Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
@nelynka18 tiez to nechapem, urcite pojdem buduci tyzden skor a k niekomu inemu tam ma uz nikto nedostane, a ja som sa tak tesila ze mi uz povie ze sa otvaram a porod sa blizi a on nic no hruza. Nevadi snad cez vikedn neporodim a buduci tyzden asi v utorok tam nabehnem a hotovo. 😀 Co natom ze mam prist az v piatok, proste pojdem skor, vysetrit ma musia 😀 😀
Ahojte baby, pomóóóc začína ma chytať predpôrodná depka, bojím sa som nervózna vrrrrr, máte to aj vy???? 😠
ahojte kočky, ako sa máte vidím že vo veľkom upratujete aj u nás treba riško má hračky všadeeee dnes som ho nechala doma tak hrôza no čo už s ním 😀
@babulkaa určite ťa vyšetria aj skôr, ja síce na pásy nechodím ale keby som tam čakala 2 hodiny a potom len také vyšetrenie tak by ma to tiež riadne nahnevalo 😠
@nelynka18 keď tu píšeš o tých čižmičkách tak ma napadá že ja vlastne na jesen nič nemám 😕 ale po obchodoch budeme behať asi už až s bábom 😵
@misic no ja dúfam že nebude pršať a že bude krásna jeseň aby sme sa mohli hrdo prechádzať s kočíkmi 😉
@misickab3 ja sa tiež občas zobudím na chrbte a hneď sa prelaknem že sa to nesmie ale dúfam že bábu to neublíži 😕
hehe baby, ja keď vas tu čítam, že chodíte na CTG, Pásy a iné vyšetrenia a ja doma jak pukel sedim.....najbližšia poradňa o 2 týždne 😀 ved dovtedy aj porodim 😀 ale naše zdravotníctvo ma už predsa nemôže prekvapiť 😀 nieje predsa pacientka ako pacientka....rozdiely musia byť 😀 Inak pekný deň prajem 🙂
@wewe22 no uvidime 🙂 na 3D bol chlapcek, ale 100% to neni nikdy tak somzvedava, co to bude, mne je to uplne jedno, ja by som brala aj este jednu princeznicku, ale uz som skor nastelovana, ze budeme mat maleho chlapa 😀 je to jedno, hlavne, aby sme boli vsetci zdravi a v pohodke 😀 😀 😀
Ahojte, tak po dnešnej poradni sa pripájam aj ja k rodiacim budúci týždeň 😀 Neskôr napíšem viac 😀
Ahojte!
Predoperačné vyšetrenia hotové, bola to rychlovka, som myslela, že celý deň tam strávim. Len tie hodnoty krvi mám také pod normu, asi už to moje telo nevládze a je na pokraji vyčerpania.... 😀 😀 😀 Ale prestalo mi nejako chutiť jesť v poslednej dobe. Včera sme boli mamine nafarbiť s malou vlasy, muž robil, a ona prídite spravím Vám fazuľovú polievku. Ja už vytešená na fazuľkovú s údeným mňááám.Tak som si cez obed ľahla spať potom sme išli k nej hladné obidve a to bola taká zelená strúčková fazuľková polievka mliečna, fúúúúj ja to teda vôbec nemusím. A mama mi vynadala, že čo som to malú nenaučila jesť..... bléééé, tak malá vyjedla zemiaky a čisté, a ja som zjedla moje a ešte aj po nej som dojedla, ale dotlačila som to dvomi rožkami, aby som necítila chuť tej polievky brrrr 😖 😖 😖 . Pozreli sme toho Demitru a plakali obidve spolu aj za naším tatinom. ☹ No a večer mi muž priniesol voňavé hrozno otelo, snívam už týždeň o ňom, tak som zožrala plnú misu, a v noci sa zobudím, brucho tvrdé bolesti všetkého, som nevedela či to rodiť idem či čo, a tak som sa zosralaaaaa, ešte mám trochu hrozna aj na dnes, ale radšej až večer nie, že ma to cez deň chytí, ideme o druhej na výtvarku do mesta.A teray som sa po dlhej dobe obžrala, že 2 banány, tresku, a teraz tlačím dve šišky so striekacou šľahačkou. Nie že mi doktor v pondelok povie, že malý schudol!!! 😀 😀 😀
Len teraz by som si ľahla spať tak na dve hoďky, ale ako prídeme z výtvarky už aj zalomím....
@babulkaa To čo kde si bola prosím ťa, však veterinár by Ťa podrobnejšie vyšetril ako henten!!!! 😀 😀 😀
Mne robia pásy, UTZ pozrie prietoky a vyšetrí zdola. Nabudúce choď k inému!!!! 🙂
@misic No značku neviem, ale sú svetové a rýchlo schnú, len už mi lezie na nervy malá sa stále s nimi hrá tie cvočky prepína 😠 !!! Všetky poskladala....Práveže, ja ako som poprala vecičky najmenšie tak žiadne dupačky ani overaly (tých mám veľa až od veľ.68), samé body a nohavice, tak dnes musím pozrieť dajaké v meste. Po malej som všetko požičala švagrinám úžasným a odvtedy je v mužovej rodine toľko detí, že naše bude 8 vnúča v poradí, ale zajtra sa chystám k svokrovcom a som zvedavá aké vecičky nájdem vo vreci. Ale aspoň 4 dupačky schopné by sa mohli nájsť....Pokúpila som cez net už trocha nosené, ale väčšinou všetko HMkové, a teším sa na nosič Lodger Shelter flísový, taký aj do autosedačky, potom takú zavinovačku Lodger a takú dekovú zavinovačku tiež od nich. To mám odtiaľto z koníka.
@nelynka18 Jééé krásna farebná jeseň už sa teším, dúfam, že bude veru sucho!!!! 🙂 🙂 🙂 Zbožňujem pozerať tie stromy farebné. A s malou robíme také kytičky z listov suchých farebných, už sa teším, nahádžeme ich pod kočík! 🙂 🙂 🙂 Ty neprovokuj s čižmami aj minule si si bundičku kúpila 😠 , však ja už ani tepláky čo som mala širokánske skoro neoblečiem 😀 😀 😀 , som zvedavá v čom budem chodiť! Včera mi zase zapuchli nohy a jedna viac ako druhá! Budem chodiť v crocsoch až kým sneh nebude!!! 😀 😀 😀
Volala som s tou kamoškou čo je v NZ teraz v nemocke, že ich je tam tak plno, že v stredu bolo 7 sekcií a tri normálne pôrody, tak som zvedavá čo v pondelok tam bude! Idem sa obliecť pomaly do vreca a ideme na výtvarku ... papa
@natalii6 Je to hrozne ked dieta grca kade tade,proste som sa o nu bala tak sme sli na pohotovost..clovek si to aj plati a takto sa spravaju 😠 a boli ste dnes u tej doktorky?To je ako naschval ked ti teraz ochorel ☹ ale ja by som sa v tomto mohla na mojho muzicka 100% spolahnut.Ohladne liekov a choreho dietata 😵 aj dnes v noci k nej vstaval daval jej pit,ja som spala na gauci hrozne ma bolel zaludok od 23hod... a ulavilo sa mi azo 2:30 ked ma prehnalo. Hruza
Jaj kocky vy mi uz pomali idete rodit no tak vam drzim vsetkym palce a hlavne vam prajem aby ste mali z porodu krasny zazitok a nie traumu;)tak sa mi drzte
nam sa este zatial nepodarilo my cakame kedy k nam zavyta bocian a niak sa niekde tula tak keby ste niakeho vydeli poslite ho smer bratislava mna cakaju vysetrenia a draheho spermiogram sak uz to je 5mes co sa snazime.tak kocky tesim sa na fotky vasich drobcekou
Ahojte,dnes sme boli s Nelkou u nasej DR. dnes uz nastastie nevrackala, len mame dietu tak dva dni..rano mala zvysenu teplotu37,6. Ale co ma trapi ona je taky suchy slizik a vobec mi od vcera nejedla,noo dnes mala stvrtku rozka na ranajky s cajom a odvtedy nic ved ju zachvilu nebude vidno
Takže poradňa ok..., výter negat, otvorená na prst..len som z nej odišla dosť smutná..mám odporúčanie od neurologa viesť pôrod jednoznačne cisárskym rezom, kvôli nálezu z MR...a gynekologovi sa to nepáči, nechce ma rezať, lebo mám vraj ako druhorodička perfektný nález na prirodzený pôrod...Mám cez týždeň zájsť ešte raz za neurologom, nech zváži odporučanie...a čo som ja nejaký mantinel? 😠 😠 normálne mi bolo do revu...nechcem podrývať ničiu prof., ani autoritu, niesom žiadny vyjednávač...nech sa , do riti, rešpektujú 😠
o týždeň mám prísť zas na kontrolu, aj s predoperačnými, pre istotu... 😒
ale nepôjdem za neurologom, nechcem sa strápňovať...poviem, že som mu len volala..
Ale dal mi termín predbežne na 26.9...môj brat má akurát narodky...tak už mám depresie aj z toho, že tak skoro..
bojim, bojim...24.9. chcem ísť ešte na svadbu 😉
Malá váži 3150g, prietoky oki 🙂
takže mením status...už len 9 dní ☹ ☹ ☹
V kauflande maju pampers mini 68 ks za 6,79 dobra cena? ci si mam ist zobrat

@misic no ja tiez potajomky vyhadzujem a nie len oblecko ale co on vsetko odlozi,ze sa niekedy zide by si neverila 😀 hej presne aj ja mam neake vecicky na jesen nachystane,take ze aj po porode ponosim,tak sa na to tesim 🙂 nestras ja mam naplane,ze jesen bude pekna,sucha a farebna 😉
@misickab3 vraj by sa nemalo ale vies,ze aj ja sa na to niekedy zobudim,ze spim na chrbte a spi sa mi celkom fjan 😕 snad to neni taky problem 😉
@kucminka ja mam niveu,pouzivame ju vsetci 🙂
@babulkaa ti doktori maju cudne metody 😕 nechapem ako mohol len tak odbit....mna na kazdej poradni vysetri z dola aby predsa vedel,ci sa porod blizi 😕 a posielama na CTG aby sme mali istotu,ze srdiecko a pohyby babetka su take ake maju byt....nerozumiem preco ta tak odflakol 😒
@katuska_za mne tiez do knizky nic nepisu len mi daju ten graf....a kedze ti nic nepovedali,tak babo sa hybe dostatocne a aj srdiecko pekne bije 🙂
@wewe22 nastasie mna to uz prechadza lebo uz mam byt vycisteny ako nikdy v zivote....aj spalna aj detska su poprehadzovane na novo....uz tu snad ani nemam co robit 😀