Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
ahojte.. ako sa mate? soboty ja nemam rada 😠 byvame u nasich v baraku, a sobota je upratovaci den... takze som si zamakala 😒 a k tomu david bojkotuje poobedne spanie ... no des.
@missy97231 takto to byvalo aj u nasich....v sobotu sa upratuje....a vzdy som si vravela,ze ja si upracem doma kedy chcem, nielen v sobotu...ale co cert nechcel, cely tyzden sa mi nechce a vzdy to nechavam prave na sobotu-lebo nedela je na oddych 😀
takze ja som uz vyglancovala byt od okien az po podlahu,taka som hrda na seba 😵 😵
@zuzkazv tak aj ja tak budem o tyzden na jarmoku ako ty 😀 len ako fotograf alebo taky privesok 😀 no snad,je to len dnom lebo sak je to take cudne,take akoby prazdne brusko 😕
@natalii6 ale ked niekedy kopne nahodou,tak to teda tiez riadne zaboli ale vacsinou sa len akoby mrvi 🙂
@nelustek mavam uz kazdy tyzden v utorok 🙂
@lawli Ahoj veru dlho si tu nebola 😕 co sa tyka toho malinovnika praveze to su babske rady,co kedysi odporucali este babicule 😉 snad to pomoze...ja som ho pri riskovi tiez nepila a teraz sak skusim,caje tak ci tak neni naskodu 🙂
baby dala som si taku prechadzku,ze o druhej poobede sme vyrazili do mesta,risko na bicykli a ze ideme tam na jedno ihrisko a potom este spät a prisli sme pred pol hodkou akurat vecerame 😕 som ko ale bola to prijemna prechadzka a sme prijemene unaveny 😵 a vy co ste porabali?
@bibiana20 ahoj...no dnes som sa dobre vyspala a cele doobedie bola tak pohodicka a aj sa tak dnes citim....rano sme sice vstavali chvilku po siedmej ale dali sme si kavu ranajky a do desiatej som len lezala potom sme zasli do obchodu,urobili nepeceny tvarohovy kolac,dali obed,umyla som zem,zse chvilku polezali a o druhej na prechadzku..... 🙂 vobec nebolo velke teplo,slnko svietilo a vetrik pofukoval a my sme pomalicky slapali 😵 akoze som utahana a cely spodok ma boli akoby som jazdila na koni 😀 ale fakt prijemny dnik 🙂 tiez som mavala take dni ,ze som ani nepozametala bo sa mi nicoho nechce ale niekedy mam zas energie za 12tich 😀 😀 aby mi jej zostalo aj na porod 😀
Ahojte baby, no mna boli dole, ako by ma tam rezali.. To ten moj mrnus uz asi nema miesto a pri kazdom pohybe hlavou to citim, ako keby mi to slo dole roztrhat... aj vy také máte? Ja som dnes konečne našla kočík, do ktorého som sa zaľúbila.. 🙂 ešte som nejaké drobnosti pokúpila a deň za nami...
ja som sa práve vratila z nemocnice moja mala 38 horučky od včerajšku a ničím som jej ich nemohla zrušiť a už som dlhšie čakať,nič ju nebolelo ani hrdlo nekašlala ani nič.Dali jej hned inekciu,nasadili antibiotiká,paralen od horučky a hotovo.Ma zahlienené hrdlo a silne zapalené.hm nič som jej nevidela a ani ju nebolí,.Ale pred týždnom nam naša mudra Mudr nasadila na kašeľ a soplíky iba homeopatika a takto to dopadlo vrrrrrrrrrrrrrr 😠 😠 😠 od 1h v noci som hore chrbát,kríže ma tak strašne bolia že až ☹ moje chudatko malé
ja som robila s piskot,kyslej pochutkovej smotany,ovocie,a do smotany som zamiesala vanilkovi cukor a aj kakao...zatial som ho nechutnala este sa chladi snad bude chutny 😀 😀
@katy31 ahoj,tak to poznam neako sa dnes citim aj ja po dnesnej prechadzke.....ku koncu som mylsela,ze ani nedojdem tak ma tie kostiska a to vsetko boli 😕 a aky kocik? 🙂
@nikolka4 huda male skore uzdraveni....moj risko ked ma teploty,tak je aspon vtedy kludny a pokojne lezi ani necekne....ale byva chori nastastie len tak 3-4krat doroka 😉 klop-klop....ale to tak byva,ze deti nastupia do skolky,skoly a hned su chore 😔
@nelynka18 ale mna reze dole, v posve ako kedy.. hrozne, také veľké bolesti, občas to mávam, tak si myslím, že niekde niečo tak fajne zatlačí hlavou ten malý, že to takto bolí.. ☹ vybrala som si Espiro Vector Pro 2011. Pridávam fotky, čo som nafotila v obchode.. a tu je aj link na nho http://www.espiro.eu/pr,kombinovane-kociky,vect...
@nelynka18 diky moja ale už je lepšie horučka už nie je pokial sme došli dom.Ale ked do našej školky jedna musim povedať krava da deti v 38horučke da čipok a nic sa nedeje sople až na brade a popritom je cely den doma joj 😠 😠 😠 nervy a takto to dopadlo to uvidia aky bordel budu mať ked mala pojde zdrava ale to tak lahko nebude lebo muž ma dojsť po 3mesiacoch domov na mesiac tak bude s nami tráviť celý čas 🙂 🙂 🙂 a ked donesiem malho domou tak si to neviem predstaviť že mi bude chodiť po dvoch dnoch takáto chora domou za druhé mamy čo chceju mať doma pokoj od deti vrrrrrrrrrrrrrrrrr 😠 😠 😠 😠 ale nemožem ju nechať celkovo doma lebo je už predškoláčka 🙂 Hádam sa tuto noc už vyspíme a mne sa bude dať.Ale ozaj je to tak čím vačšie deti tým vačšie starosti a je to tak.
@bibiana20 len ja mam v taky čas pocit, že už rodím 😀 😀 predvčerom sa mi to stalo pri okienku na pošte.. až som zjajkla.. ľudia na mňa pozerali, že čo sa robí.. v noci aj ja mám bolesti, keď ma tlačí plný mechúr.. ale to mám skôr také, ako keby som mala dole modrinu a zatlačila na ňu.. to sa dá zniesť... 🙂 tak hádam nám ešte nezačnú zo spodu mávať rúčkami 😀 😀 😀 ja mám métu vydržať aspoň do 1.10 😀 😀 😀
@katy31 😀 😀 😀 ja som mala take pocity pred tyzdnom ze rodim ale bolo to ok 😀 😀 ta ja mam v noci hrozne bolesti ked sa idem postavit a hrozne to je aj ked sa chcem otocit na druhy bok 😖 ale uz nie vela nejak to zmaknem 🙂 🙂 🙂 no ta mna upozornovaly ze to moze namna prist uz aj ten tyzden 😅 snad este vydrzim kym pride manzel domov
@bibiana20 joj sladko veru 😀 uvidime tie kila v utorok na poradni 😀
@katy31 aha no take ja necitim,ja ked citim nieco vo vnutri tak ma az zmrvi taky pichlavy tlak by som povedala a to tiez asi maly rucky vystiera 😀 az neviem kam 😀 krasny si si vybrala 😵
@nikolka4 no tak nech sa vyspite doruzova 😉 take mami nemam rada veru....chuda to dieta,ze v teplote da ho do skolky 😠 ja riskovi davam sprej do nosa,homeopatika,uziva ich stale a odkedy to berie,mame pokoj,nesopli.... on vzdy zacal soplit a potom mu stieklo az do hrdla a bola choroba ale odkedy mu davam toto mame pokoj 🙂 no veru ,mas pravdu....a to su este viacmenej maly 😉
baby pozrite na tomto ihrisku sme boli a aha aka krasna obloha bola 😵

@nelustek ešte by som na teba mala otázočku ,ako si to riešila s náušnicami ? Dávala si prepichovať uška už v pôrodnici ?