Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
Ahojte, chcem sa spýtať koľko sladkostí zjete za deň? Je podľa Vás normálne, že si dám napr Siestu XXL a musím si dať ešte po tom napr Margot malú tyčinku - raz za týždeň ma to cytí a neviem odolať - a ináč každý deň musím zjesť jednu horalku 😝, ale len za posledný mesiac ☹
@zuzanamolnarova ja som tak mala obdobie pudingu, že som každý deň musela zjesť puding.. teraz už je to lepšie, ale každý deň zjem niečo malé sladké... 😉
@zuzanamolnarova mna to tiez chyta, otvorim keksiky a vsetky ich natlacim, alebo si uplne bezpodmienecne musim dat cokoladku, potom mam trochu vycitky svedomia ze radsej by som viac ovocia a zeleniny mala jest, hlavne ked uz pomaly konci sezona cerstveho a zase bude len to chemicke v obchodoch...a obcas mam jogurtove pripadne pribinacikovske obdobie a jem asi privela mliecnych vyrobkov...
@jana0706 aha, máš pravdu s tým ovocím a zeleninami ale keď sú keksíky oveľaaaaa chutnejšie 😀 a naozaj, aj mňa niekedy chytí pribináčikové či miláčikové obdobie - sme natom asi rovnako. A s tými výčitkami svedomie 😀 no nie je to ľahké 🙂 🙂 🙂
Čafte dievčata, akurat som prisla z pohotovosti a už aj odchádzam späť do nemocky na pečeňové testy, keďže ma všetko svrbí 😒 Ked bude všetko OK pustia ma domov a ked nie musia mi vyvolať porod, lebo ma to vraj ohrozuje 🙂 Tak sa majte a trimajte paľuchy.pa
@katy31 to zistis ako obliect neboj 😉
@nelustek ja som maleho mala 4 mesacneho ked zacala zima a mas pravdu dalo sa v pohode zistit co obliect 😉 takze nelke je uz lepsie?super....moja mama mi rano volala,ze nic ine nerobi len vracia a beha na WC a pred par dnami to mala teta a minuly tyzden babka....dufam,ze sa to nenalepi i na mna 😕 akasi viroza sa tu rozsirila 😨
@zuzanamolnarova to si na tom este dobre. moja sestranica posledny mesiac zjedla denne 3 obrovske veterniky 😝 😝 . ja jem uplne vsetko a staaaale. ☹ ☹
ide niektora z vas rodit do stiavnici ??
Cavte baby, tak dnes som sa konecne lepsie vyspala, lebo posledne dve noci nic moc. Furt som sa prehadzovala a nespala... A dnes super, skoda, ze mala sa zobudila uz pred siedmou a pretrhla mi spanok 😒 ale neva.
Teraz oddychujeme po dobrom obede a ku veceru sa chystame mm bratovi gratulovat 🙂 mala sa pokusa zaspat a predstavte si vcera som pozehlila vsetky detske vecicky, teda skoro - vacsinu, tak mam o starost jednu menej 😀 aspo daco a dala som si pioniersky zavazok 😎 ze sa konecne aj zbalim, nech nerobim vsetko na poslednu chvilku 🙂 no ale kopec pradla mi otalo nasho, co este treba zehlit... u nas to vyzera ako v pracovni....
No nejako to budem musiet tento tyzden dostat pod kontrolu, uf! Ked ja tak nerada zehlim, ale ked sa uz do toho konecne prinutim a zacnem, celkom to ide, len to odhodlanie chyba 🙂 uz take veci ako teplaky a pyzamy skladam, ale aj tak je toho kooopec aj vam sa tak nejako koti to pradlo na zehlenie? 😀
No idem baby trosku oddychnut, tak zatial pekny den 😉 😉 😉
@zuzanazuzana jéje,aj my sme boli včera v NM na jarloku.3koda,že sme sa nestretli,mohli sme si dať spolu 😉 🙂 🙂 tam je fakt perfektný jarmok,chodíme tam každý rok.A tie kolotoče,to nemá chybu.Ozaj škoda,že taký nebýva aj v TN.Nakúpila som zasa niečo pre mimi,aj pre dcéru,tak som sa vytešovala.A takúto super čiapku na zimu sme tam kúpili 😉
@zuzanamolnarova no u mňa je to normálne,ja zjem asi aj viac sladkého,keď si dám ešte nejaký ten koláčik,ja totiž sladké milujem 🙂
@nikolka4 a to zoberu chore dieta do skolky? Bo u nas, ked uz aj sople su abo dieta kasle, tak ucitelka upozorni rodicov a pak poziada, aby ho dali do kopy. Clovek sa az potom hambi zobrat dieta do skolky, ktore neni ok, ale to je dobre, oni sa aj tak vseliakymi bacilmi nakazia a potom mame stale sopel a taaak... ale ked je nejake dieta vyslovene chore a ma horucku, tak to neni sranda, bo na dalsi den uz dalsie 4 nie su v skolke. Tak sa cudujem, ze take dieta vam ucitelky prevezmu v skolke od rodica a nic mu nepovedia 😠 je to nezodpovedne voci zodpovednym rodicom ☹ ☹ ☹
@katy31 to sa neboj, moja dcera je koniec septembra, tak to bola tiez este dost mala v tych zimach a nebol ziaden problem, poriadne som ju zababusila a na tom ostrom cerstvom vzduchu spala a spala, niekedy aj vyse 4 hodin, potom som ju uz chodila pozerat na dvor ci zije, sa mi to zdalo dlho, tak suprovo v tom mraze spala 😀
@zuzanamolnarova podla mna to neni az take strasne 😉 jedna horalka denne je ok, ja sice na sladke nejako chute nemam, ale ked som nebola tehu, ta som nemala so sladkostami a ich pozieranim problem 😀 a teraz ma aj dost pali zaha, tak si radsej dvakrat rozmyslim, kym si dam dajaku sladkost 😉
@kucminka no skoda....ved 1x sme sa videli, nevideli...... 2x nahodne........ a 3x hadam sa uz nejako dohodneme......no jarmok v novom meste sa s trencinom neda vobec porovnat......dnes sme sa boli prejst po namesti v tn a tam nie uz ani chyru po jarmoku zo vcerajska!!!!!!!.....a tie kolotoce.....syn s priatelom boli a mne bolo zle uz len z toho ako sa nich pozeram!!!!!!
joj baby, dnes som čítala v mame a ja článok o cisárskom reze a jeho komplikáciách a rizikách, tak mi až zle prišlo :( a začala som sa báť pôrodu.. 😔 ja toto druhé asi neporodím... to je lepšie nevedieť, do čoho idete... 😖
@zuzanazuzana aj moj manžel bol na kolotoči,chcel si to vyskúšať,sa mu to páčilo.Aj dcéra bola a potom večer vracala z kolotoča 😉 V TN som ani nevedela ,že bol nejaký jarmok,išla by som aj tam kuknúť.

@nelustek ajoj diky aj malinkej nech je už fit malej klop klop zabrala at injekcia a tia antibiotika tak sme už v pohode už je dobre 🙂 ale tie jej halucinácie su fakt neprijemne a vtedy sa staršne o nu bojím ona o tom ani nevie vtedy a pozera sa a plače joj ☹