ti nieco nezda radsej si zajdi a mas istotu...alebo zjec nieco sladke ci koreniste aby si male donutila sa prebrat alebo ju riadne pomrv ze co sa bude diat 😒

nikolka4
14. sep 2011

akou rýchlosťou sa to už každej blíži,zachviľu tu budeme písať o babätkách a nie ťažkostiach že sa ledva hýbeme a o pohyboch a kopaniach 🙂 len nech sme všetky zdravé a hlavne naše bábätka 🙂 Už teraz mi je smutno,že bude malá na pár dni s mužom,ale potom tá radosť ked dojdeme domou,je to už iné ako mať prvé dieťa.Tiež nechcem aby ma videla ako sa trapim v bolestiach.Pri malej som mala bolesti aj s porodom za cca2hod za sebou a už sme sa z nej tešili,mala 3,59g a 51cm na aj teraz mi na poradni povedal,že bude tiež veľký.No nechame sa prekvapiť.Joj nech už ho mám v naručí.

nelustek
14. sep 2011

@nikolka4 akurat dnes mi nelka hovorila ze uz sa tesi ako ma navstivi v nemocnici , a tak dlho sme cakali na tu lindu 😀 .Stale som jej hovorila ze az za dlho sa narodi a teraz som jej to ukazovala na prstoch a hned sa potesila ze to uz je za chvilku.Ta by ma kazdy den posielala do nemocky nevie sa dockat.

zuzkazv
14. sep 2011

@natalii6 isto ich prehovoríme aby nás rýchlo pustili domov 🙂
@bv_alexandra ja sa tiež bojím ihiel preto epi neriešim ale pamatám si že pri synovi som si ju v tých najhorších bolestiach pýtala 😀 ale u nás ak nerodíš medzi 8 a 15 hodinou cez týžden tak epi nedostaneš lebo tam neni dr. 😠 a ja som rodila zo soboty na nedelu v noci
@nelustek kaufland bude otvorený aale ja som nakúpila dnes nech mám zajtra pokoj 😉

nelustek
14. sep 2011

@renatkas ja by som asi pre istotu isla ak zrazu nekopka..ved aj malinkaty pohyb by si mala citit ved je uz velka.

jana0706
14. sep 2011

@zuzkazv to je aka sila ze epi ti daju iba v urcitych hodinach...ved za to nepytaju male peniaze, tak by mohli byt flexibilnejsi nie...ja sa sice ihiel nebojim, navyse ten vpich pri epi vraj neboli lebo to predtym umrtvia, ale ja chcem aj tak rodit bez epi ak sa bude dat...mi to pride ze je to taky neprirodzeny zasah do porodu, niektore zeny potom necitia kedy maju tlacit alebo maju potom silne bolesti hlavy pripadne citia este dlho to miesto vpichu...ale ine si to zase nevedia vynachvalit, tak je to asi individualne...ale pri takych zdlhavych porodoch ked sa zena neotvara a ma uz silne kontrakcie to ma urcite zmysel...

zuzaxa
14. sep 2011

Dnes som stretla jednu kamošku má malú 15 mesačnú, a že nechcela rodiť v NR tak išla do NZ, ale nepoznala nikoho tak jej vybavili takého mladého a jeho otec starý má v NR gyn. ambulanciu. No a skoro som odpadla, že on jej povedal, že sa jej bude venovať ak prejde k otcovi za pacientku, a že potom tam ležala tri dni a nič, a potom jej povedal že 175 eur a dá jej vyvolávačku či berie? Tak povedala, že hej, dal jej vyvolávaciu tabletku odvolali ho do Bratislavy s nejakým prípadom ako doprovod, tak sa jej ujala druhá doktorka a tá hneď primára, že malej ozvy odchádzajú, rýchlo na cisársky a potom jej povedali, že malá dostala embóliu v pupočníku, že mohlo byť po nej,keby sa jej to stane doma. A henten degeš jej potom vyberal stehy a vypýtal si 50 eur, lebo tých 175 mu potom nedala, však odišiel, tak povedal, že sa stehy a za vyvolávačku. Po pol roku odišla od toho jeho otca ako pacientka. Normálne nonsenz to už čo je za doktora takto si pýtať!!!!! 😠 😠 😠
Ja som ho videla raz ma vyšetroval ako som bola minulý rok tam na prerušenie a bol mi fest nesympatický a nebol ani milý ani jemný!!!! Takíto lekári robia zlú reputáciu tým dobrým. Však dobre ak si spokojná tak mu niečo dáš dobrovoľne ak to tak cítiš, ale pýtať si, to je aká drzosť. To tá moja kamoška včera čo bola so mnou u môjho, že mu dá fľašu a zabudla ju doma 😀 ! Ale že dnes po tom cisárskom mu ju muž zanesie. Vraj za takú hoďku by ju mohli robiť, tak som zvedavá!!!!!
@natalii6 No vyzerá to tak, že hej, ale ja ho uvidím asi až v utorok, lebo doktor ide o tretej do služby a asi až na večer ma bude robiť. Počuj a ideš na celkovú anestézu alebo tú spinálnu. Ja som veľmi uvažovala, že si vypýtam ten spinál, ale dostala som taký strach, že budem asi psycho pritom, tak si ju už pýtať nebudem. Radšej nech spím, no neviem uvidíme....To až tri dni nebudeme jesť? To je dobré.... to fakt pôjdu kilá dole 😀 😀 😀
@nelustek @nelynka18 No mohli by ste mi baby poslať číslo na mobil do správy a pošlem pre istotu obidvom smsku ak už bude po tom ak teda môžem, dúfam že obe naraz do utorka neodrodíte!!!! 😀 😀 😀 A Vás nebolí spodok, že sa Vám to rozťahuje. Ja si pripadám akoby ma znásilnili... To som pri malej nemala.... Veru už ani sexík asi nebude, nemám chuť..... 😎 Malá mi tu číta, že sexík.... tak rýchlo zahováram a končím, lepšie keď čítať nevedela.... 😀 😀 😀

nelustek
14. sep 2011

@zuzaxa mna spodok boli iba ked sedim na WC-ku akoby mi mala vypadnut.Inak ma trochu pobolieva od vcera brusko tak inak ako doteraz... ale ja mozem rodit az tak o tyzden aj nieco 😀 Inak u nas sexik nebol uff neviem ani kedy 😎
ale uz by som mu mohla urobit radost a polaskat ho... je to tazke ked mala spava s nami 😅

zuzaxa
14. sep 2011

@nelustek A neodnaúčali ste ju? Nie že si aj Lindušku takto naučíš!!!!! 😀 😀 😀
Naša spala od roka sama v izbe, ešte v postieľke a keď už spala na normálnej posteli a zobudila sa v noci alebo ráno, ona si sadla a vykrikovalaaaaaaaaaaaaaa o 106, nikdy k nám neprišla. Ma to aj vytáčalo, ale malo to aj výhodu!!! Ona vykrikovala kakavkóoooo, som horéééééé!!!! Podľa mňa to zato, že je Lev a všetci jej máme slúžiť!!!! 😀
No mňa bolí celý spodok, akoby som tam svalovku mala alebo čo, a tie kosti auuuu, to na wcko chodím, že áu tá misa je taká tvrdá si tam sadnúť!!! A ešte som aj taký pupák vredový veľký boľavý mala na zadku presne ako si tam sadám! Ja mám celkovo pupákový zadok, nikdy na tvári som nemala ani pubertálne, ale na zadku a mamina však buď rada, druhé majú pupákové ksichty a ty zadok!!!