icon

Pôrod v októbri 2011

silvia0201
21. jan 2011

Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))

nikolka4
17. sep 2011

@nelustek Ahoj vidím že píšeš že malá ma teplotu a my s nou tiež bojujeme od pol noci čípky,sitrup,obklady a až fo obeda sme ju zrazili dolu a neviem vobec z čoho ,chudatko teraz som si ju uložila spinkať chcela som si i ja ale neda sa mi mať ani zavreté oči 😠 všetko m abolí tlačí 😠

zuzkazv
17. sep 2011

ahojte baby, tak včera sme boli večer na jarmoku, ale nestačila som ich tempu 😀 som tam išla len ako fotograf a kameraman, aspoň sa trochu vyšaleli na kolotočoch, pokúpili sme dáke sladkosti a hajde domov, normálne som si musela dať kúpeľ aby som sa trošku dala dokopy lebo som sa ani hýbať nevládala. Dnes sme hrušky zavárali tak zas oddych 😒 ale už apon to máme hotové, len nechcite vidieť moju manikúru 😀
@jani74 to je hrozné že manžel musí tak makať ☹ verím že si na toho jeho šéfa nahnevaná 😠 aj ja by som bola, a to je zle že musíš dať matejka k vašim?
@nelynka18 moje sa tiež hemží o stošesť ale možno má len dnes taký deň dominik že sa mu nechce a zajtra bude vystrájať 😉 hlavne že aspoň trochu cítiš pohyby
@nelustek si si poriadne mákla s malou, dúfam že je jej aspoň trochu lepšie a neboj ona to dopapá keď jej bude lepšie

natalii6
17. sep 2011

@wewe22 ahoj mne ked brali mandle to som uz mala okolo 13 tak od bolesti som sa ani z lekarom nerozpravala taka som bola nanho nahnevana 😀

natalii6
17. sep 2011

baby vy co mate uz starsie deti a idete snimi na ocerku to sa nosi az po ukonceni alebo do 3 dni ako u dospeleho? lebo vcera som bola vybavit pre muza a dneska som mu to dala a pozeral nato ze ved okrem maleho mena tam nic ine neni napisane tak prosim poradte 😉 dik

natalii6
17. sep 2011

@nelynka18 ahoj tak ja si vymenim to tvoje babo za moje lebo ono to uz nie je o radosti z pohybu ale o bolesti ☹ len dufam ze to nebude dake hyperaktivne dieta 😀

natalii6
17. sep 2011

@tun1ska idem v pondelok rano a po vysetreniach pravdepodobne idu nato 😉

babulkaa
17. sep 2011

@natalii6 kocky o tom tlaceni babatiek ani nehovorte ja uz neviem ani ako si mam sadnut, mam pocit ze ma stale niekde pod rebrami strcene svoje male nozicky 😀 😀 😀 😀

natalii6
17. sep 2011

@baby213 ano ide to neuveritelne rychlo tak si este zajtra uzijem ze som doma 😉 keby som co i len tusila aku galibu mi spravi ten must tak sa naneho ani nepozriem 😠 som myslela ze mi rozozerie hrdlo ☹ hnus jeden 😀 ..a po tej activii si musela mat v zaludku pekny harmatanec ☹ vidis clovek ma na nieco chut a takto to dopadne ale nabuduce uz budeme vediet ze co mozeme a co nie no vlaste iba ty ja uz koncim z detmi 😉

natalii6
17. sep 2011

@babulkaa tak ja sediet mozem s tym nemam problem ale ked sa zacne tocit alebo co tam vystraja cakam kedy my brucho praskne taka neprijemna bolest,a dneska sme boli vonku a som si uvedomila ze idem uz pomalsie ako slimak a isiel nam trolejbus a muz ze nech vezmem maleho a utekam som mu povedala nech sa da vysetrit ci je vporiadku ja bolesti a on taku hlupost povie 😠

babulkaa
17. sep 2011

@natalii6 no mne vcera manzel tiez zadrel poriadnu hlupost, strasne mi stvrdlo brucho a bolelo a on na mna pozrel a hovori mi ze : Co sa ksichtis?? No skoro som ho zabila, ak mi toto povie pri porode tak mu ublizim 😀 😀 😀 😀 😀 Jasne ze neskor si to uvedomil, je to trdlo obcas ako kazdy chlap 😀 😀 😀

natalii6
17. sep 2011

@babulkaa ach ach co uz snimi narobime...ja to tvrdim trebalo by im aspon jeden den vyskusat byt v tele tehotnej a potom by hadam pochopili 😀 ....cela familia mi tu spi tak idem aj ja zatial sa majte 😉

nelustek
17. sep 2011

@nikolka4 Ahoj my nemame nastastie vysoke teploty 37,5 mala..ale cely den lezi a postavi sa len ked chce cikat.bojim sa ze ju chyti zas angina,sa mi zdalo ze ma cervene hrdlo a nechce mi ho ukazat.Chudatka male tie nase deturence

nelustek
17. sep 2011

@zuzkazv dakujem,len ona sama o sebe neni velky papkac,vahu ma asi 13kg ak som jej nepridala a preto ma trapi ze nepapa..raz nas dr chcela poslat aj do nemocnice ked bola chora a nejedla ☹

nelustek
17. sep 2011

@nelynka18 a kedy mas poradnu?

tun1ska
17. sep 2011

Akú váhu malo vaše bábätko na poslednej poradni?

lawli
17. sep 2011

Ahojte babuľky ,tak ja som tu už nebola hádam večnosť. Nemám šancu vas dočítať to sa nedá ,toľko ste tu toho popísali. Nemala som na vas čas kôli svojej záľube (pečiem marcipánové tortičky) ,no dnes som mala poslednú zákazku ,tak už budem do pôrodu len oddychovať. Trochu mi začali opúchať nohy ,no niekde na nete som čítala ,že nato pomáha tvaroh a je to pravda, tak s tým viem zatočiť. Letmo som si prečítala príspevky a preberali ste tu malinikový čajík...tak ja ho nepijam a ani pri prvom som nepila 😕 neviem či robím dobre ,ale som zastancom toho ,že niekedy to nebolo treba ,tak prečo teraz...inak sa mame dobre ,tatino nám v nedeľu odchádza do IT na tri týždne ,tak dúfam ,že maličká bude rozumná a počká na tatíka , až sa vráti...

@tun1ska Ahoj ,moja mala v 35 +3 tt 2861 g to je týždeň a pol dozadu.... 🙂

jana0706
17. sep 2011

@lawli ahoj, no vitaj spat, si mi spravila chutky - milujem marcipan, je to tazke naucit sa piect marcipanove torty? a davas marcipan aj dovnutra alebo iba na povrch? my sme si nechali na svadbu upiect 5-poschodovu celu poliatu pravym marcipanom, neverila som ze sa zje ale normalne len tak sa po nej zaprasilo (teda okrem kusocka co mi mama potom zamrazila, ze by som si mohla svadbu pripomenut niekedy)...ved daj sem nejake fotecky svojich vytvorov 🙂 juj to je inak risk pustit teraz muza na tri tyzdne prec, to ti tak akurat do terminu vychadza ze - tak snad sa malicka nebude ponahlat 🙂

nelustek
17. sep 2011

@tun1ska u nas na poslednej v 36 tt 2670g 😉

jana0706
17. sep 2011

@tun1ska moj lekar na poslednej poradni na konci 35 tt uz presnu vahu neriesil, ze to su uz teraz na konci aj tak iba take odhady, akurat mi povedal ze babo este zrejme nema 2500 g, tym padom ze bude mensie...a ze sa aspon bude lahsie rodit 😉
podla mna je cudne v tychto poslednych tyzdnoch riesit ci je babo tyzden alebo dva pozadu alebo popredu - ved jedno dieta sa narodi 2,9 kg a dalsie 4,5 kg a obidve mozu byt donosene a zdrave, tu uz ide aj o to aki velki su rodicia atd., naco sa trapit nejakym priemerom...mna by napriklad velke dieta mozno ani nenechali rodit prirodzenou cestou takze som rada ak bude mensie...

marikac
17. sep 2011

@jana0706
@nelustek ahoj. Mne bude babo vazit v piatok-na posl. poradni u mojej gyn. Som strasne zvedava kolko z tej vahy, co sa na mna nalepilo-patri malinkej 😀 😀

nelustek
17. sep 2011

@jana0706 s tym mas uplnu pravdu jedno je take druhe take.Pri nelke som to ani ja neriesila ,lebo mi to dr ani nehovoril.Nelka bola malinka noo na mna tak akurat 2970g tak som zvedava aka velka bude druha.. ale do tych troch kil by som brala 😉

lawli
17. sep 2011

@jana0706 ďakujem za privítanie ,som rada ,že som sa ocitla späť a teda ,že vy ste tu stále...teraz sa trocha snažím prelúskať čo ste popísali no teda koooopa je toho ,to do pôrodu nestíham 😀
Marcipán dávam len na vrch ,ale nieje problém ,ak by bola požiadavka aj dnu (zatiaľ som sa s tým ale nestretla). Čo sa týka práce s marcipánom ,pre mňa to ťažké nebolo ,ja to mám ako záľubu ,som vyučená krajčírka...Ak vieš piecť ,tak sa ti treba naučiť robiť iba s marcipánom. Hodím ti link na moje tortičky na FB ,ale neviem ako mám nastavené súkromie ,či ti to ukáže 😨 http://www.facebook.com/media/set/?set=a.187318...
No risk to je a veľký (pustiť manžela preč) ,ale hádam nejak bude. Vychádza to tak ,že by sa mal vrátiť až dva dni po TP 😔

nelustek
17. sep 2011

@marikac pri nelke som ja osobne pribrala 22kg a mala ako som vyzsie pisala vazila "len" 2970g 😀 takze som bola veelmi zaliata vodou. Teraz mam 18kg tak som tiez zvedava kolko bude vazit...

nelustek
17. sep 2011

@lawli A to musi ist teraz prec? ja by som mojho nepustila,lebo ide k porodu.. za usi ho tam dotiahnem 😀

lawli
17. sep 2011

@nelustek Tak musí-nemusí no chodí stále na zber jablk...a tento rok to takto vyšlo...ale hádam nejak bude. Rozmýšľa aj nad tým ,že teda ostane ,ale čo ak budem prenášať...ono je to ťažké rozhodnutie 🙄 Môj k pôrodu nejde a ani pri prvom nebol...vlastne sme sa o tom ani nikdy nebavili a myslím ,že by som ho tam ani nechcela. Ja sama neviem ,asi by to trebalo skúsiť tak aj tak a potom by som vedela ako je to lepšie 😀 😀 😀

marikac
17. sep 2011

@nelustek ja som nabrala zatial 14kg a rada by som aj skoncila pri tomto cisle, nejako sa mi zle na seba pozera v zrkadle 😀

nelustek
17. sep 2011

@lawli moj pri prvom tiez nebol nechcel ist cakal na chodbe.. ale bola so mnou moja mama.. sme sa dohodli ze ked budeme cakat druhe ze pojde.tak hadam slub dodrzi

nelustek
17. sep 2011

@marikac ani nehovor ta zena co stoji oproti mne v zrkadle ani neviem kto to je 🙂

lawli
17. sep 2011

@nelustek budem držať prsty nech ten sľub teda dodrží.... 😉 Asi je to pre teba dôležité niekoho tam mať , čo ? Ja to beriem skôr tak ,že je to intímna záležitosť a mne dosť vadí keď mi niekto kafre do mojej roboty, tak ja by som zas poslala preč aj lekára , ak by som vedela ,že bude všetko ok 😀 😀 😀

marikac
17. sep 2011

@nelustek ja si uz teraz planujem ako schudnem, spevnim a neviem co vsetko 😀 😀 a tusim,ze to pri "reciach" iba ostane 😠