icon

Pôrod v októbri 2011

silvia0201
21. jan 2011

Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))

santerra
27. feb 2011

juuuuj čo som dnes našla na nete, bola som unesená 🙂 asi ste už na to aj vy natrafili 🙂 ale predsa to tu prilepim 😉
http://www.ehd.org/resources_bpd_illustrated.ph...

lenuska20
27. feb 2011

@santerra ja som to teda ešte nevidela, peknéé 🙂
@zuzinka_26 dobré pochuti 😀

solinkarka
27. feb 2011

@lenuska20 Lena!!! ty nevies kde je FB???!! 😀 😀

lenuska20
27. feb 2011

@solinkarka už som taam 😀

zuzul1310
27. feb 2011

@zuzinka_26 Ani nehovor, ja som na tom bola pred pár dňami úplne rovnako, nádcha ma ešte stále drží, ale spravila som si takú vitamínovú bombu z citrónov, cesnaku a medu a z toho si dávam každý deň jednu lyžicu a je to lepšie, vraj to aj posilňuje imunitu.
@natalii6 bola som na tom úplne rovnako keď mi povedali že to bude chlapec 🙂 a tiež si teraz bez neho neviem život ani predstaviť.
@santerra To je krásne 🙂 Super odkaz, diky pekne 🙂

Ao mne bolo super pri prvom tehu tak mi je nafigu teraz, stále sa mi točí hlava, žalúdok ako na vode, len by som spala a ležala, proste strašné.

zuzanazuzana
27. feb 2011

@zuzul1310 sice ja som bola uz davno tehotna, ale co si pamatam, tak mi vobec nebolo zle....a teraz? total katastrofa....byva mi stale nevolno, neuveritelne ma bolieva zaludok, krize.....uz aj virozu som mala.....esteze nemam malo dieta, tak neviem neviem......a ako bonus ten utrogestan.....ten ked si dam, tak som ako opita!!!!!

zuzanazuzana
27. feb 2011

@katy2 chcem sa ta spytat, ked si po IVF ci tiez beries utrogestan...mne ho davali po kazdej inseminacii aj umelom oplodneni....ja som vzdy trpela v robote....ako som tu spominala.....esteze som na marodke, teraz mi nasadili konsku davku a ja som cely den uplne mimo z neho....

zuzanazuzana
27. feb 2011

@klajosa ty mozno nevidis, ale ja som az na druhy den zistila, ze ta tabulka ma aj druhu stranu....hihi....co uz so mnou!!!!!

klajosa
27. feb 2011

@zuzanazuzana jooooj moja zlatá, šak aj ja 😀 😀 😀

zuzinka_26
27. feb 2011

@zuzul1310 mne zase trocha stupla teplota a stale vykaslievam...cajickujem a jem ovocie, uz chcem byt zdrava :(

amisa
27. feb 2011

@zuzinka_26 skus aj florsalmin kloktat mne velmi pomohol. Na kramaroch som bola velmi spokojna, aj ked na zaciatku to boli bojove podmienky lebo mali havariu vody, nesla tepla len vlazna a to mi teda zaciatok porodu neulahcilo.
@natalii6 ahoj ba a co ty mas kde dokiho?

zuzanazuzana
27. feb 2011

@heveri35 tak ja som na PN ako rizikove....ale aj pracu som mala taku, ze to by som vobec nemohla robit.....opatrovala som postihnuteho chlapca a toho som furt zdvihala....

zuzanazuzana
27. feb 2011

@klajosa noooo.a asi tym vekom to bude potom este horsie a horsie

zuzanazuzana
27. feb 2011

a este sa chcem spytat, ze par bab je tu z okolia NR.....poznate jelenec....tam sa narodil moj tata a casto sme tam chodili a byv.spoluziacku mam z velkeho cetina

zuzinka_26
27. feb 2011

@amisa co je to florsalmin? zajtra zajdem k lekarke, nech mi nieco poradi, aby mi to co najskor preslo.
🙂 teda blby zaciatok porodu, ale tak nastastie vsetko OK dopadlo 🙂

klajosa
27. feb 2011

@zuzinka_26 je roztokový spej na báze byliniek... dobrá vec... 🙂

katy2
27. feb 2011

Ahojte 🙂 Prave sme si s malou dali poobednajsiu siestu 🙂
@zuzanazuzana beriem utrogestan 2 tb vecer, duphaston 2 tb rano aj 2 tb na obed a estrimax 3x1 Ja som s tym utrosom nejak nikdy nemala problem, asi si moje telo navyklo.... A to som po KETkach brala utros 2 tb rano aj vecer.... Teraz len vecer... A ty ho prehltas? Ja vkladam, mozno ci to nie je tym.... 😖

zuzinka_26
27. feb 2011

@klajosa dakujem 🙂

zuzanazuzana
27. feb 2011

@katy2 no mne kazal lekar rano a na obed ho jest po 2 tbl. a vecer si vkladam 2 tbl.....a mne zase 2x do tyzdna picha pregnyl...a kazal mi denne jeden anopyrin .....tak ja som si nikdy nezvykla na utrogestan, ja som zle znasala aj ostatne hormony.....

zuzanazuzana
27. feb 2011

@katy2 a hlavne som po vsetkych neuveritelne priberala a tak som aj dopadla...teraz mam 90 kil

klajosa
27. feb 2011

@zuzinka_26 za málo 😉

berus222
27. feb 2011

ahojte. cez vikend som tu nebola a ze 11 stran!! mam co robit aby som vas docitala. 😅

katy2
27. feb 2011

@zuzanazuzana nechci vidiet mna... brucho ako v 5-6 mesiaci.... podla mna ho mozes kludne vkladat, ma tie iste ucinky... A nebude ta tak trapit... Ja som ho v zivote neprehltla....

klajosa
27. feb 2011

@katy2 aj ja mám také hrozne veľké brucho...ešte som len v 5tt, ale už sa to riadne nedá utajiť... no som zvedavá ako to pôjde ďalej. 😅

katy2
27. feb 2011

@klajosa mna sa aj pred tehu vsetci pytali, kedy mam termin.... 😀

klajosa
27. feb 2011

@katy2 😀 😀 😀 no tak ty si na tom lepšie... pri prvej mi brucho vyskočilo až v 5. mesiaci...dovtedy sa ma muž stále pýtal že či som vážne tehotná 😀

zuzanazuzana
27. feb 2011

@katy2 tak zajtra sa popytam lekara ci mozem aspon ten na obed tiez vkladat.....nuz, ja mam znicene cele telo....pri synovi som sa vratila na vahu 6O kil....a teraz? som sama stria....vsade ich mam .....nad pupkom, bokoch, stehnach , prsiach...velke cervene.....ale nevadi, za to babo to urcite stoji!!!!!!!!!!!!!!!...a este sa chcem spytat....KET....to su zmrazene embrya?.....a ty si si musela obe IVF platit sama? lebo co viem, tak poistovna preplacala iba do 39

zuzanazuzana
27. feb 2011

@klajosa tak na kilach som nepribrala, skor kilo schudla, ale ked si obleciem veci, tak som nejaka celkvo nafuknuta.....hihi....co uz....pojdem rodit ako metracik!!!!!!!!!!!!!

katy2
27. feb 2011

@zuzanazuzana dve ivf som mala cez poistovnu - 1.ivf neuspesne.... 2.ivf - mala - to som este stihala, pri schvalovani som mala este 38r.... a 3.ivf cele som hradila sama, riadna palka... ale stalo to za to....

zuzanazuzana
27. feb 2011

@katy2 no viem....ja som to videla na liekoch, za ktore sme doplacali 200 euro, inac mali hodnotu aj 600 euro a tam kde som chodila, len samotny zakrok stal 1400 euro......takze podla mna take umele vyjde aj na 2500 eura.....nikto mi to nechce verit, ze je to take drahe