icon

Pôrod v októbri 2011

silvia0201
21. jan 2011

Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))

amisa
27. feb 2011

@zuzinka_26 ahoj ani ja nmma nejake nevolnosti, obcas sa miz atoci hlava ale inak vobec nic ..az mi to divne pride. Pri Veronike som bola na tom dost biedne az do 5.5 mesiaca. Treaz to mam asi za odmenu 🙂

Je tu niekto z BA?

zuzinka_26
27. feb 2011

@amisa dakujem, to si ma potesila - tak nakoniec asi nie vsetkym zenam byva nevolno, nakoniec asi mozem byt aj rada 🙂 ale ako pises - aj mne je to divne, lebo som to tak mala zafixovane, ze tehotnej zene byva zle.
asi ano - asi to mas za odmenu - uz si si svoje vytrpela pri prvom tehu 🙂
aj ja som z okolia BA 🙂

amisa
27. feb 2011

@zuzinka_26 no co ja viem ono to ma aj svoje vyhody, mi si teraz musime davat viac pozor co zjeme aby sme neskocili ako sudy 🙂. Ale zas niektore aj im zle byva ale ked im prestane tak papkanim to potom dohanaju :(
A kde mas gyn?

zuzinka_26
27. feb 2011

@amisa 🙂 to mas pravdu, lebo mne momentalne velmi chuti papat, tak dufam, ze nebudem potom ako balon 🙂
Gyn mam na Trnavskom myte v Zeleznicnej nemocnici. Ty?

amisa
27. feb 2011

@zuzinka_26 juj veru aj mne ale uz si musim davat pozor a radsej si pred nos strcit babnan ci hrusku. Este k tomu nedala som uplne dole par kil s predchadzajuceho tehotenstva lebo som si mysella ze zacnem riadne chudnut ked prestanem kojit. OSm mala plany ze zacnem cvicit poriadne nooo ale clovek mieni ..a vyslo nieco ine 🙂
ja mam gyn v GPN v ruzinove v polinklinike. UZ si bola na prehliadke?

zuzinka_26
27. feb 2011

@amisa 🙂 mne velmi chuti aj ovocie, denne zjem niekolko pomarancov a jablk - mnam 🙂
Ano, uz som bola na prehliadke v piatok 18.2., ale videli sme len 5 mm machulku. Zobrali mi aj krv, vysledky potvrdili tehotenstvo. Teraz v stredu idem znova, tak som velmi zvedava, velmi rada by som videla uz aj srdiecko. Ty si uz bola?

amisa
27. feb 2011

@zuzinka_26 jej to mas fajne ze mozes vsetko ja kvoli kojeniu nemozem tropicke ovocie ale uz by som to chcela malej ponuknut a moznos a to zaobide bez alergie. Ja diem az 18.3. ze pokial niesu problemy tak ze to netreba surit. dovtedy si asi nechty obhriziem 🙂 Moj gyn ma toho strasne vela tak sestricky oddaluje, mam pocit, prve navstevy .

zuzinka_26
27. feb 2011

@amisa 🙂 to ano, to som rada, ze mozem vsetko, ja som na pomarance zatazena, zboznujem tu chut 🙂 a co este nemozes ked kojis? juj do 18.3. este daleko, ale neboj vydrzis...mne to ide sice tiez velmi pomaly, ale streda sa uz blizi, neviem sa dockat 🙂 ja som sa ani neobjednavala, rovno som tam prisla, nech ma pozrie, lebo sa nam nedarilo a uz ked sme boli objednani na vysetrenia, tak zrazu to prislo...tak aj doktor bol taky rad, ze hned ma zobral na UTZ 🙂

amisa
27. feb 2011

@zuzinka_26 to ano aj u nas pri prvom tehu to tak bolo.Teiz ma hend zobral a sledoval. Brala som Clostilbegyt. Ale toto bolo uplne neplanovane a prirodzene🙂 a ano stale kojim, pomaly odstavujem a do leta by som chcela uz kojenie ukoncit ved mrna bude mat skoro rok a pol vtedy. Dufam ze telo si este bude pametat porod i nabeh kojenia a teda pojde vsetko lahsie.

lenuska20
27. feb 2011

@zuzinka_26 hm myslím, že tá jedna tabletka škodiť nemôže, ja som si tiež chcela dať, ale odolala som...mňa to zas chytá, začína mi byť zle, asi si pôjdem na chvílu lahnúť

zuzinka_26
27. feb 2011

@amisa 🙂 neplanovane to ide najrychlejsie 🙂 neboj nic, telo nezabudne 🙂 a kde si rodila?

zuzinka_26
27. feb 2011

@lenuska20 chod si lahnut a oddychuj...ja lezim v postely stale 🙂

lenuska20
27. feb 2011

@zuzinka_26 pôjdem, hádam mi to trocha prejde. a ty sa pekne lieč 😉

zuzinka_26
27. feb 2011

@lenuska20 🙂 liecim - akurat pijem cajik 🙂 a bola som dat varit slepaciu polievku, uz sa na nu tesim 🙂 nech ti tie nevolnosti rychlo prejdu.

lenuska20
27. feb 2011

@zuzinka_26 mňam slepačiu, my budeme tiež mať, zbožňujem ju 🙂 no hádam sa nevolnosti na návšteve nezdržia moc dlho, ale tak čo by som pre krpca nevydržala 🙂

zuzinka_26
27. feb 2011

@lenuska20 🙂 aj ja ju zboznujem, mam ju rada, ked je tam veeeeela zeleninky 🙂 mas pravdu, pred nase pokladiky vydrzime predsa vsetko 🙂

lenuska20
27. feb 2011

@zuzinka_26 presne, dôležité je, aby boli zdravé 😉 mne tam stačí mrkvička, lebo ja zasa moc v polievke zeleninu nemusím, jedine kde zjem je u svokry 😀

solinkarka
27. feb 2011

@lenuska20 ha ha ha 😀

amisa
27. feb 2011

@zuzinka_26 na kramaroch som rodila, A ty sii chora? no len sa pekne vyliec.

zuzinka_26
27. feb 2011

@lenuska20 🙂 preco prave u svokry ? 🙂 🙂 🙂 ja som teraz zjedla surovy kalerab - mnam 🙂

zuzinka_26
27. feb 2011

@amisa a bola si na Kramaroch spokojna? ano som chora - od piatka ma skrabalo v hrdle, vcera som mala aj zvysenu teplotu a dnes prisiel kasel...tak len lezim a lezim a cajickujem.

lenuska20
27. feb 2011

@solinkarka 😀
@zuzinka_26 neviem, lebo ona polievku nikdy neocedí zo všetkého sú tam zvyšky, naloží mi úplne všetko a mne je blbé tolko toho nechať, tak si aspoň z niečoho dám. ja milujem kaleráb, tiež surový, hlavne v lete čerstvý zo záhrady 🙂

solinkarka
27. feb 2011

@lenuska20 pekne papkaj zeleninku od svokricky 😀

lenuska20
27. feb 2011

@solinkarka no aj naši dnes pri obede, daj si zeleninku, zrazu núkajú, ked som to nejedávala 😀 sa mi páči, akí sú na mňa všetci milí a starostlivý...najlepšia je moja 7 ročná neterka, stále ,,lenka nenamáhaj sa, musím sa o teba starať´´ atd... taká je chutná a strašne dúfa, že bude mať sesternicu 😀

natalii6
27. feb 2011

@zuzinka_26 pokila sa mi zda tak ani lea nema ziadne nevolnosti ale od coho to zalezi ze jedna ma a druha nie to netusim ...ja som rada ze mi nebyva zle lebo si to neviem predstavit ako by som to zvladala z malym kedze sme vatsinou sami doma 😉

natalii6
27. feb 2011

@amisa ahoj ja som a BA 😉

natalii6
27. feb 2011

@zuzinka_26 slepacia polievocka je taky vseliek tak nech ti padne na uzitok 😉

zuzinka_26
27. feb 2011

@lenuska20 ja tiez necedim, vsetko nechavam...prave som ju dopapala - mnam 🙂

zuzinka_26
27. feb 2011

@natalii6 ja som asi tiez nakoniec rada, ze mi nie je zle - nevedela som, ze aj bez nevolnosti to moze byt 🙂

zuzinka_26
27. feb 2011

@natalii6 dakujem, prave som ju dopapala - vyborna bola 🙂 a teraz si idem trocha pospinkat.