icon

Pôrod v októbri 2011

silvia0201
21. jan 2011

Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))

nikolka4
18. sep 2011

@nelustek ajoj diky aj malinkej nech je už fit malej klop klop zabrala at injekcia a tia antibiotika tak sme už v pohode už je dobre 🙂 ale tie jej halucinácie su fakt neprijemne a vtedy sa staršne o nu bojím ona o tom ani nevie vtedy a pozera sa a plače joj ☹

zuzanamolnarova
18. sep 2011

Ahojte, chcem sa spýtať koľko sladkostí zjete za deň? Je podľa Vás normálne, že si dám napr Siestu XXL a musím si dať ešte po tom napr Margot malú tyčinku - raz za týždeň ma to cytí a neviem odolať - a ináč každý deň musím zjesť jednu horalku 😝, ale len za posledný mesiac ☹

nelustek
18. sep 2011

@nikolka4 chudatko asi tie vysoke teploty zle znasa ☹ aj nam dali vo stvrtok injekciu ale kvoli vracaniu.Hlavne ze im je uz dobre

katy31
18. sep 2011

@zuzanamolnarova ja som tak mala obdobie pudingu, že som každý deň musela zjesť puding.. teraz už je to lepšie, ale každý deň zjem niečo malé sladké... 😉

katy31
18. sep 2011

@nelustek 😀 😀 tak ja Vám tu budem písať, čo oblikate 😀 😀 😀

jana0706
18. sep 2011

@zuzanamolnarova mna to tiez chyta, otvorim keksiky a vsetky ich natlacim, alebo si uplne bezpodmienecne musim dat cokoladku, potom mam trochu vycitky svedomia ze radsej by som viac ovocia a zeleniny mala jest, hlavne ked uz pomaly konci sezona cerstveho a zase bude len to chemicke v obchodoch...a obcas mam jogurtove pripadne pribinacikovske obdobie a jem asi privela mliecnych vyrobkov...

zuzanamolnarova
18. sep 2011

@jana0706 aha, máš pravdu s tým ovocím a zeleninami ale keď sú keksíky oveľaaaaa chutnejšie 😀 a naozaj, aj mňa niekedy chytí pribináčikové či miláčikové obdobie - sme natom asi rovnako. A s tými výčitkami svedomie 😀 no nie je to ľahké 🙂 🙂 🙂

nikolka4
18. sep 2011

@nelustek 🙂 🙂 🙂

jana0706
18. sep 2011

@nelynka18 dakujem za recept, niekedy musim vyskusat 🙂

santerra
18. sep 2011

Čafte dievčata, akurat som prisla z pohotovosti a už aj odchádzam späť do nemocky na pečeňové testy, keďže ma všetko svrbí 😒 Ked bude všetko OK pustia ma domov a ked nie musia mi vyvolať porod, lebo ma to vraj ohrozuje 🙂 Tak sa majte a trimajte paľuchy.pa

nelynka18
18. sep 2011

@katy31 to zistis ako obliect neboj 😉
@nelustek ja som maleho mala 4 mesacneho ked zacala zima a mas pravdu dalo sa v pohode zistit co obliect 😉 takze nelke je uz lepsie?super....moja mama mi rano volala,ze nic ine nerobi len vracia a beha na WC a pred par dnami to mala teta a minuly tyzden babka....dufam,ze sa to nenalepi i na mna 😕 akasi viroza sa tu rozsirila 😨

nelynka18
18. sep 2011

@jana0706 nemas zaco vyskusaj neolutujes 😉
@santerra tak drzim palce nech ste ok a daj potom vediet 🙂

berus222
18. sep 2011

@zuzanamolnarova to si na tom este dobre. moja sestranica posledny mesiac zjedla denne 3 obrovske veterniky 😝 😝 . ja jem uplne vsetko a staaaale. ☹ ☹

bea1907
18. sep 2011

ide niektora z vas rodit do stiavnici ??

misic
18. sep 2011

Cavte baby, tak dnes som sa konecne lepsie vyspala, lebo posledne dve noci nic moc. Furt som sa prehadzovala a nespala... A dnes super, skoda, ze mala sa zobudila uz pred siedmou a pretrhla mi spanok 😒 ale neva.
Teraz oddychujeme po dobrom obede a ku veceru sa chystame mm bratovi gratulovat 🙂 mala sa pokusa zaspat a predstavte si vcera som pozehlila vsetky detske vecicky, teda skoro - vacsinu, tak mam o starost jednu menej 😀 aspo daco a dala som si pioniersky zavazok 😎 ze sa konecne aj zbalim, nech nerobim vsetko na poslednu chvilku 🙂 no ale kopec pradla mi otalo nasho, co este treba zehlit... u nas to vyzera ako v pracovni....
No nejako to budem musiet tento tyzden dostat pod kontrolu, uf! Ked ja tak nerada zehlim, ale ked sa uz do toho konecne prinutim a zacnem, celkom to ide, len to odhodlanie chyba 🙂 uz take veci ako teplaky a pyzamy skladam, ale aj tak je toho kooopec aj vam sa tak nejako koti to pradlo na zehlenie? 😀
No idem baby trosku oddychnut, tak zatial pekny den 😉 😉 😉

misic
18. sep 2011

@santerra Drz sa!!!! 🙂

natalii6
18. sep 2011

@misic jej a ja som zehlila ale dneska to bol zazrak lebo ako som to pozbierala tak som aj pozehlila inaksie si nechavam aj zo 2ci 3 pracky a potom zehlim naraz ale kedze zajtra idem uz do nemocky tak som sa prinutila 😀

natalii6
18. sep 2011

@santerra zelam ti aby ti to dobre dopadlo 😉

natalii6
18. sep 2011

@katy31 dakujem za radu ..na podniku vedia ze je na ocerke len sme nevedeli co stym dalej kedze je prvy x na ocr ale zajtra ju pojde zaniest

natalii6
18. sep 2011

@nelynka18 no ved to je jedno ci kope alebo sa mrvi dolezite je ze nieco robi a ty vies ze je ok 😉

kucminka
18. sep 2011

@zuzanazuzana jéje,aj my sme boli včera v NM na jarloku.3koda,že sme sa nestretli,mohli sme si dať spolu 😉 🙂 🙂 tam je fakt perfektný jarmok,chodíme tam každý rok.A tie kolotoče,to nemá chybu.Ozaj škoda,že taký nebýva aj v TN.Nakúpila som zasa niečo pre mimi,aj pre dcéru,tak som sa vytešovala.A takúto super čiapku na zimu sme tam kúpili 😉

kucminka
18. sep 2011

@zuzanamolnarova no u mňa je to normálne,ja zjem asi aj viac sladkého,keď si dám ešte nejaký ten koláčik,ja totiž sladké milujem 🙂

misic
18. sep 2011

@nikolka4 a to zoberu chore dieta do skolky? Bo u nas, ked uz aj sople su abo dieta kasle, tak ucitelka upozorni rodicov a pak poziada, aby ho dali do kopy. Clovek sa az potom hambi zobrat dieta do skolky, ktore neni ok, ale to je dobre, oni sa aj tak vseliakymi bacilmi nakazia a potom mame stale sopel a taaak... ale ked je nejake dieta vyslovene chore a ma horucku, tak to neni sranda, bo na dalsi den uz dalsie 4 nie su v skolke. Tak sa cudujem, ze take dieta vam ucitelky prevezmu v skolke od rodica a nic mu nepovedia 😠 je to nezodpovedne voci zodpovednym rodicom ☹ ☹ ☹

misic
18. sep 2011

@katy31 to sa neboj, moja dcera je koniec septembra, tak to bola tiez este dost mala v tych zimach a nebol ziaden problem, poriadne som ju zababusila a na tom ostrom cerstvom vzduchu spala a spala, niekedy aj vyse 4 hodin, potom som ju uz chodila pozerat na dvor ci zije, sa mi to zdalo dlho, tak suprovo v tom mraze spala 😀

olencinka
18. sep 2011

@santerra no, chod radsej k svojmu gynekologovi, radsej tam chodit casto ako neskoro banovat. mna tiez svrbia nohy, ruky a dekolt.... on ti iba vezme krv a pockas si na vysledky.

misic
18. sep 2011

@zuzanamolnarova podla mna to neni az take strasne 😉 jedna horalka denne je ok, ja sice na sladke nejako chute nemam, ale ked som nebola tehu, ta som nemala so sladkostami a ich pozieranim problem 😀 a teraz ma aj dost pali zaha, tak si radsej dvakrat rozmyslim, kym si dam dajaku sladkost 😉

zuzanazuzana
18. sep 2011

@kucminka no skoda....ved 1x sme sa videli, nevideli...... 2x nahodne........ a 3x hadam sa uz nejako dohodneme......no jarmok v novom meste sa s trencinom neda vobec porovnat......dnes sme sa boli prejst po namesti v tn a tam nie uz ani chyru po jarmoku zo vcerajska!!!!!!!.....a tie kolotoce.....syn s priatelom boli a mne bolo zle uz len z toho ako sa nich pozeram!!!!!!

katy31
18. sep 2011

joj baby, dnes som čítala v mame a ja článok o cisárskom reze a jeho komplikáciách a rizikách, tak mi až zle prišlo :( a začala som sa báť pôrodu.. 😔 ja toto druhé asi neporodím... to je lepšie nevedieť, do čoho idete... 😖

kucminka
18. sep 2011

@zuzanazuzana aj moj manžel bol na kolotoči,chcel si to vyskúšať,sa mu to páčilo.Aj dcéra bola a potom večer vracala z kolotoča 😉 V TN som ani nevedela ,že bol nejaký jarmok,išla by som aj tam kuknúť.

marikac
18. sep 2011

ahojte, asi trapna otazka...ale od pondelka sa chystam oprat vsetko pre babo (sice neskoro, ale ze som sa vobec rozhybala....)
peru sa aj zavinovacky? staci vybrat kokosovu vlozku a dat do pracky? nezmeni to tvar? lebo mam strach to prat....vid obrazok.mam tieto 2 zavinovacky...zatial.