Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
@katuska_za no presne len krcok trocha skrateny inak nic a ake bububu pred mesiacom moj dr.robil a teraz nic... jaaaaj sak su ti chlapi lenivi 😀
Baby sak vy idete vsetky pomaly cisarskym.. to preco? 😕 😕 sa vam neotocili dobre, alebo v cm je hacik? ja snad pojdem normal sak maly je hlavickou dole a tlaci tam jak cert tak snad sa nepretoci este..
@nelynka18 mne krcok nemerala takze neviem ci skrateny... ale uz amm vytok taky vodovy co je zmena aspon daka😀
@jana86 ahoj si mi pripomenula moju svagrovu ked prisla k nam nohy ako tak v poho a ked po par hodinach odchadzala,chuda nohy ako papuce 😒 ja som to tak pri riskovi mavala,je to neprijemne,ze 😕 ja mam brucho uz ako dlho dolu asi aj 2 mesiace a nic asi sa maly zasprajcoval rukami,ze on nikam nejde 😀
@nelynka18 ako viete ked je brusko dole???? mna maly tlaci viac dole a aj ked kope tak uz nie tak vysoko ale pri pohlade do zrkadla nemam pocit ze nastal posun bruska dole
@missy97231 Hm, aj ja mam od rana take slabsie bolesti 😒 a tiez sa spolieham na to, ze zajtra poradna tak uvidime co povied pan doktor na nas. Som zvedava aj na malickeho, lebo ho nemerali uz posledne 2razy a naposledy bol o tyzden popredu velkostne tak ci nam este narastol v tom brusku...
@katuska_za a to aj nieco znamena ze je vodnaty?ja ho mam stale vodnaty ako keby som sa pocikala ked vytecie
@nelustek tak v snehu to bude asi problem, sestrin maly ma 2 aj 10mesuiacov, ked sa druhe narodilo a vozil sa na to asi tak do 3 a pol roka. Neviem na kolko kg to je, ale ma to take male kolieska, tak asi v snehu to pojde tazsie. Hlavne si ppozistuj aby si zbytocne nekupovala daco co nevyuzijes, lebo ono to tiez stoji do 90-100eur myslim 😉 😉 😉
@nelustek ved ja viem co myslis....ten kocik som spomenula preto,ze ked ho tak dlho nepouzivame,cize maly beha po svojich uz 2 roky,tak nam je zbytocne kupovat skejtik na kocik... 😉
@katuska_za ja mam tiez raz taky a raz taky.....vacsinou len vodovy a niekedy taky len tahavy ale ten tak raz do tyzdna zhruba preto si dr.mysli,ze je to ta zatka,ktora sa pomaly uvolnuje... 😕
@nelustek heh no to neviem ale ja som doteraz mala vzdy iba taku "mliecnu gulu" zakazdym co som sla na wc pomaly....
@katuska_za no ono to aj citit ale hlavne je to vidiet zo vsetkych uhlov a vsetci na okoli mi to hovoria,ze padlo 😨
@jana86 ja by som to aj brala keby len tak vypadlo 😀 😀
@nelynka18 sa mu u teba v brušku páči čo narobíš, a máš pravdu to čakanie je najhoršieeeeee, hlavne keď už nič poriadne robiť nemôžem 😠 včera som len varila, koláč upiekla a hneď ma pichalo zo spodu ako najaté 😠 a už ani v aute nemožem sedieť lebo sme poobede išli na záhradu a ja cítim každy výmol, a naše SVK cesty 😠 😠 otras, potm tiež to hrozné pichanie auuuu, takže už fakt mi ostáva len doma sedieť a čakať
@zuzkazv no bodaj by sa mu nepacilo ked ja len sladke vyjedam,mu chuti 😀 joj najhorsie je sedet doma na zadku a cakat ja i ked na konci dna nevladzem a vsetko ma tlaci a boli ale na tu prechadzku idem...autom je to aj mne nepohodlne,tiez tak vsetko citim 😝 no co uz uz sme ako stare baby ubolene 😀
@nelustek hej aj risko sadne na bicykej a ked ideme po pesej zone kde niesu auta tak upaluje ako o preteky 😀 hihi risko zo zaciatku tiez radsej autom no teraz len bicykel.... 🙂
ahojte...kazdy den kukam na seba do zrkadla,ci to brusko klesa aspon a furt nic.ale pri druhom vraj moze klesnut az tesne pred porodom.....nohy mi zacali puchnut az tento posledny mesiac...je to neprijemne....nezavidim nikomu...sestra ich mala tiez ako papuce polovicu tehotenstva....niektore to maju dnes za sebou...myslim na ne ...baby drzte sa....najradsej by som uz rodila..a konecne sa potom aspon ako tak lepsie citila..napriek tomu kazdu noc ked idem cikat myslim na to, co ak by to prave doslo...a pochytim paniku..da sa vobec na nieco take pripravit? asi ani pri 10tom dietati by som nebola kludnejsia
Akurat tu zvonil nejaky chlap ze hlada susedu..nemoze sa jej dovolat a v praci ma volno..syn jej v skole odpadol ze aby som jej dala vediet.Hrozne,niekde si pobehuje a ani nevie ze ma dieta v nemocnici ☹
@nelynka18 no je to dost neprijemne,neviem si predstavit co by som obula keby bol december a vonku snehu po kolena 😠 asi dajake babkine kapce 😀 mojej sesternici tiez puchli nohy a nechali ju v nemocnici a ja ked som im povedala ze mi puchnu tak mi povedali ze je to normalne 😒 no nic este tych par dni vydrzim,dufam ze porode to zmizne 😠 a ozaj,min.tyzden som tu pisala ze mm chce kupit auto aby nemusel volat sanitku,tak ho hned na druhy den aj kupil,takze uz mozem ist rodit 😀
@nelynka18 joj ja by som sa tak rada prechádzala ale už sa mi fakt nedá, malé hrozne dole tlačí a hneď ma strašne začne pichať odspodu akoby mi tam klince vrážali 😒 to potom musím zastať a predýchavať, ľudia potom hľadia či už rodím či čo 😕 už zvládam len po riška do škôlky ale aj to sa zastavíme na dvoch ihriskách a ja oddychujem na lavičke 😉
@dadusa26 aj mna večer chytá taká mierna panika, stále sa bojím toho že budem rodiť v noci
baby mam doma 4 perinky,niektore este po mm,su velmi pekne ale je nejaky prasok alebo nieco cim by sa dali trochu vybielit.oni su dost stare aj ked su vo vybornom stave len ta farba uz predsa nieje az taka bielunka...
@dadusa26 ahoj presne myslienky mavam aj ja v noci ked idem na WC velmi si zelam aby som rodila cez den 🙂
@jana86 no ked puchnu nohy,je vysoky tlak popripade nieco s mocom vtedy si tehulku nechavaju v nemocnici...ak tebe len puchnu tak to nevadi,asi si len naliata vodou ako ja pri riskovi 🙂 takze auto doma?super este ten porod 😉
@zuzkazv no ved to aj ja musim odpocivat to by som neprdychala keby vkuse kracam....tiez sa vieme zastavit na ihriskach alebo len kdesi pri potoku sadneme na lavicku......tiez nechces rodit v noci? 😨
@nelynka18 nechcem rodiť v noci hlavne kôli riškovi neviem si to totiž predstaviť ho budiť prezliekať odviesť k našim ja medzitým kontrakcie 😖 neviem si to fakt vôbec predstaviť, aj keĎ na druhú stranu riška som rodila v noci a bolo super že tam bol maximálny kľud, nik tam nechodil bola som sama rodička - to bolo super keby nemám doma dieťa tak chcem rodiť v noci ale takto ...
@jana86 skús žabku - to je sóda na pranie aj vodu to zmäkčuje a mne super vybieli prádlo 😉 ja to dávam do namáčania a do prania iba keď sú nejaké fľaky
@nelynka18 tak asi budem naliata lebo tlak aj moc mam stale dobry...ano,auto doma,uz len nasa mala Emuska a budem najstastnejsi clovek na svete 🙂 a este sa chcem opytat,ze ked zo mna vytecie ta zatka tak mam uz ist hned do nemocnice ci ako? ci mam cakat kedy mi vytecie plodova voda?

ahojte,drzim palce tym,ktore tento tyzden rodia,nech vsetko dobre dopadne. ja idem o chvilu ku svojmu gyn. aby ma pozrel ci sa neotvaram alebo co.a zajtra na ctg a potom este na ultrazvuk aby pozreli aka je velka ci nepojdem tiez na cisarsky 😒 vcera sme boli na navsteve a som asi 3 hodiny sedela na gauci so spustenymi nohami tak nechcite vediet ake som ich mala spuchnute.a kedze botasky ani neobujem tak som mala obute ponozky a zabky 😀 esteze bola tma ked sme sa vracali domov.no a uz som sa aj vcera zlakla ze rodim bo jak som sa postavila tak ma rezalo tam dolu jakeby mi tlacila hlavicku vonku.ani pohnut som sa nemohla,muz zlaknuty,ja este viac ale preslo to.a mne uz brusko dost kleslo dolu,cakam kedy zo mna sama vypadne 😀