Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
Dnesnym rodickam prajem vela stastia a radosti 😉 nech vam to dobre dopadne
Dobre ranko mamicky,ja som sa vcera tak bala,ked som isla spat mala sa akosi malo hybala.ale asi iba spala..vcera som vypila pohar kyslej vody z kapusty a vecer som mala take vetri...chlap ze on sa ani necuduje ze sa mala nehybe 😅
A ko sa mate vy?
Ahojte, toto bola naozaj priserna noc... ☹ od 00:42 do skoro stvrtej rana som mala ostre krce v celom bruchu, tie vobec neprestavalôi len obcas zoslabli inokedy zosilneli a este sa obcas k tomu pridala aj bolest krizov. mohla som lezat len na chrbte lebo akonahle som si lahla na bok tak som dostala tak sily krc ako byva ten v lytku ☹ manzel si tak spokojne chrupkal, ze som ho budit nechcela a napokon to nad ranom aj tak preslo, alebo som uz zaspala ked to bolo slabsie asi 😒 rano este stale citim pod brusko... Vytok sa mi akosi zmenil, predtym som mavala vzdy taku "mliecnu gulu" a teraz je taky vodovy tak neviem cim to je. maly sa dost mrvi a hlavne tlaci ma totalne dole az ma bolai cele slabiny a uz az sval na zadku ked chodim viac 😅
Mam jednu otazocku aj vy mate na zozname do porodnice Rosalgin? Su to nejake roztoky na vyplachy 😕 a som si to uz aj kupila, no len co ma to rozculilo ze zas 10€ v keli... sa zblaznili sak clovek si tam musi doniest uuuplne vsetko, to mozem rodit rovno aj doma 😠 .
mozno ste tu uz riesili poistovne, kam idete poistit babo? ja aj s manzelom som vo vseobecnej respektive ja som bola spolocna zdravotna kedysi len sa spojili 😠 a neviem ci dat babo inam alebo do tejto....
@bv_alexandra netrap sa snami! Mne sa velmi casto snivava o zuboch, ze mi vypadavaju a zatial sa to obislo bez toho aby niekto umieral! 😉 Len pozitivne mysli 🙂 Mne sa celu noc zdalo, ze sa mi rozbieha porod, asi som si to vcera vecer vsugerovala 😀
A dnes som sa pre zmenu zobudila a citim, ze ma pobolieva zub pod korunkou, tak pri koreni, neviem, ci sa mi tam vacok neurobil 😢 to bude zase radost teraz sa este trepat k zubarovi, aj ked som spominala, ze mam velmi mileho mladeho lekara, ale aj tak sa mi nechce trepat k nemu do druheho mesta s tym mojim bruskom nespratnym.... ach jaaa... ale nech mi to radsej zacne skor robit, nasttastie zajtra mozem prist, sa im daco uvolnilo... Hned som povedala do telefonu, ze som v 9.mesiaci a chcem to stihnut do porodu 😀
A dnes to mam za 33 dni 😀
@katuska_za my sme vsetci v (apolle) dôvera aj lindu tam poistime..ked sa nelka narodila dostali sme aj balik pre nu.. a nemam s tou poistovnou zatial ziadne problemy..treba poistit hlavne u toho k to ma s vasim obvodnym aj zmluvu
@zuzanazuzana no ja tiez ziadny poslickovia ani spadnute brucho, aj ked sa mi male zosunulo asi nizsie, bo ho tak nizsie citim, ale to brucho je asi stale rovnake... 😀
@katuska_za Nie ja v papieroch do pôrodnice ten rosalgin veru nemám, a to načo je akože po pôrode dobré? Však to pri mykózach sa používa, to asi Vaša nemocka má s nimi nejaký dobrý kšeft rozrobený, keď takto rozkazom to dávajú rodičkám, no nie? Ešte som to nepočula....
@nelustek Asi sa na Vás nalepila nejaká blbá viróza, moje zlaté, aspoň ste spolu doma, nie je Ti smutno! Prajem jej skoré uzdravenie!!!! 🙂
@misic No keď bolia zuby to bude chlapec!!!! 😀 😀 😀 To môj tatino stále hovoril...
@zuzaxa nechapem na co to treba, aj ja mam pocit ze sa to pouziva iba pri mikozach a nie po porode 😠 ale na zozname na stene vedla prijmu je to napisane co si treba doniest... fakt ma uz hnevaju, na co si platime zdravotku ked aj tak vsetko si musime doniest aj blby toaletak 😠 😠
@katuska_za ten rosalgin mam doma (to je taka ruzova krabicka s tym davkovacom, vsak?) ale ja to nemam ako povinnu vybaju do nemocky, to mam doma pre pripad, keby ma chytila mikoza, lebo to mavam dost casto. A to si mas doniest do nemocnice? Tak to fakt, este aby si clovek aj vlastnu infuzku a ihly priniesol 😠 😠 😠
@natalii6 no a este ze ti drzim palce nech vsetko dopadne na jednotku,juj sa tesim s tebou,ze uz uvidis svoje mimi 😵
@baby213 joj to boli jasny poslickovia 😉 to je moc nepravidelne,neboj tie ozajstne kedy uz treba ist do nemocky spoznas 🙂
@zuzaxa ahoj,drzim palce aby to dopadlo na jednotku a neblbni ved nech uz to mas za sebou a nezabudni mi napisat 🙂 a mms si si nacvicila 😀
@misic ano taka ruzova krabica s davkovacmi
ahojte kočky vy co vsetky poslickujete 😕 nic ine necitam len ako ste vsetky mali bolesti,tlaky a podobne a ja nic...len ako zvycajne ten moj rosypany spodok 😀 😀 neblaznite sa tu nieze zacnete vsetky rodit a ja pojdem posledna 😀
@nelynka18 neboj posledna nepojdes... ja som bola u dr a ta ze som uzavreta takze to su len plane poplachy pre manzela😀 ale podvozok boli aj mna stale a feeeeest ☹
@katuska_za tak pojdeme naposledy spolu 😀 ja idem na poradnu zajtra a ak mi povie,ze som tiez zavreta ako na pas cudnosti tak ma picne 😀 poviem,ze neverim 😀 davame si dennu prechadzku minimalne 2 hodky aby sa maly neusalasil v brusku ale aby sa pomalicky posuval dolu no uvidime 😉 aj tak si to mimi urobi ako chce 😉
Dobré ráno práve som na odchode do nemoc na poradnu držte mi palce nech je všetko v poriadku 😉
Ahojtééé 🙂)) Som tu dlho nebola... Tak že skočím sem kuk, čo nové a hádam ma niektoré taký istý problém ako ja, alebo dačo o tom bude vedieť ... Vo štvrtok v noci som sa zobudila na bolesť žlčníka... Spravila som si čaj, že šak pomôže,,, no nepomohlo... Len som sa z neho povracala. Ráno sa bolesť nedala už vydržať,tak som skončila na pohotovosti,kde mi dali Buscopan injekciu,ktoré nezabrala :( tak potom aj infúziu, ktorá zabrala hádam až po pár hodínách jak som došla domov a zaspala som ... Ale to nebol koniec, celý víkend ma ten žlčník nepodarený pobolieval ... Až včera v noci to prešlo úplne... No teda dúfam, lebo už mám z toho fóbiu :((( Bojím sa už aj jesť,aby zasa tá bolesť neznesiťeľná nezačala... Nemáte s tým niektorá skúsenosti ???
@baby213 ahoj... tak ja som zaspala o 1dnej do pol2hej... inak cely cas bolesti chvilkove, ale pravidelny interval to nebol... bolo to rozmedzie tak medzi 7-10min. Do 4tej... Wcko kazdu chvilu, a hlien taky ruzovkasty bol tam celu noc.... Po 4tej som uz zaspala, a bolesti mam slabsie aj od rana... Ale ja musim ist najskor plienky kupit Davidkovi, a este nieco dokupit aj pre malu... takze sa dnes nechystam 😀 zajtra idem do poradne, tak uvidime ci to nejak pokracuje, alebo je to "poplach" 😀
@nelustek dneska doktori všetko len probiotikami liečia a tie si možeš naordinovať aj sama a hocikedy 😠 ako nie som zástanca antibiotík ale niekedy aj poriadne lieky treba a nie probiotiká, my používame ten nutrolin ale len ako prevenciu tak raz za tri mesiace mu to dávam a ten aj zvyšuje chuť do jedla - teda mal by, čo som rada lebo nášmu tiež všetky gate na dlžku dobre ale cez brucho veľké 😝
@nelynka18 veru mimi sa musí rozhodnúť samé kedy pojde - my možeme len čakať 😅
@katuska_za ani ja som ešte o takom niečom nepočula že by bolo treba 😒 a to treba do ZA nemocnice? nejdeš rodiť do čadce alebo do martina?
mam otazocku..bude niekto kupovat alebo pouzivat ten taky skejtik(neviem ako sa to presne vola) ku kociku pre starsie dieta ktoremu sa moc nechce kracat? Ja som nad tym rozmyslala..nelka sa v kociku sice nevozi uz vyse roka ale bolia ju nohy po dlhsej chodzi tak som nad tym premyslala.

@zuzkazv Ahoj,noo nelka bola vcera v pohode bez teploty.Ale stale hovori ze ju boli brusko ja uz neviem ako to mam riesit teraz ma zas zvysenu teplotu trosku nad 37.Neviem ci mam ist zas k dr.